breakaway [aleen voor Sassyvoice] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 breakaway [aleen voor Sassyvoice]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
leafblade
Member
breakaway [aleen voor Sassyvoice] DPKsfdL
37

CAT'S PROFILE
Age: 18 maanden
Gender:
Rank:
leafblade
BerichtOnderwerp: breakaway [aleen voor Sassyvoice]   breakaway [aleen voor Sassyvoice] Icon_minitimewo 8 aug 2012 - 11:36

Leafblade had zin om te verkennen naar alles en keek naar de licht blauwe lucht van de ochtent. Hij snoof de fijne geur op het rook zo lekker vond hij,hij ging op een steen staan en zij ik ben niet meer klein als ik hier opsta nu kleinneeren ze mij niet nu klein neer ik hun. Leafblade was al een warrior maar zo klein als een kitten of leerling. Hij keek naar de mooien lucht en viel van de steen af en lag op de grond kei hard,hij vreef met zijn poot er op zijn hoofd. Wat een pijn dacht hij,hij ontblote zijn klauwen en hoorde een konijn,hij keek en zag een groot konijn even groot als hem. Oeps zij Leafblade vluchte!! Leafblade rende de rots weer op en zij wie is nu het voetsel. Hij stond aan de punt van de rots en keek naar het reus achtige konijn,hij slikte even.


kort vogen de keer wat langer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
breakaway [aleen voor Sassyvoice] DPKsfdL
Nadienzel
20

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
Sassyvoice
BerichtOnderwerp: Re: breakaway [aleen voor Sassyvoice]   breakaway [aleen voor Sassyvoice] Icon_minitimedo 9 aug 2012 - 12:38

Het was een heerlijke rustige middag. Haar maag was goed gevuld, dus ze kon de jacht even uit haar gedachten zetten. Tijd voor wat ontspanning. Terwijl ze door het zachte gras liep keek ze naar boven, naar de wolken, misschien zou het nog gaan regenen. Dat konden de planten wel gebruiken, maar zelf had Sassy daar niet zo veel zin in. Toen ze de Grote steen eenmaal had bereikt, zette ze zich af tegen de grond en sprong behendig omhoog, heen en weer, tot ze op de top van de steen stond. Tussen de wolken kwam het zonnetje door en al gauw werd het een stuk warmer, mede door haar zwarte vacht. Ze rekte zich uit en ging lekker liggen, een waarschuwende blik opzij naar de andere katten die er lagen. Ze mochten haar nu even niet storen. Net toen ze bijna in slaap viel hoorde ze een vreemd geluid. Ze sprong op en zag dat er een kleine oranjebruine kater van de steen gevallen is. Voorzichtig kroop ze naar de rand en keek naar beneden, waar het arme dier opnieuw schrok, deze keer van een groot konijn. Ze vroeg zich af of hij een kitten of een leerling was, want de meeste warriors waren een stuk groter. Sassy sprong snel aan de kant toen de kat weer omhoog klom. "En wie is nu het voedsel?" hoorde ze de kater zeggen. De zwarte poes lachte tevreden. "Goedzo, jij bent de baas," zei Sassyvoice tegen de kat. Het kon sarcastisch zijn, maar deze keer meende ze het oprecht. Vandaag was het mooi weer, dus was ze in een goede stemming. "Vertel, wat is je naam?" vroeg ze met een nieuwsgierige blik.


breakaway [aleen voor Sassyvoice] Sassyvoice1sig
What I am is what I am - are you what you are - or what?
I'm not aware of too many things
I know what I know if you know what I mean

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
leafblade
Member
breakaway [aleen voor Sassyvoice] DPKsfdL
37

CAT'S PROFILE
Age: 18 maanden
Gender:
Rank:
leafblade
BerichtOnderwerp: Re: breakaway [aleen voor Sassyvoice]   breakaway [aleen voor Sassyvoice] Icon_minitimedo 9 aug 2012 - 14:38

Ik ben Leafblade zegt hij terwel hij op het konijn sprong en hem doode. Hij keek naar de poes en zij en hoe mag zon schatje als een poes heten? Hij was best aardig dat wist hij. Hij trok het konijn mee naar boven terwel ze samen op de steen zaten hij keek naar de grote poes en Leafblade sprak ik ben een kleine warrior ik kan niet zo goed grote dieren vangen let op. Hij sloop naar een grote vogel terwel het een kleine vogel was voor andere warriors,hij sprong op de vogel maar het leek dat de vogel hem in niks schatte en bleef door pikken het brood. Leafblade had de vogel vast en wouw er net in bijten toen de vogel op stijgde,Leafblade keek naar beneden en slikte even. Hij hield de vogel beter vast. Hij was maar stil anders had de vogel hem naar beneden gesluurt,de geur rook best lekker en het was een best fijn gevoel om zo hoog in de lucht te zitten vond hij.


breakaway [aleen voor Sassyvoice] Leafbladeosg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
breakaway [aleen voor Sassyvoice]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: