I feel it on my skin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I feel it on my skin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rainkit"
Member
I feel it on my skin DPKsfdL
Freedje
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Rainkit
BerichtOnderwerp: I feel it on my skin   I feel it on my skin Icon_minitimeza 4 maa 2023 - 12:35

Met nieuwsgierige donkerblauwe oogjes keek Rainkit naar de wereld om zich heen. Ze wilde graag ontdekken en de anderen leren kennen, maar de meesten lagen te slapen en waren zich niet bewust van de wereld om zich heen. Jammer. Rainkit had het leuk gevonden om met iemand te spelen, maar ze kon anderen moeilijk dwingen om wakker te blijven. Ze had ook niet echt het idee dat haar moeder dat haar in dank zou afnemen en hoewel Rainkit meestal schijt had aan wat anderen van haar dachten, vond ze de mening van haar moeder dan toch wel weer belangrijk. Ze keerde haar kopje zodat ze naar haar moeder kon kijken. Met een licht ondeugende por tikte ze tegen de buik van haar moeder om te zien of zij tenminste wakker was, want Bloomkit lag natuurlijk weer te slapen. Saai, saai, saai.

@Moonflow
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
I feel it on my skin Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: I feel it on my skin   I feel it on my skin Icon_minitimema 6 maa 2023 - 10:18

De maan nadat ze haar kittens haar gekregen was best wel zwaar geweest niet voor de liefde die ze voor haar twee babys voelde, maar omdat de clan zoveel moeite had om prooi te vinden. Ze at wel, maar wist dat wat ze kregen al weinig was een de rest van de clan vaak door toedoen van de oudste en moeders met kittens vaker niets kregen. Het liefst zou ze mee gaan jagen, maar dat zou Moonflow de eerste zes maanden toch niet kunnen. Zelf was ze al flink vermagerd omdat haar lichaam bijna alle voedingsstoffen in de melk van haar kittens stopte. Ze had zich zo in het nest gelegd dat als er al een beetje wind de kraamkamer in zou komen het niet direct over haar jongen zou komen. Haar dochters waren ze geen plaatjes? Voor even had Moon naar de ingang liggen kijken en deze gedachten door zich heen laten gaan. Tot een lichte ontzettende por haar aandacht opeiste. De blauwe torie kattin draaide haar kop weer terug en staarde even naar wie van de twee nu haar aandacht vroeg. Bloomkit laag te slapen en Rainkit was wakker. Haar blauwe oogjes op haar gericht. Moonflow begon zacht te spinnen en boog zich voorover om het kitten even tussen haar oortjes te likken. 'Wat is het Rainkit?' vroeg ze met warme stem. Haar zachte toon was voor nu eerder om de andere moeders niet te wekken, maar haar natuurlijke zachte tongval zat er nogsteeds in. Rustig bleef ze naar haar eerste dochtertje kijken. Al vanaf het begin was deze kleine ondeugd al op onderzoek uit. Dat stelde Moon evenwel gerust als ongerust. Zelf was ze ook zo geweest en dat had haar in heel wat problemen gebracht. Zeker toen de clan tijdelijk onder bezet was geweest. Maar ze was heel blij dat ze toen der tijd niet uit de clan was gezet. Nu konden haar kittens veilig opgroeien. Gelukkig maar.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Rainkit"
Member
I feel it on my skin DPKsfdL
Freedje
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Rainkit
BerichtOnderwerp: Re: I feel it on my skin   I feel it on my skin Icon_minitimeza 18 maa 2023 - 12:45

Rainkit snorde mee met haar moeder en sloot kort haar oogjes toen haar moeder haar een lik tussen haar oren gaf. Voor even voelde ze zich warm en veilig, zo dichtbij haar moeder. Alsof niks haar kon overkomen. Voor nu was ze nog maar de kleine kitten die door haar moeder beschermd zou worden, maar ooit, ooit zou hij andersom zijn. Ooit zou zij haar moeder beschermen. En dan zou niemand iets tegen haar durven doen! ”Saai,” sprak Rainkit demonstratief uit en ze wees naar Bloomkit. Daarna knikte ze naar de rest van de kittens die lagen te slapen. Zij wilde ook graag spelen! Zij wilde graag op ontdekking uitgaan! Maar als iedereen lag te slapen, dan ging dat niet. Ze fixeerde haar blauwe oogjes boos op haar moeder, alsof zij daar iets aan kon doen. Ze blies haar wangetjes vol en probeerde voor één moment heel boos te kijken, maar algauw ontspande haar blik weer en verliet een giechel haar bekje. Op haar moeder kon ze immers nooit boos zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I feel it on my skin   I feel it on my skin Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I feel it on my skin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: