[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Hypokits] Als ik kittens had met...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Pantherstar
StarClan
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimedi 28 apr 2020 - 23:27

remind me om dit te doen met

prairie x war
panther x crow
panther x shattered
soft x wolf


[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 EHnbxOu        0        [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 DPKsfdL
Butter
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [16 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 16:31

Coalnose x Settleddust die twee kunnen denk ik goede discussies voeren<3
Baby's :
 
Stonekit [Stonecold] - Stone is een kater met de sprekende blauwe ogen van zijn moeder en de vacht van zijn vader. Hij heeft een korte vacht met wat witte aftekeningen, en is best slank gebouwd. Hij is vernoemd naar zijn vader, die als achtervoegsel dust draagt, want daar stamt het onderdeel Stone vanaf. Hij lijkt van afstand vaak wat koud, dit omdat hij makkelijk teleurgesteld raakt door andere katten en moeite heeft verbintenis te zoeken tussen hem en de Clangenoten. Toch blijft hij bijzonder trouw aan de Clan, en probeert hij de pootstappen van zijn grootmoeder Swallowflight te volgen. Hij is het brein, niet het hart.
Coalkit [Coaldust] - Coal is een kater die veel weg heeft van zijn moeder Coalnose, met zijn zwarte vacht, enkel heeft hij een klein wit vlekje op zijn borst dat van zijn vader afkomstig is. Hij heeft groene ogen wat in beide kanten van de familie dan ook voorkomt. Waar Stone erg koud is, is deze kater bijzonder warm en familiegericht. Vaak trekt hij Stone wat meer naar de Clan toe en is hij erg goed in het verbinden van katten en hun meningen. Hij is ook sneller geneigd grenzen te negeren, doordat hij af en toe behoorlijk dom kan gedragen. Hij is niet het brein, meer het hart.

Coalnose x Ardentheartvrienden maakt het awkward<3
Baby's :
 
Sweetkit [Sweetbriar] - Een gestreepte kattin zonder wit en met blauwe ogen. Ze heeft een korte vacht en is relatief breed gebouwd. Ze is vriendelijk, warm en ondeugend. Meestal beschermt ze haar zusje Swallow en ze houd van kattenkwaad. Ze is niet dom maar heeft wel langer nodig om op te groeien. Haar buik en kin zijn bijzonder licht crème waardoor deze wit lijken.
Swallowkit [Swallowdive] - Een geheel zwarte kattin met gele ogen. Ze heeft een halflange vacht en is erg verlegen. Het liefste schuilt ze achter haar vader of moeder. Ze is intelligenter dan haar ouders waardoor ze soms moeite heeft om respect op te brengen. Echter spreekt ze meestal geen kwaad woord over anderen katten. In tegenstelling tot Coalnose kan ze heel goed haar gedachten  voor zichzelf houden.
Heronkit [Heronwing] -  Een kleine kater die blind is geboren. Hij heeft een ferm karakter en zal uiteindelijk uitgroeien tot een koppige, ferme Elder. In het begin is hij nogal nerveus te noemen omdat hij de wereld om zich heen niet begrijpt en bang is om anderen teleur te stellen. Hij heeft een zwarte vacht en blauwe ogen.
Burningkit [Burningflame] - Een gestreepte kattin met halflange vacht en gele ogen. Ze lijkt van alle kittens het meeste op haar vader maar heeft het aparte trekje van haar moeder. Ze is bijzonder vlambaar en snel depressief. Het kost de kattin veel moeite om er voor anderen te zijn omdat haar gedachten te snel veranderen. Ze is bijzonder intelligent, maar heeft begeleiding nodig om dat tot uiting te laten komen.[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 17:40

Acorndust x Sunflower
Good life au
Mapledust - Diluted tortie she-cat with a white chest and belly. She has amber eyes, just like her mother and is longhaired. Ze is een zorgzame, maar pittige dame. Ze is dan ook zeker niet op der mond gevallen en zal snel zeggen wat ze denkt zonder daar ook maar iets van een rem op te hebben. Toch geeft ze veel om de katten die bij haar blijven en haar gedrag weten te accepteren.
Ashentree - Creme tabby tom-cat with white chest, belly and paws. He has yellow eyes, just like his father and is longhaired. Hij is de stille van het nest en zal dan ook een stuk minder opvallen dan zijn jongere zusje. Hij is loyaal, te loyaal misschien, net zoals zijn vader. Dit kan goedlopen, maar ook fout. Hij vertrouwt katten te makkelijk en daar kan dan ook misbruik van gemaakt worden.

Acorndust x Tallstar x surrogate
No traitor au
Pineneedle - Longhaired brown tabby she-cat with golden eyes. De oudste van het nest en laat dat ook merken. Ze trekt zich weinig aan van wat anderen van haar denken en doet eigenlijk wat ze zelf wilt. Ze weet dat sommige acties consequenties hebben, maar trekt zich hier niet veel van aan. Toch als ze je eenmaal als een vriend beschouwd is ze loyaal en zal dat ook blijven.
Alderleaf - Longhaired gray tabby tom with white chest and belly. De jongste van het nest, maar trekt zich daar niet zoveel van aan. In plaats daarvan doet hij zijn best om de beste warrior te zijn en te laten zien dat niemand beter dan hem is. Zijn ambities zijn dan ook groot, wat wil je met twee vaders die de clan leiden, wat hem soms in de problemen zal laten komen.

Acorndust x Crowcall
What happened in windclan
Spiderdust - Shorthaired black she-cat with a white chest and paws. Her eyes are amber. Net als haar moeder heeft ze een hekel aan conflicten en vermijd die dan ook het liefste. Misschien komt dit doordat ze halfclan is, maar vechten tegen andere clans houdt ze niet van. Toch probeert ze wel zo loyaal mogelijk te zijn naar de clan waarin ze geboren is, maar iets trekt haar vaak toch naar de de dennenbomen van het Shadowclan gebied. Ze voelt zich meer thuis in de schaduwen ervan dan dat ze dat doet op de open vlaktes van Windclan.
Dangerstep - Longhaired brown tabby tom-cat with yellow eyes. Tegenovergesteld van zijn zus is hij bereid om alles te doen voor zijn clan, wat ook inhoud vechten tegen de andere clans. Het maakt hem niks uit dat zijn vader in een andere clan zit en probeert zich dan ook zo goed mogelijk te bewijzen naar Windclan toe. Tenslotte is hij zeer loyaal en verwacht ook hetzelfde terug van de clan, maar zal merken dat hij dit niet altijd evenveel heeft door het feit dat zijn vader in een andere clan zit.

Acorndust x Crystalshell
What happened in riverclan
Doveflight Shorthaired blue tabby with a white chest and belly. She has yellow eyes. Ze heeft een zacht karakter en zal snel anderen vergeven als ze wat verkeerd hebben gedaan. Ze is dan ook redelijk in de zin dat ze eerst zal luisteren voor ze haar oordeel over iets trekt, maar als ze eenmaal een idee heeft zal ze hier niet snel over ophouden.
Stonedust - Longhaired black tom-cat with a white chest and blue eyes. Hij zal een vrij strenge kat zijn. Niet alleen op anderen, maar ook op hemzelf. Hij weet tenslotte dat als hij voor een moment zich zal laten gaan anderen dit tegen hem zouden gebruiken en dat staat hij dan ook niet toe.

Acorndust x Firedance
What happened in thunderclan
Dapplefur - Longhaired tortie with white chest and belly. Her eyes are odd colored just like her mother's, one blue, one green. Ze is een pittige tante en dat zal al meteen te merken zijn wanneer iets haar niet zint. Ze is niet bang om haar mond open te trekken en haar mening te laten horen. Dit is wel een ongefilterde mening, dus de meesten zullen het haar niet in dank afnemen.
Blazedust Longhaired red tabby tom-cat with yellow eyes. Hij is serieuzer dan zijn zusje en zal dan ook proberen de schade die zijn zusje aanricht elke keer te herstellen. Natuurlijk vergt dit veel van hem, maar juist omdat hij veel om haar geeft wil hij dat anderen hetzelfde doen. Hij zal dan ook het meest loyaal zijn naar zijn zusje toe, daarna pas de clan.

Scarletkit x Hoarsepaw
Well shit
Coralshine - Shorthaired diluted tortie she-cat with amber eyes. Ze is een harde werker en loyaal. Dit stemt voornamelijk voort uit de ambities die ze heeft om ooit bovenaan de clan te staan. Ze zal hierbij vaak wat arrogant over kunnen komen, omdat ze denkt dat ze de beste is en dan ook het recht heeft om aan de top te staan.
Frostheart - Longhaired white tom-cat with blue eyes. Hij is zacht van karakter en wilt het beste voor iedereen. Hij houdt er dan ook van om anderen te helpen en doet dit waar hij kan. Dit gaat alleen soms iets te ver in dat dit niet alleen geld voor zijn clangenoten, maar voor alles dat hij tegenkomt.

Harespring x Shadefeather
Mousewish deserves grandkits
Mousepelt - Shorthaired tortie she-cat with blue eyes. Ze is wat onzeker van karakter, waardoor ze niet graag zegt wat ze denkt. Ze probeert daarom ook maar aardig te doen naar de meeste katten in de hoop dat ze haar aardig zullen vinden, maar dat is nog niet altijd even makkelijk voor haar. Ze houdt zich dan ook wat meer op de achtergrond.
Sparkfur - Shorthaired red tabby tom-cat with yellow eyes. Hij is een stuk gemakkelijker in socialiseren dan zijn zusje. Dit komt voornamelijk door zijn vrolijke instelling en hoe hij aardig tegen iedereen doet. Hij zal ook niet snel stilzitten en graag op avontuur uitgaan.

Cranepaw x Gorsepaw
Because of the nose
Spottedtail - Longhaired tortie she-cat with yellow eyes. Ze is een vrij verlegen poesje en zal dan ook vaak haar broer het woord laten voeren. Toch als ze zich eenmaal wat open stelt is ze een enthousiaste poes die graag over de dingen praat die haar interesseren. Als de rem er eenmaal af is zal ze helaas ook niet snel ophouden.
Sandgorse - Shorthaired snow bengal tom-cat with blue eyes. Hij is een stuk opener dan zijn zusje en helpt haar hierbij dan ook met communiceren naar anderen. Hij zal vaak het midden van de aandacht zijn in een groep en daar houdt hij ook zeker van.

Dustspirit x Dustpaw
For the skyclan bloodline and of course for the dust
Rustspots - Shorthaired chocolate she-cat with white. She has amber eyes. Ze is vrij rustig en kijkt het liefst alles eerst aan voor ze ergens aan meedoet of een besluit neemt. Ze is een goede jager en klimmer en bevind zich dan ook het liefst in de bomen. Het is de plek waar ze zich het meest op haar gemak voelt.
Dustfall - Shorthaired chocolate tabby tom-cat with amber eyes. Hij is altijd vrij kalm en analyseert de boel eerst voor hij een besluit neemt. Eenmaal een besluit genomen is, zal hij achter zijn punt blijven staan tot anderen inzien dat hij gelijk heeft. Verder is hij een zorgzame kater en zal zijn best doen voor zijn familie.

Dustspirit x Nettleroot
The savior
Lilacheart - Shorthaired lilac she-cat with a white chest and paws. She has amber eyes. Ze heeft een goed hart en zal dan ook alles doen voor haar vrienden. Er zijn natuurlijk grenzen hierin, maar die zal ze niet snel vinden. Ze zal dan ook wel eens straf kunnen krijgen omdat ze iets gedaan heeft wat eigenlijk niet door de beugel kon, maar zolang het voor een goed doel was zou ze er niet over klagen.
Birchroot - Shorthaired blue and white tom-cat with amber eyes. Hij zal vaker in de problemen komen dan zijn zusje, doordat hij vaak gewoon doet wat hij wilt. Hij zal hierbij niet echt stilstaan bij de consequenties tot hij erachter komt wat ze zijn. Met de tijd zal hij wat afzwakken en zich meer gaan gedragen, maar dat zal een tijdje duren.

Turtle x Ridge x surrogate
Just because
Eagle descending from the sky - Longhaired brown tabby she-cat with green eyes. Ze is een vrij rusteloos poesje en zal dan ook graag snel op ontdekking uitgaan wanneer ze de kans heeft. Of dit haar nou in de problemen brengt of niet maakt haar niks uit. Ze wil dan ook alles zelf kunnen proberen en zal hier anderen vaak in meeslepen.
Hare hopping through meadow - Longhaired blue somali tom-cat with amber eyes. Hij is de rustige van zijn nest en zal alles eerst goed overdenken voor hij iets doet. Dat zijn zusje dan ook doet wat ze wil is iets dat hem niet aanstaat en hij zal hier dan ook vaak over klagen, maar vaak genoeg wordt hij toch meegesleept, ook al wil hij het eigenlijk niet.


If you are strong, you'll find responsibility
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 D1vpdDaT_o
Lianne
497
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 19 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 18:40


Nettleroot x Pepperpaw

(Flurrykit → Flurrywisp) Flurrywisp is een kleine, calico she-cat met amberkleurige ogen en een kleine bouw. Ze heeft het postuur van een Windclanner, en is al net zo lichtzinnig. Ze is wat onhandig op sociaal vlak, schrikt snel en houdt van rennen. Bomen klimmen zoals haar broer lijkt haar fantastisch maar door haar hoogtevrees en dunne spieren zal dit niet snel goed komen. Als ze je goed leert kennen komt ze los en hangt ze de clown uit. Zij en Pumpkinstep kunnen absoluut niet met elkaar opschieten. Dat stomme wicht steekt haar altijd een poets en laat haar vaak schrikken.

(Pumpkinkit → Pumpkinstep) Pumpkinstep is een stevige flame-point met blauwe ogen. Ze is een echte extrovert met een talent voor in de problemen komen en een scherpe tong. Ze zegt wat ze wilt, wanneer ze dat wilt. Als ze haar temper beter onder controle kon krijgen zouden andere katten haar aardiger vinden. Ze kan slecht tegen afwijzingen en is een ramp als het aankomt op ruzies. Door haar impulsiviteit flapt ze er dingen uit die beter niet gezegd hadden kunnen worden. Maar ze houdt van haar familie, op Flurrywisp na. Probeer door haar scherpe pantser heen te prikken en je zult versteld staan van haar grote hart.

(Newtkit → Newtberry) Newtberry is een langharige cyperse kater met een witte buik, poten en kin. Zijn ogen zijn helder blauw. Hij is wat meer in zichzelf gekeerd en staat in direct contrast tegen zijn extroverte Flaretail. Hij houdt niet van drukte, prefereert rust en een select groepje vrienden om hem heen. Hij kan wat opvliegend zijn als hij te veel op de proef gesteld wordt maar hij zal altijd voor ze klaar zijn, hen steunend door dik en dun. In tegenstelling tot zijn zusje is Newt totaal niet onder de indruk van ruzies of boosheid. Soms vraag je je wel eens af of hij je wel gehoord heeft..

EDIT Nettleroot x Ardent incoming.. wip wip


i _ g o t _ s o _ s i c k _ o f _ b e i n g _ o n _ m y _ o w n
N E T T L E R O O T
n o w _ t h e _ d e v i l _ w o n t _ l e a v e _ m e _ a l o n e
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 ZB9t5up
»Quinty«
157
Actief
Well, excuse me for having enormous flaws that I don't work on!

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen months!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Flintspark
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 21:50


Flintspark x Stormfall (+Draagmoeder)

[Firekit -> Firespots] Vernoemt naar een combinatie van de (adoptie) moeders van Flint en Storm. Deze kattin heeft een vurig karakter, maar is een sucker voor liefde en emoties. Ze heeft een calico vacht met gouden ogen, die duidelijk van Rowanflight afkomstig zijn. Ze vind 't geweldig om op onderzoek te gaan, maar kan ook graag met andere in het kamp zitten en roddelen. Ondanks dat ze een lastige apprentice zal zijn, is ze een goede warrior die haar taken opvallend serieus nemen.

[Heronkit -> Heronbeak Een tabby katertje met helder gouden ogen, een bijna een op een tekening van z'n opa Saxon. Deze kater is bijna altijd alleen en wilt ook graag alleen zijn. Hij geeft veel om zijn familie, maar heeft moeite met banden te leggen en vrienden te maken. Hij heeft een gesloten persoonlijkheid en zal niet snel open gaan tegen iemand. Toch is hij een goede warrior en heeft potentieel voor Medicine Cat.


[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Flintg10
“You will not kill one more soul. You will not steal one more thing.
I will not allow it. Here and now, I stand against you!”

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimezo 3 mei 2020 - 19:40

@Pantherstar schreef:
remind me om dit te doen met

prairie x war
panther x crow
panther x shattered
soft x wolf

Prairiefox x Warhound
Applekit - Applefreckle. Applekit en later Applefreckle is vernoemd naar haar moeder's liefde voor groene appels. Een prachtig calico kittentje, die later uit zal groeien in een vrolijke allemansvriendin met leuke sproetjes. Ze krijgt haar papa's charmes, al zou ze die nooit op een 'foute' manier gebruiken. Nee, Apple zou over zoiets niet eens kunnen nadenken; ze is erg naïef, ook al hebben allebei haar ouders haar geprobeerd te laten zien hoe gemeen de buitenwereld soms kan zijn, blijft ze geloven in het goede in iedere kat. Ze geeft unlimited tweede kansen, waar sommigen ook vrolijk gebruik van maken. Apple heeft dus helaas een stel toxic friends, maar kan niet zonder hen hoe vervelend ze soms ook zijn.
Frostykit - Frostyfang. Omdat zijn vader van de kou houdt, heeft Frostykit deze naam gekregen. Later zal hij Frostyfang heten, naar zijn strijdkunst. Hij is een wat grotere en pezige kat, al blijft hij de slanke bouw van zijn ouders behouden. Hij heeft grote poten, wat ervoor zorgt dat zijn lichaamsbouw een beetje awkward proporties heeft. Hij een rode tabby met een witte borst, staart en voetjes. Hij is niet bepaald de slimste kat die je ooit tegen gaat komen, en hij heeft soms ook nogal wat moeite om zijn ouders te volgen als ze weer is één van hun saaie intellectuele gesprekken hebben. Dat hij niet slim is, betekend echter niet dat hij niet nadenkt. Hij houdt wel van nadenken over dingen, maar op echt slimme theorieën zal hij nooit komen. Dit frustreert hem af en toe. Ook is hij stiekem homo, maar hij durft hier niet echt voor uit de kast te komen, vooral omdat hij weet dat hij hierover gepest zal worden door zijn zus, Silverhaze.
Silverkit - Silverhaze. Dit is de eerstgeborene van het nest, Silverkit. Haar naam heeft ze te danken aan haar verbazingwekkende zilverwitte vacht. Ondanks dat ze twee calico's als ouders heeft, heeft het rode gen haar overgeslagen en heeft zij alleen maar wit. Haar ogen zullen dezelfde kleur hebben als haar vader, maar lichamelijk is ze precies haar moeder. Al erg snel wordt het duidelijk wat voor karakter ze hebben zal, en in haar leven zal ze maar weinig karakterontwikkeling ondergaan, jammer genoeg voor haar sibs. Ze is een typische Regina George. Ze is perfect, prachtig, sociaal en weet dankzij haar ouders precies hoe ze anderen moet laten doen wat ze wilt. Haar enige goeie kwaliteit is dat ze niet moordlustig is of zo?

Pantherstar x Shatteredice
Deltakit - Deltaroot. Het enige kind van deze twee, want ze hebben al teveel kinderen en hoe meer je er hebt hoe meer er fout kan gaan. Delta is een perfecte kruising tussen haar twee ouders; ze heeft de vachtkleur van haar moeder, en de rondere bouw van haar vader. Ze heeft ambere ogen, die vaak wat serieus en onderzoekend staan. Als Delta een mens was, was ze een bibliothecaresse geweest. Maar ze is een kat, dus is ze dat niet. Wel heeft ze dat karakter; ze is streng, houdt van stilte maar houdt ook heel erg van leren. Kennis is haar ding, en ze doet haar best om te studeren. Ze zal de verhalenverteller van de clan worden; ze weet ieder verhaal die er ooit maar geweest is, net zoals haar moeder, en als er een sharing tongues gehouden wordt zal zij in het middelpunt staan ook al houdt ze niet erg van alle ogen op haar te hebben. Graag wilt ze weten hoe dingen werken, wilt ze hogere wiskunde en scheikunde toepassen op dagelijke kwesties en wilt ze oplossen of Starclan echt bestaat, en hoe ze dit dan kan berekenen. Ze is teruggetrokken en erg op zichzelf, maar houdt van haar familie zoals menig kat dat doet. Haar naam is een combinatie van Riverclan en Windclan; Delta is een waterlichaam, en root stamt af van de tunnels en de wortels die hier doorheen trokken.

Pantherstar x Crowcall
Rebelkit - Amitystep. Vernoemd naar het vuur dat zijn moeder altijd bij zich draagt. Rebel is een gitzwarte kater die later ontzettend groot zal worden, al kan hij natuurlijk niet toppen aan zijn vader eh -- wacht, stop is met groeien, dalijk schiet je hem nog voorbij! Ondanks zijn nogal indrukwekkende grootte is deze kater zo. Ontzettend. Lief. Hij is een schatje en de naam Rebel past eigenlijk helemaal niet bij hem. Hij is geen rebels kind en heeft zelfs moeite met het uiten van zijn mening. Hij zou nog geen vlieg kwaad doen, het wordt bijna een probleem. Hij heeft moeite met jagen en vissen en wordt het liefste vegetariër. Hij heeft het geprobeerd, onder hevig protest van zijn vader die vind dat hij 'gewoon vlees moet eten als een normale kat', waardoor hij binnen een week op ziekenbezoek moest bij de medicine cat. Doordat zijn naam zo totaal niet bij hem past, vraagt hij aan zijn vader of deze veranderd kan worden. Dit staat hij toe, op voorwaarde dat hij weer gewoon vlees gaat eten dan. Zijn warrior naam zal Amitystep zijn. Hij loopt graag patrouilles, maar als er een gevecht uitbreekt, zal hij proberen deze te sussen.

Softbelly x Wolfblood
Aurorakit - Auroradance. Softbelly stond erop om haar kinderen namen te geven van de mooiste woorden die ze kende. Aurorakit is een mooie she-cat, klein zoals haar moeder, maar met een sterk karakter zoals haar andere moeder. Hehe <3. Ondanks dat Aurora klein is is ze niet bepaald sierlijk. Nee, ze is erg onhandig en struikelt meer dan eens per dag over haar eigen poten heen. Ook sociaal is ze niet de handigste, ze stottert een beetje en weet ook gewoon niet goed wat ze zeggen wil. Ze is een fawn patched calico met grote doe-eyes.
Supinekit - Supinemask. Supine heeft een aparte vacht die normaal eigenlijk nooit voorkomt. Haar basecolor is een crèmekleur, waarbij ze een donker masker heeft en ook verschillende donkere vlekken. Op haar borst zit een witte bles die mooi door de crème heen blend, en op haar poten en staart zitten een bruine kleur die aan de bovenkant (bij haar buik en billen) ook door de crème kleur heen blend. Dit meisje is een beetje afgesloten, ook van de rest van haar familie. Er is niet echt een reden te vinden in de RPG waarom, maar als ze naar een psycholoog zou gaan, zou ze de label autisme krijgen. Ze heeft moeite met sociale relaties, en lijkt hier in de ogen van de buitenwereld ook niet echt interesse in te tonen. Als je haar beter kent, weet je dat dit niet waar is though. Ze is juist ontzettend loyaal naar degenen waar ze wat closer mee is, al zal ze nog geen gesprek over koetjes en kalfjes met je aangaan. Bovendien raakt ze snel overprikkelt waardoor ze graag alleen is.
Uiterlijk Supine:
 
Euphoriakit - Euphoriaweb. Ja, dit lesbian koppel heeft drie dochters gekregen. Euphoria is de laatst geborene, maar is wel het kind dat het meest op de voorgrond treed. Ze is een smoke tabby, wat betekent dat ze een zwarte vacht heeft die ook redelijk duidelijk zichtbare tabby strepen heeft. Op verschillende plekken op haar lichaam heeft ze ook wat meer wit of grijze vacht, maar toch zijn dit geen vlekken. Euphoria is de sociaalste van de drie kittens, maar nog niet per sè sociaal. Ze is een dromer, maar wel een stoere dromer. Als ze een mens was, zou ze 100 procent zeker een motor hebben en een pixie cut, misschien zelfs een mullet als ze het aandurfde (wat zeg ik, natuurlijk durft ze dat). Ze heeft veel creativiteit in zich, die ze uit door met haar uiterlijk en gender te spelen. Ze houdt van genderfluid zijn, de ene dag is ze een man en de andere dag een vrouw. Ook probeert ze soms wat anders te doen met haar vacht of om een soort accessoires toe te voegen. IK HOU VAN EUPHORIA JOE.


[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 EHnbxOu        0        [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 0N3zaJp
Kiki
1661
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimezo 3 mei 2020 - 22:12

Wish I could prove I love you

But does that mean I have to walk on water?
MISTGAZE X ACEFRAY 
   
Cinderstrike - een grijs-witte langharige gestreepte tabby poes. Een van de sterkste kittens uit het nestje, krijgt haar voorvoegsel omdat ze na de geboorte ineens opleefde en begon te schreeuwen. Iets wat ze later in het leven ook nog steeds zal doen. Cinder is een poes met een sterke mening en weet precies wat ze wilt hebben. Ze geloofd niet zo sterk in StarClan en heeft meer het idee dat katten het hier zelf beter kunnen oplossen. Haar achtervoegsel krijgt ze als warrior voor haar uitstekende vechttechnieken. Ze laat niet met zich sollen. Een big 'ol lesbian. Ze heeft het 'diamantje' van haar moeder en de ogen van haar vader.

 
   
   
 
Sunwatcher - Een grote rood met witte kater die de bouw zeker van zijn vader gekregen heeft. Sun is een kater die eerst doet en dan denkt. Achteraf zijn sommige van zijn acties niet zo handig, hij blijkt nogal impulsief. Toch is het een kater met een gouden hart. Hij is gek op kittens en spendeert veel tijd in de nursery. Later droomt hij van zijn eigen grote familie. Sunwatcher is een echte strijder, zal altijd doen wat zijn leider vraagt ongeacht de consequenties. Qua kleur lijkt hij erg op Firedance.

 
   
   
 
Ashlight- Een kleine verlegen poes. Ze is grijs-wit bekleed en heeft qua uiterlijk meer weg van haar moeder. Ashlight is een timide kattin die nadenkt voordat ze iets zegt, in tegenstelling tot haar broertje. Ze is de stilte van het nest en bekijkt altijd trots op een afstandje hoe haar grote broer en zus het doen. Ze is erg gehecht aan haar familie en de clan. Ondanks dat ze opgeleid wordt tot warrior blinkt ze hier niet in uit. Ashlight zou meer geschikt zijn als queen of medicine cat.
I don't feel like carrying all this weight
Or being broken around those who can't relate
Next time they ask I'll tell the truth and I'll say:
That I'm not ok.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Orchis20
m
640
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitimeza 20 maa 2021 - 22:43

Hier ga ik morgen aan werken maar voor ik het vergeet alvast klaarstaan:

Nyra x Orchis

misschien ook grappig: Peril, Blueflower, Stagtine, ???


[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   [Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 5 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Hypokits] Als ik kittens had met...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 5 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Game Board-
Ga naar: