Dreams 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dreams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whispersong
StarClan
Dreams E6oZ4SmZrNiEKLBZEVmi
Marieke
2130
Actief
Locked inside reality's maze

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 6 moons, forever now
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whispersong
BerichtOnderwerp: Dreams   Dreams Icon_minitimeza 16 jun 2012 - 17:54

De lucht was donker en het stortregende. Een blauwgrijze poes met donkerdere vlekken kwam haastig het ThunderClan kamp ingerend met haar mond vol prooi. Ze gooide de muizen op de prooistapel en hield de duif voor zichzelf. Met de duif in haar mond rende ze richting de Warriors den. Eenmaal in de den begon ze kleine happen van de duif te nemen, het vlees smaakte heerlijk. Na een paar happen stopte ze even en luisterde, het getik van de regen klonk hard op het dak van de den. Na even geluisterd te hebben ging ze weer verder met de duif op te eten. Een koude wind blies de den in en liet Whispersongs pluizige vacht golven. Ze schudde even haar vacht uit, en vlogen wat plukjes wintervacht los en dwarrelden naar de grond. Ze gaapte even en liep naar haar slaapplekje, ze ging liggen en haar ogen vielen dicht.

Whisperstar, Clanleader van de LightClan, opende haar ogen. Ze bevond zich in haar hol in de wand van de kampgrot, slaperig kwam ze overeind en rekte ze zich uit. Daarna liep ze de den uit en keek even rond in het kamp, de meeste Warriors waren al wakker en sommigen stonden op het punt om met hun Apprentice te gaan trainen. De LightClan was misschien niet zo groot als de ThunderClan, maar het was zeker een goede, loyale Clan. Ze trippelde via een kleine richel omlaag en liep in de richting van Flameclaw, haar Deputy. De lapjespoes stond op het punt om met haar Apprentice, Moonpaw, te gaan trainen. "Flameclaw," miauwde ze. "Kan ik je heel even spreken?" De Deputy knikte en zei iets tegen Moonpaw, daarna richtte ze zich op Whisperstar. "Ja?" Miauwde ze. "Kun je er voor zorgen dat Silvertear en Thunderflame in de Sunhighpatrol zitten en dat Powerclaw de partol leidt?" miauwde de blauwgrijze Clanleader en keek even in de richting van Silvertear.

Whispersong werd wakker door iets dat tegen haar aanbeukte. "Hey, kun je even opletten wat je doet?" Geschrokken keek ze naar hetgene dat tegen haar aan was gebotst, het was een kat.


Dreams BzEFdhO
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreams DPKsfdL
Most of you call me Lein.
94

CAT'S PROFILE
Age: i walk around 20 moons at this earth, hearing the heartbeat off the world
Gender:
Rank:
Earthwalker
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimeza 16 jun 2012 - 21:08

Dreams 2ezrd6t

Zachtjes liep een kater over het terrein van de Thunderclan heen. De regen maakte hem niet uit. Hij hield van de regen, hij hield van het natuur geweld, ookal had het natuur geweld hem alles afgenomen. Het maakte hem niet meer uit. Zijn poten kwamen ritmisch neer op de grond van het kamp terwijl hij verder liep. Zijn vacht was al doorweekt, maar zijn groene ogen schitterde in de regen. Zijn staart zwiepte heen en weer, hij bleef steeds maar door het ritme van de aarde onder hem voelen. Stap voor stap, bij elke beweging die hij maakte, zelfs als hij sliep bleef hij dat ritme horen. Hij snorde even en liet de muis die hij in zijn bek had vallen op de prooien stapel, zelf had hij geen honger. De grijs gestreepte kater met de groene ogen liep verder door het kamp heen en bleef toen even staan. Hij hoorde het ritme dat iets was veranderend en keek om zich heen en liep toen maar verder, want hij kon niet voelen waar het vandaan kwam. Het bewees maar weer eens zoals de andere clankatten dachten, dat hij gek was.

Can you feel it?
Can you feel what’s right under you?
I can feel it,
I can feel the rhythm off the earth.
I have walked at it
I love it.
Don’t you?
Do you say I’m grazy, just because I hear something?
that you don’t hear?
Well, in that case I’ll say
Fear me, because I hear it and you not..


De grijs gestreepte kater liep zachtjes de warrior den in. Een pluk van zijn haar hing voor zijn ogen, waardoor de kater niet echt goed kon zien waar hij liep. Hij voelde dat hij ergens tegen aan liep en deinsde direct weer achteruit. . "Hey, kun je even opletten wat je doet?" Hoorde hij iemand zeggen. Hij schudde even met zijn hoofd zodat de pluk haar uit zijn gezicht verdween en keek naar het gene waar hij tegen aan was gelopen, het was een poes. “Sorry” stammelde hij. Hij had het over het algemeen niet zo op zijn clangenoten, meer omdat ze hem altijd voor gek verklaarde in plaats van dat ze eens een keer naar hem luisterde. He’s a little bit grazy you say? Well look at yourself. He just wants to protect you, but you don’t listen. Fear him for what he hears..


Dreams G5ah
Dreams 968sp2
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whispersong
StarClan
Dreams E6oZ4SmZrNiEKLBZEVmi
Marieke
2130
Actief
Locked inside reality's maze

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 6 moons, forever now
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whispersong
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimedo 28 jun 2012 - 12:53

Whispersong keek geschrokken en een beetje boos naar de kat die tegen haar aan was gebotst, het was Earthwalker. "Sorry." stamelde hij. Whispersong keek hem aan. "Niet erg, het had de beste warrior kunnen overkomen." miauwde ze en glimlachte moe. "Waarom noemen sommigen je trouwens een gek, want dat heb ik nooit echt begrepen." Ze knipperde vermoeid met haar mintkleurige ogen. Nu ik een gesprek ben begonnen met Earthwalker kan ik net zo goed nog opblijven, dacht ze en wreef met een van haar poten door haar groene ogen. In haar hoofd zei de stem van Flameclaw dat ze terug moest komen naar haar droomwereld, de Toekomst. Ze probeerde de stem te negeren en schudde met haar hoofd. "Sorry..." mompelde ze tegen Earthwalker, die het vast raar vond dat ze ineens met haar hoofd begon te schudden. Ga weer slapen! Ik weet dat je moe bent en dat weet je zelf ook! De stem van Flameclaw klonk geïrriteerd. "Flameclaw, hou je bek!" Siste ze zachtjes tegen de stem van haar deputy.

~Flut ^^"~


Dreams BzEFdhO
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreams DPKsfdL
for you it's bad angel, but somethimes you may call me Lein
627
Actief

CAT'S PROFILE
Age: already I'm 16moons on this damm world where everybody have left me..
Gender:
Rank:
Goldenshadow
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimedo 28 jun 2012 - 17:15

Dreams 2ezrd6t


"Niet erg, het had de beste warrior kunnen overkomen." hoorde hij whispersong zeggen. Hij zag wel dat ze moe was, maar blijkbaar had de poes tegen over hem toch nog zin in een gesprek ofzo. Waarom noemen sommigen je trouwens een gek, want dat heb ik nooit echt begrepen." Hoorde hij haar vragen. Earthwalker keek op. Niet veel katten hadden het lef dat te vragen. Hij wou gaan antwoorden toen hij zag dat de poes haar hoofd schudde. Hij keek een beetje verbaasd. "Sorry..." Hoorde hij haar zeggen. ‘maakt niet uit’ zei hij. Hij keek naar haar en wachtte even af.

I can feel it
It roars,
It’s pure force.
Force you can never stop
Force you’ll never feel
Force that lives inside me and in the ground.
The force off the earth.


‘de ene zegt dat ik gek ben, en rent weg, de ander vraagt waarom maar rent weg voordat je een antwoordt geeft. Ze zeggen dat ik gek ben omdat ik iets voel wat jullie niet voelen. Ik kwam volgens jullie nergens vandaan, gewoon een zwerfkat, maar weet dat ik de naam Earthwalker niets voor niets draag. Ik heb delen van deze aarde gezien die je zouden laten huiveren. Alles hier heeft een eigen ritme, waardoor je alles kunt weten door alleen maar naar dat ritme te luisteren. En dat ritme, dat kan ik horen, en ik weet dat er iets vreselijks gaat gebeuren, maar altijd als ik iets zeg, dan slaan jullie half door, omdat jullie het niet willen geloven. Ik ben niet gek, jullie denken dat ik gek ben omdat jullie mijn woorden niet begrijpen’ zei hij tegen de poes die voor hem stond. Daarna zweeg hij weer, hij had al meer gezegd dan dat hij normaal zei. Hij richtte zijn groene ogen weer op de grond. He feels it, It warns him, but you don’t listen.


weet het verkeerde acc, maar kan op een of andere manier niet wisselen, best wel irre, dus dan maar zo.


Dreams 1rycfc
klik eens^^
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.
Dreams Ttt8
thx to Bregje voor me setje, I really like it^^
Me:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whispersong
StarClan
Dreams E6oZ4SmZrNiEKLBZEVmi
Marieke
2130
Actief
Locked inside reality's maze

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 6 moons, forever now
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whispersong
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimedi 3 jul 2012 - 13:26

de blauwgrijze poes keek de grijze tabby kater aan. "Maakt niet uit." Zei Earthwalker. De kater keek even naar haar en begon te spreken. "De ene zegt dat ik gek ben, en rent weg, de ander vraagt waarom maar rent weg voordat je een antwoordt geeft. Ze zeggen dat ik gek ben omdat ik iets voel wat jullie niet voelen. Ik kwam volgens jullie nergens vandaan, gewoon een zwerfkat, maar weet dat ik de naam Earthwalker niets voor niets draag. Ik heb delen van deze aarde gezien die je zouden laten huiveren. Alles hier heeft een eigen ritme, waardoor je alles kunt weten door alleen maar naar dat ritme te luisteren. En dat ritme, dat kan ik horen, en ik weet dat er iets vreselijks gaat gebeuren, maar altijd als ik iets zeg, dan slaan jullie half door, omdat jullie het niet willen geloven. Ik ben niet gek, jullie denken dat ik gek ben omdat jullie mijn woorden niet begrijpen." "Ik weet hoe het voelt om niet begrepen te worden." Zei Whispersong zacht en keek naar haar pluizige staart die over haar poten heen lag. "Misschien begrijp ik je..." Miauwde ze. "Misschien wel, misschien niet... Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en jij bent ook een soort buitenbeentje in deze Clan, denk ik..." Haar mintkleurige ogen knipperde slaperig terwijl ze haar hoofd hief om Earthwalker aan te kijken. We hebben je nu meteen nodig! Siste Flameclaw in Whispersongs hoofd. Mooie Clanleader ben jij, zeg...


Dreams BzEFdhO
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreams DPKsfdL
Most of you call me Lein.
94

CAT'S PROFILE
Age: i walk around 20 moons at this earth, hearing the heartbeat off the world
Gender:
Rank:
Earthwalker
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimedi 10 jul 2012 - 13:37

Dreams 2ezrd6t

"Ik weet hoe het voelt om niet begrepen te worden." Hoorde hij Whispersong zachtjes zeggen. "Misschien wel, misschien niet... Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en jij bent ook een soort buitenbeentje in deze Clan, denk ik..." hoorde hij Whispersong vervolgens zeggen. Hij zwiepte heen en weer met zijn staart. Hij had nooit echt goed gekeken naar hoe de warriors zich in de clan thuis voelden. En deze poes voor hem, die voelde zich hier duidelijk niet echt thuis, net alsof de poes voor hem in een andere clan thuis hoorde, maar in geen van de clans die hier waren. Zijn staart zwaaide heen en weer. ‘Dreams are the worlds we have created by ourselves.’ Zei hij tegen de poes die voor hem stond. Hij wist niet waarom, maar hij wist gewoon dat die woorden perfect paste bij de poes die voor hem stond. Hij keek naar haar met zijn groene ogen en knipperde even met zijn ogen. Hij zag hoe de poes haar hoofd ophief om hem aan te kijken, hij keek terug en glimlachte even zachtjes. Hij voelde een aarderitme bij haar die hij niet eerder had gevoelt, maar hij wist direct wat het was. Hij bleef stil staan en keek naar de poes voor zich.

He feels when you’re scared
He feels who you really are.
He feels your dreams.
Just by listening to the ritme off the earth.
Dreams G5ah
Dreams 968sp2
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whispersong
StarClan
Dreams E6oZ4SmZrNiEKLBZEVmi
Marieke
2130
Actief
Locked inside reality's maze

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 6 moons, forever now
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whispersong
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimewo 11 jul 2012 - 8:27

Whispersong probeerde de irritante opmerkingen van haar Deputy te negeren en naar Earthwalker te luisteren. “Dreams are the worlds we created by ourselves.” zei de grijze kater. Hij keek haar aan en glimlachte even. De regen tikte buiten nog steeds op de grond en de bladeren en in het kamp waren al verschillende waterplassen ontstaan. “Zouden er meer Clans zijn dan die die wij kennen?” vroeg ze zich hardop af. “Meer dan ShadowClan, SkyClan, WindClan, RiverClan en ThunderClan?” Ze was even stil en dacht na over iets dat ze al een tijdje wilde doen, maar bang was dat StarClan haar daarvoor zou straffen. Ze wilde weglopen om een plek te vinden om de LightClan te bouwen, maar was bang dat StarClan haar zou straffe omdat ze zomaar een nieuwe Clan maakte. Ze wist, net zoals de meeste Clankatten, dat de vier Clans, WindClan, ShadowClan, RiverClan en ThunderClan, waren ontstaan doordat een StarClan poes genaamd Star tegen de wilde katten sprak en hen vertelde ver hoe hun toekomst er uit zou zien als ze door zouden gaan met de eindeloze gevechten. Vier katten boden zich aan om de rust in het bos terug te brengen, deze katten waren Thunder, Shadow, Wind en River. Uiteindelijk werd het bos in vier delen verdeeld en werden de vier katten de Clanleaders van de Clans die het bos nu kent. Maar Whisperswong wist niet hoe de SkyClan was ontstaan, dat wisten vast alleen SkyClankatten. Dreams are the worlds we created by ourselves. Galmde door haar hoofd.“Ben jij ooit een andere kattenClan tegengekomen op je reizen?” vroeg ze uit nieuwsgierigheid.

(beetje flut)


Dreams BzEFdhO
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreams DPKsfdL
Most of you call me Lein.
94

CAT'S PROFILE
Age: i walk around 20 moons at this earth, hearing the heartbeat off the world
Gender:
Rank:
Earthwalker
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimedo 12 jul 2012 - 10:23

Dreams 2ezrd6t

Zouden er meer Clans zijn dan die die wij kennen?” hoorde hij de poes tegen over hem zeggen. Hij zweeg, niet echt wetend wat hij op die vraag moest antwoorden. Hij bleef daarom maar rustig zitten en keek naar de poes kijken. Hij voelde het ritme onder hem, hij voelde het ritme van de poes voor hem, zo anders, maar toch ook vertrouwd. Hij keek naar haar met zijn groene ogen en bleef naar het ritme luisteren. Hij wist niet wat er in de poes voor hem omging, maar ergens had hij het gevoel dat de poes voor hem iets anders was, dan dat ze op het eerste zicht leek. .“Ben jij ooit een andere kattenClan tegengekomen op je reizen?” hoorde hij de poes nieuwsgierig vragen. Hij trok zijn gedachten terug naar het heden en keek de poes aan met zijn groene ogen. “ Ik ben op plekken geweest die je doen vrezen, ik heb katten gezien die niet op ons lijken en hun eigen leven leiden. Er is meer dan alleen deze vijf clans. Veel meer.’ Zei hij alleen maar. Zijn antwoord was vaag, maar toch zat er een antwoord in. Zijn staart zwiepte heen en weer terwijl hij naar de poes keek.

He feels the rhythm
The rhythm of you and me.
He walks at the rhythm
He follows the rhythm.
So he follows his own way..
Dreams G5ah
Dreams 968sp2
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whispersong
StarClan
Dreams E6oZ4SmZrNiEKLBZEVmi
Marieke
2130
Actief
Locked inside reality's maze

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 6 moons, forever now
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whispersong
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimedo 12 jul 2012 - 11:15

Whispersong keek naar Earthwalker, hij keek haar aan met zijn groene ogen. “Ik ben op plekken geweest die je doen vrezen, ik heb katten gezien die niet op ons lijken en hun eigen leven leiden. Er is meer dan alleen deze vijf clans. Veel meer.” Zei de kater. Wat bedoelt hij daarmee? Vroeg de blauwgrijze poes zich af en keek met haar mintgroene ogen in die van Earthwalker, ze ving iets op in zijn blik, maar een seconde later was het alweer weg. Misschien was deze kater de enige die haar zou begrijpen, de enige die echt begrijpt wat de Toekomst inhoud omdat hij dingen heeft gezien die niemand anders ooit heeft gezien. Misschien heeft hij zelfs de LightClan gezien, misschien bestaat die Clan echt, dacht ze. Haar moeheid was verdwenen en had plaatsgemaakt voor iets dat voelde als gelukkigheid, omdat Earthwalker haar waarschijnlijk zou begrijpen als ze hem zou vertellen over de LightClan. “Earthwalker…” Begon ze. “Ik weet niet of je het begrijpt, maar in een andere wereld, een soort droomwereld die ik de toekomst noem, ben ik een Clanleader. Ik ben de Leader van een Clan genaamd LightClan.” Ze pauzeerde even. Ergens in haar hoofd zei een stemmetje dat het LightClangedoe een beetje kittenachtig was en dat ze er mee moest ophouden. Ze probeerde het stemmetje te negeren en verder te praten. “De LightClan leeft in een grot in de wand van een kloof. Het is niet zo’n heel grote Clan, maar het is zeker een Clan vol sterke, gezonde katten.” Ze stopte even. “Waarom vertel ik dit hem eigenlijk?” Zei ze zacht tegen zichzelf.


Dreams BzEFdhO
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreams DPKsfdL
Most of you call me Lein.
94

CAT'S PROFILE
Age: i walk around 20 moons at this earth, hearing the heartbeat off the world
Gender:
Rank:
Earthwalker
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimevr 20 jul 2012 - 16:15

Dreams 2ezrd6t

Hij zag hoe de poes hem niet begrijpend aan keek. Heel even glimlachte hij, maar daarna niet meer. Hij bleef met zijn staart zwiepen terwijl hij even wegdroomde. Weg droomde naar de tijd toen hij over de aarde heen zwierf. Misschien, misschien kwam de tijd wel weer dat hij dat ging doen. Als het ritme hem vertelde dat hij moest gaan. Maar die tijd was nu nog niet gekomen. Dat kon hij voelen aan het ritme. Eerst moest hij hier nog iets afmaken, en dan? Dan was het misschien tijd voor een ander pad om te volgen. Een nieuw avontuur. “Earthwalker…” Hoorde hij ergens ver weg. Direct keerden zijn gedachten terug naar het heden. Hij keek met zijn groene ogen in de mintgroene ogen van Whispersong. Ik weet niet of je het begrijpt, maar in een andere wereld, een soort droomwereld die ik de toekomst noem, ben ik een Clanleader. Ik ben de Leader van een Clan genaamd LightClan.” Aandachtig luisterde hij naar de woorden die de poes voor hem zei. Hij had het idee dat de poes nog iets ging zeggen en wachtte. . “De LightClan leeft in een grot in de wand van een kloof. Het is niet zo’n heel grote Clan, maar het is zeker een Clan vol sterke, gezonde katten.” Hij hoorde dat de poes voor hem stopte. Ergens diep vanbinnen kwam die omschrijving hem bekend voor. Maar hij wist niet waar. ‘If you follow your dreams, If you follow the whispering, If you follow the song. Then you will find where you’re searching for’ zei hij alleen maar. Het was een vaag antwoord. Maar als je goed had geluisterd, dan schuilde ere en ander antwoord in het antwoord wat hij net had gegeven. Hij zwiepte met zijn staart en bleef de poes voor hem aankijken.

Follow the dreams
Follow the whispering
Follow the song.
He walks alone.
Following the rhythm..


Dreams G5ah
Dreams 968sp2
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whispersong
StarClan
Dreams E6oZ4SmZrNiEKLBZEVmi
Marieke
2130
Actief
Locked inside reality's maze

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 6 moons, forever now
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whispersong
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimeza 11 aug 2012 - 15:06

Dreams Whispersong
Whispersong hoopte dat Earthwalker haar nu zou vertellen dat hij die Clan kende, maar wist zelf ook dat die kans erg klein was. Earthwalker opende zijn mond en begon te praten. "If you follow your dreams, if you follow the whispering, if you follow the song. Then you will find where you’re searching for" Ze was even verbaasd door het antwoord van de grijze kater en dacht na over wat hij daar mee bedoelde. Ineens klonk de stem van Flameclaw luid en duidelijk in haar hoofd. "Whisperstar, we hebben je nu echt nodig!" gilde de lapjespoes en er verscheen een donker waas voor haar ogen, het leek alsof de Warriors den ineens veranderde in het LightClankamp.
Ze zag de lapjespoes nu duidelijk voor zich staan, haar vacht was op verschillende plekken rood van het bloed. Gegrom klonk uit een andere richting, de richting van het ingang van het kamp. Whisperstar draaide haar hoofd en zag een grote schaduw in haar richting rennen. De schaduw was snel, sneller dan elke kat van de LightClan en groter dan de meeste katten. "Whisperstar, red ons van dit monster..." miauwde de LightClandeputy zacht. vlak nadat ze die zin gezegd had zakte ze in elkaar. Flameclaws ogen werden dof, en in die van Whisperstar verschenen tranen, haar deputy was dood. Ze schudde haar hoofd en keek richting het schaduwwezen, hij werd tegengehouden door Flaringfire en nog een paar andere warriors. Meteen stormde ze op de grote schaduw af en ontblootte haar klauwen. Met een grote sprong vooruit klauwde ze in het gezicht van de schaduwkat. Donkerrood bloed stroomde over het nachtzwarte gezicht, dat ineens twee groene ogen had gekregen. "Jij zal mijn Clan niet nog meer pijn doen!" Siste Whisperstar. Iets in de groene oge van de mysterieuze vijand kwam haar bekend voor.
"Ga weg!" siste Whispersong. Geschrokken keek ze rond, ze was in de warriors den avn de ThunderClan. "Sorry..." miauwde ze. "Ik was verdiept in een dagdroom, het spijt me..." Ze boog haar hoofd en dacht aan de groene ogen van de schaduwkat uit haar dagdroom. Ineens wist ze waarom die kat haar zo bekend voorkwam, het was Earthwalker.


Dreams BzEFdhO
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreams DPKsfdL
Most of you call me Lein.
94

CAT'S PROFILE
Age: i walk around 20 moons at this earth, hearing the heartbeat off the world
Gender:
Rank:
Earthwalker
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimezo 12 aug 2012 - 13:40

Dreams 2ezrd6t

Hij keek naar haar en zag dat ze zijn woorden niet begreep. Hij bleef gewoon rustig staan en keek naar de poes met zijn groene ogen. Hij voelde het ritme wat onder zijn poten bonsde. Hij hield van dat geluid, van het gevoel van kracht van de aarde. Hij zwiepte zachtjes met zijn staart terwijl hij naar haar keek. Zijn groene ogen stonden een beetje afwezig terwijl hij naar de poes voor zich keek. Hij voelde een ritme, een melodie. Hij had de neiging het te volgen, maar dat zou onbeleefd zijn tegenover de poes die tegenover hem stond. Hij bleef rust rustig wachten en keek de poes aan toen ze tegen hem siste: "Ga weg!" Hij keek naar haar en zag dat ze geschrokken in het rond keek. . "Ik was verdiept in een dagdroom, het spijt me..." Hoorde hij haar zeggen. ‘maakt niet uit’ zei hij als antwoord. Hij zwiepte met zijn staart en keek even door de hele den heen. Zijn groene ogen gleden weer terug naar de poes die voor hem stond. Hij bleef rustig zitten, wachtend wat er nu weer zou gaan gebeuren. Hij likte even zijn poot af en zette die toen weer neer. Hij bleef het ritme voelen, en dat vond hij heerlijk, het geweld onder zijn poten.

The rhythm,
he lives for it.
He feels it.
He loves it.
He follows the beat,
the rhythm of the earthDreams G5ah
Dreams 968sp2
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whispersong
StarClan
Dreams E6oZ4SmZrNiEKLBZEVmi
Marieke
2130
Actief
Locked inside reality's maze

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 6 moons, forever now
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whispersong
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimevr 24 aug 2012 - 8:57

Dreams Whispersong
"Maakt niet uit." miauwde Earthwalker. Whispersong knikt, maar hoorde niet echt wat de kater zei. Met haar gedachten zat ze bij de schaduwkater uit haar droom die zo veel op Earthwalker leek, de kat die Flameclaw gedoodt had, de kat die haar Clan zo veel problemen had gebracht. Ze knipperde slaperig en gaapte even, de moeheid was teruggekeerd en maakte Whispersongs zicht wazig. Ze zag dat Earthwalker even zijn poot een wasbeurt gaf en hem daara weer neerzette op de grond. Nóg een gaap ontsnapte uit haar mond, ze keek even naar Earthwalker en zei daarna, "Ik denk dat ik maar ga slapen... Weltrusten, Earthwalker." Ze wierp nog één blik op de grijze tabby en ging toen in haar nest liggen met haar ogen gesloten.
Whisperstar keek in de richting van de grote kat met de groene ogen, haar nagles kwamen te voorschijn en haar vacht stond overeind. "Wat doe jullie?" vroeg de kat terwijl hij een LightClanwarrior aan de kant duwde. "Ik wil alleen maar met jullie leider spreken." Whisperstars nagels gleden terug en haar vacht ging liggen toen ze de stem hoorde, de stem van de kat waar ze zojuist mee gepraat had voordat ze in slaap viel, de stem van Earthwalker. "Earthwalker?" miauwde ze zachtjes. De kater gaf geen antwoord, maar stapte uit de schaduwen tevoorschijn, hij zag er bijna precies hetzelfde uit als Earthwalker, alleen zijn vacht had een ander patroon. Whisperstar keek naar de kat, hij leek sprekend op Earthwalker. "Wat wil je van me?" vroeg ze. Earthwalker boog zijn hoofd en zei, "Mijn naam is Earthwalker en het enige wat ik wil is bij deze Clan horen." Whisperstar deed een kleine stap achteruit toen ze hoorde wat de kater zei, maar besloot om antwoord te geven. "StarClan heeft tegen mij gezegd dat er een zwerver hier zou komen met een belangrijke reden. Jij bent de kat waar ze het over hadden. Welkom, Earthwalker, welkom bij de LightClan."


Dreams BzEFdhO
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreams DPKsfdL
Most of you call me Lein.
94

CAT'S PROFILE
Age: i walk around 20 moons at this earth, hearing the heartbeat off the world
Gender:
Rank:
Earthwalker
BerichtOnderwerp: Re: Dreams   Dreams Icon_minitimedo 13 sep 2012 - 18:26

Dreams 2ezrd6t
Hij keek naar de poes die voor hem stond, zijn staart zwaaide nog zachtjes heen en weer. Hij zag hoe de poes voor hem even gaapte en vanbinnen glimlachte hij even, hij wist niet waarom. Maar die poes tegen over hem sprak hem wel aan. Die manier waarop ze praatte, zo vol passie over een clan die lightclan heette. Hij zwiepte even met zijn staart heen en weer. Hij zag hoe de poes voor hem gaapte en bedacht dat ze wel moe moest zijn, dat was ook wel aannemelijk omdat het ergens in de nacht was. “Ik denk dat ik maar ga slapen... Weltrusten, Earthwalker." Hoorde hij haar zeg, “weltrusten Whispersong” zei hij terug. Hij zag hoe de poes terug liep naar haar nest en rekte zich even uit. Heel even keek hij nog om zich heen, toen liep hij verder, naar helemaal achteraan, om daar in zijn nest te gaan liggen wat diep in het donker lag. Hij sloot langzaam zijn ogen en bleef rustig luisteren naar het ritme luisteren dat onder zijn poten hard bleef bonzen. Hij voelde zich kalm woorden en legde zijn staart om zijn achterpoten heen. Hij bracht een zacht gesnor voort en langzaam doezelde hij in slaap. Zijn gedachten stroomde verweg, en hij bleef in zijn droom het ritme horen. Het ritme waar hij zo van hield.

He feels it
And you don’t
He loves it
And you don’t understand why


weet dat ie een beetje kort en flut is^^
Dreams G5ah
Dreams 968sp2
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dreams
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: