Can i help you? [Strawfur] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Can i help you? [Strawfur]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Windgust
Member
Can i help you? [Strawfur] DPKsfdL
Lyan Payne |
157

CAT'S PROFILE
Age: :: 20 Moons ::
Gender:
Rank:
Windgust
BerichtOnderwerp: Can i help you? [Strawfur]   Can i help you? [Strawfur] Icon_minitimedo 19 jul 2012 - 16:29

Rustig liep de grijze kater de Warrior Den uit. Hij keek om zich heen en zag verschillende katten rondlopen. Rustig liep Windgust door, hij was van plan om meteen te gaan jagen, dus liep hij naar de kampingang. Toen hij net door de opening wilde gaan botste er een kat tegen hem aan, de kat blies naar hem, maar hij deed verder niks. Rustig liep hij verder, hij liep de opening door en keek om zich heen. Hij hoorde nog geen prooi... Windgust liep nog een stukje verder het bos in en snoof, dit maal rook hij wel prooi. Hij zakte in jachthouding en sloop op de geur af. Hij zag een eekhoorn op een noot knabbelen, perfect. Hij sloop op het dier af en bleef staan op een staartlengte afstand. Hij wachtte tot de eekhoorn hem niet meer in de gaten had. Toen de eekhoorn weer begon te knabbelen sprong hij. Hij belandde op het dier en zette zijn scherpe nagels erin voordat het dier nog maar een beweging kon maken. Hij pakte zijn vangst op en legde hem in een pol gras. Hij legde de staart over het dier heen en trok wat gras uit de grond. Hij legde het over de eekhoorn en gooide er wat aarde overheen. Hij keek nog even naar de plek en draaide zich toen om. Hij joeg nog wat verder en ving nog een muis en een konijn. Hij had al zijn prooi opgehaald en was weer op weg naar het kamp. Onderweg ving hij nog een mus en een duif. Hij bracht zijn prooi naar het kamp en legde het op de prooistapel. Voor zichzelf pakte hij een konijn, hij nam het konijn mee naar een beschaduwd plekje en at hem in alle rust op. Nadat hij zichzelf nog even had gewassen stond hij weer op om naar de rivier te gaan om te gaan vissen. Bij de kampingang wachtte hij nog op een kater die uit de opening kwam. Hij keek de kater aan en liep toen weer naar buiten. Hij was van plan om die dag een hoop prooi te gaan vangen.


Credits to Soof c:

Can i help you? [Strawfur] Rh047t
Theme & Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Can i help you? [Strawfur]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: