Bad dreams 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bad dreams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bad dreams DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimevr 25 jan 2013 - 15:43


Petalcloud sloeg met haar vleugels. De wind kwam eronder en ze steeg op naar de hemel. Ze vloog hoger en hoger en een intens gelukkig gevoel welde in haar op. Met ogen scherp als die van een havik keek ze naar de katten beneden... en haar hart sloeg een tel over van schrik. Ze zag een kater bij het water staan. Hij riep iets. Ze kon het niet horen, maar in haar herinneringen weerklonken de woorden. Ze zette een duikvlucht in. Terwijl de grond dichterbij kwam trok de wind haar vleugels uit elkaar. Ze zag het puntje van zijn staart onder het wateroppervlak verdwijnen. De grond was nog te ver weg, ze ging het niet halen. Veren dwarrelden langs haar naar beneden. Ze leken rustig te dwarrelen, maar tegelijkertijd vielen ze sneller dan zijzelf. De veren landden op het water en verborgen de rivier volledig. De grond kwam steeds dichterbij, sneller en sneller. Met een enorme klap landde ze op de harde aarde...

Petalcloud werd wakker. De adrenaline gierde door haar lijf terwijl ze in gedachten de grond op haar af zag vliegen. Ze was te laat geweest om de kat uit het water te redden. Hij was gevangen onder een kleed van veren. Nee, nee, dat was hij niet. Het was een droom. Hij was gewoon hier en lag waarschijnlijk rustig te slapen. Ze kwam half overeind en keek in het rond. Ze raakte bijna in paniek toen ze hem niet meteen tussen de andere slapende katten ontdekte, maar toen zag ze hem en ze kwam weer tot bedaren.

Even later stond ze buiten het kamp. Ze keek even om en zag de rietstengels zachtjes bewegen in de wind. Ze rilde. Ze stengels deden haar nu denken aan een nachtmerrie van enkele dagen geleden. Ze wist niet eens meer precies hoe die ging. Het was iets met een leeg kamp, een de hele clan die haar zwijgend aanstaarde. En de rietstengels... een soort konijnenhol. Er waren een soort reusachtige konijnen en toen stortte alles in... Het was in ieder geval geen erg prettige droom geweest, net zo min als deze laatste.

Ze ging naar de rivier. Half en half verwachtte ze dat het water bedekt zou zijn met veren, maar dat was niet het geval, natuurlijk niet. In het midden van de rivier waren stenen. Met een sierlijke sprong landde ze op het gladde oppervlak van een van hen. Het was best een grote sprong, maar ze had de laatste tijd geoefend op haar springvaardigheid. Ze had er nog plannen mee...

Ze ging zitten en luisterde met gesloten ogen naar het geruis. Een kille bries deed haar rillen. Het was dan wel nieuwblad, de nachten droegen nog de kou van bladkaal. Ze vond het niet zo erg. Het verdreef de herinnering aan de droom. Warme, drukkende lucht vergrootte de angst alleen maar.
Ze neuriede zacht een liedje. Het geluid klonk door de nacht, zonder de stille rust te verstoren. De angstige gevoelens gleden van haar af.

(Ik hou van deze sheet :3)


Bad dreams 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snatcher
Member
Bad dreams DPKsfdL
Annemeike
353

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snatcher
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimeza 26 jan 2013 - 9:24

De maan stond al hoog aan de hemel, en de sterren stonden er al omheen. De bomen ruisten zachtjes, mee op de melodie van de wind. Twee bruine ogen lichtten op uit de duisternis, en een grijze poes sprong uit de schaduwen. Hondentanden blikkerden in het maanlicht aan haar halsband, en dat maakte haar angstaanjagender dan dat ze eigenlijk al was. Ze volgde de rivier, zodat haar grijze pels, zilver in het maanlicht, niet zou doven doordat de bomen het licht zouden tegenhouden. Ze keek opzij, en sprong op een steen. Ze keek omhoog, en voelde zich vrij. Met de wind door haar haren, een kabbelend beekje onder haar. Misschien snapte ze nog wel dat Whisperstar een rogue was geworden, vrij zijn van die stinkende Clanmormels en vrij zijn. Ja, zelf zou ze er ook alles voor over hebben gehad om vrij te zijn. Plots vulde de plek zich met een soort geneurie, wat haar deed opkijken. Snatcher sprong op de kant, en begon weer te reizen langs de rivier. Toen zag ze haar. Er zat een grijze poes te neuriën, en Snatcher grinnikte. 'Zo, ook een nachtelijk wandelingetje aan het maken?' zei ze. Ze zag het geschrokken gezicht van de poes al voor zich, en lachte. Ze likte een poot als teken dat ze geen kwade bedoelingen had, en miauwde: 'Rustig maar, ik doe je niks. 's Nachts heb ik niet de neiging te moorden. Ténzij het een bevel is van Icy, maar dat is niet het geval nu' Ze keek met haar grote, bruine ogen naar de poes, in afwachting op de reactie.

Ik post wat korter, maar ik doe het op de Babs manier. Kort maar krachtig


Bad dreams XTyGhJ3
Life isn't worth living if you don't try to live
It doesn't matter what happens
But get your shit together and fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bad dreams DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimeza 26 jan 2013 - 13:37


Toen Petalcloud een onbekende geur rook stopte ze met neuriën en opende ze haar ogen. Ze herkende de geur meteen: BloodClan. Haar vacht ging overeind staan. Ze zag een grijze poes aan de rand van de rivier staan. 'Zo, ook een nachtelijk wandelingetje aan het maken?' zei die. Petalcloud keek haar zwijgend aan. 'Rustig maar, ik doe je niks. 's Nachts heb ik niet de neiging te moorden. Ténzij het een bevel is van Icy, maar dat is niet het geval nu,' vervolgde de poes. Ja ja, tuurlijk. Petalcloud geloofde er geen woord van. 'Nou, als je hier dan toch met goede bedoelingen bent, kom erbij,' antwoordde ze, doelend op de grote steen waar ze op zat. Het was een grote sprong, de steen was glad en de stroming was gevaarlijk als je niet kon zwemmen, zoals de meeste niet-RiverClanners. Ze vroeg zich af of deze BloodClan kat zo dom zou zijn om een poging te wagen. Met een glimlachje keek ze de poes aan.
Ze was niet zo rustig als ze leek te zijn. BloodClanners waren gevaarlijk, dat wist zij ook wel, en vechten was niet haar sterkste punt. De andere kat kon dat echter niet weten, dus ze kon beter zo lang mogelijk de schijn ophouden.


Bad dreams 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snatcher
Member
Bad dreams DPKsfdL
Annemeike
353

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snatcher
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimeza 26 jan 2013 - 16:09

De poes leek eerst van streek dat hier een moordwapen op hun territorium bevond. Daarna stonden haar ogen nog steeds vol wantrouwen, maar Snatcher geloofde dat de poes iets van plan was. De poes keek naar een steen, en zei daarna: 'Nou, als je hier dan toch met goede bedoelingen bent, kom erbij,' Snatcher wierp een blik op de steen. Nu zag ze wat de bedoeling was. Een enorme sprong was daarvoor nodig. Snatcher was krachtig genoeg en zou dat zoiezo halen. Maar het probleem lag bij de rots zelf. Hij was spekglad doordat hij nat was, en ze zou uitglijden als ze sprong. Bovendien kon ze maar een beetje zwemmen, en als ze in dit stromende water viel zou ze maar een kleine kans hebben dit te overleven. Ze wou net het aanzoek afwijzen, toen plots Len's woorden door haar hoofd galmden. Toon nooit je zwakheden. Snatcher zou niet zwak zijn tegenover dát beest! Ze keek met een zwiepende staart geconcentreerd naar het water. Ze was slim, sterk en snel, dus dit zou ze moeten kunnen halen. Haar antwoord kwam via het water naar haar toe gedreven. Een oude boomstam. Ze wachtte tot hij voor haar was, en sprong op de stam. Ze bleef netjes staan, en hopte daarna op de steen zonder uitglijd gevaar. Ze ging zitten en ging verder met haar poten likken. Ze trok een splinter uit haar kussentje, en spuugde hem uit. Daarna mauwde ze: 'Hoe heet jij? Ik ben Snatcher, BloodClan's best member' Ze keek met een schuine kop naar de poes, en bekende iets: 'Ik val Clankatten minder snel aan, dat is het gewoon. Bovendien stroomt er Clanbloed door mijn aderen. Mijn moeder was vroeger uit een Clan, en mijn vader zit er zelfs nog in' Ze keek benieuwd naar de reactie van de poes.


Bad dreams XTyGhJ3
Life isn't worth living if you don't try to live
It doesn't matter what happens
But get your shit together and fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bad dreams DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimeza 26 jan 2013 - 16:32

Petalcloud schreef:

De kat aarzelde even, maar daarna werd haar blik vastberaden. Petalcloud kon niet ontkennen dat ze enige bewondering voor de vastberadenheid van de kat voelde, maar tegelijkertijd bedacht ze dat informatie als dit misschien nog van pas kon komen. Mocht de poes haar aanvallen, dan kon ze haar misschien in gevaar laten komen door haar eigen koppigheid om niet toe te geven. Maar goed, zover was het nog niet. Misschien viel ze nu al meteen in de rivier. Zou ze haar er dan uit vissen?

Zo ver kwam het echter niet. Toen er een boomstam voorbij dreef, benutte de BloodClan poes die kans door via de stam op de steen te springen. Not bad. 'Hoe heet jij? Ik ben Snatcher, BloodClan's best member,' zei de poes. 'Petalcloud,' antwoordde Petal alleen. 'Ik val Clankatten minder snel aan, dat is het gewoon. Bovendien stroomt er Clanbloed door mijn aderen. Mijn moeder was vroeger uit een Clan, en mijn vader zit er zelfs nog in,' zei Snatcher. Petalcloud was een beetje verbaasd. 'Is dat niet wat tegenstrijdig? Ik zou denken dat 'BloodClans beste lid' een moordzuchtiger type zou zijn,' antwoordde Petalcloud met een klein, net niet spottend lachje. Wat doe ik hier? Ik zou haar weg moeten jagen in plaats van een praatje te maken, dacht ze, maar ze maakte geen aanstalten om deze gedachte uit te voeren.


Bad dreams 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snatcher
Member
Bad dreams DPKsfdL
Annemeike
353

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snatcher
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimezo 27 jan 2013 - 9:02

Toen de poes op haar vraag antwoordde, mauwde ze alleen: 'Petalcloud,' Snatcher keek op. Ze vond het eigenlijk maar een stomme naam, maar dat besloot de tabby poes maar te verzwijgen. Nadat ze de woorden had uitgesproken, keek Petalcloud verbaasd op. Ze zei: 'Is dat niet wat tegenstrijdig? Ik zou denken dat 'BloodClans beste lid' een moordzuchtiger type zou zijn,' Het was bijna eng hoe snel ze op was gestaan met klauwen uit haar poten geschoten. Haar haren stonden overeind. 'Dus zo zien wij eruit in de ogen van Clanmormels!' spuugde ze. 'Bloedvretende hondsdolle konijnen! Nou, ik vertel je eens iets. Jullie zijn toch geen spat beter! Wij hebben precies dezelfde dingen, als je soms denkt dat we 24/7 vlees van ribben rukken. Alleen dommerds doen dat' Snatcher kalmeerde weer een beetje. Je mocht niet zo over háár Clan denken. Puh... 'Dit zijn wij echt: als er een gewonde ligt, die tenminste nog een goede vechter wordt, helpen wij hem zoveel wij kunnen. Moeders en kits hebben nog steeds dezelfde, sterke band. Wíj hebben ook gevoel, loyaliteit. En als die Clan een andere cultuur heeft moet je niet denken dat het bloedvreters zijn! Sommigen denken dat alleen moorden je een koning maakt, maar alles erbuiten telt ook mee. Skills, verdediging, loyaliteit, grootte...' Nadat ze "grootte" had gezegd, keek ze naar haar lichaam. Groter dan dat zou ze nooit worden, net nu ze even groot als een Apprantice was. Ze zuchtte, en keek naar Petalcloud.

Zie dit :')

Spoiler:


Bad dreams XTyGhJ3
Life isn't worth living if you don't try to live
It doesn't matter what happens
But get your shit together and fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bad dreams DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimezo 27 jan 2013 - 17:35


Snatcher werd kwaad om haar opmerking. Ze stond op en sloeg haar nagels uit. Petalcloud reageerde meteen en stond ook op, klaar om te vechten of in het water te springen als de kat haar aan zou vallen. 'Dus zo zien wij eruit in de ogen van Clanmormels!' spuugde Snatcher. 'Bloedvretende hondsdolle konijnen! Nou, ik vertel je eens iets. Jullie zijn toch geen spat beter! Wij hebben precies dezelfde dingen, als je soms denkt dat we 24/7 vlees van ribben rukken. Alleen dommerds doen dat. Dit zijn wij echt: als er een gewonde ligt, die tenminste nog een goede vechter wordt, helpen wij hem zoveel wij kunnen. Moeders en kits hebben nog steeds dezelfde, sterke band. Wíj hebben ook gevoel, loyaliteit. En als die Clan een andere cultuur heeft moet je niet denken dat het bloedvreters zijn! Sommigen denken dat alleen moorden je een koning maakt, maar alles erbuiten telt ook mee. Skills, verdediging, loyaliteit, grootte...'
Die BloodClanner dacht toch niet dat zij dat zou geloven? 'Oh ja, natuurlijk. Jouw clan is vast een heel vredelievend clubje. Daarom ontvoerden jullie kittens en heeft jouw oh zo grote leider een queen vermoord,' antwoordde ze boos. Met de queen doelde ze op Dreamheart. 'Een andere cultuur, ja, dat kun je wel zeggen ja. Jullie laten gewonden die nooit meer zullen kunnen vechten dus gewoon in de steek. Jullie vermoorden katten die niet bij jullie geweldige, loyale groepje horen. Scheer je weg, BloodClanner. Ga maar naar je vrienden en je leider, een moordenaar, naar wie je zo loyaal bent,' siste ze. Haar vacht stond recht overeind en haar blik was woedend. Hoe had ze die BloodClan kat zo lang in haar territorium kunnen laten?


Leuke tekening ^^


Bad dreams 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bad dreams
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: