Who are you? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Who are you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gingerpaw
Member
Who are you?  DPKsfdL
Charlie
163

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
Gingerpaw
BerichtOnderwerp: Who are you?    Who are you?  Icon_minitimeza 4 aug 2012 - 15:12

Rustig liep de Ginger Tabby kater over de harde bosgrond, er lagen niet langer bladeren verspreid over het donker gekleurde grond. De zonnestralen schenen door het groene bladerdak van de bomen. Een frisse geur kwam zijn neus binnen. Gingerpaw wandelde rustig langs de groene struiken en de goed gevoede bomen. Hij ving al snel de geur op van een waterrat, dan zou hij wel dicht bij de rivier of waterval zijn. Vrijwel meteen hoorde hij het stromen van de waterval. Zijn poten leidde hem stilletjes naar de waterval waar hij de waterrat zag zitten. Het was een mollig diertje, Gingerpaw likte zijn lippen en sloop nog iets verder. Toen het diertje opkeek sprong hij razendsnel naar voren en belandde hij op het beestje, hij doodde het vrijwel direct. Met de waterrat in zijn bek liep hij naar een begroeid plekje naast de waterval, hij gooide de waterrat in het riet en gooide er wat gras overheen. Zijn donkere ogen gleden opzij waardoor hij mee bewoog en recht in de ogen keek van een poes. Ze had dezelfde kleur vacht als hem, maar niet dezelfde kleur ogen. Hij blies even vijandelijk naar de poes, maar algauw had hij in de gaten dat de poes toebehoorde aan de RiverClan.

Zijn zwarte ogen keken recht in de lichtgele ogen van de poes, ineens herkende hij haar naam weer. Die was bij de vorige ceremony genoemd toen zij twee Apprentices kreeg. "Goldenshadow." Zei hij hardop. Hij had werkelijk geen idee of zij zijn naam wist, maar dat was dan haar probleem. Als zij zijn naam wilde weten kon ze dat ook netjes vragen, of ze wist het gewoon al. Zijn nagels schoten even in en uit, hij draaide zich om en liep richting het water. Gingerpaw liet zijn blik over het water glijden waardoor hij een beweging opving. Snel schoot zijn klauw het water in waarna hij er met een vis uitkwam.

Goldenshadow :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Who are you?  DPKsfdL
for you it's bad angel, but somethimes you may call me Lein
627
Actief

CAT'S PROFILE
Age: already I'm 16moons on this damm world where everybody have left me..
Gender:
Rank:
Goldenshadow
BerichtOnderwerp: Re: Who are you?    Who are you?  Icon_minitimezo 5 aug 2012 - 18:23

Langzaam liep de goudkleurige schaduw tussen de bomen door. Haar oren vingen het geluid op van het water. Haar klauwen schoten langzaam uit. Altijd overal op bedacht. Haar staart zwiepte langzaam heen en weer. Ze hoorde het geweld van de waterval en liep er op haar gemak naar toe. Ze ging in het riet zitten, de perfecte schutkleur voor haar. Ze keek naar de vissen die langs zwommen en wachtte af, ze wachtte op het goede moment. Ze hoorde geluiden en bleef stil zitten. Haar nagels schoven weer uit en de goudkleurige poes bleef doodstil zitten. Ze hoorde een plofje vlak naast zich en draaide haar hoofd om. Ze keek recht in een paar zwarte ogen, maar die kater had ongeveer dezelfde kleur vacht als haar, behalve dan dat die van haar goudkleurige was, en die van hem gingerkleurig. Ze blies even vijandelijk terug naar de kater voor haar. Ze rook de riverclan geur wel, maar dat maakte haar niet uit. Haar nagels bleven uit staan en langzaam kwam ze overeind. Ze keek naar de apprentice voor haar. Ze wachtte even, terwijl ze eigenlijk de neiging had om hem aan te vallen.

Ze hoorde hem haar naam zeggen en bleef hem kill aankijken. ‘Gingerpaw’ zei ze alleen maar, zonder emotie in haar stem, in haar ogen was niks te lezen, alsof ze geen emoties had, wat eigenlijk de laatste tijd ook zo was. Ze zag wel hoe zijn nagels in en uit schoten, haar nagels bleven gewoon uit staan. Langzaam liep ze het riet uit. Ze zag hoe de apprentice naar het water toeliep en begon met vissen. Ze liep zelf naar de schaduw toe en ging er in liggen, perfect opgaand in de omgeving. Met haar ogen volgde ze de kater. Als ze zou willen zou ze hem zo aan kunnen vallen, maar iets zei haar dat hem aanvallen niet eerlijk zou zijn, omdat die kater en kleiner was dan haar en omdat hij ook jonger was. Ze schraapte even met haar nagels langs de boomstam heen, sinds wanneer speelde zij het eerlijk? Sinds nooit. Maar toch bleef ze rustig liggen, hem volgens met haar ogen.

Her claws are covered with blood
her heart full with hate
her golden eyes that don't show anything
know she'll kill you..Who are you?  1rycfc
klik eens^^
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.
Who are you?  Ttt8
thx to Bregje voor me setje, I really like it^^
Me:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Who are you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: