Verkenningstocht 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Verkenningstocht

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Night
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
846

CAT'S PROFILE
Age: 2 jaar
Gender:
Rank:
Night
BerichtOnderwerp: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 13:55

Night was een beetje aan het ronddwalen, en was in de buurt van ShadowClan territorium gekomen. Ze wilde is kijken, ze was er nog nooit echt in geweest toen ze nog in ThunderClan zat. Voorzichtig liep ze tussen dichte bomen door. Het was er erg donker, en Night probeerde in de schaduwen te blijven zodat ze niet gezien zou worden. Haar zwarte vacht was hier een voordeel. Haar amberkleurige ogen gloeiden helder en nieuwsgierig op. Soms hoorde ze het sissen van een slang of zag ze een hagedis wegrennen, in dit donkere deel van het bos waren veel reptielen en ShadowClan katten aten sommige zelfs! Ze vond het maar een vies idee, zo'n slang of hagedis eten. Of een kikker. Een muis was veel lekkerder. Rustig sloop ze door, oren recht overeind om zelfs het kleinste geluidje op te vangen. Als een van de ShadowClan katten haar zouden vinden, jaagden ze haar vast gelijk weg. Zeker na wat er bij de Gathering gebeurt was. Haar oren gingen zo mogelijk nog rechter overeind staan, en ze keek zenuwachtig om haar heen. Ze had iets gehoord. Er was iets dichtbij, of iemand...


Verkenningstocht Night-4


~Fights destroy and~
~broken hearts bleed.~
~Revenge keeps me going~
~blood is my need...~

Verkenningstocht NyanNightFinished
~ Nightcookies~
Als je ook een katje zoals deze gebaseerd op Nyan Cat in je onderschrift wil,
stuur dan een bericht naar mij ik help je graag verder ^^ ~


Night - Brokenstar - Eclipsekit - Littlecreek - Batflight - Dúlin

Lollipops are extremely tasty ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Verkenningstocht DPKsfdL
423

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Purplestorm
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 14:27

Purplestorm was op Patrouille toen ze een vage geur rook dat door een briesje wind werdt meegenomen. Het kwam haar bekend voor. Ze rook nog even goed de geur in, het was niet van aan clan. Een Rogue! Ze sprong gelijk in een hoge boom en spurte over het gebied. Met een sluwe blik keek ze rond, maar zag niks. De wind nam de geur nog een keer mee. ''Volg de geur'' Dacht ze met groote sprongen ging ze van tak naar tak. Ze zag de Rogue bijna over het hoofd. Snel naar haar sprong boode ze haar nagels in de tak en hande eraan. Zo te zien zag de kat haar niet. Ze keek naar beneden, het was hoog vanaf daar. Ze liep zich vallen en lande met een plof op de grond. Gelukkig lande ze op vier poten maar kwam er niet zonder pijn vanaf. Een pijnlijke steek kwam in haar rechterpoot, maar ze negeerde het. Snel verstopte ze zich in de bosjes. Waarschijnlijk hoorde ze haar nadat ze op de grond terechtkwam. Ze sloop recht op de kat af, wachte even totdat de Rogue even niet oplette en rende op haar af. Ze sprong in de lucht en ontbloote haar nagels en liet haar scherpe tanden zien. Maar.. het was de Rogue van de Gathering! Ze kon niet meer stoppen in de lucht en knalde tegen haar aan. Ze rolde samen met de poes over de grond. Purplestorm knalde tegen een boom aan. Ze kon niet zien waar de poes tegenaan was geknalt maar hoorde een hard geluid. Snel stond ze op. Een schaafwond op haar rug was gekomen en het stak, maar gelukig geen bloed. Ze keek recht in de poes haar ogen. ''Jij bent die Rogue van de Gathering. Wat doe jij hier? Dit is het territorium van de shaduwclan.'' Sprak ze op een rustige stem. Ze wist niet waarom maar haar gevoel verdelde dat de poes geen berdeiging was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerclaw
Member
Verkenningstocht Tumblr10
Mark
127
Actief
"The end."

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigerclaw
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 14:33

Langzaam sloop Tigerclaw door de bosjes. Zijn amberkleurige ogen gevestigd op zijn prooi, een grote dikke hagedis. Hij likte zijn lippen, en kneedde de grond met zijn poten, op afwachting tot het dier zo stilstaan. Daar moest hij namenlijk niet lang op wachten, de grote gestrepte kater dook ineen , zette zich af, en landde mooi op de hagedis. Het dier probeerde nog te ontsnappen, maar eens Tigerclaw's grote nagels erin zaten, lag het levenloos op de grond. "Mm" Zij Tigerclaw stilletjes en nam zijn prooi in de mond. Opeens hoorde hij iets, en spitste zijn oren een andere kat! Hij begroef snel zijn prooi -om het laten terug op te halen- en soop naar de vreemde kat. Als hij er niet ver meer van was, rook hij dat het eigenlijk een kattin was, en het was allersinds geen Shadowclan member, dat wist hij gewoon zeker. Tegen de grond kruipend, ging hij naar haar toe, hij dook ineen en nam een sprong recht op de kattin. Hij stak zijn nagels niet uit, maar duwde haar wel op de grond. Tigerclaw wist dat iemand uit de rug aanvallen eigenlijk laf was, dus gaf hij haar een kleine kans om zich te verweren. "Zo zo, wat hebben we hier, een verdwaald poesje?" Grijnsde de grote Tigerclaw. Hij was groter dan een gemmidelde kater. Rustig liet hij de kattin beetje losser, en keek haar spottend aan. Hij keek daarna pas naar de clangenoot. "Hey, jou heb ik nog niet ontmoet" Zei hij terwijl hij de andere poes losliet. Hij schaamde zich een beetje tegenover de poes die al langer in de clan zat dan hem. Hij wou gewoon hun grond beschermen.


Verkenningstocht Xm87ck10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
846

CAT'S PROFILE
Age: 2 jaar
Gender:
Rank:
Night
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 16:40

-Ik zal de dreiging in je onderschrift maar serieus nemen :'D-

Night keek van link naar recht. Toen hoorde ze een geritsel naast zich. Bang keek Night in de richting van het geluid, en probeerde de ruiken of het een kat was of niet. Maar het lukte niet, omdat de wind de verkeerde kant opstond. Toen werd ze volle bak geraakt door iets wat nog het meest op een paars-blauwe wervelwind leek. Het was wel een andere kat! Samen rolden ze over de grond. Toen ze tot stilstand kwamen, stond ze snel op om de andere kat recht aan te kijken. Ze wou iets zeggen, maar de poes was haar voor. "Jij bent die Rogue van de Gathering. Wat doe jij hier? Dit is het territorium van de ShadowClan." Ze praatte rustig, niet dreigend, maar er zat wel een dreigende glinstering in haar ogen. "Gewoon," ze zwaaide achteloos met haar staart. "Rondkijken, aangezien jullie op mijn territorium komen," haar stem werd harder, "dacht ik dat ik ook zomaar op jullie territorium mocht komen," spuugde ze sarcastisch. Toen ging alles heel snel. Er sprong er ineens een andere kat op haar. Het was een grote bruine kater, met net zulke amberkleurige ogen als de hare. Wat IS dit, dacht Night. Hadden ze dit afgesproken? Ze probeerde de kater in zijn zachte buik te raken met haar achterpoten, de zwakste plek van alle katten. "Zo zo, wat hebben we hier, een verdwaald poesje?" gromde hij. Toen liet hij haar ineens los en keek naar de poes die Night als eerste had aangevallen. "Hey, jou heb ik nog niet ontmoet," zei hij. Geen afspraak dus. Ze hadden Night afzonderlijk beslopen. Night ging snel staan, klaar voor een volgende aanval en schudde het stof van zich af.


Verkenningstocht Night-4


~Fights destroy and~
~broken hearts bleed.~
~Revenge keeps me going~
~blood is my need...~

Verkenningstocht NyanNightFinished
~ Nightcookies~
Als je ook een katje zoals deze gebaseerd op Nyan Cat in je onderschrift wil,
stuur dan een bericht naar mij ik help je graag verder ^^ ~


Night - Brokenstar - Eclipsekit - Littlecreek - Batflight - Dúlin

Lollipops are extremely tasty ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Verkenningstocht DPKsfdL
423

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Purplestorm
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 16:56

"Rondkijken, aangezien jullie op mijn territorium komen," haar stem werd harder, "dacht ik dat ik ook zomaar op jullie territorium mocht komen," spuugde ze sarcastisch. Purplestorm deed het zelfde en speugde op de grond. Ze wou net iets zeggen toen er een Cyperse kater aankwam. Hij was breed en droeg de geur van Shaduwclan met zich mee. "Zo zo, wat hebben we hier, een verdwaald poesje?" Klonk de stem van de kater. Purplestorm wist wie het was, het was Tigerclaw. Ze hadt er vandaag over gehoord tijdens het eten van een muis. "Hey, jou heb ik nog niet ontmoet," zei hij. ''Ik ben Purplestorm, warrior van de Shaduwclan. Jij moet vast Tigerclaw zijn. Ik heb over je gehoord. Ze stopte met praten toen ze weer dacht aan de Rogue. Ze keek haar gemeen aan, als een teken dat ze hier niet moest komen. ''Genoeg gekibbeld, eerst dit zooite opruimen'' Ze draaide in de richting van de poes. '' Ga hier weg of je krijgt er spijt van.'' Sprak ze op een drijgende toon. Ze zou haar niet aanvallen maar gewoon een waarschuwing.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerclaw
Member
Verkenningstocht Tumblr10
Mark
127
Actief
"The end."

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigerclaw
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 17:13

Tigerclaw grijnsde. Hij voelde de spanning snijden tussen de drie katten, en hij keek naar Night. Snel gaf hij een knikje aan Purplestorm om te tonen dat hij inderdaad Tigerclaw was. "dacht ik dat ik ook zomaar op jullie territorium mocht komen," Spuugde de poes. Tigerclaw zijn pooten duwden tegen de grond, zijn kleuwen moeilijk te bedwingen, ze kwamen er al lichtjes uit. Hij moest zich inhouden om niet op te springen en die poes aan flarden te scheuren. Maar hij hield zich in, nog maar net. Hij sloot lichtjes zijn ogen. "Leave" Miauwde hij rustig, gemeen en streng tegelijk. Tigerclaw opeende opeens zijn ogen, sprong op met zijn nagels uit en landde recht voor de poes, zijn tong gleed over het litteken over zijn neus. Je zag aan hem dat hij het gewoon was te vechten. Zijn ogen leken op te lichten in de schaduw van de bomen en hij trok zijn nagels niet in, in tegendeel ze waren zo ver uitgestoken ls ze konden, ze waren gigantish tegenover gewone nagels. Hij stond nu tegenover de zwarte poes, hij was dan ook groter dan haar, maar hij was een kater. Rustig kekk hij haar aan. "Verlaat onze grond nu, en je zal niet gewond geraken, ga je nu niet weg, dan ben ik niet verantwoordelijk voor de dingen die gaan gebeuren" Zij hij kalm en keek haar aan.


Verkenningstocht Xm87ck10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
846

CAT'S PROFILE
Age: 2 jaar
Gender:
Rank:
Night
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 17:30

-je onderschrift word steeds dreigender :'D-

Toen de twee katten in gesprek waren, probeerde Night ongezien weg te sluipen. "Ga hier weg of je krijgt er spijt van." snauwde de poes ineens. Toen sprong de grote kater voor haar. "Verlaat onze grond nu, en je zal niet gewond geraken, ga je nu niet weg, dan ben ik niet verantwoordelijk voor de dingen die gaan gebeuren" zei hij op een rustige, maar toch dreigende manier. De kater had zijn grote nagels uitgeslagen, maar Night trok zich er niets van aan. Ze zette haar haren op, en zwiepte haar staart die dik van de opgezette haren zag kwaad heen en weer. Met een hoge rug en uitgeslagen nagels keek ze dreigend terug. Amberkleurige ogen ontmoeten amberkleurige ogen. "Ik ga niet weg," siste ze dreigend. Een soort vuur brandde op in haar borstkas. Ze was heel kwaad. De poes was ook zonder pardon op haar territorium gekomen. Ze deed toch niks dan rondkijken in dit bos? Ze trok zich niks van de grenzen aan die de Clans voor elkaar hadden. De Clans deden altijd zo kleinerend tegen de rogues, alsof ze minder waren. Lekker rondstalken op het territorium van de rogues, en kwaad worden als de rogues is op die van hen komen. "Ik heb volledige vrijheid om hier te zijn!" Ze blies kwaadaardig, en liet haar scherpe tanden zien.


Verkenningstocht Night-4


~Fights destroy and~
~broken hearts bleed.~
~Revenge keeps me going~
~blood is my need...~

Verkenningstocht NyanNightFinished
~ Nightcookies~
Als je ook een katje zoals deze gebaseerd op Nyan Cat in je onderschrift wil,
stuur dan een bericht naar mij ik help je graag verder ^^ ~


Night - Brokenstar - Eclipsekit - Littlecreek - Batflight - Dúlin

Lollipops are extremely tasty ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Verkenningstocht DPKsfdL
423

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Purplestorm
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 17:42

"Ik ga niet weg," Purplestorm hadt dat antwoord niet verwacht. Ze stak haar klauwen uit en haar haren op haar rug overeind staan snauwde ze '' Je dwaas! Nu maak jij een verkeerde stap!'' "Ik heb volledige vrijheid om hier te zijn!" Ze blies kwaadaardig, en liet haar scherpe tanden zien. ''Dat heb je niet. Je weet dat je hier niet mag komen. Je moet blij zijn dat ik je niet meteen heb afgemaakt! Snauwde ze. Ze ging in de houding staan en sprong recht op haar af, maar de aanval mislukte. Snel draaide ze zich om en rende recht op haar af. In haar ooghoek zag ze Tigerclaw. ''Wat zou hij nu doen?'' Ze stak haar nagels in de schouder van de poes en beet in haar nek. Maar niet lang, Ze werdt erafgeduwt en kwam met een harde klap tegen de grond. Ze probeerde een aanvan te ontwijken maar het lukte niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerclaw
Member
Verkenningstocht Tumblr10
Mark
127
Actief
"The end."

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigerclaw
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 17:48

Tigerclaw maakte een schijbeweging en sloeg hard met zijn uitgestoken nagels tegen het gezicht van Night. "Wees slim poes, twee tegen een, en dan nog een kater, dit win je nooit, GEBRUIK TOCH JE VERSTAND" Dat laatste schreeuwde hij zodat het eng en heel gemeen over kwam. Hij sprong op haar rug, en duwde haar plat op de grond. Hij duwde zijn nagels ook in haar rug, en voelde er langzaam bloed uitkomen. Hij sprong af haar en gagf haar een enorme klap. Hij hoopte dat hij Night heel veel pijn aandeed, ze verdiende het, als ze zo eigenwijs wou doen. Bloed hing aan zijn nagels en hij keek op. Hij likte zijn litteken nog eens, en zijn ogen werden groot, lichtten precies op. Tigerclaw dook ineen en sprong op haar, om Night zo tegen een boom te kunnen gooien, maar deze aanval mislukte, De poes kon op tijd weggeraken. Langzaam sloop hij achteruit om naast Purplestorm te komen staan.


Verkenningstocht Xm87ck10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionheart
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
Robrecht
661

CAT'S PROFILE
Age: 1jaar en 1 maan
Gender:
Rank:
Lionheart
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 17:57

Lionheart wandelde wat rond en wou eens gaan kijken in het schaduwclan gebied. Hij was hier nog nooit geweest. Ze zeiden dat ze meedogenloos zijn. Hij wou wel eens weten of dat waar was. Hij zag een konijn en die zetten het juist op de vlucht. Hij rende er snel achter aan. Hij haalde het bange beest in en dode het snel. Hij wandelde verder met het beest bengelend in zijn mond. Hij hoorde een paar stemmen en hij sloop dichter naar de stemmen. Hij zag een paar katten. Twee schaduwclankrijgers en een rogue. Het leek waar te zijn wat ze zijden! Hij draaide zich om en er krakte een takje onder zijn poot. Hij werd vermand door angst en hij kon geen stap meer zetten. Dat moest hij weer hebben.


Verkenningstocht 73i421
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Verkenningstocht DPKsfdL
423

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Purplestorm
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 18:36

Tigerclaw sloeg hard tegen het gezicht van Night waardoor Purplestorm weer vrijkwam. "Wees slim poes, twee tegen een, en dan nog een kater, dit win je nooit, GEBRUIK TOCH JE VERSTAND" Brulde Tigerclaw. Ze keek toe hoe hij haar regen de grond aan duwde en zijn nagels in haar zette. Het hele gebeuren moest Purplestorm gemeen laggen van de pijn van de Rogue. Opeen shoorde ze boven het kabaal van het gevecht ene takje kraken. Ze draaide met een ruk om en sprong gelijk boven een struik en lende op nog een Rogue. Ze lande op zijn rug en zij duwde hem meteen tegen de grond. Het ging gemakkelijk omdat het leek alsof hij verlamd was. '' Ik wordt gek van jullie Rogue's! Rot op van hier!'' Dit keer gaf ze geen waarschuwing en stak haar klauwen in de rg van de Rogue, net als bij Tigerclaw met de poes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
846

CAT'S PROFILE
Age: 2 jaar
Gender:
Rank:
Night
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 18:46

De kater viel Night aan. Het was een moment van volledige stilte, alsof alles in slowmotion gebeurde. Night schudde haar kop en keek woest naar de kater. "Oh ja, nu ben ik echt kwaad!" siste ze en ze sprong. Ze kwam ergens bovenop de grote kop van de kater terecht, en ze klauwde zich vast terwijl ze probeerde in zijn oor te bijten. Ze had haar nagels volledig uitgezet. Ze lette niet op de poes of wat ze zei, ze kon alleen maar aan de haat denken die ze tegen de Clans had en die elke dag groter leek te worden. Ze gebruikte deze haat om nog sterker te vechten. Ze hief haar klauw op en gaf een harde klap over de neus van de kater, terwijl ze nog steeds vasthield aan zijn kop en rug. Ze zag dat hij daar al een litteken had, en ze hoopte dat hij er nog een zou krijgen door haar slag. "Blijf van me AF!" brulde ze. "IK MAAK ZELF UIT WAAR IK HEEN GA! AL IS HET HET SHADOWCLAN KAMP, MIJ MAAKT HET NOG NIET UIT WAT JULLIE ERVAN VINDEN!" Daarna brulde ze een aanvalskreet zonder enige betekenis, en probeerde nog een keer de kop van de kater te raken.


Verkenningstocht Night-4


~Fights destroy and~
~broken hearts bleed.~
~Revenge keeps me going~
~blood is my need...~

Verkenningstocht NyanNightFinished
~ Nightcookies~
Als je ook een katje zoals deze gebaseerd op Nyan Cat in je onderschrift wil,
stuur dan een bericht naar mij ik help je graag verder ^^ ~


Night - Brokenstar - Eclipsekit - Littlecreek - Batflight - Dúlin

Lollipops are extremely tasty ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionheart
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
Robrecht
661

CAT'S PROFILE
Age: 1jaar en 1 maan
Gender:
Rank:
Lionheart
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 18:51

Opeens sprong een kat tegen hem en duwde hem tegen de grond. "Ik wordt gek van jullie Rogue's! Rot op van hier!'' siste de poes. Hij kon nog steets geen woord uit brengen. Ze klauwde haar klauwde haar klauwen in ze rug waardoor hij het uit krijste van de pijn. Hij vermande zich en draaide haar van hem af. "Ik kwam gewoon eens kijken." siste hij. Hij was nog steets vermand door angst. Aanvalen kon hij nog niet. Hij keek haar een beetje angstig aan en hoopte dat ze dat niet zag. Hij keek naar de andere rogue en die viel de andere kat al aan. Hij wist niet wat doen. Hij bleef maar aan de grond genageld en kon geen zet meer zetten.


Verkenningstocht 73i421
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Verkenningstocht DPKsfdL
423

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Purplestorm
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 19:09

De Rogue schreeuwde het uit van de pijn maar opeens werdt ze er vanaf gehaald. Netjes lande zo op de grond, maar al snel gingen haar haren weer omhoog en liet ze haar klauwen en tanden zien. "Ik kwam gewoon eens kijken." siste hij. Purplestorm keek diep in zijn ogen, die lieten een straalte angst zien. ''Waarom komen jullie steeds hier!? Kijken? of jagen? Er valt hier niks te zoeken voor jullie! Ga hier nu weg!'' Drijgde ze. Ze was het zat, al die Rogue's. '' Ga nu weg en vertel je vriendjes dat als ze hier nog één keer komen, ze eraan gaan zonder genaade!!! Ze zette een paar harde stappen vooruit om drijgend over te komen en siste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionheart
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
Robrecht
661

CAT'S PROFILE
Age: 1jaar en 1 maan
Gender:
Rank:
Lionheart
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 19:20

Waarom komen jullie steeds hier!? Kijken? of jagen? Er valt hier niks te zoeken voor jullie! Ga hier nu weg! Ga nu weg en vertel je vriendjes dat als ze hier nog één keer komen, ze eraan gaan zonder genaade!!!" Dreigde ze. Hij wou nu niet weg gaan. Hij was nog maar pas hier. "oké, is goed." Loog hij. Hij rende weg en kwam toen terug langs een andere kant hopend dat hij die niet meer tegen kwam. Hij jaagde nog op muizen en nog wat andere wezens. en ging daarna terug kijken hoe het daar zat. Hij zag nog steeds de twee krijgers en de rogue. Hopend dat hij niet gezien was keek hij verder.


Verkenningstocht 73i421
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aqualight
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
234

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
Aqualight
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 19:49

Aqualight snoof. Rogue's... Waarom kwamen ze nou altijd bij hun jagen? Ze hadden toch een eigen territorium? Ze rook dat Purplestorm en Tigerclaw al erbij waren, maar Aqualight rook dat een Rogue wegrende en via een andere kant terugkwam. Of was haar neus nu verkeerd? Aqualight volgde de geur en sloop. Ze zag dat hij wild om zich heen zat te kijken. Ze zou die Rogue is een lesje leren. Aqualight sprong uit de struiken, mauwde hard en duwde hem tegen de grond. Haar tanden gingen langs zijn hals af naar zijn nek. 'Hoe vaak moeten we jullie stomme Rogue's nog waarschuwen?', siste ze in zijn oor. Ze reet zijn flank open. 'Ik dacht dat door mijn Clanleden net gezegd was dat je weg moest gaan', zei ze. Ze sprong sierlijk van hem af en hield hem in het oog terwijl ze de muizen die hij het gevangen aan stukken scheurde tot die niet meer eetbaar waren. Daarna gaf ze hem een krab in zijn gezicht, recht bij zijn oog.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionheart
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
Robrecht
661

CAT'S PROFILE
Age: 1jaar en 1 maan
Gender:
Rank:
Lionheart
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimezo 26 sep 2010 - 20:05

Opeens sprong een andere poes hem weer het gevecht in. "Hoe vaak moeten we jullie stomme Rogue's nog waarschuwen?" Siste ze kwaad in zijn oor. ze reete zijn flank volledig open. Hij screeuwde het nogmaals uit van de pijn. "Ik dacht dat door mijn Clanleden net gezegd was dat je weg moest gaan." Nu was het totaal te laat om nog te ontsnappen. Hij moest dan maar vechten voor zijn leven. ze scheurde al zij prooi in stukken tot het neet meer eetbaar was. Daarna gaf ze hem een krab heel dicht bij zijn oog. hij bloede langs alle kantten. Hij stond klaar om haar aanvallen af te slaan ook al was ze veel sterker als hem. Even leek hij hier niet meer levend weg te komen. Hij keek naar de andere poes waar hij al tegen gevochten had. Die was waarschijnlijk nu nog kwader op hem.


Verkenningstocht 73i421
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aqualight
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
234

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
Aqualight
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimema 27 sep 2010 - 7:26

- Waar heb ik dan nog tegen jou gevochten? Ik kan me even niet meer herinneren welk topic dat was -

Aqualight moest lachen. 'ShadowClan aanvallen hè? Wat naïef', zei ze. 'Denk je soms dat iedereen je hier lekker door laat? Dan heb je wel heel veel vertrouwen in ShadowClan moet ik zeggen.' Opeens stond de kater op om te vechten. Ze deed een schijnbeweging met haar poot, sprong toen achter hem en scheurde een stuk vel bij zijn achterpoot weg. 'Als je denkt dat je hier makkelijk uitkomt, heb je het mis', zei de poes en ze viel op nogmaals aan. Ze krabde nogmaals aan zijn poot en zijn vel werd verder weggetrokken. Aqualight keek boos in de ogen van de Rogue. 'Ze hebben het op de Clanvergadering over je gehad. Je moet echt gaan uitkijken. Maar geen zorgen, ik zorg wel dat zowel je vrouw, je kinderen als andere Clanleden niks meer over je horen', grijnsde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionheart
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
Robrecht
661

CAT'S PROFILE
Age: 1jaar en 1 maan
Gender:
Rank:
Lionheart
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimema 27 sep 2010 - 17:10

(ik had tegen purplestorm gezegd dat ik weg ging. Zei zal nu nog kwader zijn.)

De poes lachte. " ShadowClan aanvallen hè? Wat naïef. Denk je soms dat iedereen je hier lekker door laat? Dan heb je wel heel veel vertrouwen in ShadowClan moet ik zeggen." Zei ze. Hij had helemaal geen vertrouwen in de schadowclan. In geen een clan. Ze viel aan en hij probeerde te ontwijken maar het was een schijn beweging. Dat was zijn zwakste punt nog wel. Hopelijk zag ze dat niet of het was gedaan met hem. "Als je denkt dat je hier makkelijk uitkomt, heb je het mis." Zei ze. " Daar was ik al bang voor." Kreunde hij een beetje van de pijn. Ze viel opnieuw aan en ze krabte zijn poot gewoon open. Nu had hij nog maar drie poten om te vechten. "Ze hebben het op de Clanvergadering over je gehad. Je moet echt gaan uitkijken. Maar geen zorgen, ik zorg wel dat zowel je vrouw, je kinderen als andere Clanleden niks meer over je horen." Grijnsde ze. " Fijn, zelfs de Starclan weet al dat ik in clangebied zit." Kreunde hij nu harder. Nu probeerde hij maar wat aan te vallen maar dat mislukte en hij viel voor haar neus neer. Vechten met drie poten viel niet mee. Hij keek in haar ogen en probeerde maar snel op te staan voor zij aan viel. Of was dat al te laat?


Verkenningstocht 73i421
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aqualight
Member
Verkenningstocht DPKsfdL
234

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
Aqualight
BerichtOnderwerp: Re: Verkenningstocht   Verkenningstocht Icon_minitimema 27 sep 2010 - 17:26

''Fijn, zelfs de StarClan weet al dat ik in Clangebied zit'', kreunde de kater. Er verscheen een grijns op Aqualight's gezicht. 'Nu heeft Brokenstar weer iets te vertellen over Rogeu's, als jouw dood plaatsvindt', grijnsde en er ging een tinteling bij de naam 'Brokenstar' door haar heen. Aqualight keek de kater. Hij viel op zijn zij na een mislukte poging tot aanvallen. Aqualight's mondhoeken krulde omhoog. 'Niet slim', zei ze. 'Ik zou je nu zo kunnen afmaken', zei ze. Ze sprong op hem, rolde met hem over de grond en reet zijn rug voor de helft open. 'Ben je bij RivierClan geweest?', grijnsde ze. 'Ik zou maar geen ruzie met die cyperse kater of die witte poes krijgen. Hoe heten ze? Divestream en Fastclaw geloof. Die Duskpelt lijkt me ook een gevaarlijke', zei Aqualight. Ze dacht even na en ze was nu gemakkelijk af te gooien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Verkenningstocht
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: