[EVENT] The Foundations of Decay 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [EVENT] The Foundations of Decay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrimpnose
Medicine cat
[EVENT] The Foundations of Decay NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: [EVENT] The Foundations of Decay   [EVENT] The Foundations of Decay Icon_minitimezo 4 sep 2022 - 20:42

[EVENT] The Foundations of Decay 2v1ovvn

Een ziekte begint zich te vormen in de RiverClan wateren. Dode vissen drijven naar boven in de Lily Pool en de Stream en ook het water rond het kamp blijkt besmet te zijn. Prooien die van het water gedronken hebben liggen verspreid door het territorium, dood. De rivier lijkt voor nu nog veilig te zijn, maar als daar ook de vissen dood aanspoelen begint het menens te worden.

Door het besmette water gaan prooidieren dood en ook de kruiden leggen het loodje. Er is geen water meer veilig om te drinken, wat lastig is door de symptomen van de ziekte. Met de nadering van leaf-fall lijkt het vooruitzicht niet erg positief te zijn.

De eerste gevallen van zieke katten zijn al gesignaleerd in de Clan, maar daar werd eerst nog niet veel van gedacht. Met de toename van dood en verderf in en rondom het water vreest Shrimpnose echter het ergste: de voorspelling van StarClan is begonnen. Daarbij lijkt geen enkel gezond kruid dat gevonden is te helpen tegen deze onbekende nieuwe ziekte.

Symptomen van deze ziekte zijn:
• Hoesten
• Koorts
• Moeite met ademhalen
• Braken (bloed)
• Uitdroging
• Jeuk
• Ontstekingen
• Misselijkheid

Dit zijn voorbeelden van symptomen en hoeven niet allemaal tegelijk te gebeuren. De ene kat kan het ene wel hebben en het anderen niet, en de andere kat weer andersom. De ernst van de symptomen/ziekte mag je zelf bepalen maar als je zin hebt in een na zomerse schoonmaak wordt het zeker aangemoedigd om je kat dood te laten gaan! Dit is een ernstige ziekte waar op het moment geen remedie voor lijkt te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] The Foundations of Decay
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: RiverClan-
Ga naar: