Freedom is all we need:. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Freedom is all we need:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Freedom is all we need:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimewo 9 jan 2013 - 21:27

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Mood: Concentrated Words: 470 Company: Open

Zijn kristalblauwe ogen tuurden voor zich uit, zonder beweging te maken zat de kater ergens in het midden op de Highlands. Het gebied waar hij geboren was, waar zijn broertjes en zusjes overleden waren en waardoor zijn moeder waarschijnlijk gestorven was. Het zag er in dit seizoen een stuk veiliger en rustiger uit. Was het dan echt het lot dat besloten had dat op het moment dat zij geboren werden een sneeuwstorm opkwam? Was het voorbestemd dat zijn vader gewoon weg zou lopen? Een zucht rolde uit zijn mond, waarna hij met zijn hoofd schudde en zijn ogen teleurgesteld sloot. Hij gooide de schuld op zijn vader. Zijn enige, nog levende, familie. Als hij niet weg was gelopen had hij ook kunnen helpen met dragen, dan had zijn moeder niet zo lang hoeven te liggen en had hij zelfs tijdens de geboorte de sneeuw voor een groot gedeelte kunnen blokkeren. Maar nee, hij was gewoon weggelopen zonder even om te kijken. Wat een egoïst. Arcticlight opende zijn kristalblauwe ogen weer en bekeek het gebied dat voor zich lag nogmaals. Doordat zijn broertjes en zusjes gestorven waren leek het voor hem dat hij ook voor hun moest werken. Daarom was hij vaak weg uit het kamp, zag je hem amper uitrusten en kwam hij 's avonds soms niet eens terug omdat hij zo druk bezig was. Hij wilde dat zijn broertjes en zusjes ook nut hadden in deze wereld en door zelf allerlei prestaties te halen liet hij hen zijn respect merken. Een zachte glimlach verscheen op het gezicht van de fors gebouwde kater, waarna hij opstond en zich een weg baande door het gebied.

Acrticlight had uiteindelijk besloten om weer verder te gaan jagen bij de rivieren. Met snelle en stevige passen liep hij op de rivieren af, waar hij voornamelijk te vinden was. Wanneer je hem hier niet kon vinden, dan was hij op andere prooi aan het jagen of de borders aan het checken. Hij was iedere dag druk bezig. Ook al wist hij dat er ook jacht en borderpatrouilles werden gehouden. Maar hij wilde er zelf zeker van zijn dat er geen indringers waren, vandaar dat hij er vaak zelf op uit ging. Eindelijk was hij bij de rivier aangekomen en ging hij voor het rustig stromende water zitten. Zijn blik had hij gefocust op het water, wachtend op de beweging van een vis. Al snel zag hij de kleurige schubben in het water en haalde hij snel en krachtig met zijn poot uit naar het water om vervolgens de vis met zijn machtige klauwen het droge op te trekken. Met één simpele beet maakte hij een einde aan het dier en legde hij het naast hem, waarna hij een beetje aarde erover heen gooide en weer ging zitten voor de rivier, opzoek naar nog een prooidier.

{OPEN}I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Freedom is all we need:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Freedom is all we need:. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimedo 10 jan 2013 - 20:13De jonge kater had zijn ogen gesloten terwijl hij luisterde naar de vogels. Er stond een rustige glimlach om zijn lippen en hij bewoog geconcentreerd zijn oren. Prachtig vond hij het, de eerste vogels die hun zang weer lieten horen. Die lieten horen dat ze weer terug waren. Hij knipperde met zijn lichtblauwe ogen om ze uiteindelijk open te doen. Hij keek even naar het kamp achter hem en daarna naar het rivierterritorium voor hem. Even kwam er een bedenkelijke blik in zijn ogen, maar toch stond hij op. Waarom ook niet? Ze waren hem op het moment niet nodig. Hij sprong overeind en schudde even zijn crèmekleurige vacht uit. Kort keek hij omhoog toen een kleine vogel een stukje van zijn zonlicht verduisterde. Er verscheen een klein grijnsje om zijn lippen. Hij kon niet wachten totdat hij er een zou kunnen vangen. Hij wou net als elke clankat de cyclus van het leven rond maken. Daar was hij onder andere voor geboren, daar geloofde hij heilig in. Net als dat hij geboren was om een warrior te worden, waar zijn ouders trots op konden zijn. Even gleed er een glimp van verdriet door zijn ogen, maar dat was maar kort. Het doel wat hij voor ogen had, had zijn meeste pijn weggenomen. Natuurlijk zou het er altijd blijven, het zou nooit verdwijnen. Hij zou het zijn hele leven bij zich blijven dragen, maar hij kon er nou mee leven.
Hij genoot van de wind die zachtjes door zijn vacht blies, zo snel hij het tempo opvoerde. Hij schoot kriskas tussen wat bomen door. Er lag een gelukkige fonkeling in zijn ogen terwijl het landschap aan hem voorbij schoot. Het waren de kleine dingetjes waar je van moest genieten en dat probeerde hij dan ook altijd met volle teugen te doen. Hij stond met een schok stil toen een andere geur zijn zintuigen prikkelde. De geur van een rivierclan warrior. Nieuwsgierig spitste hij zijn oren. Hij kon ruiken dat de kater alleen was. Er verscheen een aarzelde blik in zijn ogen, maar toch liep hij verder. De kater had hem waarschijnlijk al opgemerkt, dus hij kon zich moeilijk omdraaien en terugrennen. Hij zag nog net hoe hij een vis afmaakte. Bewonderd en verlegen stond hij stil. “Hallo,” zei hij zacht. Hij boog iets zijn kop uit respect voor de oudere kater. “Wat knap,” hij knikte even naar de vis. Je kon horen dat hij het meende. Daarna keek hij weer op, nog steeds een verlegen blik in zijn lichtblauwe ogen. “Stoor ik?” vroeg hij toen voorzichtig.

[Mag ik?]

Words:462
Mood: Shy
Company: ArcticlightI'm hunting with StarClan
Freedom is all we need:. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freedom is all we need:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimedo 10 jan 2013 - 21:23

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Mood: // Words: 331 Company: Creamypaw

Geconcentreerd en gefocust staarden zijn kristalblauwe ogen naar het heldere water. Gelukkig waren de tweebenen er dit keer niet om het water te vervuilen, maar hoe lang dat nog zo bleef wist hij niet. Hij had namelijk al eens meegemaakt dat er tweebenen aan de rivieren bleven slapen. In rare, driehoekige dingen. Hij wist de naam niet en nieuwsgierig daarnaar was hij ook niet. Het liefst wilde hij zo ver mogelijk weg blijven van die rare wezens. Zijn neus ving de geur van een apprentice op, kalmpjes keek hij in de richting van de geur wachtend op de naderende kat. “Hallo,” Zei de apprentice die al snel in zijn zicht verscheen. Als groet knikte hij kort waarna hij zich naar de kater opdraaide en deze even bekeek. Creamypaw, dat was vast diens naam. Hij had er lang over gedaan om elke naam goed in zijn hoofd te printen, maar nu hij eindelijk zover was dat hij iedereen zo goed mogelijk bij naam kende ging hij het ook niet meer loslaten. “Wat knap,” Kort keek hij naar de vis. Ach, knap? "Bedankt," Sprak hij met een vriendelijke glimlach op zijn gezicht uit terwijl hij zijn hoofd weer terug naar de kat draaide. "Ik vang altijd de wat oudere en volgroeide vissen, zodat de jonkies tenminste tijd hebben om te groeien. Die vang ik later wel wanneer ze ook groot zijn." Hij keek naar de heldere rivier. "Heeft jouw mentor je dan nog niet geleerd om er een te vangen, Creamypaw?" Verbaasd keek hij op. Deze kat was toch al zeven manen oud? Dan had je vast al wat geleerd van dat jagen? Want in een maan leerde je al genoeg. "Het word toch eens tijd dat jij ook leert om te vissen, denk je niet? Je bent tenslotte een riverclanner." Sprak hij licht lachend uit. “Stoor ik?” "Nee hoor, gezelschap is altijd welkom." Knikte hij. Creamypaw hoefde niet verlegen te zijn tegenover hem. Hij was ook maar een clankat, een mede clankat zelfs.
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Freedom is all we need:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Freedom is all we need:. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimevr 11 jan 2013 - 10:52

Er verscheen een glimlachje om zijn lippen toen Arcticlight hem bedankte voor het compliment. Even keek hij naar zijn voorpoten, maar hij keek de warrior al snel weer aan. Er waren veel geuren en namen in de clan om te onthouden. Het had even geduurd voordat hij op de naam van Arcticlight gekomen was, maar uiteindelijk wist hij elke naam wel weer te achterhalen. Hij knikte toen Arcticlight zei dat hij eerst de oudere en volgroeide vissen ving. “Dat snap ik,” Hij keek naar het water en daarna weer naar Arcticlight. Hij vond het altijd maar wat interessant als het onderwerp over jagen ging. "Heeft jouw mentor je dan nog niet geleerd om er een te vangen, Creamypaw?" Hij keek een beetje ongemakkelijk. "Nou, ik ben er nog niet zo goed in.” vervolgde hij ontwijkend. Hij ging naast Arcticlight zitten toen deze zei dat het wel tijd was dat hij leerde vissen. “Ik wil graag leren Arcticlight,” zei hij meteen gretig. Hij keek weer naar het water. “Wil jij mij tips geven?” Zijn blik werd op de ogen van de oudere kater gericht. “Ik wil het graag goed doen, dan kan ik ook voor de clan jagen.” Zijn ogen fonkelden enthousiast. Zijn leergierigheid overstemde de verlegenheid en was in zijn hele houding te zien. Hij wou er alles voor doen om een goede jager en vechter te worden. Hij wou er alles voor doen om de clan waarin hij geboren was te ondersteunen. Hij had heel veel respect voor zijn leider en hij wilde ook dat Stormstar trots op hem kon zijn, net als hij wilde dat zijn ouders trots op hem zouden worden. Zijn oren bewogen soms iets, een teken van zijn enthousiasme.

Words:284
Mood: Happy
Company: ArcticlightI'm hunting with StarClan
Freedom is all we need:. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freedom is all we need:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimevr 11 jan 2013 - 17:35

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Mood: // Words: 422 Company: Creamypaw

Het maakte hem blij dat de jonge apprentice wat minder verlegen tegenover hem was toen hij over jagen begon. En eigenlijk aanbood om de kat te helpen, zonder dat deze het in zijn zinnen zou kunnen opmerken. “Ik wil graag leren Arcticlight,” Zachtjes grinnikte hij om de gretigheid van Creamypaw. Het was altijd wel fijn als een leerling energiek en leerzaam was, want daar kon je makkelijk mee werken. Al zou hij een uitdaging ook aangaan, want in iedereen zat wel het bloed van een warrior. Daar geloofde hij in. “Wil jij mij tips geven?” Rustig knikte hij en richtte hij zijn blik op de rivier. "Maar natuurlijk, Creamypaw." Hij dacht kort na wat voor tips hij de apprentice kon geven. Dit duurde natuurlijk niet heel lang, want al snel had hij al een hele lijst vol tips in zijn hoofd. “Ik wil het graag goed doen, dan kan ik ook voor de clan jagen.” Sprak Creamypaw ondertussen nog uit. Arcticlight draaide zijn hoofd weer in de richting van de apprentice. "Ten eerste moet je nu nog geen reusachtige vissen vangen, je bent als jonge apprentice nog veel te klein en hebt vast de kracht er nog niet voor om er een uit het water te kunnen vissen. Richt je doel maar op een vis van een gemiddelde grote, wanneer je wat ouder bent kun je dan overgaan op de grootsten." Legde hij de kater uit. "Jagen gaat niet alleen maar om de tactiek. Je moet ook veel controle over je lichaam hebben en je écht concentreren op je prooi. Doe je dit niet, dan mis je gegarandeerd." Even nam de grote kater een korte pauze tussen zijn uitleg. Zodat Creamypaw alle informatie in zich op kon slaan en het goed kon onthouden. Creamypaws mentor zal vast opkijken wanneer de apprentice opeens een flinke vis uit de rivier haalde. Dan zou de apprentice vast een compliment krijgen. "Ook al zit je aan de kant van de rivier, je moet toch zo stil mogelijk blijven. Want zelfs de kleinste trillingen kunnen overgaan naar het water en ervoor zorgen dat de vis je merkt. Wanneer je uithaalt doe je dit snel, want een vis is erg snel en zodra deze je opmerkt zal het proberen te vluchten." Zijn kristalblauwe ogen gleden naar de rivier. "Zeg, Creamypaw, probeer het eens. Ga daar maar zitten en probeer iets te vangen, misschien kan ik je wel wat tips geven op je jacht-technieken." Sprak hij kalm uit, waarna hij zijn staart voor zijn poten sloeg en kalm wachtte op de kater.
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Freedom is all we need:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Freedom is all we need:. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimema 14 jan 2013 - 19:51

De glimlach om zijn lippen werd nog breder toen Arcticlight instemde om hem tips te geven. Hij trok even een keer met zijn snorharen terwijl zijn ogen een enthousiaste fonkeling kregen. Zijn spieren spanden zich alsof hij elk moment op kon springen, om een rondje om de grotere kater heen te rennen. Alleen toen Arcticlight begon te praten spitste hij zijn oren en zag je dat hij aandachtig luisterde, naar alles wat hij zei. Soms knikte hij, dat hij het begrepen had. “Ik snap het,” nog steeds was aan hem te zien dat hij moeite had om stil te blijven zitten, maar in zijn houding was ook te zien dat hij geconcentreerd luisterde en alle informatie in zich opnam, om het nooit meer te vergeten. Hij knikte opnieuw begrijpelijk toen Arcticlight uitlegde dat hij zo stil mogelijk moest zitten. Hij dwong zichzelf zijn spieren te ontspannen. Alleen die spanden zich weer toen Arcticlight zei dat hij het maar eens moest proberen. “Oké,” zei hij snel. Hij sprong overeind en ging op de plek zitten die Arcticlight aangaf. Hij sloot even zijn ogen om zijn lichaam te laten ontspannen en dat ook zo te houden. Hij liet zachtjes de adem teug ontsnappen en deed zijn lichtblauwe ogen open. Daarna richtte hij zijn blik op het water en zorgde er voor dat zijn gewicht meer op zijn achterpoten kwam. Er verscheen een kalme en vastberaden blik in zijn ogen terwijl hij doodstil bleef zitten. Toen verscheen er een vis in zijn blikveld. Zijn poot schoot naar de vis, maar hij was net te laat. De vis glipte onder zijn poot door. Hij haalde zijn poot weer uit het water en keek even beschaamd achterom. Hij richtte zijn blik opnieuw op het water. Weer zwom er een vis langs en weer sloeg hij zijn poot in het water. Waardoor hij wel een fontein water over zichzelf en Arcticlight heen sproeide, maar de vis gealarmeerd wegzwom. Hij draaide zich geschrokken om. “Ooh sorry Arcticlight,” riep hij geschrokken uit. Hij bracht even zijn kop iets lager, om daarna het water uit zijn vacht te schudden. Hij aarzelde even maar ging toch weer zitten. “Ik probeer het nog wel een keer,” zei hij toen.

Words:368
Mood: Shamed
Company: ArcticlightI'm hunting with StarClan
Freedom is all we need:. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freedom is all we need:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimeza 19 jan 2013 - 18:29

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Mood: // Words: 307 Company: Creamypaw

Kalm ging de stevige kater rechtop zitten zodat hij goed overzicht had over hoe de apprentice bewoog. Zijn kristalblauwe ogen keken geconcentreerd naar de bewegingen die de apprentice maakte om goed te kunnen zien wat ze goed deed en wat ze verkeerd deed. De eerste poging mislukte, maar dat had de kater wel verwacht. Een zachte glimlach verscheen op zijn gezicht. Nu zag hij wat de kat waarschijnlijk verkeerd deed. Creamypaw was iets te langzaam. Bij vissen moest je echt snel zijn. Toen de kat naar nog een vis uithaalde haalde hij niet de vis uit het water maar juist een hele plas water die over hem en de apprentice heen vloog. Meteen schudde hij even met zijn pels en grinnikte hij zacht. “Ooh sorry Arcticlight,” Riep Creamypaw geschrokken uit. "Dat maakt niets, Creamypaw. Ik heb wat tips voor je," Hij nam een korte adempauze en richtte zijn blik even op het water. "Je moet sneller zijn, en in plaats van de vis echt vast te grijpen moet je hem omhoog werpen en naar het droge gooien. Doe het wel voorzichtig, gooi me geen vis in mijn snuit." Grinnikte de kater, waarna hij kort knikte naar Creamypaw als teken dat hij het nogmaals kon proberen. Zijn kirstal blauwe ogen richtte hij weer op Creamypaw. Hij wilde er zeker van zijn dat hij de apprentice iets bijleerde. Niet om respect te verdienen van diens mentor of ouders, nee. Hij deed het gewoon voor de apprentice zelf. Omdat hij wist hoe erg het was als je een beetje achterliep op de rest. Niet dat hij het meegemaakt had. Maar hij had zich wel altijd minder gevoeld dan de rest. Omdat hij alleen was, geen zusjes of broertjes had. En de rest meestal wel. Hij schudde kort met zijn hoofd en richtte zijn gedachten weer op de jacht van Creamypaw.
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Freedom is all we need:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Freedom is all we need:. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimezo 20 jan 2013 - 12:49

Er trok een klein aarzelend grijnsje om zijn lippen toen Arcticlight moest grinniken toen hij een plens water over de kater heen gooide. “Gelukkig,” zei hij opgelucht toen de oudere kater zei dat het niet erg was. Hij spitste zijn oren toen Arcticlight zei dat hij wat tips voor hem had. Hij luisterde aandachtig toen hij uitlegde wat hij beter kon doen. Meteen straalde er weer allemaal enthousiasme uit zijn ogen.“Doe het wel voorzichtig, gooi me geen vis in mijn snuit." hij kon het niet helpen dat hij in de lach schoot. Hij keek even naar zijn voorpoten, maar keek toen met een grijns om zijn lippen weer op. Die liet zien dat hij zich weer ontspande. “Ik zal het onthouden,” probeerde hij serieus te zeggen, wat niet helemaal lukte. “Al zie ik het al helemaal voor me,” er klonk iets plagerigs in zijn stem. Een van de eerste keren na de dood van zijn moeder, dat er iets plagerigs door zijn stem klonk. “Maar ik zal voorzichtig doen,” Hij nam in zijn kop nog even de tips door die Arcticlight hem gegeven had. Hij concentreerde zich weer op het water en zijn zintuigen kwamen op scherp. Creamypaw wachtte geduldig totdat er een vis langs zwom, van gemiddelde grote. In een flitst schoot zijn poot in het water, maar hij schepte de vis niet krachtig genoeg op uit het water. “Ah,” zei hij kort. Hij begon door te krijgen hoe het wel moest. Ook deze vis was hem ontsnapt, maar geduld had hij genoeg. Als het hem uitkwam tenminste. Opnieuw wachtte hij totdat er een vis langs zwom. Zijn poot klauwde in het water en schepte de vis op het droge. Hij sprong op en beet de vis dood, voordat hij het water in kon spartelen. Hij pakte de vis op en legde die voor Arcticlight neer. Zijn hele houding straalde trots en enthousiasme uit. “Ik heb er een,” zei hij met een grijns. “Ik heb hem gevangen,” hij dwong zichzelf te gaan zitten en de oudere kater aan te kijken. “Deed ik het goed?” ondanks dat hij de vis gevangen had, vertrouwde hij nog niet of hij het wel goed deed. Het kon ook een gelukje zijn. Hij wilde er zeker van zijn, dat hij het goed gedaan had. Al was aan hem te zien hoe blij hij was dat het gelukt was. Hij hield zich in niet als een gek rondjes te gaan rennen.

Words:406
Mood: Happy
Company: ArcticlightI'm hunting with StarClan
Freedom is all we need:. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freedom is all we need:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimeza 26 jan 2013 - 11:19

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Mood: // Words: 164 Company: Creamypaw

Creamypaw mistte de eerste vis, maar Arcticlight sprak niets. Zijn kristalblauwe ogen staarden naar de bewegingen van de kat, terwijl hij geconcentreerd toekeek hoe de jonge apprentice de tweede vis wel op het droge kreeg. Nu deed het instinct van de kat het werk. Creamypaw schoot op de vis af en beet deze dood. Trots knikte hij naar de apprentice. "Goed gedaan, Creamypaw!" Glimlachte hij breed. "Je deed het goed en als je nu blijft oefenen dan zul je er vast veel beter in worden!" Zijn ogen straalden in het licht van de zon, terwijl hij opstond en naar de vis knikte. "Kom maar mee, dan brengen we je prooi naar de elders. Ze zullen er vast van opkijken!" Het was een taak van de apprentice op de elders te voeden, dus dat betekende dat hij zijn taken had voldaan! Arcticlight raakte zijn eigen prooi op en liep alvast vooruit. Even keek hij om of Creamypaw hem wel zou volgen, waarna hij weer doorliep.
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Freedom is all we need:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Freedom is all we need:. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimezo 27 jan 2013 - 16:11


Hij glom van trots toen Arcticlight hem een compliment gaf. “Dankjewel Arcticlight,” er klonk duidelijk genegenheid door zijn stem. Hij meende echt wat hij zei. Hij aarzelde echter weer even voordat hij antwoord gaf op de volgende opmerking van de oudere kater. Dat hij er beter in zou worden. “Ik hoop het,” zei hij met een glimlach. Misschien werd hij niet de beste jager en zou hij daar altijd moeite mee blijven houden, maar toch zou hij er alles aan doe om er zo goed mogelijk in te worden. “Ik doe mijn best,” vervolgde hij dan ook. "Kom maar mee, dan brengen we je prooi naar de elders.” Meteen begonnen zijn ogen weer te stralen. “Ja,” riep hij vrolijk. Hij sprong overeind. Hij vond het heerlijk om zijn prooi naar de elders te mogen brengen. Hij pakte de vis tussen zijn kaken, zachtjes zodat hij hem verder niet zou beschadigen. Toen trippelde hij achter Arcticlight aan. Zijn houding was trots terwijl hij met de vis in zijn bek door rivierterritorium liep. In zijn ooghoek keek hij soms opzij naar Arcticlight toen ze terug naar het kamp liepen. Hij moest zichzelf inhouden om niet te gaan rennen, al liep hij toch wat harder als normaal.

Words:205
Mood: Pride
Company: ArcticlightI'm hunting with StarClan
Freedom is all we need:. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freedom is all we need:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimezo 27 jan 2013 - 18:48

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile


Het kamp kwam na een tijdje in zicht. Op het gezicht van de warrior verscheen en grijns. De apprentice zou vast trots zijn op de vis, want hij was redelijk groot voor een apprentice van haar leeftijd. Eenmaal in het kamp gekomen legde hij snel zijn prooi op de prooistapel en liep hij terug richting Creamypaw. "Het was fijn je geholpen te hebben, Creamypaw. Als je ooit nog mijn hulp nodig hebt weet je me te vinden." Glimlachte hij vriendelijk, waarna hij knikte naar de elder den. "Ga je grote vangst maar eens naar de elders brengen, ze zullen het vast waarderen." Hij keek Creamypaw kort nog aan waarna hij knikte en wegliep van de apprentice. Vanaf nu moest hij het alleen doen. Hij ging natuurlijk niet mee met Creamypaw naar de elderden. Wie wist kreeg hij dan enkel de eer, terwijl het toch echt Creamypaw was die deze vis gevangen had. Zacht grinnikte de kater. Iemand helpen voelde zo fijn. Hij deed het niet voor het respect van anderen, maar gewoon om iemand te helpen met diens tactieken.

// Topic uitI would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Freedom is all we need:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Freedom is all we need:. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Freedom is all we need:.   Freedom is all we need:. Icon_minitimema 28 jan 2013 - 22:21


Hij liep vrolijk achter Arcticlight het kamp in. Toen Arcticlight stil ging staan, legde hij even voorzichtig de vis voor zijn poten neer. “Ik vond het fijn dat je me wilde helpen Arcticlight, dat betekend heel veel voor mij.” Er speelde een gemeende glimlach om zijn lippen. “Ik zal het onthouden, dankjewel.” Hij neeg respectvol zijn kop voor de oudere kater. Daarna pakte hij de vis weer op en liep in de richting van de elder den. Hij trippelde trots de den in en legde de vis op de grond. “Ik heb een vis meegebracht,” zijn lichtblauwe ogen fonkelden. Hij bleef een tijdje om naar een van de verhalen van de elders te luisteren. Daarna stond hij op om zelf wat te eten en te gaan slapen. Het was een indrukwekkende dag geweest, maar het had hem veel meer zelfvertrouwen gegeven. Hij rolde zich op in zijn mos nest. Hij zuchtte even zacht en sloot toen zijn ogen. Er lag een gelukkige glimlach om zijn lippen terwijl hij in slaap viel.

[Topic uit]

Words:171
Mood: Happy
Company: ArcticlightI'm hunting with StarClan
Freedom is all we need:. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Freedom is all we need:.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: