The rock is cold now [Leafstorm] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The rock is cold now [Leafstorm]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The rock is cold now [Leafstorm] DPKsfdL
Meerz
31

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank:
Cherryfall
BerichtOnderwerp: The rock is cold now [Leafstorm]   The rock is cold now [Leafstorm] Icon_minitimevr 28 dec 2012 - 17:41


De ambere ogen van de ginger tabby poes gingen open. Het was wat kouder dan normaal in de warriors den, leafbare was een tijdje geleden aangebroken. In deze tijd was het koud, en was prooi schaars. Veel voordelen had deze tijd dus niet. Af en toe een sneeuwgevecht was wel leuk, maar verder was er niets zo leuk aan leafbare. Cherryfall stond op, en keek de warriors den rond. Er waren wat lege plaatsen, maar ook slaapplaatsen waar nog katten lagen te slapen. Ze zette haar poot buiten de warriors den, toen ze een koude schok door haar poot voelde gaan. Er lag sneeuw. Cherryfall liep de warriors den helemaal uit, en ging naar de prooistapel. Er lag niet zo heel veel, aangezien het leafbare was. Ze pakte een klein konijntje, en ging ermee aan de rand van het kamp liggen, en begon er van te eten.

Cherryfall liep het camp uit. Ze zou gaan jagen, en ze wist dat ze niet veel zou vangen, aangezien het leafbare was, maar iedere prooi vulde een maag. De ginger tabby poes keek om zich heen, en zag ergens wat gras ritselen. Ze zakte in jacht houding, en ging langzaam richting de plaats waar ze het gras zag ritselen. Een muis zat daar, en Cherryfall besprong hem gelijk. De muis probeerde zichzelf los te krijgen, maar Cherryfall beet hem in zijn nek, en het lijfje bleef levenloos liggen. Cherryfall begroef de muis, zodat ze die later op kon halen. Ze liep verder het WindClan territory door. Ze kwam aan bij de outlook rock. Ze zou later wel wat meer prooi gaan vangen, nu ze hier toch bij de outlook rock was. Cherryfall ging naast de outlook rock liggen. Ze wou er niet op gaan liggen, want dan zou ze teveel opvallen.


The rock is cold now [Leafstorm] 2vjbiux
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The rock is cold now [Leafstorm]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: