updates 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 6° - 17° C
Tijdens de reis naar een mogelijk nieuw gebied brengt Newleaf en een warme zon met zich mee. Eindelijk is het gedaan met de regen en de kou.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTWarrior Cats Nieuws Warrior Cats Nieuws
Warrior Cats Nieuws
mei | 2017
IC UPDATES OOC UPDATES
Een onbekende patrol staat plots in de grot. Wie zijn deze vreemde katten en zijn ze gevaarlijk?
De patrol van Firedance heeft een grot gevonden waar de clans voor nu onderdak kunnen vinden. Eenmaal aangekomen in de grot zijn de kittens verstoppertje gaan spelen. Om te wennen aan de nieuwe omgeving en nieuwe bondgenootschappen is er een Sharing tongue gestart.
De deputies hebben samen een overleg om te beslissen wat er moet gaan gebeuren.Om extra prooi te vangen is er een kippenjacht opgezet. Tijdens de journey wordt Wavepaw aangevallen door ratten.
Voor de tribe worden Chiefs gezocht
Warrior Cats bestaat alweer 7 jaar
Het guidebook heeft belangrijke updates gekregen!
Er is een reminder geplaatst voor achtergebleven clankatten.
Newleaf
6°C - 17°C
Thunderclan Riverclan
30%
10%
Na de verdwijning van Zealspark is Thornface aangesteld als nieuwe Deputy. Silverstar heeft de eerste naamceremonie gehouden in het nieuwe gebied, waarop de kersverse ThunderClan warriors zijn begonnen met hun Vigil.
Tijdens de journey is Bunnykit gestorven door een aanrijding, is Snowdrop gestorven tijdens de bevalling van haar kits en heeft Snowdance zelfmoord gepleegd
Als teken van opluchting bij het arriveren in de mountains is er een spel capture the squirrel-tail gestart door de jongere leden van de Clan.
30%
10%
10%
Butterstar heeft de eerste naamceremonie gehouden in het nieuwe gebied. Tijdens de journey heeft Beautysoul haar leven verloren, ze is vermoord door een hond. Aurorapaw' is van de Vultures Drop gesprongen en heeft daarmee zelfmoord gepleegd
Windclan Shadowclan
30%
10%
Everstar heeft de eerste naamceremonie gehouden in het nieuwe gebied. Oceanbreeze houdt een clanmeeting om de situatie in Windclan te bespreken.
Tijdens de journey is Bearpaw- vermoord door een hond, is Tigerspots na haar bevalling aangereden door een monster en is Leopardpaw' gestorven aan zijn verwondingen.
In het nieuwe gebied is Neverland dood gevonden, omcirkeld door roofvogels en heeft Skullkit" zelfmoord gepleegd.
30%
10%
Tallshadow heeft de eerste naamceremonie in het nieuwe gebied gehouden.
Tijdens de journey is Stainedkit ontvoerd en is vervolgens overleden door uithongering. Lurkingshade heeft iets verkeerds gegeten en is overleden door vergiftiging. Dimlight is van de Vultures Drop gevallen. Fawnstep is per ongeluk op Adderkit gaan staan en heeft daarmee gedood.
Non-clanners the Tribe
70%
Bloodclan heeft een deel van Thunderclan territorium overgenomen en benoemd Fourtrees nu als nieuw kamp. Claw heeft een ceremonie gehouden waarin hij wat belangrijke dingen bespreekt.
Rogue groep 'Rogue-One' onderzoekt het Thunderclan Camp of dit over te nemen is.
70%
90%
Skyteller vindt een vreemde kattin op tribe gebied. Hij besluit om haar op te nemen in de tribe. Brindleleaf een nieuwe kans gevend. Wolf komt tijdens haar jacht een grote groep katten tegen. Zijn dit de zo gehete Clankatten?
ACCOUNTMARKT
Howl en Claw zoeken Bloodclan kittens
Oceanbreeze en Tigergaze zoeken Windclan kittens
Tank zoekt Rogue kittens
Viperstrike zoekt achtergebleven clankatten
Noblespirit zoekt Riverclan kittens
Orchid • zoekt oudere Tribe kittens
Of the month
Redpetal
Tigergaze