Rain on me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Rain on me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rainkit"
Member
Rain on me DPKsfdL
Freedje
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Rainkit
BerichtOnderwerp: Rain on me   Rain on me Icon_minitimeza 4 maa 2023 - 12:48

Rainkit’s donkerblauwe oogjes staarden nieuwsgierig naar de overkant van de nursery, waar ze enkele kittens zag spelen. Buiten de nieuwsgierigheid lag er ook een geïrriteerde blik in haar ogen en haar pels prikkelde verveeld. Ze had aan de oudere kittens gevraagd of ze mee mocht spelen, maar ze hadden haar uitgejoeld en gezegd dat ze veel te jong was voor hun ruwe spelletjes. Pff! Daar was dus echt niks van waar! Rainkit was niet bang om een duwtje of stootje te krijgen. En ze had dat ook graag in woorden willen uitdrukken, maar haar vocabulaire was nog niet optimaal en dus had ze niks anders kunnen doen dan hun boos aan te staren, wat hun alleen nog maar meer had doen lachen. Ze hadden haar uiteindelijk afgewimpeld en nu was ze weer terug bij haar moeder, kwaad starend naar het vijftal. Haar kleine nageltjes waren uit hun hulzen en boorden zich in de grond, ook al deden ze daar nauwelijks schade. Ze was klein van postuur en haar klauwen en tanden waren nog niet zo imposant, maar als ze ouder zou zijn, zou ze hun wel eens laten zien uit welk hout ze was gesneden! En dan was zij de laatste die zou lachen!

@Beechresin
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Rain on me DPKsfdL
Cynthia
776
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Rain on me   Rain on me Icon_minitimedo 16 maa 2023 - 12:36

Haar halfzusje had haar eerste nest gehad en dan kon ze het natuurlijk niet laten om even bij de kittens te gaan kijken. Het was iets dat haar vader ook gedaan zou hebben mocht hij nog leven, tenminste als hij de oude weer was geweest. Niet hoe hij de laatste tijd was geweest. De kittens waren alleen maar het bewijs dat de tijd doorging. Niet dat dit de beste tijd was om kittens te hebben, maar dat was niet altijd te plannen. Wat ze niet had verwacht aan te treffen was dat een van de kittens met een vrij boze blik naar een aantal andere kittens aan het kijken leek te zijn. Hadden die kittens wat gedaan? Want dat konden ze niet hebben als dat zo was. "Alles goed?" Vroeg ze dan ook. Mogelijk kon de kitten zich nog niet goed uitdrukken, maar ze zou haar best doen om het te begrijpen.


Rain on me 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Rainkit"
Member
Rain on me DPKsfdL
Freedje
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Rainkit
BerichtOnderwerp: Re: Rain on me   Rain on me Icon_minitimeza 18 maa 2023 - 12:49

Iets van haar boze houding vervloog toen dat ze de kat herkende die naast haar stond. Het was haar tante! Een al wat blijere uitdrukking verscheen op haar snoet en ze boog zich naar voren zodat ze haar vacht tegen die van haar tante kon duwen, maar algauw verscheen de boze blik weer in haar ogen toen dat haar tante vroeg of alles goed was. ”Mag niet spelen,” zei ze op een kwade toon en ze knikte naar het vijftal. Nu dat Beechresin erbij was gekomen, keken ze in elk geval niet meer zo pesterig haar kant op. Dat durfden ze waarschijnlijk niet eens. Rainkit werd weer kwaad en haar nagels dwongen zich diep de grond in. Bangeriken waren het!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rain on me   Rain on me Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rain on me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: