Boompje klim! - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Boompje klim!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Shadowfur
Member
Boompje klim! - Pagina 2 DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! - Pagina 2 Icon_minitimedo 23 sep 2010 - 18:36

Shadowfur zag dat Evileye haar met gemak nadeed. Ze knikte even goedkeurend en keek toen naar de menigte katten. Evileye kwam naast haar zitten. 'Kom je hier vaak?', vroeg de witte poes. 'Dit is zowat mijn thuis van het territorium', antwoordde Shadowfur. Evileye had ondertussen al een beetje prooi erbij gevangen en Shadowfur negeerde dat, maar diep vanbinnen was ze trots op de krijger. Shadowfur sprong in een nabijgelegen boom. 'Je doet maar wat je wilt, maar ik ga nog een beetje springen', verzekerde ze de poes en ze was al weg. Ze voelde de wind zoals eerder door haar vacht trekken terwijl haar poten haar lijf behendig over de takken bewogen. Ze was dan wel al een jaar, maar ze bewoog als een kit van vier. Haar snelheid was zeer hoog, omdat dit ook haar sterkste punt was.


Boompje klim! - Pagina 2 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
Boompje klim! - Pagina 2 DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! - Pagina 2 Icon_minitimewo 29 sep 2010 - 7:09

'Dit is zowat mijn thuis van het territorium', antwoordde Shadowfur. 'oke intresant' zei evileye. 'Je doet maar wat je wilt, maar ik ga nog een beetje springen' zei shadowfur. en shadowfur was weg. Evileye stond op ze zag een goten roofvogel in de boom. 'Die ga ik vangen' zei evileye tegen shadowfur maar die was al weg. Evileye sloop naar de andere kant van de boom. 'bijna niemand heeft we eens een adelaar gevangen dus dit is mijn kans' dacht ze ze sloop de boom in sprong op de adelaar. Evileye duwde de adelaar met zijn snavel vast in de boom want dat was handig een adelaar gaat niet zo snel dood daarom was het belangerijk dat hij geen geluid kan maken. Evileye sprong erop. De adelaar probeerde te vliegen maar dat ging niet omdat hij vast zat evileye trok zich er niks van aan en begon er eerst wat veren uit te treken toen er nog maar een laagje op zat toen maakte ze de vogel dood en gooide hem de boom uit daarna sprong evileye naast de doden adelaar 'die is voor brokenstar' zei evileye. ze wou zo graag mentor worden dan kon ze alles over leren aan haar leerling. 'shadowfur! kom is kijken wat ik nu weer he gevangen' riep evileye en bleef zitten wachten


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! - Pagina 2 DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! - Pagina 2 Icon_minitimedo 30 sep 2010 - 17:23

Shadowfur zat lekker te springen en te genieten van de wind. Na een tijdje reageerde haar spieren door heftig te protesteren. Maar Shadowfur bleef gewoon lekker door springen en maakte zo een heel rondje tot aan het kamp, waar ze Evileye had achtergelaten. Op de laatste boom, dus vlakbij Evileye, ging Shadowfur haar vacht wassen die omhoog was gegaan door de wind. Shadowfur had niks meer vernomen van de poes en ze zag dat er al flink wat tijd was verstreken. Het was al zonsondergang. Shadowfur wou net naar beneden springen om lekker te gaan eten in het kamp, toen ze een ekster opmerkte. Na een paar seconden had ze het beest al dood in haar bek. 'Shadowfur! Kom is kijken wat ik nu weer heb gevangen!', riep Evileye toen en Shadowfur's oor draaide zich snel naar de kant van Evileye's stem. Shadowfur's kopje daar in tegen ging langzaam draaiend Evileye's kant op. Ze zuchtte even en sprong toen met een fanatieke sprong naar beneden. Ze zag een groot beest, Shadowfur vermoedde een adelaar, tussen de kaken van Evileye hangen. 'Mooi gevangen', zei ze kortaf.


Boompje klim! - Pagina 2 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
Boompje klim! - Pagina 2 DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! - Pagina 2 Icon_minitimevr 1 okt 2010 - 8:15

evileye zag shadowfur aan komen 'Mooi gevangen', zei shadowfur 'dankje' zei evileye 'zullen we zo terug gaan naar het kamp?' vroeg evileye aan shadowfur. evileye keek in shadowfur's ogen. evileye stond op en sprong een vogel uit de lucht. 'gaan we zo shadowfur?'vroeg evileye aan shadowfur ze pakte de muis en twee vogels 'shadowfur wil jij deze dragen dan sleep ik de adelaar mee' zei evileye. ze keek vragend naar shadowfur 'ik ga de adelaar aan brokenstar geven' melde evileye. 'wil je me nog helpen?' vroeg evileye


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member
Boompje klim! - Pagina 2 DPKsfdL
112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shadowfur
BerichtOnderwerp: Re: Boompje klim!   Boompje klim! - Pagina 2 Icon_minitimevr 1 okt 2010 - 12:21

Het was een tijdje stil en Shadowfur genoot stilletjes van de zachte wind die haar vahct omhoog waaide en naar beneden liet deinen als hij even een pauze hield. Shadowfur keek naar boven, naar de lucht en zag dat zonsondergang al haast begon. Shadowfur zuchtte. Ze had nog helemaal geen zin om te gaan slapen en te gaan eten. Trouwens, zij en Aqualight hadden ruzie. Ze mocht Aqualight gewoon niet. Ze hadden altijd wel een meningsverschil. Shadowfur keek even rond en ontdekte nog meerdere vogels maar Shadowfur had geen zin om erop te gaan jagen. 'Dankje', zei Evileye toen. Shadowfur gaf een korte knik en een zwiep met haar staart dat het zo wel goed was. 'Zullen we zo teruggaan naar het kamp?', vroeg Evileye. Shadowfur had helemaal geen zin. 'We? We? Je doet maar lekker wat jij wilt, maar ik zie zelf wel wat ik van plan ben', antwoordde Shadowfur. Ze keek naar de lucht. Ze kon ook nog lekker lang wegblijven en dan tegen Brokenstar zeggen dat ze het zeer druk had gehad met jagen en daardoor de tijd uit he oog was verloren. Of gewoon helemaal niks zeggen. Evileye keek haar aan en Shadowfur staarde doods terug. 'Gaan we zo, Shadowfur?', vroeg de poes toen nogmaals. Shadowfur zuchtte. 'Ik kom straks wel.' Maar ze was nog niet van Evileye's gevraag af. 'Shadowfur, wil jij deze dragen? Dan sleep ik de adelaar mee', zei de poes. Hier kwam ze dus niet meer onderuit. Als ze het niet deed leek het wel alsof ze lui was en dat was ze dus totaal niet. Evileye keek haar vragend aan. Shadowfur pakte zuchtend de net gevangen vogel van Evileye op. 'Ik ga de adelaar aan Brokenstar geven', zei ze. Shadowfur gaf een korte knik. 'Wil je me nog helpen?', vroeg Evileye toen. 'Ja ja, loop nu maar door!', snauwde de poes. Ze moest bijna kokhalzen door dat beest in haar bek! Ze liep naar de open plaats van het kamp, legde de vogel neer, keek of niemand keek en verdween toen door de struiken. Ze sprong in een boom.


Boompje klim! - Pagina 2 5c2IFNK8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Boompje klim!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: