I can see today's reflected in each past tear 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I can see today's reflected in each past tear

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Drizzlefall
Member
I can see today's reflected in each past tear DPKsfdL
Cynthia
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior
Drizzlefall
BerichtOnderwerp: I can see today's reflected in each past tear   I can see today's reflected in each past tear Icon_minitimema 8 mei 2023 - 15:04

De prooisituatie was nog niet verbeterd, ze hoopte dat het weer snel om zou slaan, maar of het genoeg zou zijn om de prooi dan ook terug te brengen wist ze niet. In die zin had ze hier ook nog te weinig ervaring voor. Toch wilde ze zich niet te druk erom blijven maken. Ja, ze zou haar best doen om prooi te vinden zoveel als kon, maar met de dag had ze erdoor ook minder energie. Voor nu liep ze dan ook door de sneeuw heen, hopende iets van een spoor te vinden. Anders zou het weer een dag worden waar ze terug naar het kamp ging zonder ook maar iets van prooi gevonden te hebben.

[Carrioncough]


I can see today's reflected in each past tear Drizzlepaw_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
I can see today's reflected in each past tear 4n8Baju
Beertje
590
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 62 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: I can see today's reflected in each past tear   I can see today's reflected in each past tear Icon_minitimeza 3 jun 2023 - 13:54

Het sneeuwde nog en prooi bleef schaars. Toch trok de ziekte wat weg en leek het niet meer zo uitzichtloos. De wind bracht de geur van lente en waar de sneeuw smolt kon je kleine stukjes gras ontwaren. Ook het riet aan de rivier begon wat groener te kleuren. Was er dan eindelijk beterschap voor Riverclan in zicht? Carrioncough besloot dus ook om een beetje aan zijn spiermassa te werken. Die was flink afgenomen door het voedseltekort en de ziekte. In zijn hoofd noemde hij deze de Red Death omdat er zoveel katten al aan gestorven waren.

De deputy besloot om de rivier links te laten liggen en de velden te kiezen, richting Fourtrees. Hij hield zijn mond een beetje open, maar de enige geur die hij kon vastnemen was die van Drizzlefall. Misschien waren ze efficiënter als ze samenwerkten... Daarom verhoogde hij zijn pas om haar in te halen. "Hey," miauwde hij dan ook vlug toen hij haar rug kon zien.
carrioncough


I can see today's reflected in each past tear B1Zz9k3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I can see today's reflected in each past tear
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: