It's bittersweet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's bittersweet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eydis
Member
It's bittersweet DPKsfdL
Cynthia
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Eydis
BerichtOnderwerp: It's bittersweet   It's bittersweet Icon_minitimema 8 mei 2023 - 15:07

Ze had het eindelijk voor elkaar gekregen om de trap deels op te komen, het was nog steeds een hele uitdaging door alle treden die er waren, maar ze was het een klein beetje zat om vast te zitten op deze plek. Tenminste dat was zo als niemand haar hielp. Maar nu had ze het dan toch voor elkaar gekregen om de eerste paar treden zelf te nemen. Ze hijgde lichtjes, terwijl ze even haar moment nam om uit te rusten. De rest van de treden zouden haar vast zo ook wel lukken. Maar voor nu nam ze even het beeld in zich op vanaf hier. Ze was nu tenslotte hoger dan de katten die in de nursing service waren en ergens gaf dat haar toch een gevoel van voldoening.

[Orchis]


It's bittersweet Eydis_sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Orchis
General
It's bittersweet Orchis20
m
907
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: It's bittersweet   It's bittersweet Icon_minitimema 15 mei 2023 - 16:47

You can run but you can't hide


Orchis liep langs de randen van de Elite Main Base. Binnen was het kwa temperatuur redelijk fijntjes. De dagen waren al wat langer aan het worden maar de temperaturen waren nog wat wisselvallig. Vandaag was het bewolkt maar door de grote muren die zijn kamp bewaakte hield de meeste warmte vast. Toen Orchis naar buiten gluurde door één van de ramen zag hij lichte regen spetters vallen. Hij besloot maar om binnen te blijven, je wist maar nooit wanneer die kleine spetters tot een storm uitzette. Vandaag was voor de rest ook alles op dreef dus er was geen extra reden voor hem om een extra ronde te doen. De kleine fragiele tom huppelde door; terug naar zijn Headquarters. Onderweg liep hij nog langs de trap richting de Nursing Service waar zijn oog al gauw op een bundeltje viel. Één van de kinderen van zijn Captain was de trap op aan het klauteren. Dat was geen verassing meer nu ze steeds ouder werden, ze gingen steeds meer hun leefgebied ontdekken. Orchis krapte aan zijn oor. Hoe oud waren ze nu ook alweer? 1 moon? 2? Hij keek nogmaals naar het kind. Agh het maakte niet veel uit, ze was voor Orchis al groot genoeg om wat meer van de Elite te leren. De General zette zichzelf boven aan de trap en keek de kitten aan. “Kom maar.” Mauwde hij. “Als je helemaal hierheen kan klimmen.. dan zal ik je belonen.” Zei hij erachter aan terwijl hij zijn kop en nek naar beneden liet hangen.It's bittersweet Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's bittersweet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Main Base :: Nursing Service-
Ga naar: