★ [RC Leader] Stormstar .:Let wisdom be your leader:. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ★ [RC Leader] Stormstar .:Let wisdom be your leader:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormwise
StarClan
★ [RC Leader] Stormstar .:Let wisdom be your leader:. Moon_PNG35
Moonmoon~
1349
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I run trough the stars with Starclan now
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stormwise
BerichtOnderwerp: ★ [RC Leader] Stormstar .:Let wisdom be your leader:.   ★ [RC Leader] Stormstar .:Let wisdom be your leader:. Icon_minitimeza 18 aug 2012 - 9:51|Zoals jullie kunnen zien. Heb ik hier het voorstel topic van Stormstar ^^ Ik vond het wel tijd worden voor mijn goede vriend. Ik heb het lang geleden al een keer gedaan. Maar dat was een vreemd verhaaltje over hem. Nu is hij ook helemaal ge-update. Ik hoop erg dat jullie het lezen, ik heb er mijn vresenlijke best op gedaan.  
Plus, special thanks voor Quinty, die het post kader heeft gemaakt Wink|


.:General:.
~
Name: Stormstar
Past names: Stormkit - Stormpaw - Stormtail.
Gender: Male
Age: 37 Moons
Lives: 8 lives
Life wise: Clancat
Clan: Riverclan
Clanleader: I am the leader.
Rank: Clanleader
Past Mentor None.
Apprentices
::Past, and full learnd::
Snowcrystal, Thistlefrost.
::This moment::
Stormpaw and Breakingpaw.
Season of born: Leafbare
Cat species: Black smoke Maine Coon.
Status: Proud Clanleader


 .:Familly:.
~
.:Parents:.
Father: Wiseheart ~Big Maine coon, black white pelt~
Mother: Mintflower ~Beautifal Maine Coon, white/ Silver striped~
Siblings:
Silvertear. I did never knew you, but i love you. ~white/silver striped, short hair, she cat~
Dreamheart. I considered you as my sister. ~Longhair calico she cat~
Partner: Mousefur, i will always love you.
Kittens:
.:First nest:.
:Mistypaw,Smoketear,Nightfire:
.:Second nest:.
:Silverkit, Leafkit, Cometkit, Dragonkit, Lastkit:
Grandkittens:
.:First nest:.
Breakingpaw,Smokepaw,Autumnpaw,Fluffpaw
.:Second nest:.
Thistlekit,Mistkir,Rosekit

.:Outside:.
~
Stormstar is een groot en sterk gebouwde Maine Coon. Hij heeft een grote kop, met lange oren. Stormstar's ogen, zijn ondangs het ruige uiterlijk, warm en vriendelijk. Ze hebben de kleur van amber goud. Zijn vacht is dik en erg lang, hij heeft ook een soort kraag in zijn nek. De vacht kleur, is een mengeling van wit, grijs, bruin en zwart. Zijn 'kraag' is hlemaal wit gekleurd tot op de buik. Hij heeft ook grote 'leeuwen' klauwen, waar scherpe nagels aan zitten. Laten we het over zijn gewicht maar niet hebben ^^'' Zijn staart, is een heel groot aanhangsel, waar hij veel dingen in benadrukt. De staart zwiept hij vaak heen en weer. Omdat hij dus zoveel met zijn staart deed, noemde ze hem vroeger -Voordat hij leader werd- Stormtail. Zijn stem is diep, zwaar en treffend. Zijn stem kan lief en vriendelijk klinken, of juist boos in streng. In hoe hij ook maar praat, miauwd, je hoort er wijsheid doorheen. De stem spreekt gezag, en begrip uit, een warme lieve stem, die spreekt in goede en in slechte tijden.
Ook, heeft hij een litteken oop zijn gezicht, dat niet helemaal zichtbaar is. Maar als je er op let, is het een lelijke schram over zijn neus heen. Hij heeft het litteken aan Icy te danken, van het gevecht samen met Dreamheart.

.:Inside:.
~
Op het eerste gezicht, zou je zeggen dat Stormstar misschien een grote bullenbak is. Maar waneer je in zijn lieve ogen hebt gekeken, zul je gelijk van gedachte veranderen. Stormstar is een super lieve wijze, loyale kat. Hij ziet het goede in ieder. Hij doet voor alles en en iedereen zijn best. Hij helpt de zwakke, inplaats zich onder te dompelen in zijn 'macht'. Want dat is niet wat hem groot maakt. Zijn begrip, wijsheid en liefde maakt hem groot. Hij is altijd en overal zichzelf, dat is een van de dingen die hij het belangrijkste vind. Hij zou je nooit, beliegen of bedriegen. Hij is een liefdevolle kat, hij houd snel van iemand, is zich snel ergens aan gehecht. Hij is af en toe zelf nog wat onzeker, maar zijn vrienden helpen hem altijd, en hij kan altijd bij ze terecht. Hij doet alles voor zijn clan, en gaat voor elke kat door het vuur. Stormstar houd er van als je hem behandelt, zoals iedereen behandelt zou willen worden. Hij is oprecht, en rechtvaardig hij kan ook erg streng zijn, maar dat komt enkel voor waneer het nodig is. Ik waarschuw jullie alleen, maak hem niet boos.

.:History:.

Stormstar, ooit Stormkit is niet altijd de kater geweest die hij nu is. Ooit was de kater een kleine onzekere, verlegen kit. Hij verloor al heel erg jong, zijn ouders. Ze verdronken in de rivier. Het was winter, er lag ijs op de rivier, en zijn vader wilde een muis vangen op het ijs. Wiseheart dacht dat het dik genoeg was, maar hij had het wak niet gezien, waar hij doorheen viel. Mintflower wilde hem meteen helpen, en schoot hem achterna. Maar het ijs brak om haar heen, en ze zakte in het diepe. Stormkit stond als geschokt langs de kant, en na lang zoeken besloot de kleine om het geurspoor naar huis terug te volgen. Hij vertelde het verhaal, maar werd niet opgevangen. Zijn verdriet werd genegeerd, er over praten was een tabou. Katten negeerde hem, hij was een min punt. Om de zaak nog erger te maken, kreeg hij geen mentor, ze waren hem vergeten. Hij werd zwaar gepest door een bullenbak groepje, met Brackenpaw aan de leiding. Brackenpaw was een gemene zwart witte kater, die later in een van de oorlogen stierf. Maar, in Stormpaw zijn leerling tijd, leerde hij dingen door andere te opserveren. Hij kreeg een goed gevoel met de natuur, en leerde van dingen te genieten. Uiteindelijk werd hij warrior, hij was apen trots. Toen hij een aantal manen warrior was, kwam Mousefur in beeld. Hij had haar gekend als leerling, maar altijd gedacht dat hij geen kans had. Maar langzaam groeide de twee naar elkaar toe. De romantische kant van hem kwam tevoorschein. Ze werden partners, en waren heel erg gelukkig. Ze hielden van elkaar, en konden niet zonder elkaar, Stormtail hield zielsveel van Mousefur. Op een dag, namen ze het besluit, en een paar dagen later kwam Mousefur hem het grote nieuws vertellen: Ze kregen kittens!! Stormtail was zo blij, zo trots. Hij begon het gevoel van famillie terug te krijgen.
Die tijd, spendeerde ze veel in de nursery tot de drie kleine pluizenbolletjes werden geboren. De namen waren, Mistykit,Nightkit, en Smokekit. De twee poesjes waren erg schattig en lief. Ze deden alles, en waren erg geliefd. De.. het katertje was ook heel erg geliefd, maar op zijn manier. Het was nogal een waagals. Stormtail kreeg nogal wat problemen met hem. Zoals uit het kamp ontsnappen, brutaal op treden op de gathering, en nog wat acefietjes, en om maar niet te beginnen over zijn liefdes problemen ^^'' Maar doordat de twee zoveel met elkaar in de klit lagen, kregen ze een onbreekbare sterke band. Ondertussen begon Crookedstar ook de kwalieteiten van Stormstar in te zien. Hij werd gepromoveerd naar Deputy, waar Stormtail super trots op was. Leopardfur was gestorven, de hele clan van in verdrietOpeens keken katten tegen hem op, inplaats van op hem neer. Terwijl Storm zijn leven leefde, kwamen Lionclaw en Dreamheart zijn leven binnen geslopen. Een couple, dat gelukkig was en zo gezegd van elkaar hield. Ze kregen kittens en Stormtail vond ze erg lief samen. Maar, Dreamheart had andere plannen, ze bleek niet meer van Lionclaw te houden. Ze brak met hem op, en stapte in het schuitje bij Crookedstar. Ze kregen ook kittens. Lionclaw werd ongelukkig, en probeerde nieuwe liefde te vinden. Maarhet noodlot sloeg toe, toen Crookedstar werd gegrepen door een vossenval. Hij verloor zijn levens en stierf. Hij voegde zich bij Starclan tot verdriet van de hele clan. Daardoor werd Stormtail, dus Stormstar. Hij ontving zijn negen levens, en kon zich Clanleader noemen. Hij was super trots. En om zijn trots nog groter te maken, kreeg zijn zoon Smoketear -Inmiddels krijger- Kittens. Hij voelde zich erg gelukkig, ondangs het verdriet voor Crookedstar. Hij besloot dat hij graag nog een nestje wilde. Hij stelde het voor aan Mousefur, die anthousiast reageerde. Dus de twee katten bedreven een twede keer de liefde. (omg x"D) Mousefur werd zwanger, maar in de tussentijd was Dreamheart erg ongelukkig. Starclan vond dat het einde voor haar nabij was. Icy vermoorde haar, maar ten koste van ook een leven van Stormstar. Het positieve van het leven verlies was dat de twee échte vrienden prachtig afscheid van elkaar konden nemen. Stormstar keerde terug, en de hele clan was erg geschokt en verdrietig om haar dood. Smoketear heeft zijn twede nest gekregen met Lastbreathe, en Stormstar is héél erg trots. Op dit moment, heeft hij Applepaw gered van een Shadowclan apperentice. Hij doet zijn best, en laat zich leiden door de weg van het leven.

~~~~
Een relation kader, komt mischien later.
Ik weet nog niet of ik dat doe.
Maar, heel erg bedankt voor het lezen.
Ik heb er veel werd aan gehad.

.:The End:.
Mvg, Stormstar.


★ [RC Leader] Stormstar .:Let wisdom be your leader:. 1zxb960
~Darkfire & Stormstar~
I believe in you Gast
PitaPata Cat tickers

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
★ [RC Leader] Stormstar .:Let wisdom be your leader:.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: High Ranks-
Ga naar: