On a adventure! [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 On a adventure! [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sidepaw
Member
On a adventure! [Open] DPKsfdL
Viktor
115
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~6 Moons~
Gender:
Rank:
Sidepaw
BerichtOnderwerp: On a adventure! [Open]   On a adventure! [Open] Icon_minitimema 16 jul 2012 - 22:18


Het was vroeg in de ochtend. Weinig katten waren nog ontkomen aan hun droom. In de Apprentices den was het stil en bewegingloos. Na een tijdje kwam er beweging, in een hoek, helemaal alleen lag een Apprentice te bewegen. Hij hief zijn kop en keek naar de opening van de den. Er was lichte nevel te zien. Hij ging zitten en begon zichzelf te wassen. Hij zonk in gedachten, hij wilde nog wel eens buiten het kamp gaan. Dat was altijd zo spannend. Om ongezien het kamp uit te sluipen en alles te gaan verkennen. De kater stond op en keek om zich heen, hij liep naar de opening in de den en stapte naar buiten.

Sidepaw keek het kamp rond. De nevel was niet zo dicht. De zon begon al op te komen en er liepen al een aantal katten rond. De meeste waren Warriors omdat Apprentices meestal uitsliepen door hun training, maar hij had geen mentor. Waarschijnlijk zou dat ook nog lang duren, misschien kon hij naar Stormstar gaan om te vragen of hij eerder een mentor kon krijgen omdat hij zich nutteloos voelde. Maar daar zou Stormstar niet zo blij mee zijn. Sidepaw liet een zucht ontsnappen en stapte verder de open plaats op. Hij zag een aantal katten eten, even dacht hij er zelf ook aan om te eten, maar hij had niet zo'n honger. Hij liep langs de prooistapel heen en liep naar de Warrior den. Hij bereikte de den en keek naar binnen. Er lagen nog veel katten te slapen. Zou hij ook ooit de eer mogen winnen om in deze den te mogen slapen? Zou hij ooit een voltrainde Apprentice worden? Zou hij ooit een dappere en trouwe Warrior worden? Hij bleef naar binnen staren. Het liefst zou hij willen gaan jagen om de clan voedsel te dienen, maar hij wist de technieken nog niet.

Open voor een kat, het liefst een Warrior


James|Softcream|Snowrose|Glidingpaw|Kestrelpaw|Leopardstrike|Whisperkit|Oddeye|Kearn|Cinderflame
On a adventure! [Open] Sig23

~ Sidesoul ~

You are the side of two hearts
One side is love
And one side is hate
The balance is on you...


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
On a adventure! [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: