Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blowsoul
Member
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] DPKsfdL
Like a Freedje :3
156

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender:
Rank:
Blowsoul
BerichtOnderwerp: Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE]   Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Icon_minitimedi 31 jul 2012 - 19:57

Lichtelijk glimlachend keek Blowsoul toe hoe een nieuwsgierige kitten een vink probeerde op te peuzelen. Hij vond het altijd fascinerend hoe de kits hun weg naar grootheid doorbrachten. Toch wist hij dat hij niet te veel tijd mocht spenderen met het kijken naar die kleine dingetjes, maar door te jagen. Toen hij Spottedleaf ontmoette, had hij ’s morgens ook gekeken naar hoe een jonge kitten bestraft werd door een moederkat. Hij moest echt eens ophouden met zijn tijd zo te benutten, hij kon beter meteen gaan jagen voor zijn Clan. Hij wist ook niet waarom hij zoveel van kits hield. Misschien omdat ze zo klein, onschuldig en lief waren. Nou ja, sommige waren ondeugend of zelfs brutaal, maar zelfs zij waren wel lief. Als hij later vader zou worden – ja, later, want hij zou niet weten of hij ooit verliefd zou worden op iemand – zou hij zorgen dat hij een goede vader werd. Hij wilde wel bij de kits gaan kijken, maar hij wist niet of het zo’n goed idee was. Dadelijk zouden ze hem raar vinden omdat hij zo graag zijn tijd spendeerde bij kits. Hij kende namelijk geen enkele kater die graag in de buurt was van kits, dag in en dag uit. Ja, oké, de vaders, maar dat was een ander verhaal. Hij zuchtte, schudde zijn hoofd en stond toen op. Hij moest maar eens voortmaken, anders zou hij zeker weinig vangen voor vandaag. Hij had immers nog genoeg werk te doen en kon het niet maken om geen prooi te vangen voor zijn Clan. Als hij zo nodig goede dingen wilde doen voor de kits, zou hij nu beter kunnen gaan jagen en zijn best goed kunnen gaan doen. Hij schudde zijn kopje opnieuw en rende sneller en sneller, de uitgang van het kamp uit, het territorium verder in.

Rustig zette hij zijn tocht voort door de verschillende landschappen van de WindClan. Hij vond dat ze er best wel veel hadden, evenals dat alle andere Clans zouden hebben. Hij sprong op een paar rotsen en besloot toen pas naar het meer te gaan. Hij had er wel zin in om zichzelf even op te frissen. Bovendien zouden er daar misschien meer katten zijn waar hij tegen kon praten. Hij keek rond zich heen en genoot zachtjes van de wind die door zijn vacht vloog. Hij sloot zijn ogen genietend en liet deze even gesloten, totdat hij een paar obstakels onder zijn poten opmerkten. Hij opende direct zijn ogen en vermeed dat hij zou vallen. Steeds sneller rende hij, waarna hij uiteindelijk stopte toen hij bij zijn bestemming was. Hij ademde diep in en uit door zijn neusgaten, waarna hij de rust weer in zich voelde keren. Hij genoot zichtbaar van zijn rust en liet zich toen op de grond vallen. Ach, niemand zou er problemen mee hebben als hij even zou wachten voordat hij op jacht zou gaan. Bovendien, er was toch niemand in de buurt, dus niemand zou het zelfs kunnen zien. Tevreden zijnd met deze oplossing, liet hij zich op zijn zij vallen en rustte genietend.


Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Sig47
[center]With special thank to Babs >3

[size=10]Dice || Calmnight || Riverpaw. || Frostkit. || Brokenkit. || Claw || Blowsoul
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Re: Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE]   Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Icon_minitimevr 3 aug 2012 - 12:57

Leopardstrike liep met rustig op elkaar volgende passen het windclankamp uit. Vandaag had hij zijn apprentice een dagje vrij gegeven zodat ze eens kon doen wat ze wouw en de witte kater natuurlijk ook. Voordat hij een apprentice had toegewezen gekregen ging hij dagelijks op jacht. De oudere kater liep maar door en door. Zonder het echt door te krijgen liep hij recht richting het meer op. De witte kat die nog altijd niet precies wist wat hij zou gaan doen was al bijna bij het meer aangekomen toen hij de bekende geur van een windclankat rook. Nu hij iets dichterbij het meer was wist hij dat het de geur was van de kater Blowsoul. Leopardstrike kende de kater niet erg goed maar hij had hem wel al een paar keer zien rondlopen in het windclankamp. Met lenige, voorzichtige passen ging de witte kater verder. Hij wou wel eens zien wat Blowsoul hier zo alleen bij het meer aan het doen was. Zo stil als Leopardstrike maar kon liep hij verder. Toen hij er bijna was bedacht hij zich: 'waarom doe ik dit, hij heeft mij waarschijnlijk toch al lang geroken.' Maar toen hij nog een stap verder zette, zag hij hoe er een vogeltje voor de eerste keer uit zijn nest vloog. Het fladderde twijfelachtig met zijn kleine vleugeltjes. Zonder een moment te twijfellen sprong hji zo hoog als hij kon om het vogeltje te pakken te krijgen. Het kleine diertje vloog veel te laag. Maar toch miste Leopardstrike het dietje. Het vogeltje was duidelijk geschrokken en begon een stuk harder te slaan met zijn vleugels waarna het hoger ging en onmogelijk was om het nog te pakken te krijgen. Nu was Leopardstrike zijn humeur volledig verpest. Zonder nu nog te denken aan stil zijn liep hij richting het meer.

sorry, laat :3


Softcream | James | Kestrelpaw |Oddeye |Shadowglare | Kearn | Whisperkit | Glidingpaw | Marblekit | Snowrose
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Version2a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blowsoul
Member
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] DPKsfdL
Like a Freedje :3
156

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender:
Rank:
Blowsoul
BerichtOnderwerp: Re: Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE]   Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Icon_minitimevr 3 aug 2012 - 19:28

De stilte werd, in zijn oren dan, redelijk verstoord door lichte pootstappen. Ook al was het op een afstand, Blowsoul hoorde ze toch. Hij had van zijn mentor geleerd dat als hij heel stil lag en hij zich concentreerde op de factoren rondom hem heen, dat hij dan precies kon horen en ruiken wie er aanwezig was. Aan de pootstappen te horen, was het wel een kat die wist hoe hij zijn poten neer moest zetten. Hierdoor twijfelde Blowsoul er erg aan of het een mannetje of een vrouwtje was, dus sperde hij zijn neusgaten wijd open. Vervolgens bevatte hij de geur van de kat. Hij rook aan de wat scherpere, niet echt bloemachtige geur, dat het een mannetje was. Deze probeerde of heel stil te zijn en hem te besluipen, of was op jacht. Toen hij een plof langs zich hoorde komen, keek hij opzij. Hij zag hoe een witte kater richting hem sukkelde. Blowsoul kwam een beetje overeind, voornamelijk ook omdat hij aan het rusten was en niet aan het jagen was. Nou ja, hij had zijn rust eigenlijk wel verdiend. Stel dat het Hollystar zou zijn geweest of Inkmask, dan was hij waarschijnlijk zo snel mogelijk overeind geschoten als hij maar kon en was meteen vertrokken op jacht. Hij had ontzag voor de twee katten. Hun rang was hoger, dus stonden ze boven hem en kon hij niks anders dan respect voor hun hebben. Hollystar was een goede leidster, dus hij hoefde zich in elk geval niet druk te maken over een slechte reactie mocht ze hem hier zo zien liggen. Zijn blik werd echter weer neutraal toen het Leopardstrike was die hij zag. Al die drukte om niks. Hij wist eigenlijk weinig van Leopardstrikes verleden, maar was deze kat niet ooit de medicijnkat van WindClan geweest?

Terwijl Blowsoul zijn kop brak over hetgeen of Leopardstrike nu ooit WindClans medicijn kat was geweest of niet, liet hij zijn blik naar de witte kater glijden. Hij leek een beetje afgemat, maar ook een beetje knorrig. Blowsoul wist dat de kater niet de jongste meer was. Hij was waarschijnlijk ouder dan hem, wat hij best een raar feitje vond. Hij keek even langer naar hem, waarna hij besloot om op te staan. Hij kon het immers niet maken om net te doen alsof hij de kater niet gezien had. Hij vond het sowieso al niet leuk als iemand hem dat flikte. Hij keek de kater kalm aan, waarna hij even knikte. Hij stond op en liep naar de kater toe. ‘Hallo, Leopardstrike,’ begroette hij de kater. Hij rook vaag een prooitje verderop, maar besloot om daar geen aandacht aan te steden. Bij Spottedleaf was hij immers ook netjes blijven liggen en had hij het gesprek netjes beëindigd, voordat ze waren gaan jagen. De herinnering bracht hem een glimlach op, maar hij focuste zich weer op de kater voor hem. ‘Geen geslaagde jacht gehad?’ vroeg hij voorzichtig. De kater leek elk moment te kunnen uitbarsten, of misschien dacht Blowsoul dat hij die emotie zag en was het niet eens waar. Nou ja, hij zou er in elk geval wel achterkomen. ‘Ik wil wel eventueel samen met je gaan jagen,’ opperde hij kalm. ‘Ik heb momenteel toch niks te doen.’ Hij grijnsde even, aangezien hij hier net nog gelegen had en niks gedaan had. Bovendien was samen jagen veel leuker dat in je eentje. In je eentje was… rustgevend, maar ook weer zo eenzaam. Hij wachtte kalm af op het oordeel van de kater.

- Don't feel bad about it Wink Mijne is ook weer wat langer, hoop dat je daar inspiratie uit kan putten ;pJust hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Sig47
[center]With special thank to Babs >3

[size=10]Dice || Calmnight || Riverpaw. || Frostkit. || Brokenkit. || Claw || Blowsoul
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Re: Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE]   Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Icon_minitimema 13 aug 2012 - 21:07

Leopardstrike zag hoe Blowsoul een knikje gaf waarna hij op ging staan en naar hem toe kwam. Leopardstrike dacht even terug aan de mislukte vangst van daarstraks. Waarschijnlijk had de windclanwarrior het ook wel gezien. Zonder er zich verder zorgen om te maken ging hij zitten en wachtte totdat de warrior tot bij hem was gekomen. "Hallo Leopardstrike" zei Blowsoul begroettend. Leopardstrike ging iets terug zeggen, maar de windclankater was hem voor. "Geen geslaagde jacht gehad?" vroeg hij voorzichtiger dan eerst. "Ik wil wel eventueel samen met je gaan jagen" vervolgde hij zijn zin. De witte kater was verbaast van de vriendelijkheid van Blowsoul. Hij was nog een jonge warrior dat wist Leopardstrike. Hij zag dat er een grijns op de windclan warrior stond. "Je hebt gelijk Blowsoul, ik heb inderdaad een slechte jacht gehad, het is vriendelijk dat je mee wilt gaan jagen, dus natuurlijk kunnen we samen gaan jagen." antwoorde Leopardstrike kil, emotieloos maar bovenal wel vriendelijk. Daarna ging Leopardstrike terug opstaan en keek de warrior aan wachttend totdat hij zou vertrekken.

Inspi loos en laat sorry...


Softcream | James | Kestrelpaw |Oddeye |Shadowglare | Kearn | Whisperkit | Glidingpaw | Marblekit | Snowrose
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Version2a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blowsoul
Member
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] DPKsfdL
Like a Freedje :3
156

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender:
Rank:
Blowsoul
BerichtOnderwerp: Re: Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE]   Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Icon_minitimewo 15 aug 2012 - 20:28

________________________________________

Aan de reactie te zien van Leopardstrike – ogen, neus, mond en oren spraken namelijk ook al, bij mond de bewegingen voornamelijk – dat hij het juist had. Hij vroeg zich af of de kater zich ervoor schaamde, want een mislukte vangst was nou niet zo erg. Het was erger om niet je best te doen voor een goede vangst. En hij verwachtte van Leopardstrike wel dat hij goed kon jagen en er moeite voor deed, dus daar zou het waarschijnlijk niet aan liggen. Kalm luisterde Blowsoul naar Leopardstrikes stem, die heel anders klonk dan de zijne. Meer kil en emotieloos, maar de vriendelijkheid was er niet in de ontkennen. Blowsoul knikte de kater vriendelijk toe, liet zijn appreciatie zijn door middel van zijn staart een zwiepje te geven. Hij keek even naar de witte kater, waarna hij zijn spieren ontspande en diep ademhaalde. ‘Laten we dan maar gaan,’ zei hij, waarna hij even knikte en begon te rennen. Hij vermoedde dat de kater hem wel zou volgen, aangezien hij twee minuten geleden nog had ingestemd om mee te gaan jagen. Bovendien, Blowsoul hield een zwak tempo aan, dus hij vermoedde dat Leopardstrike hem wel makkelijk kon bijhouden. De grijs-witte kater keek geamuseerd toen hij de wind in zijn vacht voelde glijden. De wind speelde even met zijn vacht, liet een paar kleine, losse haartjes op de grond dwarrelen en gaf hem de koelte die hij nodig had om zijn vaart te behouden. Verkoeling was immers de beste remedie als je aan het rennen was, of in elk geval aan beweging deed. Tenslotte, het was ook heerlijk om even te voelen, liet je gedachten even wegzweven. Blowsoul sloot zijn ogen even bij deze gedachten en haalde toen in zijn hoofd dat hij ergens tegenaan zou kunnen botsen, dus opende hij zijn ogen weer.

Na de filosofische gedachten even te hebben verdreven in zijn hoofd, werd het Blowsoul weer helder in de kop. Hij moest voor zijn Clan jagen, niet genieten van zijn gedachten die steeds weg leken te drijven. Hij boog zich een beetje naar de grond toe, inspecteerde de grond op pootstappen, die hij door middel van trilling van zijn snorharen op kon vangen. Hij keek achter zich, kreeg Leopardstrike even in zijn kielzog en vroeg zich af of de ervaring van kater ook net zo groot zou zijn als die van hem. Geamuseerd sprong Blowsoul op een muis die zich niet ver van hem bevond en doodde hem, met een lichtelijk schuldgevoel omdat het beestje nog zo jong was. Toch was het een fijne, eetbare prooi voor de kits. Hij begroef de prooi en keek toen naar Leopardstrike. ‘Heb jij al wat gevangen?’ fluisterde hij de kater toe. Hij wilde de jacht van de oudere krijger zeker niet verstoren. Blowsoul vroeg zich eigenlijk af hoe oud de kater was. Hij zag er ongeveer zeker tien manen ouder uit dan hem, misschien wel meer. Ja, waarschijnlijk meer. Blowsoul zou het maar niet aan hem vragen. Hij wist nou niet bepaald of zijn mede-Clangenoot blij was met zijn eigen leeftijd. Er waren van die oudere katten die zo hard verlangden naar het terug jong zijn, dat ze het zeker niet leuk vonden om geconfronteerd te worden met hun al best oude leeftijd. Blowsoul probeerde de gedachten te verdrijven en sloop naar de kater toe, waarna hij er in jachthouding naast ging zitten, wachtend op woorden die Leopardstrike eventueel tot hem zou spreken.

________________________________________


Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE] Sig47
[center]With special thank to Babs >3

[size=10]Dice || Calmnight || Riverpaw. || Frostkit. || Brokenkit. || Claw || Blowsoul
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just hunting. [&LEOPARDSTRIKE]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: