Sprout 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sprout

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
Sprout Yo10
Sannemander
574
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Sprout   Sprout Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 19:03


Sprout D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Met een schuinoog hield hij een oog op zijl terwijl hij op zijn zij in hun nest lag. Een grote glimlach op zijn kop. Er was niks wat een man zo zacht maakte als het zien van zijn eigen kinderen- vreugdig rond spelend en onhandig heen en weer hobbelend. Zoals met Bluestorm, had hij wederom zijn plekje in de nursery opgeisd. Hij kon het niet over zijn hart krijgen om ze anders te behandelen dan hij zijn oudste dochter behandelt had. En bovendien kon hij Routnose niet alleen laten met maar liefst v i j f kinderen. Waarvan een deel duidelijk zijn genen voor chaos had geërfd. Bovendien lagen er geen andere queens in de nursery momenteel dus was er ruimte genoeg. En altijd op zijn minst één ouder aanwezig. En nu was hij de gelukkige met prive tijd met de kids. Zijn blik viel op één van hen en een kleine glimlach sierde zijn kop. "Hey Sprout kijk is" mauwde hij vrolijk waarna hij wat log liggend mos om toverde in een kleine balletje en naar haar toe tikte.


Sprout Untitl14
Terug naar boven Ga naar beneden
Sproutkit
Member
Sprout DPKsfdL
Eline
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♜ 1 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank: ♜ Kitten
Sproutkit
BerichtOnderwerp: Re: Sprout   Sprout Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 19:43

Met grote ogen keek ze naar haar papa die haar iets wel heel waardevols aanbood. Ze had - dankzij het afluisteren van een gesprek tussen Parsnip en een oudere kitten - geleerd hoe je er een moest maken. Er voorzag zich nu een duidelijke kans die ze niet mocht missen. Met veel geweld trok ze het balletje uit elkaar, waarna ze deze weer in elkaar flanste. Papa had voor haar gevoel de minste tijd voor haar. Ze moest dus echt nu laten zien zo slim ze was. Tot haar grote teleurstelling was het balletje veel minder mooi dan waarop ze anticipeerde. Verslagen liet ze haar staartje zakken. "Dom," treurde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
Sprout Yo10
Sannemander
574
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Sprout   Sprout Icon_minitimeza 18 feb 2023 - 23:05


Sprout D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Verbaasd keek haar vader toe hoe dochter lief zijn mosballetje sloopte. Hij had verwacht dat ze er mee van door zou zijn gegaan of dat ze met z'n tweetjes het heen en weer zouden rollen. Niet dat ze het zou slopen. Echter toen ze het weer in elkaar wist te flanzen kroop er weer een brede glimlach op het gezicht van de kater. Al leek de kleine meid die ervaring niet te delen. Hij wist niet precies wat er loos was- was het niet goed genoeg? Niet mooi genoeg of had ze spijt? De kater glimlachtte zacht "Wattt neee, lieverd, is niet dom" mauwde hij waarna hij d'r een zacht schouder klopje gaf. "Kei knap" Hij knikte "En kijk m gaan, hij rolt kei goed joh" met een zachte por rolde hij het bolletje ietwat opzij "Vakman schap heet dat"


Sprout Untitl14
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sprout   Sprout Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sprout
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: