Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just walking at the lake. [D E S E R T P A W]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] DPKsfdL
Meerzii
26

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Snowflakes
BerichtOnderwerp: Just walking at the lake. [D E S E R T P A W]   Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] Icon_minitimewo 5 sep 2012 - 17:31


Zachtjes rees de witte vacht van Snowflakes op en neer. De poes sliep nog, maar de eerste zonnestralen die tevoorschijn kwamen, zorgden dat de poes haar ogen opende. Haar blauwe ogen keken de warriors den rond. Er waren al wat katten weg, waarschijnlijk mee met patrouilles, of met hun leerlingen trainen. De poes stond op, en rekte zich uit. Nog eens keek zo om zich heen. De meeste katten die nog in de warriors den lagen, sliepen. Voorzichtig liep de poes tussen alle katten lichamen heen de warriors den uit. Terwijl ze naar de prooistapel liep, bedacht ze wat ze die dag zou kunnen doen. Ze pakte een muis van de prooistapel, en liep met het levenloze lichaam van de muis naar een paar varens waar ze onder ging liggen. Ze begon aan haar prooi te knabbelen, die ze na een tijdje naar binnen had gewerkt. Ze stond weer op, en trippelde naar de kampingang, het kamp uit.

Rustig liep de poes door het WindClan territory. Al snel bracht de koude wind konijnen geur mee. Eigenlijk had ze geen zin om te jagen, maar iets voor de Clan was altijd goed. Ze zakte in jachthouding, en besloop het konijn. Toen ze een staartlengte van hem af was, besprong ze hem, en beet hem dood. Ze keek naar haar poot. Er zat wat bloed op haar poot, omdat ze net het konijn had vermoord. Ze begroef het konijn, die zou ze later wel ophalen. Nu was ze van plan naar het kleine meer door te lopen, om haar poot schoon te maken.

Op haar weg naar het meer, negeerde ze alle prooi die ze rook. Wanneer ze aangekomen was, zette ze gelijk haar poot in het water. De poes schrok van de kou die ze opeens aan haar poot voelde, en trok hem snel uit het water. Er zat nog steeds een klein beetje lichtrode kleur op haar poot. Zou ze nog een keer haar poot in het koude water zetten? Weer zette de poes voorzichtig haar poot in het water, en probeerde hem zolang mogelijk te laten staan, maar al snel trok ze hem weer terug. De lichtrode kleur was zo goed als verdwenen.


Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] 2uhvktz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertpaw
Member
Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] DPKsfdL
224
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Desertpaw
BerichtOnderwerp: Re: Just walking at the lake. [D E S E R T P A W]   Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] Icon_minitimewo 5 sep 2012 - 20:37

desertpaw had over de heide gewandeld. De vlakte waar ze zo van hield was in volle bloei. De appretice snifte vlug in de lucht. Ze rook een jagende windclan kat. Thornpaw was het niet. Ook niet purepaw..ze had de geur nog nooit geroken. Ook rook ze er een mengeling prooi bij. Een jacht dus. Ze twijfelde even voor dat ze het spoor wilde volgen, maar bedacht zich. Misschien lag er een avontuur op haar te wachten.. Met een avontuurlijk gevoel van binnen rende ze het hoge gras in, en speurde steeds achter de sporen aan. Ze remde toen ze bloed op de grond zag. Ze stak haar klauw erin, en bracht hem naar haar mond. Rustig proefde ze. Konijnen-bloed. Een konijn was dus de prooi. Desertpaw zuchtte. Ze leek net een of andere spoorzoekende hond. Nu wat relaxder ging ze weer verder. Haar pad leidde tot het meertje. Bij het water zat een mooie witte poes zich te wassen. Ze had blauwe ogen, en stak haar poot in het water zodat het bloed er vanaf ging. Dat was dus de jagende kat! Ze stootte een 'miauw' uit, en trippelde naar de poes toe. Op haar gemakje ging ze bij haar zitten. ''Hoi, ik ben desertpaw. Ben jij een nieuwe leerling?'' Haar mooie rode ogen glinsterden in de zon toen ze dat vroeg. Ze wachtte even op antwoord.


Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] 166i4c3
bedankt thornpaw, crowkit en zim! Smile:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] DPKsfdL
Meerzii
26

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Snowflakes
BerichtOnderwerp: Re: Just walking at the lake. [D E S E R T P A W]   Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] Icon_minitimezo 30 sep 2012 - 16:25


Een miauw klonk achter haar. De poes keek om. Een bruine apprentrice kwam aangelopen, en ging naast haar zitten. ''Hoi, ik ben desertpaw. Ben jij een nieuwe leerling?'' vroeg de kat aan haar. "Leerling?" zei Snowflakes beledigd. "Mij een leerling noemen?" Snowflakes keek in de rode ogen van de apprentrice. "Een perfect iemand als ik noem je geen leerling. Heeft je mentor dat niet geleerd?" Ze was even stil. "Ik ben Snowflakes" zei ze koeltjes tegen de apprentrice. Ze dacht na. Was ze niet te hard geweest voor de apprentrice? Nee, tuurlijk niet, als je haar een leerling noemde, kon je niet verwachtte dat ze aardig deed. Ze staarde de apprentrice aan, wachtend hoe ze zou reageren.

fluttJust walking at the lake. [D E S E R T P A W] 2uhvktz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertpaw
Member
Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] DPKsfdL
224
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Desertpaw
BerichtOnderwerp: Re: Just walking at the lake. [D E S E R T P A W]   Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] Icon_minitimevr 26 okt 2012 - 10:23"Leerling?" Desertpaw kromp ineen. Wat was ze toch een muizenkeutel..ze kon zelf nog niet eens een warrior van een appretice onderscheiden. "Mij een leerling noemen?" De poes keek in de ogen van desertpaw. "Een perfect iemand als ik noem je geen leerling. Heeft je mentor dat niet geleerd?" Het was even stil. ''S..sorry..ik had het nog niet zo in de gaten..'' Beschaamd ging ze zitten. "Ik ben Snowflakes" Mauwde de witte poes koel. Desertpaw zei al iets vrolijker terug: ''Nou, mijn naam kent u denk ik wel, door net. Wat doet u hier, gaat u vissen?'' Ze besloot maar naar de jacht over te stappen in het gesprek, om haar droge 'bent u een leerling' te vergeten.


Just walking at the lake. [D E S E R T P A W] 166i4c3
bedankt thornpaw, crowkit en zim! Smile:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just walking at the lake. [D E S E R T P A W]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: