Training met Blackpaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Training met Blackpaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brokenstar
StarClan
Training met Blackpaw DPKsfdL
216

CAT'S PROFILE
Age: ~ 4 jaar
Gender:
Rank:
Brokenstar
BerichtOnderwerp: Training met Blackpaw   Training met Blackpaw Icon_minitimema 6 sep 2010 - 18:10

Als een boosaardige vleermuis kwam Brokenstar aanstappen. Hij ging op een open plek zitten waar veel getraind werd. Hij keek niet om of Blackpaw hem volgde, hij vertrouwde erop dat ze dat wel deed. "Vandaag gaan we gevechtstraining doen." Hij ging wat rechter op zitten. "Val mij aan." zei hij rustig. Hij keek Blackpaw doordringend aan. De apprentice had al veel geleerd. Ze zou binnenkort wel in aanmerking komen om warrior te worden. Brokenstar voelde een harde bries door zijn haren gaan, en de bomen om hun heen zwiepten heen en weer in een stormachtige wind. De perfecte dag om te trainen. dacht hij. Zijn gebroken staart bewoog rustig heen en weer, soms gepakt door de wind om vervolgens weer de andere kant op te worden geduwd. De harde wind verkoelde zijn kop. Hij hield van dit weer. De andere Clans dachten dat het de wind was die de ShadowClan hard en gevoelloos had gemaakt. Brokenstar wist wel beter. Daar hadden ze zelf wel voor gezorgd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Training met Blackpaw DPKsfdL
418

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Blacknight
BerichtOnderwerp: Re: Training met Blackpaw   Training met Blackpaw Icon_minitimema 6 sep 2010 - 18:32

Blackpaw liep achter brokenstar naar een open plek. 'Vandaag gaan we gevechtstraining doen.' Blackpaw knikte 'Val mij aan.' Blackpaw knikte nog een keer. ,`ik ga de zelfde techniek gebruiken als de eerste keer met Flametail.,` dacht Blackpaw. Blackpaw ontblote haar nagels en ging rondjes lopen om Brokenstar. Blackpaw ging steeds sneller en sneller zodat Brokenstar duizelig werd. tijdens het rennen viel Blackpaw Brokenstar een paar keer aan. na ongeveer 10 rondejs stopte Blackpaw en rende ze recht op Brokenstar af. Vlak voor Brokenstar sprong Blackpaw over hem heen en gaf ze een paar uithallen naar hem ,`dit lijkt net een gevecht met Flametail maar dan anders,`. Blackpaw lande op haar pootjes en ze draaide zich meteen weer om naar haar mentor zodat ze niet van achter werd aangevallen. "ga je ook nog eens aanvallen Brokenstar anders schiet het niet echt op he". Blackpaw Blackpaw rende weer recht op Brokenstar af, vlak voor hem sprong ze weer over hem heen en lande achter hem. Blackpaw draaide zich om en beet hard in zijn staart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brokenstar
StarClan
Training met Blackpaw DPKsfdL
216

CAT'S PROFILE
Age: ~ 4 jaar
Gender:
Rank:
Brokenstar
BerichtOnderwerp: Re: Training met Blackpaw   Training met Blackpaw Icon_minitimema 6 sep 2010 - 19:59

Blackpaw begon langzaam om Brokenstar heen te draaien, toen steeds sneller en sneller. Wat een vreemde techniek dacht hij. Maar ik herken het. Hij sloot zijn ogen en concentreerde zich op de geluiden en de luchtbewegingen, probeerde aan te voelen wanneer Blackpaw aan zou vallen. Hij blokkeerde de meeste aanvallen, maar soms klauwde ze in zijn vacht waardoor ze een paar haren mee nam. Blackpaw stopte vlak voor hem, voelde hij. Hij sperde zijn vurige ogen open en zag dat Blackpaw zich klaar maakte voor een sprong. Brokenstar sprong overeind, net niet snel genoeg want Blackpaw was alweer over hem heen gesprongen. "Ga je ook nog eens aanvallen Brokenstar, anders schiet het niet echt op hé," daagde ze hem uit. Ze beet hard in zijn staart, precies op het punt waar het gebroken was. "Aaarchgg!" klonk Brokenstar's schreeuw van woede tussen de bomen. Hij draaide zich naar Blackpaw om. "Niet slecht, Blackpaw, je hebt al goed leren vechten." hij maakte zich klaar voor een sprong. "But now it's my turn!" brulde hij terwijl hij naar Blackpaw toe sprong. Hij richte zich op haar flank en zette zijn klauwen in haar vacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Training met Blackpaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: