Let's go hunting! [Frostmist]



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Let's go hunting! [Frostmist]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Let's go hunting! [Frostmist] DPKsfdL
Maartje
53

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Brambleberry
BerichtOnderwerp: Let's go hunting! [Frostmist]   Let's go hunting! [Frostmist] Icon_minitimeza 18 aug 2012 - 18:01

Let's go hunting! [Frostmist] 2rnd37d
Brambleberry stond een beetje onrustig voor de Warriors Den. Ze was die ochtend al met de ochtendpatrouille mee geweest, maar had nog super veel energie. Ze was de moeder van Dimkit, dus een Queen, maar ze vond het gewoon fijn om haar Warrior werk te doen. Als ze dacht aan Dimkit knaagde er iets aan haar, ze moest het nog aan Frostmist vertellen, maar die gedachte duwde ze weg. Dat zou ze later wel doen, vandaag zouden ze gewoon samen gaan jagen.

Toen ze een tijdje had staan wachten en er steeds meer Warriors de open plek opliepen, drong ze zich naar binnen en zocht ze het nest van Frostmist op. Ze duwde haar neus in zijn vacht. “Wakker worden, slaapkop.” zei ze zacht. Ze porde nog een keer met haar poot in zijn zij en liep vervolgens weer naar buiten. Ze had geen zin om nog langer in het kamp te blijven, dus liep ze vast het territorium in. Hij zou haar geurspoor wel volgen.

[&Frostmist]


Let's go hunting! [Frostmist] 264hok5
<> Lilythorn <> Frostpaw. <> Brambleberry <> Case <> Rosescent <>
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's go hunting! [Frostmist] DPKsfdL
Assie
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender:
Rank:
Mockingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Let's go hunting! [Frostmist]   Let's go hunting! [Frostmist] Icon_minitimedi 25 sep 2012 - 17:37

Frostmist lag lekker te slapen in de Warrior Den. Hij bromde in zijn slaap en woelde wat heen en weer. Opeens schrok hij op van een stem, een bekende stem. ''Wakker worden, slaapkop.'' Zei Brambleberry en rustig probeerde hij wakker te worden, alhoewel hij nog half sliep stond hij op en wankelde slaapdronken naar de in en uitgang van de Den toe. Hij zag nog net de staart van Brambleberry verdweinen, het kamp uit. Zuchtend en kreunend zette hij de eerste paar passen naar buiten. Het was vroeg, veel te vroeg naar zijn mening. Waarom konden ze niet ergens in de middag, of tegen het donker gaan jagen, dan was hij niet zo slaperig en moe. De grijze kater zuchtte even en keek in de richting waar Bramble was verdwenen. ''Waarom nou zo vroeg..'' Mompelde hij chagrijnig en liep het kamp uit. Ze wist toch dat hij 's ochtends nooit zo vrolijk was, waarom wilde ze nou net nu gaan jagen. Met zijn kop bijna op de grond liep hij suffig veder, en nog steeds een beetje boos. Hij ving toen het geurspoor van Brambleberry weer op en hij volgde het. In de verste zag hij de poes lopen en hij trok rustig een sprintje. Over een boomstam heen en takken ontwijkend. Wat buiten adem kwam hij naast de poes tot rust. ''Waar gaan we heen vandaag?'' Vroeg hij hijgend en probeerde wat te glimlachen, ook al zei zijn humeur dat hij daar nu niet voor in de stemming was.

Geen zin om naar Frost te wisselen :3


Let's go hunting! [Frostmist] QWaJaCg
Even though you saved him, he betrayed you, so sad!
Weak persons are sly and irresponsible, they always try to put the blame on others ღ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's go hunting! [Frostmist]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: