You...? [Beautypaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You...? [Beautypaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
You...? [Beautypaw] DPKsfdL
Derp
220

CAT'S PROFILE
Age: x 18 Moons x
Gender:
Rank:
Darkshivering
BerichtOnderwerp: You...? [Beautypaw]   You...? [Beautypaw] Icon_minitimezo 20 mei 2012 - 20:57

Met grote stappen liep de grote gespierde kater weg van zijn hol, hij was groter, sterker en ouder. Hij was een soort van solitair geworden in het territory van The Riverclan. Hij was zelfstandig geworden. Hij was niet lang meer een leerling, hij was al gewoon klaar voor het Warriorschap, misschien was Beautypaw dat ook al... Meteen schudde hij de gedachten van de poes uit zijn hoofd, hij dacht telkens aan haar, daar moest hij mee ophouden. Rustig liep hij door tot hij bij de rivier aankwam, hij sprong in de rivier en zwom even wat rond, al snel kwam hij er weer uit en schudde de druppels water uit zijn vacht. Darkpaw keek om zich heen en rook een bekende geur. En grijze poes kwam tevoorschijn. Was hij nou gek? Zag hij Beautypaw nou voor zich? Hij ontblootte zijn nagels en trok zijn lippen naar achter. Die poes moest uit zijn buurt blijven. Hij stapte dichterbij en keek de poes woedend aan. Hij was veel groter dan haar, maar hij was gewoon groot voor zijn leeftijd. "Wat moet je?" Snauwde de pikzwarte kater. Zijn stem klonk duister.

Flutje, ik had gewoon echt geen inspi meer. Beautypaw ^^You...? [Beautypaw] Wkiv42

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautysoul
StarClan
You...? [Beautypaw] DPKsfdL
Bo ~
818
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beautysoul
BerichtOnderwerp: Re: You...? [Beautypaw]   You...? [Beautypaw] Icon_minitimewo 30 mei 2012 - 20:55

You...? [Beautypaw] Postsheet
Beautypaw
I live with a broken heart and a forbidden love.......
Met kleine zachte pootstappen sleepte ze zich voort door het bos, Wat moest ze nou? Ze was verliefd op Oddpaw! De lieve kater met de 2 oogkleuren. Hij had haar gered van de dood. Hij gaf haar weer de reden om te leven. Ze snorde even bij de gedachte. Die lieve, lieve Oddpaw. Hij was gewoon zo lief voor haar. Toen kwam de gedachte weer op dat ze een keer ontvoerd was door Darkpaw. Ze rilde even bij dat gevoel. ''Starclan, sta me bij.... Jullie hebben mijn lot gekozen zoals het is... Maar stonden jullie echt toe dat Oddpaw waarschijnlijk mijn partner later zou worden?'' mompelde ze naar boven. Even voelde ze een neus tegen de hare maar dat gevoel was al snel weg. Even keek de grijze poes om haar heen. De bladeren en bloemen begonnen te bloeien en de prooi keerde terug. Het was Nieuwblad. Ze liep met kleine rustige passen door toen haar ogen groot werden. Er kwam een zwarte kater tevoorschijn. het was ''Darkpaw'' mompelde ze. Haar ogen werden groot en angstig. Wat moest ze nou? Ze wou zich omkeren toen de kater naar haar toestapte. "Wat moet je?" snauwde hij. ''D-Darkpaw... J-je bent g-groter en s-sterker.'' stamelde ze bang. Wat moest ze nou? Ze kon echt niet tegen hem op.....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
You...? [Beautypaw] DPKsfdL
Derp
220

CAT'S PROFILE
Age: x 18 Moons x
Gender:
Rank:
Darkshivering
BerichtOnderwerp: Re: You...? [Beautypaw]   You...? [Beautypaw] Icon_minitimema 11 jun 2012 - 18:37

Darkpaw zag de angst in de ogen van de poes. ''D-Darkpaw... J-je bent g-groter en s-sterker.'' Stamelde ze bang. Darkpaw knikte en ging zitten. "Dat heb je goed gezien." Zei hij kil. Zijn ambere ogen stonden scherp en doorborend, maar op dit moment niet vijandig. "En hoe gaat het met de clan, als ik vragen mag, is die 'Stormstar' nog steeds aan de leiding?" Zijn stem bleef kil. Hij was nu even niet van plan om Beautypaw weg te jagen, maar zij was gewoon al bang voor hem. "Wees maar niet bang, poesje. Ik heb geen zin om je weg te jagen." Hij keek haar in de ogen, zijn ogen zeiden dat ze moest blijven zitten of hij zou daar voor zorgen. "Sit down." Siste hij. Hij keek de poes nu even duister en woest aan. Zijn blik kalmeerde weer toen hij zeker wist dat Beautypaw geen stap meer ging verzetten.

Mwuhahahaha, mega inspiloos en giga kort RazzYou...? [Beautypaw] Wkiv42

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You...? [Beautypaw]   You...? [Beautypaw] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You...? [Beautypaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: