de wereld laten zien 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 de wereld laten zien

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedi 2 nov 2010 - 20:03

ze wachten nog even op het antwoord van Snakekit. Daarna liep ze het kamp uit. Ze wist dat Snakekit achter hem aan liep. Ze wist niet hoe ze wist dat hij achter haar liep maar ze wist het. veder op stopte evileye en ging zitten. 'hier is het groepje bomen. dit is een klein groepje bomen in het ShadowClan' legde evileye uit. 'dit is een gebied dat voornamelijk uit vlaktes en moeras bestaat. Hier vind je vaak apprentices die trainen en de beschutting lokt prooidieren.' vertelde ze veder. ze keek lief naar Snakekit ook al was het moeilijk om te laten zien dat ze lief keek door haar ogen.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
209

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Snakewhisper
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedi 2 nov 2010 - 21:12

Snakekit wachtte ongeduldig op Evileye. Hij wou heel erg graag de wijde wereld zien! Hij zou het zo fantastisch vinden om alle hoeken van SchaduwClan te zien. Tenslotte, nu was hij alleen met een aardige poes. Nu had hij alle aandacht. Als Viperkit en Shadekit erbij waren, vond hij het ook wel leuk, maar dan was het ook best wel druk. Snakekit vond het ook best wel spannend om met Evileye samen te zijn. Het was een onbekende poes voor hem, maar toch leek ze erg aardig, alhoewel uiterlijk soms wel kon bedriegen. Maar als de poes in SchaduwClan zat, dan was er toch geen probleem en geen gevaar? Alhoewel... Shadowfur had ook in SchaduwClan gezeten, maar die was wel gevaarlijk. Maar ze zouden toch een kitten geen pijn doen? Tenslotte, Snakekit's mauw was zo luid, dat zijn vader hem wel moest horen. Anders zou zijn vader de lieve poes heus wel vermoorden, maar ja, dan was Snakekit natuurlijk al dood. Er ging een korte huivering door het lijfje van Snakekit, maar Snakekit schudde zijn kopje. Dat dacht hij alleen maar omdat Evileye's ogen zo rood waren, net als zijn vader. 'Denk eraan, als we terug komen en Brokenstar zou boos zijn, je moet er niet op rekenen dat hij boos is, want ik ben erbi,j maar dan moet je niks zeggen, laat mij dan het woord doen', zei Evileye en Snakekit knikte. Snakekit rende achter Evileye aan en snorde even. De poes was toch liever dan hij dacht. Nou ja... Wat hij dan daarnet voor even dacht. Hij moest eens wat meer vertrouwen hebben. Het was nog niet omdat Shadowfur slecht was, Evileye ook slecht was! Hijgend en met zijn korte pootjes, probeerde Snakekit Evileye bij te houden. Evileye stopte ineens en Snakekit ging zitten, met zijn staartje netjes rond zijn poten gekruld. 'Hier is het groepje bomen. Dit is een klein groepje bomen in het ShadowClan', zei Evileye en Snakekit keek met grote ogen. 'Dit is een gebied dat voornamelijk uit vlaktes en moeras bestaat. Hier vind je vaak Apprentice's die trainen en de beschutting lokt prooidieren', zei Evileye en Snakekit keek bewonderend naar Evileye. Dat zij dat allemaal wist! Ze keek ook erg lief en Snakekit snorde. 'Je bent lief, Evileye', zei hij, terwijl hij een kopje gaf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedi 2 nov 2010 - 21:35

Evileye zag dat Snakekit moe aan kwam rennen zohard rende evileye nog niet eens maar ja Snakekit was nog een kitten dus hij had er veel moeite voor moeten doen 'je was snel voor een kitten' compliementeerde ze Snakekit. 'je bent lief evileye' zei Snakekit. Het was niet de tekst die hij elke dag hoorde. Tenslote keeg hij een kopje van Snakekit evileye lachte lief naar het kitten 'hoe vind je het hier' vroeg ze. Ze vroeg zich af hoe ze de omgeving vond. In al de rust dwaalde haar gedachten even af naar tiger.... Toen schudde ze haar kop al neej ze moest nu met haar gedachte bij Snakekit blijven. Evileye vond het heel gezelig met Snakekit toen bedacht ze dat Snakekit ook nog een mentor moest hebben over een tijdje dat zou leuk zijn als ze Snakekit als leerling zou krijgen 'Snakekit hoe zou je het vinden als ik voor stel aan brokenstar of ik over een paar weeken je mentor mag worden' vroeg evileye. Ze was bang dat het te overhaast was maar ze zei nou eenmaal wat ze dacht ze wist niet wat Snakekit van het aanbod vond maar evileye leek het super leuk


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
209

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Snakewhisper
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedi 2 nov 2010 - 22:51

Snakekit hijgde nog even na, maar had het compliment van Evileye wel gehoord. Trots ging zijn staartje omhoog en zijn borst stak vooruit. Een compliment van een van je Clangenoten kreeg je niet elke dag en Snakekit was daarover ook best trots op zichzelf. Hij vond het altijd leuk om complimentjes te krijgen. Tot nu toe had hij er nog geen gekregen, behalve die van Evileye nu dan. Snakekit keek naar het groepje bomen waar Evileye net uitleg over had gedaan. 'Hoe vind je het hier?', vroeg Evileye toen en Snakekit keek even naar zijn poten. Hij vond het wel leuk. 'Ik vind het hier redelijk leuk. Ik vind mijn Clangenoten ook wel leuk. Behalve Graykit. Hij is gemeen', stortte Snakekit zijn hart uit. Opeens schudde Evileye haar kop en Snakekit vroeg zich af waarom ze dat deed. Hij hield zijn mond maar. Dat was in dat geval slimmer. Snakekit was een katertje dat goed nadacht voor hij iets deed. 'Snakekit, hoe zou je het vinden als ik voorstel aan Brokenstar of ik over een paar weken je mentor mag worden?', vroeg Evileye toen en Snakekit dacht even na, voor hij antwoordde. 'Dat zou ik fantastisch vinden! Ik ben erg benieuwd hoe ik als krijger zou heten later', droomde Snakekit even weg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 7:36

'Ik vind het hier redelijk leuk. Ik vind mijn Clangenoten ook wel leuk. Behalve Graykit. Hij is gemeen', zei Snakekit. evileye keek naar snakekit 'leuk dat je het leuk hebt en graykit ja dat ligt aan jezelf en dan zeg ik niet dat het fout is om iemand niet aardig te vinden' evileye dacht na terwijl ze dat zei zou ze over shadowfur kunnen beginnen zonder ruzie ze deed het toch. 'als je iemand niet aardig vind in je clan kan je beter niet teveel met diegene bezig zijn en je er niet aan irriteren. en niet als shadowfur iemand uit je eigen clan proberen te vermoorden' zei evileye leerzaam. evileye's ogen gloeide van verdriet toen het over shadowfur ging. 'Dat zou ik fantastisch vinden! Ik ben erg benieuwd hoe ik als krijger zou heten later' ze zag dat Snakekit even weg droomde. 'ik vind het leuk dat je het zou willen dus ik stel het voor aan brokenstar en ik weet niet hoe je gaat heten maar ik weet zeker dat je een fantastische krijger word die de clan goed dient' zei evileye.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
209

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Snakewhisper
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 11:39

Snakekit hoorde Evileye's woorden over Shadowfur aan. Nee, hij zou Graykit inderdaad niet proberen te vermoorden. Hij wist wel beter. Trouwens, zijn vader zou dat wel doen, als Graykit niet uitkeek met zijn opmerkingen. Maar zijn vader was ook ander. Rode ogen, zwarte vacht. Snakekit wist de benaming nog niet zeker. Een albino? Of niet? Snakekit wist het niet zeker. Toen Snakekit zag dat Evileye's ogen vol pijn gloeiden bij het praten over Shadowfur, drukte hij zijn vacht even tegen haar aan, ging een moment op zijn achterpoten staan en gaf Evileye een bemoedigende lik over haar snuit. Eigenlijk paste Evileye niet echt bij haar. Ze was niet evil. Ze was lief. Althans, tegen Snakekit toch. Hopelijk zou zij dat blijven tegen hem. Ook als ze Apprentice zou worden van haar. Snakekit zou het fantastisch vinden. Evileye leerde hem nu al enkele dingen aan. 'Ik vind het leuk dat je het zou willen, dus ik stel het voor aan Brokenstar en ik weet niet hoe je gaat heten, maar ik weet zeker dat je een fantastische krijger wordt die de Clan goed dient', zei Evileye, waardoor Snakekit weer iets zekerder werd van zijn zaak. 'Dankjewel, Evileye. Weet je, waarom heb je eigenlijk de naam Evileye? Het past niet bij je! Je bent hartstikke lief tegen me. Ik hoop dat je dat ook blijft. Ook als ik krijger ben', zei Snakekit met platte oortjes. 'Verpest je leven niet door evil te zijn.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 12:59

Evileye voelde dat ze een lik over haar snuit kreeg van het lieve katje. Evileye spinde zacht. 'Dankjewel, Evileye. Weet je, waarom heb je eigenlijk de naam Evileye? Het past niet bij je! Je bent hartstikke lief tegen me. Ik hoop dat je dat ook blijft. Ook als ik krijger ben', zei Snakekit met platte oortjes. 'Verpest je leven niet door evil te zijn.' sprak Snakekit. 'weetje schatje' terwijl evileye het zei hoopte ze dat het niet verkeert op gevat werd. 'jij bent nog klein en met sommige dingen heb je nog niks mee te maken, maar ook al ben jij straks ook krijger ik word nooit gemeen tegen je dat beloof ik' sprak evileye plechtig. 'o ja ik heet evileye omdat mijn ogen rood/oranje zijn. En niet in onze clan want ik sla geen kittens uit de weg van mijn eigen clan maar wel die van een ander dat doet niet elke kat maar het komt er in ieder geval op neer dat ik niks tegen jou zal doen en als ik het zal doen dan kan ik het mij zelf nooit vergeven' sprak evileye plechtig veder. evilye gaf het kleintje een lik. Evileye voelde dat Snakekit met hem mee leefde. 'jij hebt een mooi leven voor je en die kan niemand verpesten zelf graykit niet' terwijl Evileye dat zei was hij trots op Snakekit maar hij verbinden het ook met shadowfur. Zijn ogen gloeide weer van pijn bij de herinnering dat ze samen van boom naar boom sprongen en dat shadowfur toen geholpen had met prooi dragen. Die mooie herinneringen maar zo iets zou ze vast pas weer mee maken als Snakekit krijger zou zijn of als ze zelf zijn mentor werd dat zou pas geweldig zijn.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
209

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Snakewhisper
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 13:54

Snakekit keek naar Evileye en Snakekit vroeg zich af of hij het eigenlijk wel had kunnen maken om die dingen te zeggen. Misschien was hij toch wel niet zo slim als hij soms dacht te zijn, maar het was ook maar als advies bedoeld. Snakekit kon nu bewijzen dat Evileye wel degelijk lief was! 'Weet je, schatje', zei Evileye, waardoor Snakekit even naar haar keek. Het zou wel liefkozend bedoeld zijn. Daar legde Snakekit zich maar bij neer. 'Jij bent nog klein en met sommige dingen heb je nog niks mee te maken, maar ook al ben jij straks ook krijger, ik word nooit gemeen tegen je, dat beloof ik', zei Evileye, waardoor Snakekit even snorde. Een belofte kwam je na. Dus Evileye meende het. Hierdoor vond Snakekit haar meteen een flink stuk erbij liever. 'O ja, ik heet Evileye omdat mijn ogen rood/oranje zijn. En niet in onze Clan, want ik sla geen kittens uit de weg van mijn eigen Clan, maar wel die van een ander, dat doet niet elke kat maar het komt er in ieder geval op neer dat ik niks tegen jou zal doen en als ik het zal doen, kan ik het mijzelf nooit vergeven', sprak de poes, waardoor Snakekit steeds zekerder van zijn veiligheid bij deze poes werd. Toen Snakekit een lik kreeg, snorde hij even en drukte zijn kleine flank tegen die van Evileye. 'Jij hebt een mooi leven voor je en die kan niemand verpesten. Zelfs Graykit niet', zei Evileye en Snakekit snorde luid. 'Weet je, wie ook zegt dat je het niet bent, je bent hartstikke lief en ik weet zeker dat jij, als jij mij als Apprentice zou hebben, goed zou opleiden tot een sterke krijger. Ik weet zeker dat jij sterk bent', zei Snakekit en hij snorde luid. 'Gelukkig hoef ik van papa niet evil te zijn', zei de kleine Snakekit. Hij probeerde op Evileye's rug te klimmen en gaf haar enkele likken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 18:12

'Weet je, wie ook zegt dat je het niet bent, je bent hartstikke lief en ik weet zeker dat jij, als jij mij als Apprentice zou hebben, goed zou opleiden tot een sterke krijger. Ik weet zeker dat jij sterk bent', zei Snakekit en hij snorde luid. 'Gelukkig hoef ik van papa niet evil te zijn', zei de kleine Snakekit. 'als ik je als mijn apprentice krijg leid ik je zeker op als een sterke krijger en omdat ik een soort van evil ben hoef jij dat niet te worden als ik je mentor word' sprak evileye. Hsnakekit probeerde op Evileye's rug te klimmen en gaf haar enkele likken. evileye snorde. Ze vond het leuk om samen met het katje te zijn.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
526

CAT'S PROFILE
Age: 36 manen
Gender:
Rank:
Scytheshade
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 20:51

Scytheshade snoof de geur op van konijn en volgde het gestaag. Hij kwam dichterbij en dichterbij. Hij zag het dier daar zitten, konijnen kwamen hier amper tot nooit voor. Dit zou wat variatie brengen. Scytheshade besloot zich in de schaduwen van een boom te laten vallen en wachtte geruisloos af. Elk moment zette hij een stap. Totdat het konijn met zijn oren begon te bewegen. Scytheshade wachtte tot hij weer ging knabbelen aan een plant en schoot de schaduwen uit regelrecht op het konijn af en haalde uit. Een scham. Het konijn had een rode plek over zijn zij en was verwond. Even paniekerig rende het diertje weg. Scytheshade maakte gebruik van zijn paniek en sneed hem de pas af. Hij haalde uit en het konijn stierf een pijnlijke dood toen Scytheshade zijn klauw in de keel boorde en toen de slagader door beet. Scytheshade pakte het konijntje op en rook toen een bekende geur waar hij van baalde. Een van zijn kittens kwam er aan. Scytheshade was boos. ´het is hier gevaarlijk, die gaat flink op zijn of haar kop krijgen´ dacht hij. Scytheshade besloot het boomin te klimmen en ging op de geur af nadat hij het konijn had neergelegd op een tak. Langzaam kwam hij in de buurt van de geur en zag daar Snakekit, zijn zoon. Scytheshade snoof boos en zijn rode ogen glommen vanuit de boom. Hij hield zich gedeist Snakekit verdiende een lesje dat hij moest uitkijken, je moest niet met een kitten door het bos gaan wandelen. Dan denken ze dat alles veilig is en dat is heel dom. Scytheshade bleef daar in de schaduwen onzichtbaar voor het blote oog.


de wereld laten zien 2lwmavn

.. Gast, I know where you live, I know where you are and I will hunt you ..

In his lair he pleasure's his thoughts
In his dreams he slays the hope
His eyes are blood red with 2 black spots
His disease he will cope
Stalking from the shadows
Hunting in the night
You may hope you have prayed
Because this demon is Scytheshade


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 21:13

Snakekit liep voor hem. 'wacht even' zei evileye tegen snakekit. Evileye snoof. 'snakekit je vader is er' zei evileye. O nee straks was Scytheshade heel boos op haar en kon ze niet eens meer met hem praten. Ze schude die gedachte gou van zich af en ging naar snakekit. 'vind je het leuk?' vroeg ze gou aan snakekit. Haar gedachte vloog door haar hoofd. Ze vond snakekit echt heel lief maar wat zou et gebeuren als Scytheshade… Scytheshade haar met zijn kleintje zou zien. De gedachten waren mooi en af en toe verdrietig als het over shadowfur ging. Maar nu waren ze gewoon verveelend en somige teleurgesteld.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
209

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Snakewhisper
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 21:17

Snakekit keek naar Evileye. Gelukkig was Evileye ook niet van plan om Snakekit arrogant te maken. Dat vond Snakekit dan wel weer meevallen. Snakekit wou een zorgzame, lieve kater zijn en niet een boze, arrogante kater die iedereen tegen de grond drukt en waar de haat van af zou stralen. Snakekit was eigenlijk heel anders dan zijn vader. Misschien had hij het wel van zijn moeder. Viperkit slijmde soms zelfs zo om evil te worden. Snakekit vond haar gedoe maar overdreven. Shadekit leek ook wel zin te hebben om evil te worden. Snakekit had er totaal geen zin in. Met evil zijn kwam je niet echt ver. Snakekit's kleine pootjes zochten de witte vacht af van Evileye, maar stopte toen maar toen hij merkte dat het niet lukte om op haar vacht te geraken. Een geur kwam hem binnen. Verbeeldde hij het zich maar, of was zijn vader hier in de buurt? Snakekit rook zijn geur duidelijk en keek toen naar de bomen. Hij kon niks bijzonders ontdekken, dus richtte hij zijn blik maar weer naar iets anders. Hij ging naar een boom toe en probeerde het te beklimmen. Steeds als hij een stukje omhoog was, viel hij weer. Hij kon niet klimmen. 'Ik ruik een geur van een kat. Maar ik weet niet zeker of er hier iemand bij ons is', mauwde Snakekit tegen Evileye. Evileye had het blijkbaar al door, want die snoof ook in de lucht. Ze bevestigde zijn gevoelens en Snakekit keek even naar Evileye. 'Papa!' riep hij toen blij en opgewonden. Zijn oortjes gingen plat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
526

CAT'S PROFILE
Age: 36 manen
Gender:
Rank:
Scytheshade
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 21:27

Scytheshade keek naar beneden naar zijn kitten en de poes. Hij sprong naar beneden achter hun "Wat gerust stellend. Dat ik weet dat mijn kitten huppelt door het bos alsof het een oase van rust is. Snakekit, jij zit in de problemen ookal kan jij er niks aan doen, dus je hebt geen straf of zoiets. Snakekit, mijn zoon, je bent aardig, groot voor een kitten en misschien wel sterk maar zo dom als een bosmuis. Dit is een bos, hier zitten roofdieren, vossen, dassen, wilde katten tegenwoordig. Ik wil niet meer dat je het kamp uit gaat zonder dat Purplestorm ervan af weet of ik. Of in ieder geval met een warrior met minimaal 12 manen ervaring." Scytheshade´s rode ogen stonden boos. Dit was gemene Scytheshade plus vader Scytheshade. Hij liep naar haar toe en keek toen met ogen tot spleetjes getrokken naar Evileye. "Ik zie dat jij het was die haar hier naartoe heeft gebracht." Scytheshade mocht haar niet, vriendin van Shadowfur en dan ook nog een kitten het bos in mee nemen zonder dat iemand anders dat weet. Scytheshade beheerstte zich anders had hij haar verrot gescholden. Hij ging zitten en zweeg doodstil. Hij bewoog niet behalve het kloppen van zijn hart en keek naar de twee met een gefrondsde blik. Hij wou deze blik in beide hun geheugen branden.


de wereld laten zien 2lwmavn

.. Gast, I know where you live, I know where you are and I will hunt you ..

In his lair he pleasure's his thoughts
In his dreams he slays the hope
His eyes are blood red with 2 black spots
His disease he will cope
Stalking from the shadows
Hunting in the night
You may hope you have prayed
Because this demon is Scytheshade


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 21:43

"Ik zie dat jij het was die haar hier naartoe heeft gebracht." zei Scytheshade. 'ze wou zelf ook mijn voorstel was eerst dat ze met jou of puplestorm ging' zei evileye en keek naar snakekit. 'ik had hem heus wel beschermt tegen roof dieren of denk jij soms dat ik snakekit iets zou laten overkomen ik in tegenstelling tot jou zal ik nooit een kitten van mijn eigen clan uit de weg slaan' zei evileye. Terwijl ze dat zij keek ze spijtent naar snakekit. Ze had een veel leuker eind in haar gedachten maar ja. 'Scytheshade je kunt mij niet gaan vertelen omdat ik een vriendin was van shadowfur dat ik zo ben want je weet zelf ook wel dat dat niet waar is. En vraag maar aan snakekit we haden het gezelig of telt de mening van je eigen kitten nog niet mee omdat hij nog geen leerling is' sprak evileye. Ze keek vriendelijk naar snakekit.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
526

CAT'S PROFILE
Age: 36 manen
Gender:
Rank:
Scytheshade
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimewo 3 nov 2010 - 21:52

Scytheshad keek haar nog steeds in doodsestilte aan. "Sorry Evileye." zei hij sarcastisch. "Ik heb nog nooit een kitten uit onze clan weggeslagen alleen van de Thunderclan. Hij probeerde dan ook mijn ogen uit te klauwen. Trouwens ik geloof ook echt dat je mijn kitten verkiest boven jouw vriendin als het erop aan zou komen." Scytheshade had niet bewogen en keek toen naar Snakekit. "Snakekit, zeg het de volgende keer, er zijn hier dingen gebeurd waarvan je mag blij zijn dat je ze nooit te weten komt, 1 slangenbeet kan iemand vermoorden, een das, een vos die zijn allemaal te sterk voor 1 warrior. Dus kijk uit. Snakekit. De volgende keer moet je het zeggen" Scytheshade keek naar Evileye en dacht ´Wacht maar, 1 verkeerde zet bij een van mijn kittens in de buurt, 1 verkeerde beweging, een keer ze alleen laten in het bos, wacht maar. Als jij iets laat gebeuren bij mijn kittens dan mag je hopen dat de Sterrenclan je genadig is.´ Scytheshade dacht na ´Snakekit is roekeloos en niet al te snugger. Misschien moet ik haar vertellen over de angsten en vrezen voor het bos.´ Hij keek naar Snakekit en zweeg.


de wereld laten zien 2lwmavn

.. Gast, I know where you live, I know where you are and I will hunt you ..

In his lair he pleasure's his thoughts
In his dreams he slays the hope
His eyes are blood red with 2 black spots
His disease he will cope
Stalking from the shadows
Hunting in the night
You may hope you have prayed
Because this demon is Scytheshade


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
209

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Snakewhisper
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedo 4 nov 2010 - 12:17

Snakekit keek met platte oortjes naar de twee krijgers, zijn vader en zijn vriendin, die met elkaar ruziede. Snakekit begreep het niet. Waarom was papa zo boos? Hij hoorde zijn vaders advies en knikte maar. Hij wou er even niet tussenkomen. Zijn vaders ogen stonden woedend en dat maakte Snakekit bang. Zijn rode ogen gloeiden en Snakekit liet een klein piepje horen die alleen bange kittens konden laten horen. Hij ging een beetje achter Evileye staan. Toen zijn vader hem aankeek, keek Snakekit bang naar de grond, zijn oren plat in zijn nek. Hij wou niet dat iedereen boos op hem was. Wat had hij trouwens fout gedaan? Hij keek zijn vader in de ogen aan en werd gewoon zenuwachtig van zijn boze blik. Hij ging liggen met zijn kop genadig tegen de grond gedrukt, naar boven kijkend en met zijn oren plat in de nek. Hij piepte als een kitten en keek zijn vader aan. Was zijn vader echt zo gemeen? Hij keek naar Evileye en Snakekit keek toen weer naar zijn vader. Toen zijn vader een dreiging prevelde tegen Evileye, stond Snakekit op en ging beschermend voor Evileye staan. 'Evileye heeft me voorgesteld om mee te gaan. Trouwens, ze was hartstikke zorgzaam over me. Evileye is hartstikke lief!' verdedigde Snakekit haar, in een poging tot dapper zijn. Zijn oren stonden rechtop en hij keek zijn vader zonder vrees aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedo 4 nov 2010 - 17:03

"Sorry Evileye." zei hij sarcastisch. "Ik heb nog nooit een kitten uit onze clan weggeslagen alleen van de Thunderclan. Hij probeerde dan ook mijn ogen uit te klauwen. Trouwens ik geloof ook echt dat je mijn kitten verkiest boven jouw vriendin als het erop aan zou komen." zei Scytheshade. Evileye negeerde het ze wist ook niet wat ze moest of moest denken. "Snakekit, zeg het de volgende keer, er zijn hier dingen gebeurd waarvan je mag blij zijn dat je ze nooit te weten komt, 1 slangenbeet kan iemand vermoorden, een das, een vos die zijn allemaal te sterk voor 1 warrior. Dus kijk uit. Snakekit. De volgende keer moet je het zeggen" zei Scytheshade tegen snakekit die een stukje achter haar was gaan staan. 'Evileye heeft me voorgesteld om mee te gaan. Trouwens, ze was hartstikke zorgzaam over me. Evileye is hartstikke lief!' verdedigde Snakekit. Evileye keek lief naar snakekit.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
526

CAT'S PROFILE
Age: 36 manen
Gender:
Rank:
Scytheshade
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedo 4 nov 2010 - 18:16

'Evileye heeft me voorgesteld om mee te gaan. Trouwens, ze was hartstikke zorgzaam over me. Evileye is hartstikke lief!' verdedigde Snakekit. Scytheshade ontving de woorden en zette ze op een rijtje. ´Evileye heeft haar dus voorgesteld dat ze mee kon gaan´ Scytheshade´s trekker werd overgehaald. "JIJ HEBT HAAR DUS ZONDER DAT IK OF PURPLESTORM ERVAN AFWIST HET KAMP UITGELATEN. TEN EERSTE DAT MAG NIET, TEN TWEEDE ALS ER IETS MET HAAR GEBEURD WAS DAN HAD JE EEN ERGER LOT MEEGEMAAKT DAN DAT SHADOWFUR NU MEEMAAKT!" Scytheshade had van woede zijn nagels uitgetrokken en zijn rode ogen vol haat gezaaid. Nu haatte hij Evileye. "Snakekit, het maakt me niet uit hoe lief iemand is jij gaat naar je moeder toe en zegd wat je hebt gedaan zonder dat wij het weten." Zijn ogen werden zachter nu hij de piepjes had buitengesloten en ze nu pas opmerkte "Snakekit, ik ben niet boos, ik was bezorgd"


de wereld laten zien 2lwmavn

.. Gast, I know where you live, I know where you are and I will hunt you ..

In his lair he pleasure's his thoughts
In his dreams he slays the hope
His eyes are blood red with 2 black spots
His disease he will cope
Stalking from the shadows
Hunting in the night
You may hope you have prayed
Because this demon is Scytheshade


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evileye
Member
de wereld laten zien DPKsfdL
105

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Evileye
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedo 4 nov 2010 - 21:11

"JIJ HEBT HAAR DUS ZONDER DAT IK OF PURPLESTORM ERVAN AFWIST HET KAMP UITGELATEN. TEN EERSTE DAT MAG NIET, TEN TWEEDE ALS ER IETS MET HAAR GEBEURD WAS DAN HAD JE EEN ERGER LOT MEEGEMAAKT DAN DAT SHADOWFUR NU MEEMAAKT!" zei Scytheshade. Ze wist het aab de eene kant wel dat de verdediging van snakekit het nog erger zouden maken. Pricies mijn woorden waren: 'dat kan maar ik neem aan dat je dat met je ouders wil doen. Dat atwoorde ik want snakekit zei. Eerst : 'Ik wil naar mama of papa. En ik wil ook graag avonturen buiten het kamp beleven, Evileye dat zei snake kit en toen sprong snakekit op en zei : 'Ik wil wel samen met jou uit het kamp gaan! Het maakt me weinig uit dat het mama of papa is.Jij bent ook heel erg lief' zei snakekit dus ik heb het niet voorgesteld' zei ze terwijl ze gerusttellend naar snakekit keek.


i am evil my eyes betray my

the devil is scared of my eye's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
de wereld laten zien DPKsfdL
526

CAT'S PROFILE
Age: 36 manen
Gender:
Rank:
Scytheshade
BerichtOnderwerp: Re: de wereld laten zien   de wereld laten zien Icon_minitimedo 4 nov 2010 - 21:20

Scytheshade keek haar aan met zijn grote rode ogen hij hoorde de woorden. Ookal wist hij niet wie hij moest geloven zijn vlees en bloed of een warrior waar hij een hekel aan had. Hij keek naar Snakekit, zijn zoon en liep naar hem toe. Pakte hem op en zei "Excuseer ons even" Hij zette Snakekit een paar meter verderop neer buiten het zicht van Evileye en begon aan zijn preek "Snakekit, ik ben teleurgesteld, ten eerste moet je voorzichtig zijn. Ten tweede als je het kamp uitgaat vertel het mij tenminste. Kijk als je word gepakt door een slang dan doet dat pijn of erger. Maar dan zou je mij en Purplestorm ook erg pijn doen, dus Snakekit, zeg het de volgende keer even of zeg het tegen Raindrop of Aqualight of iemand die het tegen mij of Purplestorm het kan zeggen, Snap je? Ik ben niet boos, ik was bezorgd" Hij keek naar Snakekit met zijn normale hateloze rode ogen. Niet meer de woedende krijger van net. Nu een vader.


de wereld laten zien 2lwmavn

.. Gast, I know where you live, I know where you are and I will hunt you ..

In his lair he pleasure's his thoughts
In his dreams he slays the hope
His eyes are blood red with 2 black spots
His disease he will cope
Stalking from the shadows
Hunting in the night
You may hope you have prayed
Because this demon is Scytheshade


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
de wereld laten zien
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: