Gaze up and wish 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Gaze up and wish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Birchpaw
Member
Gaze up and wish DPKsfdL
SURPRISE MOTHERFUCKER!
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7½ Moon
Gender:
Rank:
Birchpaw
BerichtOnderwerp: Gaze up and wish   Gaze up and wish Icon_minitimezo 9 dec 2012 - 13:59

Vanaf de ingang van de medicine den staarde twee gif groene ogen naar de besneeuwde open plek van het kamp. Sneeuw had toegeslagen. Nu kon je niet meer terug. Leaf-bare was in volle gang. Haar vuur rode pels stak als een baaierd van vuur af tegen haar witte ondergrond. Emberpaw en Goldenpelt hadden beide zich klaar gemaakt voor eventuele slachtoffers van Leaf-bare maar tot nu toe waren er gelukkig nog geen slachtoffers gevallen. Emberpaw was nerveuzer dan normaal. Ze weidde het aan het feit dat ze misschien haar eerste green cough ging meemaken aankomende leaf-bare maar ergens was ze zeer zenuwachtig dat er sinds kort een ThunderClan kater bij hen in de clan leefde. Ze had zijn inkomst nauwkeurig gevolgd vanaf haar veilige den en was zo snel mogelijk het kamp uitgegaan toen ze kon. Ze kon niet geloven dat hij zo maar ingenomen was! Haar dunne staart ging zenuwachtig heen en weer toen ze een gigantische, donkere schaduw de open plek over zag lopen. De kater was zo zwart als de nacht en een lichaam waar je 'u' tegen zei vol met littekens. Zonder twijfel zou hij haar zo om kunnen halen. Langzaam kwam ze overeind toen hij het kamp uit ging, ze volgde hem met haar gif groene ogen. Zachte vlokjes sneeuw begonnen neer te dwarrelen. Ze kon het niet helpen, ze was te nieuwsgierig voor haar doen en ze wilde persé uitvinden wat hij ging doen. Ze trippelde met haar gewoonlijke, lichte tred naar de uitgang van het kamp en sprong er doorheen voor het eerst niet rennend. Ze zag hem verdwijnen tussen wat struiken in de verte. Op dat moment riep Emberpaw zich tot de orde. Je hebt geen tijd om nu domme dingen te gaan doen! Ga wat kruiden zoeken zoals Goldenpelt je had opgedragen, wees geen lafaard! Haar stem klonk stern in haar hoofd, maar ze reageerde er niet echt op. Emberpaw zuchtte en draaide zich weg van de struiken om richting het dennen bos te gaan. Nu was er geen tijd om je tijd te verspillen omdat je een kat niet vertrouwde. Ze sprong weg en begon te rennen zoals ze gewoonlijk deed, zo snel als haar korte beentjes haar maar dragen konden.

Emberpaw kwam slippent tot stilstand tussen de kale, dennen bomen. De naalden waren bedekt met sneeuw, soms viel er een stukje af. Haar poot kussentjes waren koud. Zuchtend begon ze bij de dichtstbijzijnde dennenboom wat sneeuw weg te krabben, hopend om iets nuttigs te vinden. Dit herhaalde ze bij nog wel negen bomen voor ze uiteindelijk toe moest geven dat er niets te vinden was. Zuchtend keek ze om zich heen. De asgrauwe lucht zag er niet echt uitnodigend uit en een koude bries deed haar opschrikken uit haar gedachten. Ze was zich er van bewust dat ze bekeken werd. Toen ze langzaam naar rechts keek stond daar niemand minder dan Darkfire. Ze voelde haar binnenste in één krimpen hoewel ze haar gezicht strak hielt en niets liet merken in haar uiterlijk. "Hallo, Darkfire" Miauwde ze duidelijk hoorbaar. Ze haalde diep adem. Ze was zich ten volste er van bewust dat ze minstens twee koppen kleiner was dan Darkfire. Ze was altijd al klein geweest waardoor ze waardeloos was met één op één gevechten, maar haar snelheid en kleine lichaam maakte haar de winnaar als ze pijlsnel ergens weg moest komen of zich ergens onderuit moest wurmen. Op die manier kon ze zeggen dat ze gezegend was met zo'n klein lichaam. Aangezien ze een medicijn kat was had ze haar klauwen ook niet zo zeer nodig voor bloed te vergieten, meer om kruiden mee te kneden. "Wat brengt jou hier?" Probeerde ze toen en ze forceerde een stijve glimlach.

Tekst; "Spoken"
Company; Darkfire


Gaze up and wish Xfrk08

ID RATHER EAT RANDEH:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gaze up and wish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: