Hunting with Leafpaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hunting with Leafpaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skytail
Member
Hunting with Leafpaw DPKsfdL
Floor
153

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Skytail
BerichtOnderwerp: Hunting with Leafpaw   Hunting with Leafpaw Icon_minitimezo 26 aug 2012 - 20:08

"Pfrrr" Skypaw kwam druipend uit de rivier geklommen. Hij schudde zijn vacht uit. Wat een moeite voor een visje! Hij ging liggen op een grote platte steen die warm was door de zon. Eigenlijk was hij op jacht, maar Stormstar kon hem toch niet controleren. Even rust. Hij sloot langzaam zijn ogen. Toen hij wakker werd was het al een paar uur later. Haastig krabbelde hij overeind. Hij had nog maar een visje gevangen! Daarmee kon hij niet echt de clan helpen. Hij liep tot aan de rand van de rivier. Opeens schoof zijn poot uit en plonsde in het water. In een mum van tijd had alle vis zich verstopt. "Dan maar naar het bos" mompelde hij chagrijnig. Plotseling hoorde hij geritsel in de boom en iets nat in zijn nek vallen. Skypaw keek verbaasd op. Het was een vis! Uit een boom? Toen pas rook hij de geur. "Leafpaw!" zei hij met gespeelde verontwaardiging. Hij ging zitten en wachtte tot zijn vriend tevoorschijn kwam.


Skytail loves Angelwing:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafpaw*
Member
Hunting with Leafpaw DPKsfdL
hanne
26

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden
Gender:
Rank:
Leafpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Hunting with Leafpaw   Hunting with Leafpaw Icon_minitimezo 26 aug 2012 - 20:59

Leafpaw klemde de vis tussen zijn kaken en trok zichzelf de boom in. Hij staarde naar beneden,hij zat best hoog dacht hij benauwd.Opeens hoorde hij een plons. hij zag Skypaw kletsnat uit het water komen. Skypaw liep zijn kant uit. "Dan maar naar het bos" hoorde hij dat kat mompelen. Daaruit leidde Leafpaw af dat Skypaw nog niets gevangen had. Op het juiste moment liet hij de vis vallen zodat hij in Skypaws nek terecht kwam. Leafpaw zag geamuseerd het verbaasde gezicht van zijn vriend. "Leafpaw!" hoorde hij zijn vriend roepen. "Ik kom eraan!"riep ik hard genoeg om alle prooi weg te jagen. Leafpaw probeerde poot voor poot uit de boom te graken. Hij zag de geamuseerde blik van zijn vriend die hij nors beantwoorde. "Als je je afvraagt hoe ik hier tercht ben gekomen,wel een eekhoorn klom erin,ik ging hem achterna,maar toen sprong hij naar een andere bo..." Leafpaw hoorde het gekraak van de takken en hij viel naar beneden. Ergens halverwege bleef hij hangen. "Geen zorgen mompelde hij in zichzelf, een kat komt altijd met zijn vier pootjes op de grond terecht"*krak* De volgende tak kraakte gevaarlijke en leafpaw sprong naar een andere tak,die miste hij en hij viel alweer naar beneden. In plaats van met zijn poten op de grond te landen viel hij recht op Skypaw. Leafpaw krabbelde snel weer recht en hielp Skypaw weer terug op de poot. "Bedankt dat je me opving" zei Leafpaw plagerig,terwijl hij zijn neus tegen Skypaws flank duwde. Hij rekte zich eens uit en vroeg opgewekt alsof er niets aan de hand was:"zo ik ben uit de boom,laten we gaan jagen."


Hunting with Leafpaw >
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skytail
Member
Hunting with Leafpaw DPKsfdL
Floor
153

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Skytail
BerichtOnderwerp: Re: Hunting with Leafpaw   Hunting with Leafpaw Icon_minitimezo 26 aug 2012 - 21:11

"Als je je afvraagt hoe ik hier tercht ben gekomen,wel een eekhoorn klom erin,ik ging hem achterna,maar toen sprong hij naar een andere bo..." Leafpaw kon zijn zin niet meer afmaken want de takken begonnen vervaarlijk te kraken. Leafpaw maakte een sprong naar een andere tak maar die kraakte ook al door. "Wohooo" Skypaw keek recht omhoog en zag Leafpaw op hem af vallen. "Oempf" de apprentice werd onder het gewicht naar beneden gedrukt. Gelukkig trok Leafpaw hem terug overeind. "Bedankt dat je me opving" zei Leafpaw plagend. Skypaw maakte een sprongetje en deed alsof hij hem een klap gaf. "zo, ik ben uit de boom, laten we jagen." Skypaw knikte instemmend. " Jah, maar jij klimt voorlopig geen boom meer in" zei hij lachend tegen Leafpaw. Opeens zag hij beweging in het water. Skypaw rende er naar toe. Hij viel bijna het water in van verbazing. Een vis nog groter dan hem zwom rustig voorbij. "Leafpaw!" riep hij terwijl hij met zijn staart naar het water wees. "Die moeten we hebben!"


Skytail loves Angelwing:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafpaw*
Member
Hunting with Leafpaw DPKsfdL
hanne
26

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden
Gender:
Rank:
Leafpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Hunting with Leafpaw   Hunting with Leafpaw Icon_minitimezo 26 aug 2012 - 21:53

Leafpaw spurte naar hem toe. Nog net op tijd afremend om niet in het water te belanden. "Wow" zei Leafpaw* "Die moeten we hebben"zei Skypaw terwijl hij met zijn staart naar het water wees." Ben je gek,ik heb nog nooit zo'n vis gezien,hij sleurt je gwn het water in,je bent er al in gevallen,wil je soms een tweede duik nemen?" Skypaw en leafpaw dachten na over hoe ze de vis konden vangen. "Misschien als we hem tergelijkertijd beetnemen?" vroef Leafpaw aan zijn vriend. Leafpaw zag skypaw denken over het visprobleem. "Of,"dacht Leafpaw;"We kunnen van de rivier een stukje afbakenen we wachten tot de vis bij klein bocht is rechts en dan rollen we er een steen voor zodat hij niet weg kan."Zonder op antwoord te wachten rende Leafpaw weg en rolde hij met zijn kop de steen naar de bocht. Hij wou net de steen in het water duwen toen de vis op hem afsprong. De vis,een heel stuk groter dan leafpaw wurgde hem bijna, Skypaw kwam hem te hulp en met zijn klauw dode hij het enorme beest. "haal hem van me af"pufte leafpaw. Skypaw pakte de staart op en sleepte het van leafpaw af. "Goed zo, je hebt hem." zei Skypaw lachend. "Ja,maar goed dat jij hem dode, anders was het een naar adem happende Leafpaw en misschien wel een dode Leafpaw." "bedankt voor het redden van mijn kattenleventje" " Ik stel voor" ging Leafpaw verder. " dat we dit eerst naar het kamp brengen". "Stormstar is vast trots op ons" gign Leafpaw door en hij knipoogde naar Skypaw.


Hunting with Leafpaw >
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hunting with Leafpaw   Hunting with Leafpaw Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hunting with Leafpaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: