U thought you could hang around here, huh? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 U thought you could hang around here, huh?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightpaw*
Member
U thought you could hang around here, huh? DPKsfdL
!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: U thought you could hang around here, huh?   U thought you could hang around here, huh? Icon_minitimezo 30 sep 2012 - 0:45"One, two, Light is comeing for you, three, four, better lock your door, five, six, graph your crucifix, seven, eight, gonna stay up late, nine, ten, never sleep again..." Song Lightpaw terwijl ze rustig door het donker van het bos liep. Ze had geen zin om te slapen, dus was ze in het donker door het territorium van Riverclan gaan lopen. Er waren geen regels meer voor haar, dit was haar leven, zij maakte uit wat zou wou, zij deed lekker zelf wat haar aan sprak, en als haar iets niet aan sprak, deed ze het niet, of bedacht ze een smoesje om er onder uit te komen, kort om, ze deed het gewoon niet, dit was haar leven, en zij maakte uit was ze wilde. Al behoorde clan katten dat niet te doen, maar Lightpaw was geen volbloed Clan kat meer, ze was half rogue, en dat had ze zelf bepaald toen Phantom had beslote haar en Wildpaw te trainen, nu had ze Tyki er ook nog bij, en dat maakte het nog beter. Ze werd getraind door katten buiten de clan, dus vond ze zich zelf lang geen volbloed clan kat meer. Als Stormstar hier achter zou komen, wat zou haar straf dan wel niet wezen? Lightpaw grinnikte kort en trapte een steentje aan de kant. Laffe kater, als die een beetje verstand had gehad, zou Lightpaw wel meer in de gate gehouden geweest zijn. Maar dat was niet het geval. Ze kon doen wat ze wou, wanneer ze wou, niemand die haar tegen hield, want Lightpaw kwam er altijd wel mee weg met een klein miezerig smoesje. Lightpaw grinnikte. Oh, oh, oh, waar haalde Riverclan hun verstand vandaan? Waarom was ze zelf een Riverclan kat? Waarom was ze niet geboren als rogue? Lightpaw haalde haar schouders op en zette er wat meer vaart in. Ze draafde door het territorium van Riverclan tot aan de grens waar Shadowclan en Thunderclan wel dicht bij waren. Misschien zou ze Wildpaw wel zien? Om deze tijd? De maan was al op, dus ze verwachtte het niet. Niemand niet. Iedereen lag nu wel in hun nesten te pitten. Lightpaw legde zich zelf tegen een boom neer en staarde voor zich uit. Ze miste Wildpaw. Ze miste hem. Waarom kon ze niet gewoon bij hem zijn. Ze gromde en ging weer recht op zitten en begon met ijsberen. 'Waarom? Waarom moeten die stomme regels er zijn, waarom kan ik niet gewoon naar mijn beste vriend toe zonder bang te hoeven zijn gesnapt te worden,' ze gromde en sloeg weer tegen een steen aan met haar poot. Maar dit keer deed het pijn. 'Verd*mme!' Riep ze kwaad uit. En toen hoorde ze geritsel. Ze keek om, en zag dat het Wildpaw niet was, ook geen andere Shadowclan kat, maar een Thunderclan kat. Ze siste. 'Dit was nou niet bepaald de beste timing om hier gedag te komen zeggen, liefje,' grauwde ze.
_________
&Molepaw
&Wildpaw

Flut ._.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
U thought you could hang around here, huh?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: