Snowfight! -open- 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Snowfight! -open-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kittytail
Member
Snowfight! -open- DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Kittytail
BerichtOnderwerp: Snowfight! -open-   Snowfight! -open- Icon_minitimeza 22 dec 2012 - 19:54

Een langharige apprentice deed haar ogen open in het apprentice den, haar naam was kittypaw. Nu het bladkaal was moest er wel sneeuw liggen. Dat wist kittypaw zeker. Ze speelde vroeger als kitten vaak met de sneeuw, toen haar zus nog een apprentice was. Dat was altijd leuk, en nu het bladkaal was kon ze er nog mee spelen! Ze mocht van haar mentor vast wel spelen met de sneeuw. Snel kwam ze het hol uit en zag dat er overal sneeuw lag. Alles was wit. Sneeuwvlokken kwamen uit de lucht, het was zo mooi! Omdat ze zo lang bleef staan vielen alle sneeuwvlokken op haar rug, en werd ze helemaal wit. Ze schudde haar vacht heen en weer en het sneeuw ging eraf. Ze vroeg snel even aan haar mentor of ze ook even uit het kamp mocht. Gelukkig mocht het wel. Ze liep het kamp uit. Ze kon nog niet jagen voor de clan want haar training begon over een dag ofzo. ''Brr'' miauwde ze door de kou. Ze liep iets verder maar door de witte sneeuw wist ze niet dat ze bijna over een klein bevroren plas water liep. Ze gleed uit en het nog best dunne ijs krakte. ''Aah!'' gilde ze. Het koude water was nu in haar vacht. Snel ging ze uit de plas water. Dat ijs is zo koud! Dacht ze. Ze hooptte dat er snel andere apprentice's en kittens kwamen die mee wouden spelen in de sneeuw.


Snowfight! -open- 2lniil3
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skytail
Member
Snowfight! -open- DPKsfdL
Floor
153

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Skytail
BerichtOnderwerp: Re: Snowfight! -open-   Snowfight! -open- Icon_minitimedi 5 feb 2013 - 17:04

Behoedzaam trippelde Skytail over de bevroren beekjes .Bij elke stap kraakte het, en dat joeg de kater schrik aan. Normaal zwom hij graag, maar in de winter was hij niet echt te vinden voor een nat pak. Plots zag hij een langharige apprentice lopen. Hij zag haar wel eens in het kamp. Zou ze hier mogen komen van haar mentor? Of zou ze hier stiekem naartoe zijn gelopen? Snel verwierp hij de gedachte. De meeste mentors die hij kende, waren even oud als hem, en lieten alles en nog wat toe. Hij besloot om op het poesje af te lopen. "Brr" mompelde die. Skytail kon erin komen. Zelf rilde hij ook hard, ondanks zijn dikke wintervacht. Ondertussen begon het ook nog te sneeuwen. "Dit toch ook niet!" bromde Skytail. Vroeger, toen hij een apprentice was, vond hij het heerlijk om in de sneeuw te spelen. Maar nu was dat allang over. Nu dacht hij alleen nog aan de jacht, aan te clan te dienen, en natuurlijk aan zijn kits en lieve partner Angelwing. Toen richtte hij zijn blik weer op het poesje dat door de sneeuw sprong. Maar plots zakte ze er door. Waarschijnlijk was er een plas onder, die ze niet gezien had. "Aah!" gilde ze. Skytail stormde er op af. Gelukkig was de apprentice er al snel uit gesprongen. "Gaat het?" riep de warrior bezorgd en gaf haar een par stevige likken om haar weer warm te krijgen. "Je moet oppassen. Hier zijn er meestal plassen verborgen." snorde hij. "Jouw naam was toch Kittypaw hé?"


Skytail loves Angelwing:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittytail
Member
Snowfight! -open- DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Kittytail
BerichtOnderwerp: Re: Snowfight! -open-   Snowfight! -open- Icon_minitimema 11 feb 2013 - 23:54

Een oudere warrior rende op kittypaw, die nu erg nat was, af. "Gaat het?" Vroeg hij. "Ja hoor. Alleen een beetje koud haha." Miauwde ze. Ookal was ze nat ze was nog steeds speels en blij, want waarom gelijk chagereinig doen? De warrior ging met zijn grote tong over de vacht van de kleine apprentice. De tong was zo warm dat ze het gelijk warm kreeg en geen kou meer voelde. De warrior stopte zo dra hij het merkte. "Je moet oppassen, er zijn hier meestal plassen verborgen." Snorde de kater. Kittypaw knikte, de kater was ouder dus ook wijzer. "Jouw naam was toch kittypaw hè?" Vroeg hij. Kittypaw knikte stevig. "Ja." Miauwde ze. "Ik mocht even een stukje het kamp uit om in de sneeuw te spelen van mijn mentor." Legde ze uit. "En wat is jou naam eigenlijk.. Eh wacht laat me denken." De poes dacht na, ze had de naam van deze kater toch eerder gehoord en hem gezien? Of niet? "Iets met Sky toch?" Vroeg ze en hoopte dat het niet fout was en keek de kater aan.


Snowfight! -open- 2lniil3
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Snowfight! -open-   Snowfight! -open- Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Snowfight! -open-
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: