It's snowing!(Mistpaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's snowing!(Mistpaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It's snowing!(Mistpaw)  DPKsfdL
Cynthia
16

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Brackenfur
BerichtOnderwerp: It's snowing!(Mistpaw)    It's snowing!(Mistpaw)  Icon_minitimewo 26 dec 2012 - 9:55

Brackenpaw liep rustig over het territorium van de Riverclan. Het was nu al een paar dagen aan het sneeuwen geweest en daardoor lag er al een laagje sneeuw op de grond. Het was de eerste keer dat hij sneeuw had gezien, dat kwam omdat hij zelf in Newleaf geboren was, maar als hij eerlijk was had hij sneeuw al wel eerder mee willen maken, vooral als kitten, want dan kon je de hele dag in de sneeuw spelen voor zolang als je wilde, alleen nu moest hij op zoek gaan naar prooi voor de clan, wat natuurlijk ook belangrijk was. Alleen bijna elke stap die hij op de sneeuw zette maakte wel geluid en daar baalde hij wel van. Hij was er nog niet echt aan gewend om op sneeuw te lopen en daardoor maakte hij ook nog steeds geluid. Op deze manier zou hij niet veel prooi gaan vangen, maar dat kon gebeuren. Vooral in deze tijd van het jaar. Plotseling viel er een sneeuwvlok op zijn neus en hij keek omhoog waar het vandaan kwam. Er was niets boven zijn hoofd behalve sneeuw, dus dat betekende dat het uit de lucht moest zijn gekomen. Het zou dus waarschijnlijk gaan sneeuwen. Er vielen nog een paar vlokken naar beneden en hij keek ernaar. Gelukkig kwamen ze niet te snel naar beneden vallen, want anders moest hij nog ergens zien te schuilen ook of natuurlijk terug naar het kamp, maar dat wilde hij niet. Hij begon dus verder te lopen en hij was blij dat het niet te hard sneeuwde en dat hij gewoon kon zien waar hij naartoe aan het lopen was. De sneeuw bleef langzaam naar beneden vallen en hij bleef even staan om ernaar te kijken. De verleiding om met de sneeuw te gaan spelen was best groot, alleen zou hij bereid zijn om daarvoor het jagen te stoppen? De kans was toch al niet groot dat hij iets zou vangen terwijl er sneeuw naar beneden viel, dus waarom ook niet?

[Mistpaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's snowing!(Mistpaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: