Let's start with it ~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Let's start with it ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 23 sep 2012 - 17:35


Hawkscream opende een van zijn licht gekleurde ambere ogen en gaapte. Een koel briesje gleed door de ingang van de Den en gleed over zijn vacht. De Warrior nam een grote hap lucht en dacht na over wat er nou precies gebeurd was in de afgelopen Moon. Het was allemaal zo snel gebeurd. Dreamheart's dood, zijn enorme schuldgevoel die hem over had gehaald om zelfmoord te plegen en natuurlijk Petalpaw die hem had gered. Toch voelde hij zich nog steeds schuldig over zijn woede uitbarsting tegenover haar. Maar toch had zij het hem vergeven, wonderbaarlijk genoeg. Een waterige glimlach verscheen op zijn gezicht. Helaas hadden ze een aardig groot leeftijdsverschil, en konden ze niet vaak bij elkaar zijn. Hawkscream zuchtte en stond op. Bij de laatste ceremonie had hij er een Apprentice bij gekregen, Bravepaw, en die had ook training nodig. Graag had hij een training willen geven een beide zijn Apprentices, maar Gingerpaw had hij al een tijdje niet gezien. De tabby stond op uit zijn nest en kwam de open plek binnen. Meteen trippelde hij naar de Apprentice Den. Hij zag al voor zich hoe Petal daar lag te slapen, zonder enige zorgen. Voorzichtig stak hij zijn kop door de ingang. "Bravepaw? Kom je mee? Dan gaan we beginnen met je training." Na dit gezegd te hebben trok hij zijn kop terug en deed een paar passen achteruit. Ze moesten elkaar eerst wat leren kennen, dan kon Hawk een training schetsen op basis van Bravepaw's karakter. Hield hij wel van zwemmen of was hij meer van het vechten? Zo zou hij het gaan doen. Nogmaals nam de kater een grote hap lucht en tikte met zijn staart op de grond. Wachtend op Bravepaw.

[ B R A V E P A W [& E V E N T U E E L x G I N G E R P A W ] ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 12:20

Bravepaw lag lekker te slapen. Hij was pas benoemt tot Apperentice. Steeds droomde hij weer over Stormstar en Hawkscream. En ook droomde hij de laatste tijd erg veel over dat hij werd verkozen tot Deputy, maar dat waren allemaal dromen. Opeens werd hij gewekt door een vriendelijke stem. ''Bravepaw? Kom je mee? Dan gaan we beginnen met je training.'' Bravepaw opende langzaam zijn rechteroog. Hij zag de gestalte van een kater. Even dacht hij na, dat was natuurlijk Hawkscream! Ja, wie anders wilde hem meenemen naar zijn eerste training? Hij greens even in zichzelf en opende zijn andere oog ook maar. Langzaam kwam hij overeind en schudde met zijn kop. Het liefst zou hij weer gewoon gaan liggen, waarom zo vroeg? Hij besloot om dit maar niet tegen zijn mentor te zeggen en hij stapte op de kater af. Hawkscream zat rustig op hem te wachten en Bravepaw stopte toen hij tegenover zijn mentor stond. ''Wat gaan we als eerst doen?'' Vroeg hij nieuwsgierig en hij hield zijn kop schuin. Misschien gingen ze wel jagen, zwemmen, of misschien wel gewoon wandelen door het gebied. Hij besloot vanaf nu heel goed op te gaan letten, want alles was meegenomen voor later. En misschien maakte kleine dingetjes ooit zijn droom nog een waar.


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 15:04


Als snel kwam de kleine kater tevoorschijn en verscheen er een vriendelijke glimlach op Hawk's gezicht. Het was leuk om die jonge katten te zien, klaar om van alles te gaan leren. Vroeger was hij ook zo geweest, alleen dan wat meer verlegen. Zijn Apprentice stopte vlak voor hem en begon met de meest voorkomende vraag. ''Wat gaan we als eerst doen?'' Vroeg Bravepaw met zijn kopje wat schuin gehouden. Hawk keek het kamp even rond en wierp nog een wanhopige blik op de Apprentice Den. Hopend dat Petalpaw er uit zou kruipen. Maar nee, zijn geluk was verbruikt. "Nou," Begon hij vervolgens om de stilte te verbreken. Hopelijk zou Braveopaw hem geen watje vinden omdat het zo lang duurde voordat hij een antwoord had gegeven. "Eigenlijk wilde ik jou laten kiezen. De eerste training is het belangrijkst voor de band tussen Mentor en Apprentice. Dus waar heb je zin in?" Hij richtte zijn ambere blik op de jonge Apprentice. Wie weet hadden ze wel veel meer gemeen dan hij had gedacht..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 15:21

''Nou'' Begon Hawkscream en het was eventjes stil. Rustig wachtte Bravepaw op z'n antwoord. ''Eigenlijk wilde ik jou laten kiezen. De eerste training is het belangrijkst voor de band tussen Mentor en Apprentice. Dus waar heb je zin in?'' Zei zijn mentor en hij keek Bravepaw met zijn ambere ogen aan. Eventjes dacht Bravepaw na, wat wilde hij doen op zijn eerste dag. ''Misschien het gebied verkennen, de belangerijkste dingen leren over Riverclan?'' Vroeg hij en keek zijn mentor aan. Bravepaw wilde veel leren over zijn eigen clan en de andere clans, want dat zou altijd vanpas kunnen komen als hij ooit ging vechten met een tegenstander uit een andere clan. Dan zou hij weten waar en wanneer hij in zijn voordeel zou zijn, en wanneer de andere kat. Bravepaw keek zijn mentor vragend aan, zou hij hem begrijpen? Als je kan vechten, en je weet niet hoe je gebied om je heen in elkaar zit, dan heb je er weinig aan, dacht hij en keek even rond. Hij zou eigenlijk wel willen weten wat de gevaarlijkste stukken in hun eigen gebied zijn. Hij had wel eens gehoort van de monsterweg, hij was de naam even kwijt, dat daar veel ongelukken gebeurden met katten uit Thunderclan en Shadowclan. Hij was eigenlijk wel benieuwd of er ook zulke plekken in het Riverclan territorium te vinden waren. Toen keek hij Hawkscream eventjes aan. ''Zijn er ook gevaarlijke plekken in het Riverclan territorium? Net zoals die monsterweg voor de Thunderclan en de Shadowclan?'' Nieuwsgierig keek hij zijn mentor aan, hij vond hem nu al aardig. Dat was een goed teken of niet soms?


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 15:51


''Misschien het gebied verkennen, de belangrijkste dingen leren over Riverclan?'' Bravepaw keek hem aan en Hawkscream vond het wel een goed aanbod. Zo konden ze, tijdens de lange wandeltocht, elkaar goed leren kennen. Wie weet zou hij onderweg de Apprentice al wat kunnen leren over het jagen of het vechten. Maar ook zou hij meteen zien of zijn conditie wel in orde was. Hawkscream stond op en knikte zodat Bravepaw zou weten dat hij het goed vond. Hij zou zo veel mogelijk informatie moeten geven over de RiverClan en het gebied er omheen. ''Zijn er ook gevaarlijke plekken in het Riverclan territorium? Net zoals die monsterweg voor de Thunderclan en de Shadowclan?'' De vraag kwam voor Hawk bijna uit het niets. Gevaarlijke plekken? Hawk liet zijn kopje iet wat schuin hangen en dacht na. "Nou, ten eerste zijn de grenzen altijd gevaarlijk. Soms zijn de andere Clankatten erg uit op hun gebied en zullen ze je sneller aanvallen dan normaal. Het ligt er natuurlijk ook aan wie je tegenkomt op dat moment. Maar zoals je al zei hebben wij niet echt een Thunderpath. Toch is de waterval wel een gebied waar je erg op je hoede moet zijn. Vele katten zijn er al eens afgevallen en naar beneden gevallen. Maar tegelijkertijd is het ook een erg romantische plek." Heel snel dreven zijn gedachten af naar Petalpaw. Zou hij haar daar een keer naartoe moeten nemen. Gewoon voor de lol? Snel schudde hij zijn kop om weer terug bij het heden te komen. "Laten we maar gaan, voordat we geen tijd meer hebben om het hele gebied te zien. Waar wil je als eerste naartoe gaan?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 16:09

''Nou, ten eerste zijn de grenzen altijd gevaarlijk. Soms zijn de andere Clankatten erg uit op hun gebied en zullen ze je sneller aanvallen dan normaal. Het ligt er natuurlijk ook aan wie je tegenkomt op dat moment. Maar zoals je al zei hebben wij niet echt een Thunderpath. Toch is de waterval wel een gebied waar je erg op je hoede moet zijn. Vele katten zijn er al eens afgevallen en naar beneden gevallen. Maar tegelijkertijd is het ook een erg romantische plek.'' Vertelde Hawkscream en Bravepaw luisterde. Het klonk gewoon zo gaaf allemaal. ''Laten we maar gaan, voordat we geen tijd meer hebben om het hele gebied te zien. Waar wil je als eerste naartoe gaan?'' Vroeg Hawkscream en Bravepaw stond op. ''Kunnen we dan eerst naar de watervallen gaan?'' Het leek hem wel mooi, en hij wilde dolgraag zien wat z'n waterval nou eigenlijk was. De grijze kater stond op en schudde zijn vacht uit. Hij had geen honger vanochtend, dat kwam omdat hij gisteravond veel had gegeten. Hij keek eventjes naar de Apperentice Den en naar zijn mentor, straks ging hij z'n eerste keer het kamp uit. Zijn zusjes en broertjes hadden dat zeker al gedaan. Even dacht hij terug aan de ceremonie, wat had Stormstar ookalweer tegen hen gezegt? Bravekit, dapper als je vader. Kom maar naar voren. Je naam zal voortaan Bravepaw zijn. Je mentor is Hawkscream. Hawkscream, ik weet dat je dit kunt, heb er zelf ook vetrouwen in. Eigenlijk voelde hij zich best trots, even dapper als zijn vader..


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 16:18


En ook Bravepaw stond op. Blijkbaar had hij wel zin in een training. Mooi. Want een luie Apprentice, daar had je nauwelijks iets aan. Even vroeg hij zich af of hij Gingerpaw niet beter mee kon vragen. Hij had zijn andere Apprentice al even niet gezien en vroeg zich af of hij geen training nodig had. Maar had hij de kater wel in de Den gezien? ''Kunnen we dan eerst naar de watervallen gaan?'' De stem van Bravepaw doorkuiste zijn gedachten. Hawkscream knikte en liep het kamp uit. De eerste keer was altijd de mooiste. hij wierp een blik naar achteren, hij wilde het gezicht van Bravepaw graag zien als hij eenmaal voorbij de muren waren war hij zes Moons achter had gezeten. Nu kon hij heen waar hij wilde. Het pad van de Warrior strekte zich uit voor hem. En het was Hawk's taak om hem erbij te helpen. Dus nu moesten ze naar de watervallen. "Goed, dan mag je nu je eerste passen naar buiten doen." Zei Hawk toen hij eenmaal voorbij de ingang was. Trots keek hij in de richting van Bravepaw. Was hij klaar om een echte Apprentice te worden?

Mega flut x3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 16:45

Bravepaw volgde vrolijk zijn mentor. Straks kreeg hij z'n eerste training. Hij hoopte dat Stormstar trots op hem zou zijn, en Mousefur en zijn ouders natuurlijk ook. Hij ging gewoon laten zien wat hij waard was! Toen ze aan de rand van het kamp waren keek Hawkscream hem trots aan. ''Goed, dan mag je nu je eerste passen naar buiten doen.'' Even keek Bravepaw achterom, het veilige kamp, zijn ouders, broertjes en zusjes. Hij greens en stapte het kamp uit. Hij keek nog even achterom, nu pas begon zijn leven echt. Vrolijk keek hij Hawkscream aan. ''Hoe groot is het Riverclan territorium?'' Vroeg hij nieuwsgierig en keek rond, zover hij keek best groot. Hij snoof eventjes en keek zijn mentor stralend aan. ''Veel beter dan in het kamp.'' Zei hij en keek rond. In de verte hoorde hij geklots. ''Is dat de waterval?'' Hij deed een paar passen vooruit en keek in de verte, maar hij kon niet echt wat onderscheiden. Vragend keek hij zijn mentor aan, en in zijn blik stond: Die kant op?

Die van mij ook x'D


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimema 8 okt 2012 - 20:23


De Apprentice keek nog een keer om naar het kamp voordat hij eindelijk het territorium betreed. De eerste belangrijke stap was gedaan. Nu eens zien of hij de hele tocht wel aankon. Een grijs stond afgetekend op zijn jonge gezichtje en nog een keer keek hij achterom. ''Hoe groot is het Riverclan territorium?'' Hawk keek hem vrolijk aan en dacht even na. Had hij zelf wel alle hoeken verkend? "Wij hebben het grootste deel van de rivier, dus als je die helemaal afloopt kan je zien tot waar wij gebied hebben. Tot je geen RiverClan geur meer ruikt eigenlijk." Een stralende blik werd op hem gericht. ''Veel beter dan in het kamp.'' Hawk knikte trots en stond weer op. Ze moesten maar eens naar het eerste deel van hun reis. En Bravepaw had zijn werk al gedaan. ''Is dat de waterval?'' De Apprentice trippelde voor hem langs en keek hem met een vragende blik aan. Hawk knikte en liet hem voorop lopen. "Kijk wel uit als je er al bent, ik wil niet dat mijn Apprentice op zijn eerste training al gewond raakt." Hij slikte en bedacht zich even hoe erg dat wel niet zou zijn. De kleinzoon van Stormstar, gewond door zijn roekeloosheid. Wat een schande zou dat wel niet zijn..

-Nog steeds xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimema 8 okt 2012 - 20:51

"Wij hebben het grootste deel van de rivier, dus als je die helemaal afloopt kan je zien tot waar wij gebied hebben. Tot je geen RiverClan geur meer ruikt eigenlijk." Zei Hawkscream op zijn eerste vraag. Toen hij het teken van hem kreeg als antwoord op zijn tweede vraag trippelde hij vrolijk voorop. Het gras knarste onder zijn poten en hij keek zo nu en dan even op bij het horen van een vogel. Ze zongen best mooi, zo in de vroege ochtend. "Kijk wel uit als je er al bent, ik wil niet dat mijn Apprentice op zijn eerste training al gewond raakt." Zei Hawkscream waarschuwend tegen hem en Bravepaw knikte eventjes. Hoe zou hij nu eigenlijk denken? Bravepaw was tenslotte de kleinzoon van Stormstar, leader off the Riverclan. Zou hij zich verantwoordelijk voelen voor hem? Hij besloot die gedachten maar weg te zetten toen ze bij de waterval aankwamen. Bravepaw keek zijn ogen uit, het water klotste en hij voelde een paar spetters op zijn neus. ''Wow..'' Fluisterde hij zacht zodat alleen zijn mentor het net kon horen. Hij keek omhoog, dat was pas hoog zeg! Daar waren die vogels van net niks bij.


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimedi 9 okt 2012 - 17:55


Tot zijn geluk knikte de jonge kater dat hij het begrepen had. Nog even fladderde de onheilspellende gedachte door zijn kop, maar daarna concentreerde hij zichzelf weer op de training die voor hen lag. Toen ze eenmaal waren aangekomen waren bij de waterval keek hij glimlachend naar Bravepaw's reactie. ''Wow..'' Fluisterde de stem zacht en Hawk deed voorzichtig een pas naar voren. Een sierlijke mist was te zijn aan de onderkant van de waterval. Dat was het gebied waar je de vissen kon vangen. Misschien dat als ze héél voorzichtig afdaalden via de rand, dat ze er een kijkje konden nemen. Nee. Hawk schudde zijn kop. Het was té gevaarlijk voor een eerste training. "Oke Bravepaw," Ging Hawk verder en rekte zijn lijf uit. Ze hadden nog een hele tocht te gaan. "We moeten maar eens verder, anders komen we niet voor het donker thuis. En ik wil je nog geen les nacht jagen geven." Met een glimlach op zijn gezicht draaide hij zich om. Maar waar zouden ze nu naartoe gaan? Hawk had gezien dat Bravepaw vooral tot het gevaar was aangetrokken en dus moest hij dat in de hele tocht een beetje erbij halen. "Wat denk je ervan om nu eens lans de grenslijnen te gaan? Wie weet komen we wel een ThunderClan of WindClan patrouille tegen." Natuurlijk hoopte hij dit niet, maar maakte hij een grapje. Een ongetrainde Apprentice en een jonge Warrior tegen een hele patrouille? Nee. Dat liever niet..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimedi 9 okt 2012 - 19:34

''Oke Bravepaw'' Ging zijn mentor vedder en rekte zich uit. ''We moeten maar eens verder, anders komen we niet voor het donker thuis. En ik wil je nog geen les nacht jagen geven.'' Een beetje teleurgesteld knikte hij maar hij begreep het ook wel. ''Wat denk je ervan om nu eens lans de grenslijnen te gaan? Wie weet komen we wel een ThunderClan of WindClan patrouille tegen.'' Bravepaw was meteen weer enthousiast. Hij keek zijn mentor even aan. ''Cool!'' Hij greens en keek nog even naar de waterval. Misschien kon hij daar nog wel eens stiekem heengaan, even een kijkje nemen daar beneden. Hij keek omhoog, daar waar vele katten waren gevallen, daar zou hij ook wel eens willen zijn en naar beneden kijken, wat voor'n uitzicht zou hij dan hebben? Hawkscream kon hem natuurlijk niet altijd in de gaten houden!


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimeza 20 okt 2012 - 17:23De jonge kater knikte, iet wat teleurgesteld. En helaas reageerde hij wat t;e enthousiast bij zijn vraag. ''Cool!'' Hawk schudde wat glimlachend zijn kop. Niet wetend wat hij met al die energie moest gaan doen. Misschien dat die hele tocht er wat vanaf zou halen. Hij tikte Bravepaw aan met zijn staart en wees hem erop dat hij niet te dicht bij de rand moest gaan staan. Heel even flikkerde die ene gedachte weer door zijn kop, dat de jonge kater zou vallen, maar dit keer schudde hij die al weer snel weg. "Laten we dan maar gaan." Zei hij wat kortaf en draaide zich nu echt om. Bravepaw zou hem wel volgen, dat deden alle Apprentices. Maar misschien kon hij het wat leuker maken, de weg naar de grenslijn dan. "Ok, Bravepaw. Hier komt al meteen je eerst test. Ik wil dat je op je volle snelheid naar die boom daar rent." Met zijn start wees hij op een boom, aardig wat vossenlengtes van hen af. De boom stond dichtbij de grens, oftewel de rivier. Als Bravepaw het stuk zou kunnen halen zonder te stoppen om adem te halen, zou zijn conditie aardig goed zijn. Maar omdat hij nog maar net een Apprentice was, zou het logisch zijn dat hij het niet in één keer zou halen. Toch zou Hawk niet verbaasd opkijken als deze energieke kater het zou redden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimeza 20 okt 2012 - 17:42

"Laten we dan maar gaan." Zei Hawkscream en Bravepaw volgde zijn mentor vrolijk. Na een tijdje stopte hij en begon te praten tegen hem. "Ok, Bravepaw. Hier komt al meteen je eerst test. Ik wil dat je op je volle snelheid naar die boom daar rent." Bravepaw keek zijn mentor aan, wat was dat voor'n test? Maar goed wat maakte het ook uit? Bravepaw keek naar de boom en greens even, vol zelfvertrouwen. De grijze kater haalde diep adem en begon toen met een sprint. Het was eigenlijk best makkelijk, en hij was nog snel ook. Hij strekte zijn poten steeds goed en zette dan weer af met zijn achterpoten. Bravepaw was al snel aangekomen bij de boom die Hawkscream bedoelde en hield in. Hij keek om en zag zijn mentor. Om op adem te komen ging hij maar even zitten. Hij hijgde een klein beetje, maar hij had het gehaald! Hij ging even zitten en kwam weer een beetje op adem, en was erg benieuwt wat Hawkscream ervan vond, had hij het eigenlijk wel goed gedaan? Grote twijfels kwamen opeens omhoog zetten.


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's start with it ~ DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimewo 31 okt 2012 - 18:13


De Apprentice kreeg een grijns op zijn gezicht, het zelfvertrouwen vonkte bijna van hem af. Hawk zuchtte even en schudde lichtelijk zijn kop, zodat de Apprentice het niet zou zien. Op het eerste gezicht was zelfvertrouwen een geschenk, maar wanneer je er te veel van kreeg was het een last voor zelfs de grootste Warriors. Zelfvertrouwen zou dan veranderen in arrogantie en dat leidde alleen maar tot ruzies. En toen was Bravepaw weg. Zijn snelheid was uitermate groot en het leek alsof de weg hem niet kon uitputten. Zonder te stoppen bereikte hij het eindpunt en ging zitten. Toch een beetje vermoeid? Hawk rende naar de plek, en door zijn verbeterde conditie en langere poten, kostte het hem minder energie. Bravepaw wachtte duidelijk op een beoordeling. "Goed gedaan," Zei Hawkscream en ging naast de jonge kater zitten. Vrolijk speelde zijn start in het gras. "Ik zie dat je later een grote Warrior zult worden als je zo bent in alle onderdelen. Wanneer je ouder en sterker wordt zal je conditie mee veranderen en kan je dit eind gemakkelijk redden. Niet dat dit slecht was, het was juist beter dan ik ooit had gezien. En als beloning mag je nu een kleine pauze nemen. We hebben nog ver te gaan en je hebt al je energie nodig." Hij maakte zijn zin af en ging liggen. Zijn ambere ogen keken uit over de uitgestrekte vlakte. Verderop kon hij de bovenkant van het kamp al zien. Die zouden ze voor een dag even niet zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Let's start with it ~ DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitimevr 9 nov 2012 - 20:44

"Goed gedaan." Zei de stem van Hawkscream toen die blijkbaar ook was aangekomen. Bravepaw hijgde nog een beetje na, zo hard had hij nog nooit gerent! "Ik zie dat je later een grote Warrior zult worden als je zo bent in alle onderdelen. Wanneer je ouder en sterker wordt zal je conditie mee veranderen en kan je dit eind gemakkelijk redden. Niet dat dit slecht was, het was juist beter dan ik ooit had gezien. En als beloning mag je nu een kleine pauze nemen. We hebben nog ver te gaan en je hebt al je energie nodig." Sprak Hawkscream hem toe. Dankbaar legen Bravepaw zijn kop even neer en doezelde half weg. Zijn hart ging van het harde bonzen weer naar het rustige kloppen en na een tijdje stond hij op, want als hij bleef liggen zouden ze nooit vedder komen dan deze boom. Even keek hij rond, nergens water te bekennen, en eigenlijk had hij wel dorst gekregen. Bravepaw keek even naar zijn mentor. ''Zullen we dan maar weer vedder gaan?'' Hij glimlachte vrolijk, dit was een geweldige eerste training, met een geweldige mentor!


Let's start with it ~ 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's start with it ~   Let's start with it ~ Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's start with it ~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: