thinking ... oh it's you ! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 thinking ... oh it's you !

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonshine
Member
thinking ... oh it's you ! DPKsfdL
Mentos
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonshine
BerichtOnderwerp: thinking ... oh it's you !   thinking ... oh it's you ! Icon_minitimeza 14 apr 2012 - 22:20

Rustig liep moonshine uit het riverclan camp met sierlijke passen . Haar oren gespitst naar voor en haar staart zwiepend achter haar aan . Haar zachte kussentjes zonken weg in het warme goud gele zand . De warme zonnenstralen verwarmde haar lange pels . Ze rook de frisse lucht van nieuwblad en kreeg kriebels in haar buik bij de gedachte dat het zo goed als nieuwblad was . Rustig maar behoedzaam liep ze verder op het verwarmde pad . Ze stopte een paar keer om aan een paar jonge bloesems te reuken . Hier en daar zaten en vogels blij te zingen . Ze had geen zin om hun te vangen . Ze sprong behendig over een paar takken en belande zacht weer op haar vier poten . Soms miste ze het apprentice zijn . Dan had je niet zo'n verantwoordlijkheden . Je kon nog vergeven worden als je met lege poten thuis komt van de jacht . Of als je iets vergeet het zonder je te schamen vragen . Als warrior kun je deze dingen niet zo maar doen . Maar ze kon er mee leven . Ze genoot van haar leven zo als het was , ook al had ze geen familie . Soms droomde ze dat ze in het nest lag naast haar moeder , luisterend naar de verhaaltjes die ze vertelde . Maar nu kan dat niet meer . Ze zal nooit meer haar ouders zien of haar broers en zussen . Behalve wanneer ze in de starclan zit . Maar dat duurt nog wel even hield ze zich voor . Ze moest door gaan , haar familie keek naar haar en stonden altijd aan haar zij als ze risico's moet nemen . Ze spitste haar zilveren oortjes bij het geluid van ritselende bladeren . Rustig verstopte ze haar in de bosjes en probeerde zo stil mogelijk te zijn . [ open voor 1 kat ]


this is what i meen:

Topicje?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
thinking ... oh it's you ! DPKsfdL
11

CAT'S PROFILE
Age: 1 year
Gender:
Rank:
Silverflow
BerichtOnderwerp: Re: thinking ... oh it's you !   thinking ... oh it's you ! Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 12:32

Kalm keek Silverflow naar een woelmuis, die opzoek was naar zaadjes tussen het nog jonge gras, het was bijna nieuwblad. Haar klauw bewoog rustig en geluidloos in de richting van het muizen nekje. Een piep, een ritseling, een dode muis. Toen ze zich uit haar jachthouding liet zakken ving ze een geluid op, naast de struik waar ze in zat. Het was groter dan een vogel en kleiner dan een vos, maar het bewoog iets stiller dan een kat, anders had Silverflow het geluid eerder gehoord. Nieuwsgierig sloop Silverflow erheen. Geruisloos. Als het maar geen gevaarlijk beest is, dan is het kamp in gevaar, hoe kán het nou gevaarlijk zijn, het is toch zo groot als een kat? Haar linker en rechter hersenhelft begonnen een discussie en de enige optie was voor Silverflow eropaf. Als het ongevaarlijk was kon ze het vangen, als het gevaarlijk was moest het ontdekt en zo mogelijk ook verslagen worden.


thinking ... oh it's you ! Awqqza
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonshine
Member
thinking ... oh it's you ! DPKsfdL
Mentos
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonshine
BerichtOnderwerp: Re: thinking ... oh it's you !   thinking ... oh it's you ! Icon_minitimedi 1 mei 2012 - 15:51

Ze hoorde het geritsel nu nog beter , en was bereid te ontdekken wat het was . Ze zei niks maar sloop op het geluid af . Ze zag het nu beter . Het was een grijze poes , een riverclan poes . Ze had haar al eerder gezien , maar nooit een gesprek mee gevoerd . Ze had plots een idee . als ik haar eens test hoe slim ze was , of hoe sterk . Plots liep ze snel weg , en maakte expres veel geluid . Harde geluiden alsof het leek dat ze een groot beest was . Ze keek niet achterom , dat zou haar kunnen veraden . Ongehoorzaam sprong ze in een boom . nu afwachten of ze me gevolg is , en dan zien we wel . Sluw drukte ze haar zelf tegen de tak en gluurde naar de struiken waar de poes moest uit springen , of lopen .


this is what i meen:

Topicje?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: thinking ... oh it's you !   thinking ... oh it's you ! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
thinking ... oh it's you !
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: