A normal day of hunting? [&Rebelvoice] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A normal day of hunting? [&Rebelvoice]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flameclaw
Member
A normal day of hunting? [&Rebelvoice] DPKsfdL
BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Flameclaw
BerichtOnderwerp: A normal day of hunting? [&Rebelvoice]   A normal day of hunting? [&Rebelvoice] Icon_minitimedo 27 dec 2012 - 15:57

In de warriorsden opende een grijswitte kater zijn ogen en rekte zich meteen uit. Vandaag was hij van plan om te gaan jagen, misschien wel met gezelschap dat zou hij later wel zien. Hij verliet de den zonder de anderen te wekken, die mochten ook wel eens uitslapen. Buiten de den rekte hij zich nog eens uit en schudde met zijn kop. het was stil in het kamp, maar hij was vaak ook wel degene om als eerst wakker te worden. Vroeg opstaan deed hem vaak wel goed, dan kon hij de hele dag actief zijn en fatsoenlijk slapen. Nog een keer keek hij om zich heen en krulde zijn staart om zijn poten. Voor hij wegging kon hij wel even wat tijd aan zijn uiterlijk besteden. Hoewel hij geen verwaande kater was, vond hij het wel prettig als zijn vacht geen bende was. Langzaam begon hij aan een wasbeurt en hield ondertussen het kamp een beetje in de gaten. Zodra hij klaar was waren er wel een paar andere warriors opgestaan maar die waren al vertrokken voor een patrouille langs de rivier.
Stilletjes stond hij op en verliet het kamp maar, zodra hij terugkwam van het jagen kon hij wel wat eten. Hij had niet echt trek maar wel zin om actief te zijn. Een koude windvlaag ging langs hem en hij snoof even. Zelfs hij had het koud en daar was hij niet helemaal blij mee. Maar toch bleef hij langer staan, er hing een clangeur in de buurt. Het waren dan ook wel meerdere geuren van de patrouille, maar er hing er ook een apart. ''Wie is daar?'' Vroeg hij vriendelijk en ging maar even zitten.


A normal day of hunting? [&Rebelvoice] X9t8Ov1  
My Mini Me:
A normal day of hunting? [&Rebelvoice] 28jeflj
where have you gone?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A normal day of hunting? [&Rebelvoice]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: