Is the pain gone? [& Frostpaw.] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Is the pain gone? [& Frostpaw.]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Linesong
Member
Is the pain gone? [& Frostpaw.] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Is the pain gone? [& Frostpaw.]   Is the pain gone? [& Frostpaw.] Icon_minitimewo 3 okt 2012 - 19:38

Rustig liep Linepaw over de vlakte, wat ze aan het doen was wist ze zelf niet echt. Ze was aan het rondlopen, maar waarom? Geen idee, ze wist even niet wat ze anders moest doen. Uiteindelijk kwam ze aan bij de grote steen, ze sprong er op en ging doelloos op haar rug liggen. Ze keek licht verveeld naar de wolken die tikkertje in de lucht speelden. Het zonnetje scheen vrolijk en verwarmde haar buikje en de grijze steen onder haar rug, even sloot ze haar ogen, maar deed die daarna alweer open. Ze draaide zich op haar rug en keek het grasland op, haar gedachten dwaalden een beetje af naar wat er de vorige dagen was gebeurt. Applepaw die haar begon te pesten, haar eerste training met Hollystar, Frostpaw die ze was tegengekomen... Haar gedachten bleven even bij Frostpaw, hoe zou het nu met zijn poot vergaan? Zou hij al beter zijn of zou hij er nog steeds last van hebben? Een zachte zucht ontsnapte uit haar lichaam en even sprong ze van de steen af. Plots klonk er beweging achter haar en in een seconde had ze zich omgedraaid, direct met haar aandacht erbij en haar ogen wijd open. 'Wie is daar?' vroeg ze nog net niet sissend, maar toen ze een witte vacht zag met blauwe ogen glimlachte ze even. Frostpaw... 'Ow ben jij het' zei ze grijnzend, 'Ik schrok wel hè!' Ze grinnikte even vrolijk. 'Hoe gaat het trouwens met je poot?' Ze liep even naar de kater toe en liep een rondje om hem heen, waarna ze voor hem ging zitten.

- Flut )= -Is the pain gone? [& Frostpaw.] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Is the pain gone? [& Frostpaw.] DPKsfdL
Maartje
111

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Frostberry
BerichtOnderwerp: Re: Is the pain gone? [& Frostpaw.]   Is the pain gone? [& Frostpaw.] Icon_minitimedo 4 okt 2012 - 17:31

Vrolijk wandelde de witte kater door het hoge groene gras, zijn ijsblauwe blik vloog overal naartoe. Bladval woedde over het territoria van alle Clans, het zag er vrolijk en kleurrijk uit. 'Nu nog, tenminste.' Dacht Frostpaw bij zichzelf. Hij grinnikte even, vele katten hadden een hekel aan Bladval of Bladkaal, voor Frostpaw maakte het seizoen niet uit, hij genoot er toch wel van. 'Wie is daar?' Een bekende stem klonk redelijk dichtbij. Spinnend kwam de witte kater uit het gras, Linepaw. Een paar dagen geleden hadden ze elkaar ontmoet. 'Ow ben jij het' Een glimlach versierde het gezicht van de poes toen hij naar haar keek. Zij lag op de rots en hij stond onderaan de rots. 'Ik schrok wel hè!' Frostpaw moest lachen, hij klom ook op de rots en ging naast de poes zitten. 'Hallo, Linepaw.' Begroette hij de poes. Ook zijn gezicht werd versierd met een glimlach. Linepaw maakte een rondje om de kater en ging voor hem zitten. Glimlachend luisterde de witte kater naar wat de kastanje gekleurde poes allemaal te zeggen had. 'Hoe gaat het trouwens met je poot?' Frostpaw trok een bedenkelijk gezicht. 'Tja, eigenlijk is het zo goed als genezen,' Hij kreeg contact met de ogen van de poes. 'Maar, hoe gaat het met jou?' Die vraag interesseerde hem eigenlijk meer. Frostpaw nam niet de tijd om zichzelf even te wassen, het zou misschien onbeleefd overkomen bij Linepaw. Vrienden waren voor Frostpaw eigenlijk alles, omdat hij geen familie had of iets anders in de Clan. Hij had dan wel niet zo veel vrienden, maar dat lag aan hem zelf, hij was immers niet zo enorm vaak in het kamp. Hij was meer op zichzelf, maar bij Linepaw was het anders. Het was gewoon te stil zonder haar in de buurt, veel te stil.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Linesong
Member
Is the pain gone? [& Frostpaw.] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: Is the pain gone? [& Frostpaw.]   Is the pain gone? [& Frostpaw.] Icon_minitimeza 20 okt 2012 - 16:17

Is the pain gone? [& Frostpaw.] 200v1c9
Frostpaw trok een bedenkelijk gezicht. 'Tja, eigenlijk is het zo goed als genezen,' Ze glimlachte, 'Mooi zo' zei ze vrolijk en keek hem even aan. 'Maar, hoe gaat het met jou?' vroeg de kater toen en even dacht ze na, zou ze van Apple vertellen? Ze wou wel, maar ze durfde het niet... Wat als Apple erachter kwam dat ze het verteld had? Dan... Haar zus was tot veel in staat en nudat ze veranderd was in een monster durfde ze niet veel meer als het met haar te maken had. 'Goed hoor' zei ze toen maar en keek naar de grond, ze kon er niet tegen te liegen tegen haar vrienden, maar vertellen over wat er allemaal was gebeurt tussen haar en Apple? Nooit. Tenminste, niet nu, hij zou er toch ooit achterkomen... Toch? Twijfels borrelden in de jonge poes op, maar toch wist ze deze te verbergen. Even keek ze naar de lucht, die nog steeds even blauw zag als daarnet, 'Zin om iets te doen?' vroeg ze weer vrolijk, hopelijk had Frost niks door of kon ze met deze vraag de vraag "weet je het zeker" afweren. Ze wou het wel vertellen, maar kon het niet. Ze durfde het gewoon niet, bang voor wat zou volgen. Waarom liet Starclan haar eigenlijk zo leiden? Was ze het soms niet waard om warrior te worden? Wat zou Starclan nog meer voor haar in petto hebben? Plots merkte ze dat ze niet aan het opletten was en een beetje in gedachte verzonken was. Direct keek ze op, 'Sorry...' mompelde ze, waarna ze even glimlachte en ze hem weer aankeek. 'Maar, wat wil je dus doen?' vroeg ze weer opgewekt en keek hem even vrolijk en met een schuin kopje aan.
Is the pain gone? [& Frostpaw.] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosescent
Member
Is the pain gone? [& Frostpaw.] DPKsfdL
Maartje
49

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender:
Rank:
Rosescent
BerichtOnderwerp: Re: Is the pain gone? [& Frostpaw.]   Is the pain gone? [& Frostpaw.] Icon_minitimedi 23 okt 2012 - 18:35

Linepaw had duidelijk zin om iets te doen, ze vroeg er twee keer naar. Frostpaw keek bedenkelijk rond, hij zag een aantal vogels door langs de bomen racen. Hij dacht niet echt aan jagen, dat bedoelde Linepaw waarschijnlijk niet met 'iets doen'. Bedenkelijk bleef hij rondkijken. 'Tja, wat valt er nou te doen?' Alleen jagen had zin, Linepaw leek hem niet echt het type om wild te stoeien. Nu was het ook zo dat zijn poot nog niet helemaal genezen was, maar daar ging het in principe niet om.

Wordt nog afgemaakt Wink.
Lilyhtorn ~ Frostpaw. ~ Case ~ Rosescent ~ Brambleberry
Is the pain gone? [& Frostpaw.] B55yqb
Other:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Is the pain gone? [& Frostpaw.]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: