Now dance fucker dance, man he never had a chance~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Now dance fucker dance, man he never had a chance~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Birchpaw
Member
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
SURPRISE MOTHERFUCKER!
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7½ Moon
Gender:
Rank:
Birchpaw
BerichtOnderwerp: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimezo 15 apr 2012 - 19:48

+ TIMESONG
Ik gebruik de Engels benaming voor sommige kruiden, die onthoud ik beter xD

Emberpaw stond heen en weer te wippen op haar pootjes, niet ver van de ingang van het kamp af. Haar pootjes jeukte om naar buiten te gaan en zelf kruiden te gaan zoeken. Ze had eigenlijk belooft om met Fallenpaw mee te gaan, omdat hij graag eens wilde zien hoe medicijn katten kruiden zochten maar de luilak lag nog te slapen. Hij had haar beloofd om mee te gaan toen ze hem wakker maakte met haar voorpoot, maar omdat het nog vroeg was lag hij waarschijnlijk weer te slapen. ”Your loss!” Siste ze tussen haar tanden door. Alsof ze werd afgevuurd uit een raket schoot ze als een torpedo het kamp uit. Ze dartelde vluchtig door ShadowClan territorium, onderzoekend of ze ergens kruiden of bessen zag. Ze hielt halt aan de voet van een omgevallen, holle boomstam naast een smal beekje. Ze rook .. wat was die naam nou ook weer? Ze pijnigde haar hersens terwijl ze om de stam heen liep op de geur af. ”Marigold!” Jubelde ze op het moment dat ze het zag. Ze zette haar tanden heel voorzichtig in de steel en trok enkele plukjes van de kleurrijke bloem af. Met een flinke kluit in haar bek draaide ze om en sprintte terug naar het kamp. Ze had weer eens te veel gepakt waardoor ze niet meer kruiden kon dragen. Waarschijnlijk zou ze deze handeling de hele dag door nog herhalen. Op topsnelheid racete ze naar het kamp toe tot een vogel links van haar verschrikt opvloog en haar aandacht wegnam van haar pad. Ze knalde vervolgens in volle vaart tegen een gigantisch gevaarte aan. Verschrokken krabbelde ze overeind en miauwde luid ”Je hebt de verkeerde kat uitgekozen om-” Toen herkende ze de lengte en de geur van de kater voor haar en keek ze verrast. ”Oh, Timesoul! Jij bent het!” Riep ze uit en ze trippelde snel naar hem toe om de blaadjes Marigold uit zijn vacht te halen. Haastig haar excuses makend, waardoor ze struikelde over haar woorden. ”Had je niet gezien” Zei ze onverstaanbaar met haar bekje vol Marigold.


Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Xfrk08

ID RATHER EAT RANDEH:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timesong
StarClan
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimezo 15 apr 2012 - 20:05


Het was nog maar vroeg in de ochtend. De gray tabby kater lag nog lekker te pitten in de Warrior Den. Vandaag had hij eventjes geen zin om vroeg op te staan, al wist hij dat hij wel zijn taken moest doen. Rustig draaide hij zich nog een keertje om, aangezien er een straaltje zon op zijn neus scheen en deze verwarmde. Damn, nu scheen de zon vol op zijn donkere pels, wat het alleen maar warmer maakte. Met een gezicht op donder, opende Timesong zijn donker bruine ogen en geeuwde. Hij rekte zich uit en sloeg zijn klauwen in de zachte grond van de Warrior Den. Waarna hij rustig het zonlicht in liep, het licht van een nieuw aangebroken dag.
Timesong stond dan misschien wel bekend als de minstreel van de ShadowClan, je moest hem 's morgens niet tegen komen. Dan kon je een snauw terug verwachten. Een typisch geval van ochtendhumeur. Nou ja, hij ergerde zich gewoon aan alles en iedereen. Dat duurde ongeveer een paar minuten, als hij eenmaal wakker was, dan ging het wel weer.
Zijn hazelbruine ogen volgde een schim die van de Apprentice Den het kamp uit schoot. Een vuurrode vacht was het enige wat hij zo snel kon zien. Timesong pijnigde zijn nog slapende hersenen, om zo doende op de naam Emberpaw uit te komen. De Medicine Cat Apprentice. God, hij moest echt niet te veel nadenken vandaag. Dat veroorzaakte alleen maar hoofdpijn.
Sloom liep hij naar de uit-/ingang van het kamp om wat te gaan jagen. Misschien een duik nemen in een van de meertjes, zodat hij wakker kon worden. Al snel werd hij wakker geschud uit zijn gedachten, toen er iemand tegen hem aanknalde. Timesong zetten zijn nagels uit en hielt zichzelf staande. "Je hebt de verkeerde kat uitgekozen om-" De kater schudde zijn kop en zag dat het de jonge apprentice was die tegen hem was aangelopen. Het duurde eventjes voordat ze hem herkende. "Oh, Timesong! Jij bent het!" Timesong glimlachte eventjes. "De enige echte," zei hij op zijn gebruikelijke vriendelijke manier. "Had je niet gezien," Een grote grijns kwam op zijn gezicht. "Dat had ik door." Zijn ogen vielen op de Marigold bladeren in haar bek. "Kruiden aan het verzamelen, zie ik?" vroeg hij daarna.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Birchpaw
Member
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
SURPRISE MOTHERFUCKER!
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7½ Moon
Gender:
Rank:
Birchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimezo 15 apr 2012 - 20:20

Emberpaw schudde haar vuurrode vachtje uit die nog eens extra werd versterkt door de zon die achter een wolk uit kwam. Als je haar tussen een zee van zwarte katten zette en dan de zon op haar los liet, zou het niemand verbazen als ze aan werd gezien voor een tweede zon. Soms werd ze ook vuurtoren genoemd al wist ze niet wat een vuurtoren was. Vast een soort dier of zo. Ze zag een kleine vlinder bij de linker oor van Timesong cirkelen. Ze duwde zichzelf in de jacht houding en keek met grote ogen naar de vlinder. Als ze de timing goed inschatte, zou ze hem kunnen vangen en naar haar mentor brengen. Misschien kon die er wat mee. Toen hij net de hoogte in wilde gaan schoot Emberpaw naar voren en ving het tussen haar voorpootjes. ”Woah!” Dacht ze, waarbij ze het ook hardop zei. Ze had het kleine ding tussen haar voorpootjes en merkte dat ze haar Marigold had laten vallen. Het lag verspreid over Timesong heen. ”Sorry! Ik ben ook zo lomp. Ik had het beter moeten inschatten en neer moeten leggen ik ben ook een oen en ik moet nu echt terug naar het kamp” Kwetterde ze, terwijl ze zonder toestemming de verfomfaaide bloemen van Timesong af begon te slaan en te hengelen met haar pootjes. Toen ze een hele zooi weer bij elkaar had pakte ze het vast in haar muiltje, met de vlinder er bij en trippelde terug naar het kamp. Ze zou zo wel bij Timesong terug komen als hij haar al niet volgde. Met haar staartje omhoog geheven en haar gifgroene ogen gericht op alles voor haar, zette ze plotseling een sprint in en dook met een spectaculaire duik de Medicijn den in. Vlug legde ze alles op haar plek en legde voor het mosnest van haar mentor de vlinder neer. Grinnikend draaide ze weer om en zoefde het kamp uit. “Heb je haast?” Riep een Clangenoot in het voorbij gaan, op een toon alsof ze hem amuseerde. ”Nee hoor!” Antwoordde ze terug over haar schouder.


Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Xfrk08

ID RATHER EAT RANDEH:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timesong
StarClan
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimezo 15 apr 2012 - 21:38


Blijkbaar zag de jonge apprentice iets wat hem ontging. Nou, niet helemaal ontving. Het zoemende geluid van de vlinder naast zijn oor irriteerde hem nogal. Hij bewoog zijn oor iets, maar kon het niet weg krijgen. Damn that insect, hij werd er gek van. Hij keek rustig toe hoe Emberpaw in een aanvalshouding ging staan en hielt zich vast voor wat er ging komen. Hij dook meteen omlaag toen hij de apprentice de lucht in zag schieten. Ze kreeg de vlinder te pakken, maar strooide de bladeren over hem heen. Hij schoot in de lach en keek naar het zooitje Marigold bladeren die verspreid lagen over zijn vacht. "Ik ben geen opberghok, weet je?" miauwde hij met een vrolijke ondertoon. De meeste katten zouden niet denken dat hij een ShadowClan kater was, maar ach. Hij werd vaker onderschat, trage katten, dat waren het. ”Sorry! Ik ben ook zo lomp. Ik had het beter moeten inschatten en neer moeten leggen ik ben ook een oen en ik moet nu echt terug naar het kamp” Hij schudde vrolijk zijn hoofd en wachtte rustig af terwijl Emberpaw de bladeren van hem afhaalde. "Ach, maakt niet uit. Kan iedereen gebeuren," miauwde hij vrolijk. Hij volgde haar met zijn bruine ogen terwijl ze terug het kamp in liep. Hij draaide zich om en liep achter d'r aan.
Een glimlach kwam op zijn gezicht toen hij haar met een fraaie duik de Medicine Den in zag duiken en er even snel weer uit kwam. Een Clangenoot riep nog wat naar haar, waar ze vrolijk "Nee hoor!" op antwoorden. Bij de ingang hielt hij de jonge apprentice tegen. "Zeg, even kalm aan jij. Wat dacht je van een jacht, jij en ik, samen?" Hij moest immers toch iets gaan doen vandaag en zo kon hij meteen een oog in het zeil houden voor de jonge apprentice. Ze was misschien wat te druk om alles goed in de gate te houden. Hij moest haar iets zien af te remmen.

[Kort D:]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Birchpaw
Member
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
SURPRISE MOTHERFUCKER!
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7½ Moon
Gender:
Rank:
Birchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimema 16 apr 2012 - 15:27

Emberpaw was al klaar om het kamp uit te schieten als een kogel uit een geweer, maar werd tegen gehouden door Timesong. Ze spitste haar vuurrode oortjes en ademde snel. Kom op, hurry up! Ze wilde verder, rennen, en meer kruiden verzamelen! Hij vroeg haar om samen te gaan jagen. Even dacht ze na of dat wel verstandig was. Ze was niet gemaakt om te jagen, maar om kruiden te verzamelen en katten te genezen. Anders kon ze net zo goed een gewone leerling worden, nietwaar? Toch, .. zou haar mentor het niet erg vinden als ze later haar taken deed? Vaak stelde Emberpaw het uit. Ze loog tegen zichzelf dat ze het later wel zou doen, maar nooit kwam het terecht. Ze haalde diep adem en knikte toen enthousiast, die kruiden konden wachten. ”Prima Jiba!” Miauwde ze uitbundig. ”Wie als eerste de meeste prooi heeft!” Ze schoot lenig langs Timesong heen en rende richting het moeras. Dit was leuk, zo had ze af en toe was afwisseling. Geen probleem ,ze had heel de dag nog om de voorraad bij te vullen of niet soms? Daarbij moest ze nog even heel het territorium verkennen, want ze was nog niet ver het moeras in geweest. Daar groeide ook nuttige planten, toch? In een noodvaart sjeesde ze tussen de bomen door, in een poging om ze af en toe te tellen. Ze hielt halt aan de voet van een zompig weiland voor haar. Het moeras. Zo nu en dan zag je omgevallen boomstammen met hangend mos of water ook aan hing, het zag er komisch uit. Emberpaw sprong van stam, naar stam, naar steen naar alles wat haar er van weerhield om in de stinkende derrie te vallen. De zon kwam in volle glorie achter de wolken vandaan waardoor het leek alsof het plekje waar ze nu stond in brand stond. Ze vroeg zich af waar haar ouders waren, ze waren sinds gisteravond niet meer gezien. Ze had zich voorgenomen om gewoon te wachten, want wie weet waren ze verdwaalt ergens of zo, toch? Met een wee gevoel in haar maag sprong Emberpaw mis, afgeleid door haar ouders en landde ze op een haar na op de steen. Ze wiebelde gevaarlijk en liet een luide kreet horen. StarClan vervloekend sprong ze met een dik opgezette vacht opzij om vervolgens een poot voor haar bek te houden. Sorry StarClan .. in gedachten stuurde ze duizendmaal een sorry naar boven. Haar helgroene ogen vielen op een duif die haast uitdagend haar kant op keek. In stilte keken de twee dieren elkaar aan, jager en prooi. Ze zakte door haar poten en likte haar bek af. Toen ze sprong, was het natuurlijk gedoemd om mis te gaan. Nu schoot ze over de stam heen en met een perfect ronde boog de bruine derrie in. Happend en proestend kwam ze boven en ‘waadde’ naar het droge. Nijdig grommend schudde ze zich uit, maar het hielp niet. De drap plakte als de stront van een vos aan je vacht vast. ”Timesong!” Jammerde ze luid. Het smaakte afschuwelijk en er leek geen einde aan te komen. Die duif kreeg ze nog wel, wacht maar .. ’Ik had gewoon mijn werk als Medicen. Kat moeten doen, en kijk me nu. Ik zit onder de modder..’ Dacht ze woedend en ze keek even over haar schouder naar de duif die nu inmiddels zich huisvestte in een boom in de verte.


Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Xfrk08

ID RATHER EAT RANDEH:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timesong
StarClan
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimewo 18 apr 2012 - 19:52


"Prima Joba!" miauwde Emberpaw naar hem. Een glimlach kwam op zijn gezicht. "Wie als eerste de meeste prooi heeft!" Timesong knikte en keek toe hoe de apprentice wegschoot. Hij had geen zin om zich te haasten. Langzaam stond hij op en rekte zich uit. "Allons-y," zei hij tegen zichzelf, waarna hij het territorium dieper in wandelde.
Timesong besloot om bij de bomen wat te gaan jagen. Hij had een muis op het oog, maar verloor deze toen een vogel zijn aandacht trok. Damn, waarom kon hij zich niet gewoon op één ding concentreren? Op een of andere manier werd hij altijd afgeleid door andere dingen. De kater zuchtte zachtjes en hielt plotseling halt. Zijn snorharen trilde en hij keek voor zich uit. Zijn bruine ogen vonden een muis, die hem blijkbaar nog niet had opgemerkt. Hij ging over in sluiphouding en sprong op de muis af. Zijn klauwen boorde zich in het zachte vlees en met zijn sterke kaken bracht hij een einde aan het miezerige leventje van de muis.
Hij begroef de muis in de buurt van een boom en liep verder, toen een plotselinge gil hem alert deed opkijken. "Timesong!" Hij wist direct wie het was. "Emberpaw!" riep hij verschrikt en racete door het gebied heen, de geur van de apprentice volgen.
Hij vond Emberpaw onder de drap van het moeras aan de kant van een poeltje. "Emberpaw, ik ben zo snel mogelijk gekomen. Wat is er gebeurd?" vroeg hij gehaast, waarbij zijn ogen over de smerige vacht van de apprentice vlogen. Ze leek, buiten die gore vacht, helemaal compleet te zijn. Geweldig. Dat was een pak van z'n hart af. "Ik had je nooit mee moeten nemen," mompelde hij zachtjes, terwijl hij ging zitten en zijn kop schudde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Birchpaw
Member
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
SURPRISE MOTHERFUCKER!
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7½ Moon
Gender:
Rank:
Birchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimedo 19 apr 2012 - 8:51

Emberpaw schudde zich uit in de hoop de gore drap er af te krijgen, maar zonder succes. Boos door haar eerdere kreet, gewoon uit walging voor dit spul zag ze dat Timesong naar haar toe snelde. Ze keek zwijgend toe hoe hij haar lichaam afscande naar, wat eigenlijk? Wacht.. dat hij dat ze écht in gevaar was? 'Ik had je nooit mee moeten nemen' Hoorde ze hem zeggen. "Het spijt me, ik schrok gewoon .. ik ben niet gewend om.." Hakkelde ze en met ogen die vol spijt stonden en schaamte deed ze nog een poging het er af te likken. Een siddering ging door haar lijfje. Gatver, ze wilde nog liever muizenvocht over teken uitknijpen dan dit er af likken. Haar ogen gingen weer naar de duif die niet meer te zien was. Woedend keek ze naar de plek waar ze hem voor het laatst gezien had. Nu ja, ze had eigenlijk gewoon haar plicht moeten doen als medicijn kat, klaar. Dan was ze hier in de eerste plaatst niet, en ten tweede, dan zat ze niet hier besmeurt met modder of wat het ook was. "Ik.. vond de smaak alleen heel .. vies" Erkende ze een beetje beschaamd dat van alle katten in ShadowClan juist zij enorm vies was van vieze poten. Laat staan dit. Ze kon daar absoluut niet tegen. Ze deed alles, echt alles, maar door modder waden, er in vallen, en het dan eraf krijgen dat vond ze verschrikkelijk. Viezigheid vond ze toen ze klein was al niets. Dat kwam omdat ze als kit door een speelse leerling per ongeluk in een plas modder was gerold. Het leek naar haar mening alsof ze er in verdronk maar in werkelijkheid kwam het niet eens tot haar buikje.

- Kort, flut. Moet naar school -.-


Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Xfrk08

ID RATHER EAT RANDEH:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timesong
StarClan
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimedi 24 apr 2012 - 21:05


Hij keek toe hoe Emberpaw beschaamd naar de grond keek en wat hakkelde. "Het spijt me, ik schrok gewoon .. ik ben niet gewend om.." Een glimlach kwam op zijn gezicht en hij gaf de apprentice een lik over d'r kop heen. Iets waarbij hij ook iets van de drab binnen kreeg die inderdaad niet te harden was. Hij slikte om er voor te zorgen dat zijn maag het hielt en hij niet over z'n nek heen ging, er moest toch een manier zijn om Emberpaw's vacht schoon te maken zonder alles er af te hoeven likken... Hij keek rond, maar er was maar weinig schoon water hier te vinden. Er moest toch iets zijn!?
Emberpaw deed hem opkijken, hij was zo in gedachten bezig geweest om een oplossing te vinden dat hij haar iets wat vergeten was. "Ik.. vond de smaak alleen heel .. vies" Hij glimlachte eventjes. "Dat kan ik me heel goed voorstellen. Dat spul is niet te harden," zei hij kalmpjes. Hij keek nog eens goed rond. Misschien zouden ze vanaf hier een uitloop van de rivier kunnen vinden. Schoon water, waarbij de vacht van Ember weer schoon zou kunnen worden.
Een grote glimlach kwam op zijn gezicht. "Laat die vacht maar eventjes zitten," sprak Timesong kalm en hij keek haar vrolijk aan. De kater zakte door zijn poten. "May you fancy a trip?" miauwde hij vrolijk, waarbij hij Emberpaw een speelse knipoog gaf. hij had geen zin om het hele plan uit te leggen, maar ach. Het kwam wel goed. En Timesong kon zwemmen, dus dan zou het allemaal wel goed komen. Tenminste, zolang Emberpaw naar hem zou luisteren.

[Kort D:]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Birchpaw
Member
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
SURPRISE MOTHERFUCKER!
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7½ Moon
Gender:
Rank:
Birchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimewo 25 apr 2012 - 7:42

Emberpaw voelde de neiging om op en neer te springen en heel snel in het rond te gaan rennen. In haar gedachten schoten dan de klodders zo van haar vacht af maar ze had een idee dat dit in het echt minder goed ging werken. Ze sloeg haar dunne staart heen en weer en miauwde heel zielig. Dit was echt wel het toppunt van smerigheid op dit moment. Toen Timesong zo rustig reageerde keek ze hem verbaasd aan maar deed verder niets. Meh, ze was niet geknipt voor dit. Kruiden zoeken en veilig op de grond met beide poten staan was close enough. Jagen en in de modder, wat dit ook was, terecht komen, no sir! ‘Laat die vacht maar eventjes zitten’ ’-ben je niet lekker muizenbrein!?’ Ze slikte de woorden net op tijd in en keek hem alleen maar verschrikt aan. Wat- hoe moest dit er dan af? Toen hij haar voor wilde gaan besloot ze het maar te laten zitten en met hem mee te lopen. ‘May you a fancy trip?’ Vroeg Timesong. Emverpaw kneep haar felgroene ogen tot spleetjes maar zei verder niets en knikte achterdochtig. Met een zucht wachtte ze tot hij haar voor ging. Hoe kon een kat zo kalm onder dit blijven? Misschien kwam het omdat hij niet onder de modder zat. Zo iets verbaasde haar niet. Stel dat haar Clangenoten haar zo zagen. Schaamte rees als een zuur gas op in haar keel en ze keek verschrikt om zich heen of ze ergens misschien iemand van haar Clan zag maar niemand was op het moment hier, alleen Timesong en zij. Niet zo gek ook, wat moest je hier nou. Het was een klassieker dat (vooral) nieuwe leerlingen in een zompig moeras donderde, maar dat een medicijn kat dat overkwam .. ’Misschien zijn die misschien wel slim, omdat zij in verband staan met StarClan zoals de leider’ Dacht ze bits. Nou, slim .. dat was ze niet geweest. Het was duidelijk dat die duif haar in kilometers had zien aankomen maar zij moest weer zo nodig alles vlug en snel doen, en dan kreeg je dit. Emberpaw strafte zichzelf mentaal er voor af en trok met haar oren. ”Kom op Timesong, waar breng je me heen?” Miauwde ze ongeduldig terwijl ze achter hem aan trippelde.

[Wacht, hij liep toch al? xD]


Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Xfrk08

ID RATHER EAT RANDEH:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timesong
StarClan
Now dance fucker dance, man he never had a chance~ DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Re: Now dance fucker dance, man he never had a chance~   Now dance fucker dance, man he never had a chance~ Icon_minitimema 30 apr 2012 - 17:15


Timesong liep vrolijk door het moeras heen, terwijl hij een deuntje neuriede en af en toe omkeek om te zien of Emberpaw hem nog steeds volgde. Zoals gewoonlijk was hij het volledig eens met zijn eigen plan, maar Time stond erom bekend dat het merendeel van zijn plannen niet altijd volgens ... plan verliepen. Al maakte hij zich er nu niet echt druk om.
De geur van water vulde zijn neus en hij haalde diep adem. Dit moest lukken. Hij keek om naar Emberpaw, net op het moment toen ze ongeduldig vroeg waar ze heen gingen. "Kom op Timesong, waar breng je me heen?" Hij grijnsde alleen maar een gaf geen antwoord op de vraag. Hij vond het leuk om ze te treiteren door niets te zeggen en gewoon maar door te lopen.

Aan de rand van de rivier zocht de kater een goed plekje en draaide zich met een ruk om. Hij greep Emberpaw bij haar nekvel en zetten d'r met ene zwaai op zijn rug. Zijn gezicht vertrok toen de drab in zijn bek en keel kwam, maar hij hielt zijn maag in controle. "Hold on tight," zei hij enkel, voordat 'ie zichzelf in de rivier liet vallen.
Zwemmen dat ging goed, maar zwemmen met iemand op je rug, dat was nieuw voor hem. Timesong hielt zichzelf met moeite boven water en probeerde steun te vinden aan de zijkant. Opeens gleed zijn poot weg en kwam zijn kop onderwater. Hij voelde hoe de grip van Emberpaw losraakte. Snel zetten hij zich af tegen de onderkant van de rivier en kwam weer boven water. Snel klom hij aan de kant en keek over de rivier. Damn, nu was hij echt screwed! "Emberpaw!?" Zijn stem klonk hees van het water dat 'ie binnen had gekregen. Opeens zag hij iets roods in het water. Snel sprong hij terug in de rivier en vond de apprentice in de rivier. Snel greep hij de poes bij haar nekvel en sleepte d'r mee aan land. "Damn, waarom gebeurd mij dit altijd," siste hij kwaad tegen zichzelf, terwijl hij de jonge apprentice een lik over d'r koppie gaf. Als er nu iets met Emberpaw gebeurde, dan was hij echt screwed. Damn, damn, damn!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Now dance fucker dance, man he never had a chance~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: