:: Stay away from me! :: 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 :: Stay away from me! ::

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shard
Member
:: Stay away from me! :: DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :: Not too young, but I'm young.. ::
Gender:
Rank:
Shard
BerichtOnderwerp: :: Stay away from me! ::   :: Stay away from me! :: Icon_minitimedi 15 jan 2013 - 17:54Een fel licht scheen door de opening in het hol, wat bleek dat het al tegen de middag was. Een klein, zilvergrijs figuurtje lag in het hol, dat gedeeltelijk van steen was. Het lichaam van het figuur rees en daalde langzaam, maar zeker. Het dier, dat leek op een kat, leefde dus nog. Zijn naam was Shard en hij leefde al een hele tijd alleen. Hij had rare gewoontes en andere zwerfkatten moesten maar niks van hem hebben, het was dus een alleen bestaan voor de kater...

Vermoeid knipperde Shard, hij keek om zich heen en gaapte een keer. Hij was wakker geworden van het felle zonlicht. De zilvergrijze kater stond op en rekte zich uit, waarna hij in een paar stappen bij de opening van zijn hol terecht kwam. Op zijn hoede stak hij zijn kop uit het hol en keek hij om zich heen, hij rook en zag geen katten, dus het was veilig. De kater knipperde even met zijn magenta-kleurige ogen en wandelde naar buiten, waarna hij in een recht pad van zijn hol af liep, verder het territorium van de Rivierkatten in. Op zijn hoede snuffelde de kater over de grond en keek hij af en toe op, waarna hij weer verder met zijn neus bij de grond snuffelde en doorliep. Zo ging hij door tot hij iets rook en begon te graven in de grond. Met een glimlach bekeek Shard de vers gevangen eekhoorn, die voor zijn poten in het uitgegraven kuiltje lag. Tevreden over zijn vangst van die dag, één eekhoorn, trippelde het zilvergrijze katertje weer weg, om bij de rivier te gaan drinken. Hij was nog geen Rivierkatten tegen gekomen, dus dat was goed.

Af en toe stak hij zijn neus in de lucht en snoof hij de lucht op, maar kon hij weinig ruiken door de eekhoorn die hij in zijn bek hield. Hij keek naar de rivier, die nog maar een stuk of vier meter van hem vandaan was. Hij hoorde een geluid achter zich en draaide zich met een ruk om, daar stond een grijze Rivierkat, rook hij. Zijn ogen stonden wijd open van schrik en per ongeluk liet hij zijn eekhoorn vallen. Een kat!

+Beautysoul


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
:: Stay away from me! ::
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: