Boompje klim! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Boompje klim!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimezo 19 sep 2010 - 16:03

Shadowfur was vroeg vertrokken uit het kamp. Ze wou haar spieren nog eens trainen door te gaan klimmen. Ze had goed gekeken of Purplestorm nog sliep. Purplestorm met haar rare verhalen over de wereld ontdekken... blugh. Shadowfur bleef liever bij de Clan zelf en niet bij allemaal stinkende tweebenen met hun honden. Ook van andere Clans moest Shadowfur niks hebben. Ze was een lieve poes en vocht graag voor de Clan, maar van Rogue's, tweebenen, honden en andere Clans moest Shadowfur niks hebben. Shadowfur was graag op zichzelf en had wel eens zin om met een Clanlid te babbelen, zolang diegene maar niet over allerlei dingen begon zoals de wereld ontdekken en kijken wat er achter de huizen of in de huizen schuilde. Shadowfur ging nog liever dood dan dat ze een poot zette in een tweebeennest. Ze verafschuwde kittypets als de pest en als er ooit is eentje zou komen zou Shadowfur hem doden. Hoe minder kittypets hoe beter. Shadowfur keek rond. Ha, ze was eindelijk bij het groepje bomen. Shadowfur hield van koud water maar de rustige omgeving daar niet. Bij de meertjes. Shadowfur ging daar alleen naartoe als ze is zin had in een zwempartij. Shadowfur klom een boom in en begon onmiddellijk van boom naar boom te springen. Behendig en snel ging ze van tak naar tak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member
Boompje klim! DPKsfdL
Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimema 20 sep 2010 - 8:34

madiebo werd wakker ze liep haar groten schuur uit ze deed het gebruikelijke. Ze klom in de appelboom daar kwamen de honden 'pats pats' daar vielen twee appels op de twee honden. Wat zou ik is gaan doen. Ik heb zin in om naar het groepje bomen te gaan dus ik ga naar het schaduwclan terrritory. Ze ging op weg. Toen ze er was klom ze in een boom en sprong van boom naar boom. 'kggg' blaasde madiebo naar shadowfur ze was een warrior tegen gekomen. 'kggg' blaasde ze nog een keer

5 Regels, en leestekens Madiebo!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimema 20 sep 2010 - 17:42

Shadowfur was lekker aan het springen en de wind waaide zacht door haar vacht. Shadowfur genoot van het weer terwijl haar poten razendsnel van tak naar tak sprongen. Boom naar boom. Shadowfur had zich sinds tijden niet meer zo gelukkig gevoeld en ze was benieuwd of er nog meer ShadowClanleden waren die dit deden. Ze snoof een keer. Ze rook een geur van een andere kat en die kat was niet van haar Clan. Shadowfur deed net alsof ze het niet rook om de kat te misleiden, maar Shadowfur hield haar zintuigen op scherp. Een poes blies naar haar, zag Shadowfur. Aan de geur te bepalen was het een Rogue. Sommige katten zijn echt zo dom... dacht Shadowfur. Shadowfur draaide zich midden in een sprong om en keek naar de poes. Ze sprong tegen de poes aan en samen landen ze op de grond. Shadowfur werd na een beetje rollebollen de baas over de poes. 'Wie je ook bent'..., siste de krijger boos, '...ga hier weg en kom nooit meer terug. Ga terug naar je Rogueterrein', blies ze naar de poes. Haar nagels zette zich in de poes haar vacht.


Boompje klim! 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
Boompje klim! DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimema 20 sep 2010 - 22:34

Evileye werd wakker. Ze liep de warrior den uit. Zonder iets te denken ging ze het kamp uit. Ze liep gewoon een kant uit zomaar zonder reden. Ze kwam uiteindelijk bij Het groepje bomen aan. Ze rook een krijger ze rook ook een roque. Ze rook nog eens goed. Evileyes ogen werden groot 'madiebo!!' evileye rende totdat ze daar aan kwam ze zag shadowfur 'ga hier weg en kom nooit meer terug hoorde ze shadowfur zegen evileye sprong uit de bosjes bovenop madiebo ze boorden haar tanden in madiebo's nek madiebo bleef ligen 'ben je gek madiebo geeft nooit op ze wil alle katten wel dooden als ze hier maar oan blijvenmadiebo sprong op en boorde haar tanden in evileyes rug ze schude zig los 'ik kom terug maar dan gaan julie dood'zei madiebo en zenliep weg


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azura
Member
Boompje klim! DPKsfdL
100

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Azura
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 16:55

[Volgens mij mag je niet schrijven wat de ander doet, Evileye xD]

Zittend in de bosjes even verderop keek Skittles toe hoe alles gebeurde. Ze kon het nauwelijks omvatten, maar ze wist wél dat de zwarte kat niet bepaald een vriendelijke was. Ook ving ze het woord 'Rogue' op, die ze gister ook had gehoord van een kat die haar een paar dingen had verteld over het gebied. Skittles leerde normaal snel, maar voelde zich hier een beetje dom en hulpeloos. Ze wist er werkelijk niets vanaf en met haar kleine postuur kon ze niets tegen katten zoals die voor haar beginnen. Waarom was ze niet ouder, groter, sterker? Het zou een stuk handiger zijn, zeker omdat ze dan grotere prooien zou kunnen vangen en niet hoefde te overleven door middel van haar schattigheid maar door middel van de angst die ze andere katten aan zou jagen. Skittles zou later een gevreesde poes worden, dat wist ze zeker!
"Mauw?" klonk haar miauw, nadat ze al haar moed bijeen had geschraapt en uit de bosjes was gestapt. Ze keek vragend naar de twee die er nog stonden en vroeg zich af wat ze nu moest doen, of waar ze heen moest, aangezien ze werkelijk geen idee had waar ze wél en waar ze níet mocht komen.


Boompje klim! 20hkbqr
Don't ask others to do something you wouldn't, make them do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:13

Shadowfur was bezig met de Rogue toen Evileye opeens kwam aangesprongen. Evileye leerde de poes onder haar een lesje. Shadowfur was benieuwd naar wat de poes nu ging doen. Het slimste wat de poes kon doen was wegrennen. En niet meer terugkomen. Shadowfur snoof. Ze rook nog een geur. WindClan. Dit werd toch te gek? Shadowfur's ogen staarden dreigend richting de struiken. 'Kom tevoorschijn, WindClan', zei ze dreigend. ''Mauw?'', klonk een stem. Aan de stem te regelen was het een WindClankitten. En ja hoor, daar kwam een kitten uit de bosjes gestapt. 'Ga terug naar je Clan', siste Shadowfur. Ze liet dreigend haar tanden zien als de kitten haar bevelen niet wou opvolgen. Deze kitten wist duidelijk de Code nog niet. Tallstar mocht wel is beter op zijn kittens letten. Iedereen van WindClan trouwens. Shadowfur keek diep in de kitten zijn ogen en haar gele ogen flikkerden woedend. Eerst een Rogue en dan een WindClankat. Kwamen er nu soms ook nog DonderClan en RivierClanleden?


Boompje klim! 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azura
Member
Boompje klim! DPKsfdL
100

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Azura
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:19

Skittles keek niet-begrijpend naar de zwarte kat, die overigens perfect aan haar verwachtingen had voldaan. "Ik hoor niet bij een clan." antwoordde ze, nadat ze haar hoofdje schuin had gehouden. Ze rook even kort aan haar voorpoot maar kon er geen geur behalve haar eigen in ontdekken, misschien had de zwarte kat het tegen iemand anders? Ze draaide haar hoofdje om, om te zien of er iemand achter haar stond, maar ook dat was niet het geval. Haar staartje bewoog speels heen en weer als reactie op de dreiging van Shadowfur, en de gele ogen van de kat vond ze fascinerend. Deze kat had veel weg van de katten uit het vorige gebied waar ze geweest was, maar toch was ze ergens iets anders. Liever, misschien?


Boompje klim! 20hkbqr
Don't ask others to do something you wouldn't, make them do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:27

- Oops, ik vond het een beetje wittig lijken, ik dacht echt dat je WindClan was, sorry -

Er ging even een stilte de ronde en Shadowfur luisterde naar de bomen. Wat die vertelden. Het was een grove wind, net zoals gisteren en Shadowfur keek naar de kleine kitten. "Ik hoor niet bij een clan'', zei het poesje. Shadowfur snoof nog eens en de poes rook inderdaad niet naar WindClan. Hoe kan ze die geur dan geroken hebben? De kitten rook eerder naar Rogue. Shadowfur schudde haar kop om zich te herstellen. De kitten bewoog speels op haar dreiging. Shadowfur zuchtte. Dan moest ze het maar harder aanpakken hè! Shadowfur sprong vlak voor de kitten haar neus en keek diep in haar ogen. 'Nogmaals, ga hier weg', siste ze. Shadowfur wou niet de kitten bang maken, maar er mochten nou eenmaal geen Rogue's in hun territorium komen. Shadowfur liet haar tanden zien en die waren heel angstaanjagend van dichtbij dan van veraf.


Boompje klim! 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azura
Member
Boompje klim! DPKsfdL
100

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Azura
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:40

[Haha, vind het wel grappig xD. Ik moet mijn Rogue-kleur nog krijgen Laughing]

De zwarte poes sprong op een onverwachts moment in de lucht, en landde recht voor haar neus. Skittles viel van schrik op haar rug en trok haar voorpootjes in, en toen Shadowfur nogmaals had gezegd dat ze weg moest tikte ze een paar keer speels met haar pluizige voorpootjes tegen de neus van de zwarte poes. "Waarom? Ik doe toch niets verkeerd? Het is wel vreemd dat je je bedreigd voelt door een kitten van amper een halfjaar oud.." vroeg ze zich hardop af, waarna ze Shadowfur vanuit haar liggende positie aankeek. Ze bleef liggen, niet omdat ze zich op haar gemak voelde bij de gemene kat, maar meer om een soort van onderdanig te zijn. Het was niets voor haar, maar wanneer ze niet weggejaagd wilde worden zou dit een handig trucje zijn om uit te halen. "Waarom mag ik hier niet zijn eigenlijk? En wie ben jij dat je me weg wilt sturen?" vroeg ze na een kort moment van stilte, waarna ze even met haar oortjes heen- en weer wiebelde.


Boompje klim! 20hkbqr
Don't ask others to do something you wouldn't, make them do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:50

De poes reageerde totaal anders dan Shadowfur had verwacht. De poes tikte een paar keer met haar pluizige voorpoot op Shadowfur's neus. Shadowfur snoof. Eigenlijk vond ze het wel leuk en wou ze dolgraag meespelen, maar ze moest zich aan de Code houden. "Waarom? Ik doe toch niets verkeerd? Het is wel vreemd dat je je bedreigd voelt door een kitten van amper een halfjaar oud..', zei de kitten. Shadowfur zuchtte. Hoe kon ze dit in godsnaam uitleggen aan een kitten van een halfjaar oud? 'Luister, ik zou dolgraag met je mee willen spelen, maar ik moet loyaal zijn aan mijn Clan. Dus, verlaat het terrein', siste ze nogmaals zuchtend. "Waarom mag ik hier niet zijn eigenlijk? En wie ben jij dat je me weg wilt sturen?", zei de kitten. Shadowfur kreeg er een beetje genoeg van. 'Omdat je nou eenmaal op je eigen terrein moet blijven en ik ben een krijger hier dus ik mag jou gemakkelijk wegsturen. En ga nu weg', zei Shadowfur. Ze opende haar bek en blies met haar scherpe tanden tegen de kitten. Zo, dit moest haar wel wegjagen...


Boompje klim! 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azura
Member
Boompje klim! DPKsfdL
100

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Azura
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:55

"Ga je mee dan?" vroeg Skittles, nadat ze had besefd dat ze echt op een onmogelijke manier in het gebied zou mogen blijven. Ze had gewoon geen zin om alleen te zijn, en was blij dat ze na al die jaren een gebied had gevonden waarin een enorme hoeveelheid katten te vinden waren. Het leek hier wel een invasie, het leek alsof alle katten in een hokje waren gestopt. Het was zo'n groot verschil met het vorige gebied waar ze had geleefd, waar de grond hard en koud was en de horizon niet langer zichtbaar was door allerlei rare gebouwen waar grote, stampende wezens in verdwenen. Ze hadden haar als uitschot behandeld, en een blik op Shadowfur deed haar beseffen dat het hier eigenlijk niet veel anders was. Iedereen zag haar nog als uitschot, als iets niet-belangrijks. Ze krabbelde overheind en liep richting de plek waardoor ze naar deze open plek was gekomen, en draaide zich op het laatste moment om om te zien of de zwarte kat aanstalte maakte om de rode kitten te volgen naar een plek waar ze wel mocht zijn.


Boompje klim! 20hkbqr
Don't ask others to do something you wouldn't, make them do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 18:02

"Ga je mee dan?", vroeg de kitten en de kitten liep al weg. Shadowfur zuchtte. De kitten wierp een blik over haar schouder of Shadowfur haar volgde. 'Sorry kit, maar SchadowClan is mijn thuis', glimlachte Shadowfur. Ze zwaaide met het puntje van haar staart als afscheid en hoopte dat de kitten het goed zou hebben. 'Je vindt op je pad vast wel iemand die met je mee wilt, de wereld ontdekken. Leer eerst maar een geuren van andere Clans', zei Shadowfur. 'Als je bij een andere Clan komt ben je binnen de kortste keren dood. Je mag nog geluk hebben dat veel katten medelijden tonen voor kittens', zei Shadowfur. Ze draaide zich om en liep naar Evileye toe. 'En nu jij', siste de zwarte poes naar de Rogue onder Evileye. 'Als ik jou nog een keer hier tegenkom, scheur ik je aan stukken. Het is niet slim om te gaan blazen tegen andere katten op vreemd gebied', siste Shadowfur. Ze zette haar tanden dichtbij de nek van de Rogue. 'Ga hier weg en kom nooit meer terug, anders weet je wel wat ik doe', zei de poes.


Boompje klim! 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azura
Member
Boompje klim! DPKsfdL
100

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Azura
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 18:08

"Jammer.." reageerde Skittles oprecht op de woorden van Shadowfur. Ondanks dat ze een niet zo'n goede start met haar had gehad vond ze haar best oké. Skittles werd wel eens gek van haarzelf dus ze begreep dondersgoed dat andere katten haar nog irritanter vonden, bovendien was dit iets van het thuisgebied van de zwarte kat. Ze deed Shadowfur na met het zwaaien met haar staart en stapte daarna door de bosjes. Stiekem hoopte ze dat ze deze poes ooit nog een keer tegen zou komen wanneer ze groter of zelfs volwassen was, dan kon ze laten zien dat ze niet dood was gegaan door het leven van de vele clans in dit gebied. Ze luisterde nog even naar de dreigende woorden die de poes tegen een andere sprak -die trouwens net als haar Rogue was- en verdween hierna, het Shadowgebied achterlatend.


Boompje klim! 20hkbqr
Don't ask others to do something you wouldn't, make them do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member
Boompje klim! DPKsfdL
Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 20:23

'Ga hier weg en kom nooit meer terug, anders weet je wel wat ik doe' zei de zwarte warrior 'nooit ik geef nooit op' zei madiebo 'ik ben niet een van die andere zwakke roque ' toen viel haar oog op het kitten madiebo rook s... dacht ze roque ik kan haar niet hier laten dan word ze gedood. Op dat moment sprong evileye op de nek van madiebo en beet 'ga weg' zei evileye. Madiebo greep het kitten in zijn nekvel en rende weg uit de clan territory 'wat is je naam?' vroeg madiebo aan het kleine kitten 'wat doe je hier in een clan territory?' wil je met mij mee naar mijn huis met verse prooi enzo een eige thuis'

(evileye is mijn account)


Boompje klim! Maranguwatervallen1
accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimewo 22 sep 2010 - 7:25

Shadowfur wou net in de nek van de poes bijten toen de poes al begon te spreken. 'Nooit ik geef nooit op', zei de poes. Shadowfur's tanden werden verder ontbloot en ze wou bijten, maar de poes stond al op en rende toen weg. Onderweg raapte ze de kitten op en ze verdwenen allebei in de struiken. Shadowfur keek geslaagd. De bomen waren ondertussen weer rustig geworden. Shadowfur keek naar Evileye. 'Bedankt voor je hulp', knikte ze. Ze keek naar de bomen en had zin om er weer in te springen. Ze sprong in de boom en keek vanaf de hoogste tak op Evileye neer. 'Doe je mee?', vroeg Shadowfur. Shadowfur kon de verleiding niet weerstaan en daar sprong ze weer: van tak tot tak. Shadowfur voelde de wind door haar vacht gaan en ze zag een eindje verderop de twee Rogue's.


Boompje klim! 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
Boompje klim! DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimewo 22 sep 2010 - 8:24

'Bedankt voor je hulp' zei shadowfur 'Bedankt voor je hulp??!!' herhaalde evileye. 'onthou wel volgende keer moet je het zelf doen dan kom ik je niet helpen' 'Doe je mee?' vroeg shadowfur 'voor vandaag dus ja maar alleen voor vandaag' shadowfur was al de boom in evileye ging achter haar staan zodat shadowfur niet zou merken dat ze er was 'boe!!!!!!!!!!!!!!' zei evileye en sprong gouw naar boven kijkend of ze een tak naar beneden zou vallen of ze zou ze naar beneden zou springen of dat ze mischien ook omhoog komt


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azura
Member
Boompje klim! DPKsfdL
100

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Azura
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimewo 22 sep 2010 - 11:19

Uit het niets werd Skittles opgeraapt, waardoor ze geschrokken miauwde. Ze liet het dragen voor een tiental meters toe maar toen ze er genoeg van kreeg kraste ze met haar minuscule nageltjes over de snuit van de poes die haar droeg waardoor ze met een harde smak op de grond viel. Waarom dacht iedereen dat ze niets kon? Ze mocht dan wel jong zijn, ze was ook alleen in het gebied aangekomen dus ze kon prima overleven. "Skittles." reageerde ze op de eerste vraag van de tijgerachtige kat. "En ik ben hier omdat het kan. Of nee, het kan eigenlijk niet.." mompelde ze twijfelend over de tweede vraag, nadat ze een blik had geworpen op de open plek waar de andere twee katten nu waarschijnlijk nog waren. Waarom was ze ook weggegaan? Ze vluchtte, vluchtte als een laffe kat die de moed niet bijeen kon rapen om voor zichzelf op te komen. Voor een kort moment vernauwde ze haar azuurblauwe ogen, waarna ze haar blik weer op de onbekende kat richtte. "Waarom? Voor hetzelfde geld ben je een kittenverkrachter, en ben ik nog verder van huis." mompelde ze, hoewel het raar -en bovendien onmogelijk- zou zijn wanneer een poes een poes zou verkrachten.


Boompje klim! 20hkbqr
Don't ask others to do something you wouldn't, make them do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimewo 22 sep 2010 - 14:25

'boe!!!!!!!!!!!!!!', zei Evileye die achter Shadowfur opdoemde. In plaats van zo hard te schrikken dat ze van de tak afviel, lag ze bijna op de grond van het lachen. Shadowfur gaf met haar staart twee klopjes op Evileye's schouder. 'Leuk geprobeerd', grijnsde ze en ze sprong verder. Ah, daar kwam SchaduwClankamp al in zicht. Shadowfur sprong op de laatste boom en sprong toen vanuit die boom op de grond. Haar poten gingen even door bij het landen omdat het van zo hoog was en Shadowfur voelde even een pijnscheut. Shadowfur keek naar boven, naar Evileye. 'Doe me dat maar is na', fluisterde Shadowfur zachtjes. Ze liep door naar het kamp toe. Oh ja, ze moest nog prooi gaan vangen! Shadowfur rende gauw naar een muis toe en doodde de prooi gauw. Had zij even geluk dat die muis daar net stond! Shadowfur wierp nog een blik op Evileye, negeerde haar toen en legde de prooi neer op de prooistapel. Shadowfur keek even rond. Ze zag allemaal katten zitten, staan of heen en weer lopen.


Boompje klim! 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
Boompje klim! DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimewo 22 sep 2010 - 21:51

'leuk geprobeert' zei shadowfur. 'wacht nou maar je hinderlaag komt nog wel' zei evileye geheimzinig. Toen sprong shadowfur naar beneden 'doe me dat maar na' zei de zwarte kat 'met alle plezier' zei evileye. Ze zakte een beetje door haar poten zodat het landen geen pijn zal doen. Ze maakte zich klaar en landen op de grond zonder pijn. Ze zag een muis ze ging in sluip houding sprong en zetten haar poot op de muis keel zodat hij niet kon piepen en ademhaalen zo stierf de muis pijnlijk. 'kom je hier vaak?' vroeg evileye aan shadowfur. Ze keek het gebiet rond en greep een duif uit de lucht en ging daarna zitten en rolden haar staart ront haar poten en ze begon een beetje na te denken


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member
Boompje klim! DPKsfdL
Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! Icon_minitimedo 23 sep 2010 - 8:10

"Skittles." zei het kitten. "En ik ben hier omdat het kan. Of nee, het kan eigenlijk niet.." zei skitteles. madiebo lachte vriendelijk "Waarom? Voor hetzelfde geld ben je een kittenverkrachter, en ben ik nog verder van huis.'' zei het kitten. 'ik wil dat je mee komt omdat als je op de verkeerde plaatsen komt dan kan het niet goed af lopen en hoe kan ik een kittenverkrachter zijn ik ben ook een poes' lachte ze. 'heb je geen vader en moeder?' vroeg madiebo. ze keek naar de het kitten 'wil je mee en dan als je het niets vind mag je altijd weg maar ik heb liever dat je dan bij mij blijft dat ik je kan beschermen' zei madiebo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Boompje klim!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: