Hunting (Hawkscream) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hunting (Hawkscream)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimezo 23 sep 2012 - 18:58

Petalpaw werd wakker uit een droomloze slaap. Ze ging de apprentices den uit. Nadat ze een klein visje naar binnen had gewerkt verliet ze het kamp om te gaan jagen. Ze was niet aangewezen om mee te gaan met een patrouille en ze zag zo gauw geen vrienden van haar in het kamp, dus ging ze alleen. Onder het lopen dacht ze aan de afgelopen dagen. De training van de vorige dag was goed gegaan. Erg goed. Smoketear had op haar jachttechnieken weinig aan te merken gehad en zelfs het vechten was best aardig gegaan. Zou ze al bijna een warrior mogen worden? Ze was nog wel erg jong, maar het kon wel. Dan zou ze warrior zijn, net als Hawkscream. En ze zou een nieuwe naam krijgen. Wat zou het worden? Ze hoopte dat Stormstar haar een goede warriornaam zou geven, maar dat zou waarschijnlijk wel zo zijn. Voor zover zij wist wist RiverClans leider iedereen altijd een goede naam te geven.
Als ze warrior zou zijn zou ze dezelfde rang hebben als Hawkscream. Dan zouden ze op gelijke hoogte staan. En misschien, heel misschien zou ze dan zelfs al een eigen apprentice krijgen, net als hij.
Ja, en misschien kan ik dan ook wel ineens vliegen, dacht ze, natuurlijk krijg ik niet meteen een apprentice. Bovendien, voor hetzelfde geld duurt het nog manen voor ik warrior wordt. Zeker als ik alleen maar aan warrior worden sta te denken in plaats van te jagen. Misschien stond Smoketear op dit moment zelfs wel te kijken hoe zij stond te niksen. Dan zou hij zijn vader zéker niet aanraden haar al warrior te maken.
Opeens dreef een bekende geur haar kant op die ze meteen herkende. 'Hawkscream,' begroette ze hem spinnend. 'Hoe gaat het met je training? Van je apprentice, bedoel ik.'
Hunting (Hawkscream) 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimevr 5 okt 2012 - 16:33


Een klein zwart kraaloogje keek bijna in zijn richting. Hawk wachtte rustig af tot het kleine muisje wat rustiger zou worden. Dan zou hij toeslaan. De Warrior begroef zijn klauwen in de zachte donkere aarde. Het muisje ging weer verder met het eten van het zaadje dat tussen zijn kleine pootjes zat. Hawk spande zijn spieren aan en zette zich af met zijn achterpoten. In minder dan een seconde werd zijn snelheid verdubbeld en zonder dat hij het wist was hij al aangekomen bij het muisje. In een flits zag hij het kopje dat omhoog schoot en zijn aanvaller zag, en toen een plas van bloed. De nekvel van zijn prooi zat tussen zijn kaken geklemd. Trots zwiepte hij heen en weer met zijn staart en schudde hij zijn vacht uit. Kleine takjes en aardkorrels vlogen van zijn vacht af. Maar vlak voordat hij het muisje neer wilde leggen rook hij een maar al te bekende geur. Was het echt zo? Was het echt Petal?

Vrolijk rende Hawk door het kleine bos en kwam uit bij een soort open plek. En daar zag hij haar. De poes die hij had ontmoet in zijn Apprentice tijd en de poes die hem van zijn dood had gered. Nog steeds voelde hij zich zo schuldig voor zijn kwade reactie op haar. Waarom was hij toch zo boos geweest op haar? De Warrior schudde zijn kop en rende naar haar toe. 'Hawkscream,' Begtoette de Apprentice hem spinnend en Hawk ging naast hij staan. Zijn vacht raakte net niet die van haar aan. Af en toe had hij het gewoon nodig om bij haar te zijn. Ze was zijn enige vriend, om het zo te noemen. En wie weet dacht zij ook zo over hem.. 'Hoe gaat het met je training? Van je apprentice, bedoel ik.' Een zachte glimlach krulde rond zijn lippen en hij richtte zijn ambere blik op Petal. "Wel goed, alleen komen ze beide niet echt vaak opdagen. Ach, zo was iedereen wel een keer. Maar hoe gaat het met die van jou?" Vroeg hij uiteindelijk en voelde zich weer ongemakkelijk bij het grote leeftijdsverschil.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimezo 7 okt 2012 - 9:15

Hawkscream kwam naast haar staan. Zijn geur werd sterker en dat vond ze wel fijn. Hij had een prettige geur. "Wel goed, alleen komen ze beide niet echt vaak opdagen," antwoordde hij glimlachend, "Ach, zo was iedereen wel een keer. Maar hoe gaat het met die van jou?" vroeg hij. 'Goed,' antwoordde Petalpaw. Het was een beetje vreemd om zo over de training te praten met iemand die zelf maar liefst twee apprentices had en er niet zelf een was, zoals zij. 'Gisteren ging het echt goed. Smoketear zei dat hij niets op mijn jachttechnieken aan te merken had.' Ze straalde van trots. Wat nou als ze écht al bijna warrior zou worden? Wat zou dat geweldig zijn. Dan zou ze niet zo heel veel jonger meer lijken dan Hawkscream en dan konden ze misschien vaker samen gaan jagen. Eerst joeg ze altijd liever alleen, gewoon omdat dat rustiger was, maar ze vond het altijd gezellig met Hawkscream, ondanks het verschil in rang en leeftijd.

Ze keek hem aan en zag dat zijn gouden ogen een lichte ongemakkelijkheid uitstraalden. Door haar? Waarschijnlijk komt het door het leeftijdsverschil, dacht ze, maar toch was een klein deel van haar bang dat het door haar kwam dat hij zich ongemakkelijk voelde.
Hunting (Hawkscream) 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimema 8 okt 2012 - 18:52


'Goed,' Antwoordde de Apprentice en Hawk voelde het ongemakkelijke gevoel iet wat verminderen. Petal zou toch binnenkort de 12 Moons bereiken en een ceremonie krijgen waarbij ze haar Warriornaam ontving. Hopelijk zou dat ook snel komen, want hij schaamde zich een beetje voor het leeftijdsverschil. Wat nou als iemand hen nou zo zag? Wat nou als hij er voor werd uitgelachen omdat hij geen vrienden had van z'n eigen leeftijd. Zelfs zijn familie had hem in de steek gelaten. 'Gisteren ging het echt goed. Smoketear zei dat hij niets op mijn jachttechnieken aan te merken had.' Petal's stem deed hem opschudden uit zijn gedachten. Aan haar houding te zien straalde ze van trots. Hawk's glimlach keerde weer terug, dit keer wat groter.

"Dat is mooi," Snorde hij en drukte zijn neus vriendschappelijk tegen haar oor aan. Eigenlijk was het wel vreemd. Ze hadden elkaar één keer gezien en meteen had het geklikt naar zijn gevoel. Misschien dat hij wel een verdere vriendschap kon uitbouwen wanneer Petal een Warior was. "Wat denk je dat je Warriornaam wordt?" Vroeg hij wat nieuwsgierig en keek haar recht aan. Toch kon iedereen wel gerust zijn met de Warrionaam die je kreeg. Stormstar kon ze wel goed bedenken. Hawk was vooral trots op de zijne. Hij was Stormstar echt dankbaar voor dat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimedi 9 okt 2012 - 21:07

Gelukkig leek het ongemakkelijke gevoel bij Hawkscream snel weer te verdwijnen en ze dacht niet dat hij het alleen verborg. "Dat is mooi," zei de kater en hij drukte zijn snuit zacht tegen haar oor. Nu wist Petalpaw zeker dat zijn korte moment van ongemakkelijkheid niet door haar kwam en haar gespin werd luider. Ze gaf zijn schouder een klein likje. "Wat denk je dat je Warriornaam wordt?" vroeg Hawkscream. 'Ik weet het niet,' zei Petalpaw. 'Misschien iets van Petal..., eh, ..song? Of zoiets? Of Petaldance? Ik weet het echt niet.' Ze keek hem aan. Hij had een prachtige naam: Hawkscream. Er zat een soort kracht in die naam. Als ze hem hoorde moest ze steeds aan de roep van een havik denken. Ze vond dat altijd een mooi geluid. Er klonk een soort uitdaging in door, vond ze, en tegelijk een gevoel. Een uitgelaten gevoel. Het gevoel om te kunnen vliegen, om te duiken, om de wind hoog in de lucht te voelen en te weten dat je een soort macht hebt. En dat alles in één naam...


Hunting (Hawkscream) 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimewo 10 okt 2012 - 18:29


Hawk hoorde het gespin van Petal luider worden en richtte zijn blik op de rivier die in de verte stroomde. Water had hem nooit echt bewonderd. Hij was er bijna in verdronken tijdens zijn eerste training. Een rilling liep over zijn rug toen hij dacht aan de herinnering. Gelukkig was zijn Mentor Dreamheart er toen voor hem geweest. Ze was er trouwens altijd voor hem geweest. Ook toen hij niet was komen opdagen voor al die trainingen en hij haar in de steek had gelaten. Een zachte zucht gleed over zijn lippen en hij keek Petal weer blij aan. Maar nu had hij haar. Als vriendin dan. 'Ik weet het niet,' Zei de poes en Hawk glimlachte. 'Misschien iets van Petal..., eh, ..song? Of zoiets? Of Petaldance? Ik weet het echt niet.' Har blik werd op hem gevestigd en hij begon wat na te denken. "Hmm," Zei hij en sloot zijn ogen. "Petaldance is wel mooi, omdat ze zo soepel beweegt en ook snel bent. Maar dat laten we wel aan Stormstar over." Hij opende zijn ogen weer en keek de Apprentice aan. "Maar wat zullen we vandaag eens gaan doen? Geen training, niets. Gewoon een leuk dagje samen." Hopelijk had hij die kloof niet weer geopend door dit voor te stellen..

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimedo 11 okt 2012 - 20:23

"Hmm," Zei Hawkscream. Hij sloot zijn ogen. "Petaldance is wel mooi, omdat je zo soepel beweegt en ook snel bent. Maar dat laten we wel aan Stormstar over." Petalpaw glimlachte. Hij keek haar aan. "Maar wat zullen we vandaag eens gaan doen? Geen training, niets. Gewoon een leuk dagje samen," stelde hij voor. 'Ja, leuk!' zei Petalpaw misschien iets té blij. Maar ze vond het gewoon ook heel gezellig met hem. Bij anderen zou ze minder enthousiat gereageerd hebben, maar om de een of andere reden vond ze het eigenlijk altijd wel prettig om bij Hawkscream te zijn.
Die ene keer, de eerste keer dat ze elkaar zagen nadat hij warrior geworden was, was een beetje ongemakkelijk geweest. En de keer daarna, bij de rivier... daar wilde ze liever niet eens aan denken. Wat als ze iets later was geweest? Dan zou hij er nu niet zijn... Petalpaw beet op haar lip om niet te gaan huilen. Maar hij is er toch? je was op tijd en hij leeft nog, dan moet je niet gaan huilen, dacht ze. Gelukkig wist ze de tranen terug te dringen en had Hawkscream het waarschijnlijk niet gezien.
Hunting (Hawkscream) 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimedo 25 okt 2012 - 15:28


Een glimlach sierde haar kopje. Er was bijna niets meer te zien van hun leeftijdsverschil, misschien alleen qua grootte. Maar als je naar hun innerlijk keek, zag je bijna niets. 'Ja, leuk!' Zijn voorstel was dus goedgekeurd, misschien wel iets te goed. Hawk gniffelde en strekte zijn rug. Zijn borst raakte bijna het met dauw bespikkelde gras. Hij sloot zijn ogen gerustgesteld en probeerde even niet naar Petal te kijken. Straks zouden katten nog gaan denken dat hij een relatie met haar had. Nee. Ze waren gewoon goede vrienden die een andere rang hadden. En Petal zou toch bijna de 12 Moons bereiken en dan zouden ze gewoon normale Warrior-vrienden zijn. "Ok, waar wil je naar toe gaan dan?" Besloot hij te vragen om de stilte te doorbreken, die moest hij zien te ontwijken. Want anders zou die kloof weer terugkeren. Zijn ambere ogen waren gericht op de groen gekleurde van Petal. Er leek iets veranderd te zijn, maar dat konden ook zijn gedachten zijn. Het was vast niets geweest, toch? "Heeft Smoketear je al geleerd hoe je moet zwemmen?" Voor een seconde glipte hij weg. Terug naar die dag van zijn eerste training en hoe hij bijna was verdronken. Snel schudde de Warrior zijn kop en probeerde deze erbij te houden. Hij was nu bij Petalpaw en samen kon hen niets gebeuren..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunting (Hawkscream) DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitimevr 26 okt 2012 - 9:17

Hawkscream deed zijn ogen opnieuw even dicht. Toen hij ze weer open deed vroeg hij: "Ok, waar wil je naar toe gaan dan?" Hij keek haar aan. Ze haalde diep adem om haar vorige gedachten weg te krijgen en dacht na over zijn vraag. In ieder geval niet de rivier. Misschien de kleine stroom? Daar was in ieder geval nauwelijks verdrinkingsgevaar. 'De Kleine Stroom?' stelde ze dus voor. "Heeft Smoketear je al geleerd hoe je moet zwemmen?" vroeg hij. 'Natuurlijk,' antwoordde ze met een klein lachje. Wat dacht hij dan. Dat was na de rondleiding en een kort lesje muizenjacht het eerste geweest wat Smoketear haar had geleerd. Maar misschien had hij het zwemmen pas later in zijn training geleerd. Ze wist eigenlijk niet hoe andere mentoren dat deden. Nou, als ik mentor wordt dan zal zwemmen in ieder geval één van de eerste dingen zijn die ik mijn apprentice leer, dacht ze, je weet maar nooit wanneer ze het nodig kunnen hebben... Maar goed, dat kwam later pas, als het al kwam. Er waren ook wel warriors die nooit een apprentice kregen. Als mij dat maar niet gebeurt, dacht ze ongerust.
Hunting (Hawkscream) 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hunting (Hawkscream)   Hunting (Hawkscream) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hunting (Hawkscream)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: