It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's Applepaw, hè! [Mintpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Linesong
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 19:12

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Yiglf9nkrq

Ja applepaw, we gaan het over jou hebben Twisted Evil

Stilletjes lag ze op de grote steen, het was erg stil. Het enige geluid kwam van wat konijnen die over de vlakte liepen en het geruis van de wind die door haar vacht blies. Voorzichtig draaide Linepaw zich op haar rug en keek naar de wolkjes die net tikkertje leken te spelen in de vlakte van blauwe lucht. Ze keek even naar de wolkjes. Hier en daar kon ze er een kat in herkennen, andere wolkjes waren maar saaie sterretjes en hartjes. Alleen de toch vrij grote, lichtgrijze draak trok haar aandacht. Zou het een regenwolk zijn? Neej, daarvoor was hij toch te klein en te wittig.Een echte regenwolk was groter en vooral donkerder. Ze greens, gelukkig geen regen meer vandaag. Even keek ze naar de zon die zoals altijd de aarde probeerde te verlichten en te verwarmen. Het zonnetje waar ze zo van hield, al lekker warm. Niet zoals in de ochtend, dan was hij nog ijskoud. Ze draaide zich weer op haar buik en dacht even aan gister, ze hield niet van straf, maar was best blij dat ze Apple's straf niet had gekregen. Haar zus zat nu waarschijnlijk bij de Elders, terwijl deze apprentice gewoon op de grote steen lag. Gelukkig had ze haar straf voor vandaag al gedaan, ze hield niet zo van het werk. Alhoewel het met haar zus wel grappig was.
Ze ging terug op haar buik liggen en keek even over de vlakte. De jonge apprentice staarde maar wat voor zich uit, tot een konijn haar aandacht trok. Ze greens even en stond op. Ze wou van de rots springen en ernaar toe sluipen, maar dat mislukte een beetje. Net toen ze wou springen, gleed ze uit met haar 2 achterpootjes, de rots was namelijk nogal glad van de korte regenbui die daarnet even was langsgeweest en viel daarom van de steen af. 'Au!' miauwde hard ze toen ze hard op haar zij terecht kwam, waarom was dat katten altijd op hun 4 pootjes terecht kwamen niet waar? Licht kermend stond ze op, even keek ze in de richting waar het konijn daarnet nog stond, Damn, hij was weg. Ze zuchtte even en voelde even of al haar lichaamsdelen nog wel heel waren. Ze deden misschien een beetje pijn, maar dat was dan ook alles. Ze kon alles nog bewegen en volgens haar was niks gebroken. Gelukkig maar, ze was het konijn al kwijt geraakt, een gebroken poot of rib ofzo wou ze er niet bij. Ze liep naar de zijkant van de rots en probeerde er terug op te komen, hmm, voordat het had geregend was dit toch een stuk makkelijker. Ze liep even een rondje rond de steen en zocht de beste kant om er op te klimmen. Toen ze weer terug was besloot ze dat dit toch echt de beste kant was en probeerde pootje voor pootje omhoog te klimmen. Na een tijdje was ze eindelijk boven en kon ze het mooie uitzicht op de vlakte weer zien. Een glimlach sierde haar gezicht en rustig ging ze liggen. Maar dat rustig duurde niet lang, met een ruk draaide ze haar hoofdje om toen ze plots geritsel hoorde. Een beetje bang keek ze naar het dier dat er aan kwam. Tot haar opluchting zag ze dat het een kat was, een apprentice zelfs. Ze kende hem nog niet, maar dat zou ze snel wel doen. Rustig stond ze recht en draaide zich naar de kat. 'Hey!' miauwde ze vrolijk, 'Wie ben jij?' Ze verbaade zich zelf eigenlijk wel een beetje over hoe ze zich gedraagde, normaal was ze erg schuw tegenover katten die ze niet kende... Maar tegen deze niet, vreemd. Ach wat maakte het uit, misschien was ze wel van haar schuwheid aan eht afkomen. Wie weet. 'Ik ben Linepaw!' zei ze vrolijk

*Alleen Mintpaw ;o*It's Applepaw, hè! [Mintpaw] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 19:29

Zijn seal-point gekleurde vacht zag er een beetje wild en warrig uit . Maar dat maakte hem totaal niets uit , hij stond namelijk bekent als de wilde apprentice . Hij keek verveelt naar de wolken . Hij keek wel vaker naar de wolken , als je je verveelt komen de wolken goed van pas . De zachte wind streelde door zijn zacht gekleurde vacht . Hij verveelde zich te pletter . Hij vond het niet eerlijk , iedereen had een apprentice behalve hij . Hij lag op zijn rugje naar de lucht te staren , plots sprong hij recht . 'Au!' hoorde hij in de verte . Had iemand problemen, of zich pijn gedaan ? Snel krabbelde hij recht en sprintte naar het geluid . Tot zijn geluk was er niemand gewond ... of dood . Hij zag een mooie bruine poes , een apprentice . Zij was ook alleen , zonder mentor . Had zij ook geen mentor , de meeste apprentice's waren nu aan het trainen . Even droomde hij weg dat hij samen met zijn mentor door de velden liep , en jacht technieken oefende . .'Hey!' . Geschrokken keek hij naar de apprentice die voor hem stond . ¨ eh .. hoy ¨ zei hij terug . Een beetje verbaast van de apprentice haar energie glimlachte hij naar haar . 'Ik ben Linepaw!' zei ze vrolijk . Een leuke naam . Dacht hij . Wild schudde hij zijn kopje . ¨ ik ben mintpaw , heb jij ook geen mentor , mij zijn ze namelijk vergeten ¨ zei hij half lachend . Dat ze hem vergeten waren was namelijk een soort grapje . Met zijn helder groene ogen gleed hij over linepaw's lichaampje . Ze was mooi . Dat kon hij wel zeggen .


It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] MKN7vHE It's Applepaw, hè! [Mintpaw] LcrIgCQIt's Applepaw, hè! [Mintpaw] W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Linesong
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 19:51

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Yiglf9nkrq

"ik ben mintpaw , heb jij ook geen mentor , mij zijn ze namelijk vergeten" zei de kater voor haar half-lachend, ze grinnikte even. 'Nope, die heb ik inderdaad niet, helemaal vergeten, netzoals jij... en mijn zusje natuurlijk!' zei ze grijnzend, 'Applepaw, misschien ken je haar...' Linepaw ging vrolijk zitten en bekeek de kater eens. Hij had een mooie witte vacht, maar zijn helder groene ogen waren toch het mooist. Dat had ze eigenlijk nog nooit gedacht. Dat iets het mooist was aan een kat, welke dan ook. Ach alles moest toch een eerste keer zijn. 'Heb jij broers of zussen?' vroeg ze vrolijk, ze was eigenlijk wel benieuwd naar het leven van deze kater. Of nou ja, leven, familie, karakter, geschiedenis. Ze was gewoon geïnteresseerd in de apprentice. Nu ja, niet geïnteresseerd in zijn liefde of toch wel? ohh, die kater bracht haar in de war! Maakt niet uit, kalm een beetje Linepaw, dacht ze rustig. Ze liet niks merken van wat er vanbinnen allemaal voelde en dacht. Zelfs haar ogen wisten het voor elkaar te brengen dat ze niet haar gedachtes weerspiegelden. Gelukkig maar, ze zou zich doodschamen moest hij nu weten wat ze dacht. Na een tijdje in zijn ogen te hebben gekeken, keek ze even naar zijn vacht die er maar wil en warrig bij zat. Het stond hem eigenlijk wel.
Het voelde vreemd om zo over een kat te denken, normaal zat ze nooit zo met het uiterlijk, of lette ze er in ieder geval niet op. Maar bij hem... Ach, hij was al opzich een uitzondering zullen we zeggen. Hij was namelijk de enige waarbij ze een beetje echt geïnteresseerd was in familie en achtergrond, hij was de enige waar ze echt dacht dat hij best knap was en hij was de enige waar ze zo lang naar kon kijken zonder dat het ging vervelen. De apprentice schrok even wakker uit haar gedachtes en keek weer naar zijn ogen, die altijd zo mooie ogen. Of nou ja altijd, ze kende hem natuurlijk nog maar even, maar toch...It's Applepaw, hè! [Mintpaw] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 20:03

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 524376_314852995249699_100001750036677_716779_1724262119_n
'Nope, die heb ik inderdaad niet, helemaal vergeten, netzoals jij... en mijn zusje natuurlijk!' zei ze grijnzend, 'Applepaw, misschien ken je haar...' Zei linepaw . Rustig dacht hij na . Applepaw...applepaw , ah jha die grappige poes . ¨ ja ik ken haar , ze is best grappig , en kan niet zo logisch nadenken ¨ grapte hij . Hij voelde zich vreemd genoeg op zijn gemak bij haar . Meestal staat hij nu rond te springen , van ongemakelijkheid . 'Heb jij broers of zussen?' vroeg ze vrolijk . Treurig dacht hij na . Hij was enigs kind , en zijn ouders waren gestorven door een of andere das , of was het nu een vos . Maar ja daar was hij al over heen . ¨ nee ik heb geen broers , ik ben namelijk enigskind , en jij ?¨ vroeg hij nieuwsgierig . Hij was vreemdgenoeg ook geintresseerd in haar . Ze zag er wel een leuke , en vooral mooie poes uit . Eentje waar hij zijn gevoelens mee durfde te delen . Vrolijk keek hij haar aan . Ze was blijkbaar in gedachten verzonken , maar hij wist niet te ontrafelen aan wat ze dacht . Hij vond dat hij er toch maar wat slordig bij was . Warm begon hij zijn seal-point kleurige vacht te wassen . Hij moest er toch beter uitzien dat dit . Vooral omdat hij er niet slecht wou uitzien bij deze poes .


It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] MKN7vHE It's Applepaw, hè! [Mintpaw] LcrIgCQIt's Applepaw, hè! [Mintpaw] W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Linesong
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 20:15

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Yiglf9nkrq

Off: Oeh nu kan ik de groene oogjes zien op je postsheet ^^ zo kan ik me niet meer vergissen xD

"nee ik heb geen broers , ik ben namelijk enigskind , en jij ?" vroeg Mintpaw, nadat ze uit haar gedachtes was opgeschrokken gaf ze antwoord, 'Geen broers alleen maar mijn zusje.', zei ze grijnzend, 'Die wel lieve en aardige gekkin heeft het wel gister in haar hoofd gehaald de medicin cat, angelvoice dus en apprentice medicin cat, dapplepaw te beledigen terwijl ze erbij stond, dus gewoon recht in het gezicht van Angelvoice, dat was natuurlijk niet erg slim en nu is ze waarschijnlijk geïrriteerd dat zij bij de elders moet zitten terwijl ik hier ben.' Ze grinnikte vrolijk en keek hem even rustig aan toen hij zijn vacht waste. Ze wierp even een blik op haar eigen vacht die desondanks haar val er nog keurig bij lag. Ze glimlachte even, 'ligt je vacht eindelijk goed?' vroeg ze toen grijnzend en duwde hem even. Ze lachtte even vrolijk en keek hem opgewekt aan.

*flut postje xD*It's Applepaw, hè! [Mintpaw] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 20:46

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 576297_314893598578972_100001750036677_716819_2028888162_n
, 'Geen broers alleen maar mijn zusje.', zei ze grijnzend, 'Die wel lieve en aardige gekkin heeft het wel gister in haar hoofd gehaald de medicin cat, angelvoice dus en apprentice medicin cat, dapplepaw te beledigen terwijl ze erbij stond, dus gewoon recht in het gezicht van Angelvoice, dat was natuurlijk niet erg slim en nu is ze waarschijnlijk geïrriteerd dat zij bij de elders moet zitten terwijl ik hier ben.' Ze grinnikte vrolijk . Hij kon zijn vebazing niet inhouden . Hij wist dat applepaw een zotte poes was , maar med.cats beledigen ! Hij zelf had veel respect voor ze , nog meer hij keek naar ze op . Hij hield van kruiden , ookal kende hij er niets van .'ligt je vacht eindelijk goed?' vroeg ze toen grijnzend en duwde hem even . Hij verloor zijn evenwicht meteen en viel bats , op de grond . Een grote glimlach verscheen op zijn snuit . ¨ daarnet nog wel ¨ grapte hij . Snel sprong hij recht en sprong met ingetrokken nagels op linepaw's rug . ¨ haha ! , nu heb ik je ¨ zei hij speels .


It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] MKN7vHE It's Applepaw, hè! [Mintpaw] LcrIgCQIt's Applepaw, hè! [Mintpaw] W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Linesong
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimedo 26 apr 2012 - 21:31

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Yiglf9nkrq

"daarnet nog wel" grapte Mintpaw, ze grinnikte vrolijk om die opmerking, hij was aardig, lief en ook grappig! Owkeej, niet aan denken nu! Plots werd de bruine apprentice omvergeduwd "haha ! , nu heb ik je" zei de kater speels. Linepaw greens even, 'Ow ja?' vroeg ze grinnikend, snel draaide ze zich op haar buik en probeerde op te staan, phoe hij was zwaar! Ze zakte weer door haar poten en wachtte even, na een tijdje spande ze de spieren in haar poten aan en duwde haar lichaam in 1 beweging omhoog zodat hij eindelijk van haar af viel. Toen ze weer los was rende ze vrolijk naar hem toe, beet zacht en speels in zijn staart en sprong toen vrolijk op zijn zij. Zo hield ze hem tegen de grond gedrukt, 'Haha, nu heb ik jou!' riep ze vrolijk, 'Probeer nu maar eens los te komen!' Ze glimlachte breed, ze voelde zich net een kitten. Een vrolijke en stoeiende kitten die nog geen plichten had. Ze vond het ontzettend leuk om apprentice te zijn en te leren, maar vrolijk kunnen stoeien als een kitten was toch altijd wel fijn. Grijnzend keek ze Mintpaw even aan, die ze nog steeds vast had. 'Kom dan zwakke!' zei ze lachend, ze mocht hem dan wel niet meer dan een halve minuut vasthebben, maar in die tijd zou hij zich toch moeten kunnen loswringen? Het was toch een sterke kater? Ze grinnikte even bij die gedachte, het was wel een beetje een vooroordeel dat katers sterker waren dan poezen. Niet dat haar dat uitmaakte, zij had tenminste het excuus dat ze een poes was, die had hij niet!It's Applepaw, hè! [Mintpaw] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimevr 27 apr 2012 - 7:52

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 576297_314893598578972_100001750036677_716819_2028888162_n
Hij voelde hoe linepaw onder hem vandaan rolde . Ownee . Dacht hij al . 'Ow ja?' vroeg ze grinnikend . Nog voor hij kon ontwijken beet linepaw al in zijn staart . Pijn deed het niet , integendeel , het kriebelde . ¨ ah ! dat kriebelt ! ¨ zei hij lachend . Linepaw drukte hem tegen de grond . 'Haha, nu heb ik jou!' riep ze vrolijk, 'Probeer nu maar eens los te komen!' Ze glimlachte breed . ¨ wacht maar af hoor ¨ riep hij speels . Hij probeerde onder haar vandaan te worstelen , maar hij deed niet de moeite . 'Kom dan zwakke!' zei ze lachend . ¨ okaj als jij het zo graag wilt ¨ grapte hij . Lenig sprong hij recht waardoor linepaw door de lucht vloog . Snel sprinte hij onder linepaw en ving haar half op met zijn rug . Kalmpjes draaide hij zich om en keek linepaw aan . Zacht keek hij in haar bruine oogjes . ¨ was dat goed genoeg ¨ glimlachte hij . Hij voelde zich echt op zijn gemak met haar erbij , dat had hij niet bij veel poezen . Zelfs niet altijd bij zijn moeder , die nu dood was . ¨ kom dan kunnen we naar de rivier wandelen , ik heb nu toch redelijk veel dorst hoor , en jij ?¨ vroeg hij toen hij voor deed dat hij half stikte . [/color]


It's Applepaw, hè! [Mintpaw] 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] MKN7vHE It's Applepaw, hè! [Mintpaw] LcrIgCQIt's Applepaw, hè! [Mintpaw] W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Linesong
Member
It's Applepaw, hè! [Mintpaw] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: It's Applepaw, hè! [Mintpaw]   It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Icon_minitimevr 27 apr 2012 - 19:09

It's Applepaw, hè! [Mintpaw] Yiglf9nkrq

"okaj als jij het zo graag wilt", grapte de kater en nog voor ze iets kon zeggen stond hij zeer lenig recht, waardoor ze een beetje door de lucht vloog, 'Ik vlieeeeeg!' riep ze lachend en keek toen naar beneden, Damn, dat zou misschien niet een erg zachte landing worden. Plots zag ze Mint onder haar door rennen nog niet eens een halve meter onder haar. 'Pas op hoor!' riep ze grijnzend, 'als ik op je val ben je helemaal plat!' Nog geen seconde nadat ze dat had gezegd viel ze half op zijn rug, de val viel eigenlijk nog wel mee. Zijn vacht was erg zacht namelijk. Ze glimlachte naar hem toen ze zijn zachte, groene ogen zag. "was dat goed genoeg" glimlachte de kater, ze knikte vrolijk, 'tuurlijk! ik heb voor het eerst van mijn leven gevlogen!' zei ze grinnikend. Ze voelde dat de kater op zijn gemak was, meestal waren katers nu zo van 'bij een poes moet ik me goed gedragen.' Waardoor ze gestrest raakte, maar dat was mintpaw niet, helemaal niet zelfs. Hij was de rust zelve! "kom dan kunnen we naar de rivier wandelen , ik heb nu toch redelijk veel dorst hoor , en jij ?" zei hij terwijl hij voordeed hoe hij half-stikte. Daarvan moest ze wel lachen, 'Haha! laten we er maar zeer snel heen gaan, ik wil niet de oorzaak zijn van een dode apprentice!', zei ze lachend en gaf hem vrolijk een duwtje. 'Kom!' riep ze, 'Wie er als eerste is!' Nadat ze dat had gezegd spurtte ze weg, nog even keek ze achterom om te kijken of hij volgde.

*Nieuw topic bij het meer of hier verder? xD*It's Applepaw, hè! [Mintpaw] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's Applepaw, hè! [Mintpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: