No title~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 No title~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Patchpelt
Member
No title~ DPKsfdL
Jake...
30

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons ~
Gender:
Rank:
Patchpelt
BerichtOnderwerp: No title~   No title~ Icon_minitimeza 1 sep 2012 - 11:22


M O U S E C H A S E R
Een licht briesje lieten druppeltjes water door zijn vacht miezeren, de zon scheen warm en fel dus was het heerlijk verkoelend. Patchpelt zat rustig tegen een boom aan in de schaduw met de rivier in zijn zicht. De geelgroenige ogen van de kater lichtte op wanneer hij een beetje omhoog keek. Vandaag had hij zichzelf een dagje rust gegund, hij was er wel aan toe geweest. Alsnog had hij prooi gevangen, maar nu gunde hij zichzelf de rust. Verschillende geuren krioelde om hem heen, vele vlinders en andere insecten vlogen in het rond om zo dicht mogelijk bij het water te kunnen komen. Vandaag had de kater al veel vlinders gezien, hij zou niet in de buurt van naaldbomen komen aangezien daar bij dit warme weer veel wespen zaten. Hij hoefde geen wespensteken meer, die had hij al een stuk of 12 keer gehad. Wespenplagen, daar had hij een verschrikkelijke hekel aan. Hij had weleens bijna de dood gevonden toen hij een wesp had ingeslikt.

De zon bereikte bijna zijn hoogste punt, het werd wel erg warm. De kater had tussendoor nog wel een duik genomen in de rivier, maar nu was hij al weer droog. Zijn vacht was niet dik, dat had wel zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Een zoemend beest krioelde rond zijn gezicht, een wesp had hem gevonden. "Shit!" Murmelde hij zacht. Hij sprong op en rende in het rond, hij opende zijn mond om even te ademen, als hij zijn neus zou gebruiken zou hij de wesp misschien opsnuiven. Helaas werd de wesp zijn mond in gezogen, hij had zuurstof te kort gehad en zo een hele hap lucht naar binnen gewerkt. Van schrik slikte hij de wesp weer in. Abrupt stond hij stil en viel hij neer op de harde grond, schreeuwend rolde hij over het bruine zand dat in stofwolkjes omhoog vloog.

M O U S E C H A S E R
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No title~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: