Who do you think you are?!:. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Who do you think you are?!:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Who do you think you are?!:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Who do you think you are?!:.   Who do you think you are?!:. Icon_minitimezo 13 jan 2013 - 14:35

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Mood: Focused Words: 342 Company: Azra

Gisteren was hij wel erg laat het kamp binnen gekomen, wat er nu voor had gezorgd dat hij wat langer had geslapen dan normaal. Toch was hij overduidelijk eerder wakker dan de rest in de den, want het was nog tamelijk vroeg. De kater nam een kleine, magere muis van de prooistapel af en at deze met enkele happen op waarna hij deze begroef. Hij moest wel wat eten voordat hij ging jagen, want als hij dat niet deed dan was zijn concentratie laag en kon hij de vissen amper vangen. Nadat hij zijn prooi goed verborgen had onder de grond baande hij zich een weg uit het kamp. De meesten lagen nog te slapen in de den, maar Arcticlight was weer zo goed als wakker. Hij sliep niet lang en veel slaap had hij ook niet nodig. Met stevige passen liep hij naar zijn jaagplek, waar hij meestal zat te jagen. Hier waren de vissen momenteel in overvloed en zodra deze vissen verdwenen zou hij wel verhuizen en naar een andere jaagplek gaan. Eenmaal bij de rivier aangekomen rook hij de geur van bloodclan. Dat hij deze niet eerder had opgemerkt! Meteen wilde hij zichzelf vanbinnen uitschelden dat hij zo dom was geweest om het niet op te merken. Deze geur was niet zo heel sterk en dus nog een eindje terug. Hij moest er snel heen. Wie wist wat zo'n indringer van plan was! De kater schoot weer de struiken in en rende op de geur af. Zijn kristalblauwe ogen waren strak voor zijn uit gericht terwijl hij gefocust de obstakels ontweek. Eenmaal dicht bij de geur aangekomen ging hij wat rustiger lopen. "En wat doe jij hier, indringer?" Klonk zijn stem, met een klein beetje vijandelijkheid erin. "Verlaat het gebied nú, anders zal ik je eigenhandig eruit moeten schoppen." En hij maakte hiermee dan ook geen geintjes. Hij nam zijn taken zó serieus dat hij je makkelijk door het hele gebied heen wilde slepen om je vervolgens over de border heen te gooien zodat je uit het territorium was.

{RESERVED FOR AZRA}I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Who do you think you are?!:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azra
Member
Who do you think you are?!:. DPKsfdL
juul
183

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Azra
BerichtOnderwerp: Re: Who do you think you are?!:.   Who do you think you are?!:. Icon_minitimezo 13 jan 2013 - 16:55

A Z R A


Al vroeg werd ze wakker, eerder dan de zon eigenlijk. Ze knipperde even snel, alleen om haar ogen scherp te maken. Azra keek om zich heen, een paar katten waren al wakker, maar dat waren er wel heel weinig. Wat dit was ? Een perfect moment om een territorium in te sluipen. Even dacht ze na. Riverclan, dat leek haar wel wat. Langzaam liep ze, het was een lange weg, maar haar zag je geen haast hebben, dus ook geen sprint.


Na en tijd was ze er. Ze zat natuurlijk onder een bosje, anders was het te opvallend. De grens van de Riverclan. Ze keek om zich heen, opvallen, daar had ze niet zoon zin in. Niemand. Ze kroop verder, en na een tijd was ze wel in het midden van het territorium. Die gronden hier waren op een of andere manier zachter, wat haar perfect leek om weer licht te slapen. Licht, want meegenomen worden had ze nou ook niet bepaald zin in. Eindelijk lag ze lekker, tot er weer een irritantje was die haar geur rook. "En wat doe jij hier, indringer?" Sprak hij. De geur van een hij drong gelijk al door haar neus, gezien die kater wel een sterke geur bij zich droeg. "Dat zie je toch, slapen." Sprak ze kalm, waarbij ze opstond en de kater in de ogen aankeek. "Verlaat het gebied nú, anders zal ik je eigenhandig eruit moeten schoppen." Azra schoot even in de lach. "God i'm scared" Zei ze, nog steeds kalm.


Who do you think you are?!:. Azra211
You're the devil. You're a filthy piece of trash.
Gotta brush you off my shoulder. Gonna let you kiss my ass.
You're a diablo. You're so damn evil.
You're a diablo. Gast, your shit is evil.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Who do you think you are?!:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: Who do you think you are?!:.   Who do you think you are?!:. Icon_minitimezo 13 jan 2013 - 18:01

A R C T I C L I G H T
I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Mood: Focused Words: 219 Company: Azra

Zijn kristalblauwe ogen waren strak op de poes gericht. Toch keken ze haar niet vijandelijk, noch vriendelijk aan. Ze stonden neutraal en er was geen enig teken in hem te vinden dat hij haar nu zou aanvallen. Eerst proberen of ze vrijwillig weg ging. "Dat zie je toch, slapen." De kater snoof diep en zijn staart tikte zachtjes op de grond. "En sinds wanneer slapen bloodclankatten in riverclan territorium?" Hij wilde hier wel meer over weten. Zat Icy, de bloodclanleider, hierachter? Of was deze kat hier vrijwillig gaan slapen? Nee, hij moest erg uit zijn doppen kijken nu. Wie wist waren er nog wel meer. Zijn kristalblauwe ogen gleden even van de bloodclan poes af, terwijl ze kort over de omgeving heen gleden. Nog geen paar seconden daarna keek hij weer strak naar de poes. "Waarom je ook hier bent, dit terrein is verboden voor katten die niet in riverclan zitten. Ik vraag je nog een keer vriendelijk om te vertrekken, bloodclanner." Geconcenteerd bewoog het puntje van zijn staart heen en weer, terwijl hij zijn neutrale houding nog steeds behield. Deze poes ging hem nu nog niet kwaad maken. Kwaad en roekeloos werd hij nooit. Hij zou enkel vechten als ze niet wegging. En als het moest sleurde hij haar het hele gebied door om haar hieruit te krijgen.I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Who do you think you are?!:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Who do you think you are?!:.   Who do you think you are?!:. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Who do you think you are?!:.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: