When Snow Falls Down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When Snow Falls Down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan
When Snow Falls Down R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: When Snow Falls Down   When Snow Falls Down Icon_minitimevr 14 dec 2012 - 17:41


I N N E R G H O S T


Haar zwarte poot liet een afdruk achter in het witte sneeuw toen ze naar voren liep. Haar koude blauwe ogen waren op een lijster gericht die tussen het sneeuw zat te woelen op zoek naar iets te eten. Jammer genoeg deed de lijster dat voor niets, gezien die straks zelf in eten zou veranderen. Ze zette voorzichtig een stap naar voren terwijl haar lange zwarte staart een keer heen en weer zwiepte. Vervolgens zette ze af met haar achterpoten en greep ze de lijster vast. Ze brak de nek en liep met de lijster in haar bek naar een wat beschut plekje. Daar verstopte ze de lijster en vervolgens ging ze veder met haar jacht. Haar gedachten vloog even terug Flamepath, en toen de rare gevoelens die af en toe door haar buik heen gingen. Kon het? Was ze drachtig? Nu al? Ze bleef even stil staan en haar koude blauwe ogen vlogen naar haar buik. Het kan niet... Ging er door haar kop heen. Moest ze haar vermoedens aan Flamepath vertellen? Of moest ze nog even wachten. Innerghost gromde even en stak haar nagels in de grond. Doe normaal Innerghost, zo veel is er niet gebeurd! Sprak een stem in haar kop kwaad tegen haar. Innerghost stak haar neus in de lucht toen op nieuw de geur van een prooi haar neus binnen stak. Het was de geur van rat. Dat klopte wel. Innerghost zakte op nieuw in een mooie sluip houding, en haar wat bredere lichaam voor een poes bewoog zich toch wel lenig naar voren. Ze mocht dat iets vorser dan de meeste poezen gebouwd zijn, ze was wel lenig en snel. Haar klauwen waren vooral wat groter. Ze was ook meer voor het vechten gebouwd, maar jagen ging haar prima af. Op twee foxlengths weg van de rat bleef ze staan en stelde ze in hoe ze moest springen. Toen ze had besloten dat ze prima stond sprong ze en raasde ze meteen met haar bek op de nek van de rat af, en ze brak de nek. Het ratje had geen kans gehad om te schreeuwen, en haar tweede prooi vandaag was binnen. Ze snoof de lucht op, enkel rook ze nu geen prooi behalve de dode rat voor d'r. Ze veegde wat sneeuw over de rat heen en liep veder. Toen drong wel een andere geur haar neus binnen. Kat. Die herkende ze als Timberclaw, een goede warrior binnen de clan. Innerghost liep tussen de bosjes heen op de kater af. De kater was een slag groter dan haar. Ze knikte even naar de warrior te begroeting. "Wel hallo, Timberclaw," begroette ze de warrior. "Ook op jacht?" besloot ze vervolgens te vragen. Ze likte wat overige bloed van haar lippen af van de rat die een eindje veder op lag.

Words: 466 Mood: Variable Company: Timberclaw


Take the time of your life...
Before you know, it is over...


When Snow Falls Down Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When Snow Falls Down DPKsfdL
Linn
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♦ 26 moons ♦
Gender:
Rank:
Timberclaw
BerichtOnderwerp: Re: When Snow Falls Down   When Snow Falls Down Icon_minitimevr 14 dec 2012 - 21:31

When Snow Falls Down 34exauo

Twee gele ogen staarden strak naar zijn prooi, terwijl de stevig gebouwde kater zijn lichaam bewoog en hij zo laag mogelijk de rat probeerde te besluipen. Door zijn grootte was hij snel zichtbaar, maar als hij zijn gefocust hield dan moest het wel lukken om voldoende te kunnen jagen voor zijn clan. Toen hij vond dat hij dicht genoeg bij de rat stond schoot hij stevig omhoog en viel zijn massieve poot meteen op het diertje zodat zijn nek brak en het dier zonder pijn direct overleed. Hij gooide er wat sneeuw over heen en ging gewoon weer verder met zijn jacht. Prooi zou hij later ophalen, zoals elke warrior deed. Zijn massieve lichaam bewoog zich voort in de witte sneeuw, terwijl het gekras van de vogels in de lucht duidelijk hoorbaar was. Ja, ze hadden hem al opgemerkt waardoor vogels weg begonnen te vliegen. Zijn gele ogen hield hij gefocust op de vliegende vogels, toen er een vogel dichtbij vloog duwde hij onverwachts zijn poten omhoog en schoot hij in een stevige en haast perfecte sprong de lucht in. Met zijn grote klauwen greep hij een dikke duif vast en trok deze terug naar de grond. Eenmaal onder aangekomen beet hij het dier dood en besloot hij om terug te gaan naar het kamp zodat hij weer wat monden kon voeden. Met de duif in zijn bek ging hij weer terug op pad naar zijn vorige prooi, om vervolgens richting kamp te gaan. Plots drong de geur van een andere kat tot hem door. De geur was bekend, dus een shadowclanner. Het was Innerghost, als hij het goed had. De zwarte poes met cyaan blauwe ogen verscheen waardoor de kater zijn duif op de grond legde en kalmpjes knikte naar de poes. "Wel hallo, Timberclaw," "Hallo, Innerghost." Grijnsde hij zacht, waarna hij wat sneeuw over zijn prooi heen lag om de geur voor mogelijke andere prooidieren te verbergen. "Ook op jacht?" Rustig schudde hij zijn hoofd heen en weer als een nee. "Ik was juist van plan om terug te gaan naar het kamp, om de prooi die ik gevangen had alvast ernaar toe te brengen." Hij keek kort naar de duif. "Ik ben voorzichtig met de prooi die ik van, zie je?" Een beetje onhandig moest hij lachen, waarna hij zijn blik van de poes afwende en het gebied met zijn ogen even naging om te kijken of er niets anders aan was.


When Snow Falls Down 34exauo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
When Snow Falls Down R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: When Snow Falls Down   When Snow Falls Down Icon_minitimezo 16 dec 2012 - 21:21


I N N E R P A W


Ze liet de rat achter en de geur van een bekende drong haar neus gaten binnen. Die bekende stond ook wel bekend als Timberclaw, een goede sterke warrior. Iemand waar anderen wel een voorbeeld aan kon nemen. Het kon Innerghost ook zeker niet verbazen dat wanneer het ooit zo ver zou zijn, hij een kans zou maken op een hoger plekje binnen de clan. Innerghost passeerde de warrior en groette de warrior, meteen er na concludeerde ze dat hij ook op jacht was, net als zij. Innerghost bleef staan en keek de warrior aan met een kalme blik. Haar staart zwiepte een keer op zij. "Ik was juist van plan om terug te gaan naar het kamp, om de prooi die ik gevangen had alvast ernaar toe te brengen." Sprak Timberclaw. Innerghost knikte en haar ijs blauwe ogen gleden naar de gevangen duif. "Ik ben voorzichtig met de prooi die ik van, zie je?" Vervolgde Timberclaw. Weer keek Innerghost kort naar de prooi die de kater had gevangen. ]"Goede vangst," complimenteerde ze. "Maar, ja, ik snap het, anders ga ik even met je mee, brengen we het prooi terug, en daarna kunnen we wel even samen jagen, als je wil?" Stelde ze voor met een grijns. Samen jagen ging vaak stukken sneller, en ving je al snel heel wat meer. Innerghost kon de clan nu wel even tevreden stellen met een lijster en een rat, hadden de elders en of de queens wat te eten. Bij de gedachte aan Queens werd haar blik even afwezig, misschien... misschien werd zij straks moeder, maar dat was te snel? Niet? Innerghost duwde de gedachte aan kittens meteen weer weg. Dit was geen goede periode van het jaar om kittens te krijgen. Ze was nog maar net warrior, en dan al drachtig zijn? Dat klopte niet. Dat was te snel, naar haar mening. Innerghost stak haar nagels een keer in de grond en weer uit en keek Timberclaw aan, hopend dat de kater niks van haar had opgemerkt.

Words: 334 Mood: Friendly, and expect Company: Timberclaw

Take the time of your life...
Before you know, it is over...


When Snow Falls Down Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When Snow Falls Down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: