A cold day [Flamestripe] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A cold day [Flamestripe]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionpath
Member
A cold day [Flamestripe] DPKsfdL
Viktor
67

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank:
Lionpath
BerichtOnderwerp: A cold day [Flamestripe]   A cold day [Flamestripe] Icon_minitimedo 20 dec 2012 - 13:24

A cold day [Flamestripe] Lionpathk

Een koude rilling liep langs zijn rug toen dat de Thunderclan warrior zijn eerste pas in de sneeuw zette. Het was verschrikkelijk koud en de prooi was schaars. Bijna alle warriors van de Thunderclan zouden aan het jagen zijn en er zal nog steeds weinig prooi worden gevangen. Eventjes dacht de grijze kater na en besloot dan om naar the Snakerocks te gaan. Daar werd er niet veel gejaagd en daar was de kans er misschien nog om iets van prooi te kunnen vangen. Bovendien waren de verschrikkelijke slangen nu waarschijnlijk toch ergens onder de rotsen en zouden ze niet naar boven komen. Als hij nog iets dichterbij ging zacht hij hoe dat de hoge, puntige rotsen boven zijn kop uitstaken. Als het weer warmer was, konden de rotsen lekker warm zijn om op te zitten terwijl de zon op je vacht scheen. Maar nu, nu leken het ijs koude dingen. Zonder er nog echt bij na te denken was Lionpath al aangekomen bij de Snakerocks. Zoals hij had gehoopt vulde zijn neus zich al met de zachte geur van prooi die nog behoorlijk vers was, en de geur van de slangen die ondertussen al een aantal dagen oud was.

Trots liep Lionpath met een konijn in zijn bek rond. Het konijn was nog goed gevoed, in vergelijking met het muisje dat hij had gemist was het konijn gigantisch. De grijze kater stak zijn neus nog maals in de lucht in de hoop om terug een geur van prooi op de vangen, maar nu rook hij iets anders, de geur van een andere Thunderclan kat die achter de rotsen moest zijn. Of daar toch ergens. 'Wie is daar?' vroeg hij stil maar toch zelfzeker.

[Flamestripe]A cold day [Flamestripe] Lionosg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A cold day [Flamestripe] DPKsfdL
Robin
1768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Flamestripe
BerichtOnderwerp: Re: A cold day [Flamestripe]   A cold day [Flamestripe] Icon_minitimedo 20 dec 2012 - 13:37

Scroll Type : Haha xD, Had even zin deze postsheet te gebruiken, beetje afwisseling he Smile

Flamestripe was aan het jagen, al sinds zonhoog. En koud dat het was. Bij elke stap in het sneew, leek het alsof zijn poten kraakten, zijn poten in duizend stukjes broken. Bij elke sta p die hij zette, kreeg hij een rilling. Maar hij moest door, de clan had alle prooi die er was nodig om niet te verhongeren. Flame was snel en kon dus goed jagen, hij moest gewoon door. Hij was op weg richting Snakerocks. Alert ging hij verder om niet prooi te worden voor mogelijke slangen. Maar toen bedacht hij dat het leafbare was en bijna leafbald. Er zouden nu geen slangen zijn. Ook al was hij al lang op weg, hij had nog niet veel gevangen. Hij had de geur van de grenzen wat ververst, 1 konijn en 2 spitsmuizen gevangen. Die lagen in een holte bij de Sunningrocks die hij later wel zou ophouden. De Snakerocks kwamen al in zicht toen hij een waterrat hoorde scharrelen bij een bedding van gedroogd mos. Hij zag het diertje direct en zonder na te denken sprong hij erop en doodde hij het met een snelle beet. Hij nam de waterrat mee. Eigenlijk had hij dat beter niet gedaan, zo zou hij niet goed kunnen ruiken. En je kon hier veel katten tegenkomen, bijna iedereen was gaan jagen. Maar achterlaten kon hij niet, want dan liep hij het risico dat de prooi door een rogue of een uil werd meegenomen. Toen hoorde hij iets. Hij was net aangekomen bij de Snakerocks, en hij hoorde weer iets. Hij liet de muis vallen, hij snoof en keek alert rond. Toen hoorde hij : 'Wie is daar?'. Dat was een vertrouwde stem. Hij herkende de grijze vacht van Lionpath toen hij naar hem toestapte. "Ik, Flamestripe.", miauwde hij. "Ook aan het jagen ? Ik al van zonhoog, maar nog niet veel kunnen vangen", zei hij somber.


Flamestripe || Falconscreech
A cold day [Flamestripe] X1HdxlY
Failure will never overtake me if my determination to succeed is strong enough.
A cold day [Flamestripe] 7iLZ7FI A cold day [Flamestripe] MKN7vHE A cold day [Flamestripe] W0qAlxR A cold day [Flamestripe] PS18GM0

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A cold day [Flamestripe]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: