Ice Rabbits 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ice Rabbits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nathalie
219

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ღ
Gender:
Rank:
Silverstream
BerichtOnderwerp: Ice Rabbits   wo 12 feb 2014 - 3:52


Kom maar dichter bij, just come closer, dacht ze sluw terwijl ze voorzichtig haar poot naar voren zette om weer een stap dichter bij te komen. Een konijn, een nieuw gebruikelijke prooi voor Riverclan katten, en het dier was nog al mager ook. Maar beter iets dan niets, en de honger begonnen katten op hun humeur te werken. Ze stapte nog iets dichter bij, tot ze vond dat ze dicht genoeg was. Ze zette af en sprong, vlak achter het konijn waardoor het dier weg rende. Silverstream gromde en schakelde een achtervolging in. Het konijn belandde op het ijs en gleed uit. Silverstream sprong, op het ijs, en gleed zelf ook uit. Ze deed nog een poging tot achtervolgen, maar gleed telkens op nieuw uit. Het konijn kwam bij het land aan, en verdween. Weer een prooi minder. Ze probeerde op te staan, maar viel weer. Dit begon vervelend te worden. Toen zag ze een andere kat. Fijn, nu schaamde ze zich ook nog eens.

OOC: Open.


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

ღSтαмρƨღ:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

TAKAPYON 8D
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Goldmocker
BerichtOnderwerp: Re: Ice Rabbits   ma 17 feb 2014 - 3:31

Dravend ging hij op jacht voor de clan, het geen-blad duurde lang en de koppige sneeuw wilde maar niet meewerken. Goldmocker rilde toen hij de sneeuw tussen zijn tenen voelde. Hij tilde zijn poten zo hoog mogelijk op, om zo min mogelijk sneeuw tussen de tenen te krijgen. Zijn vacht ritselde een beetje wanneer hij al zijn spieren aanspande om warm te blijven. De kater had een korte vacht, dat hem niet warm hield. De zwart met wit gevlekte kat gleed stilletjes door de omgeving. Hij was een niet al te beste jager, maar vissen was geen optie. Het ijs was te dik om te doorbreken, en het water zelf was ook geen pretje in het geen-blad moons. Zijn oranje ogen speurde het gebied dat hij kon zien af. Daar! Een zacht geluidje kwam ergens van het stroompje vandaan. Hij spitste zijn oren, wachtend voor meer. Maar hij hoorde al niets meer. Toch was zijn nieuwsgierigheid gewekt. Hij sloop naar de struiken toe en rook aan de lucht. Niets. 'Verdorie!'dacht hij, 'de wind komt van achteren!' Waarschijnlijk had degene die dat geluidje maakte hem allang ontdekt. Goldmocker draafde naar het stroompje toe, waar hij net de witte staart van een vluchtend konijn zag verdwijnen in de struiken. 'Was dat het geluid?' dacht hij bij zichzelf en wilde hoofdschuddend omdraaien toen hij een andere kat in een benarde positie zag. De kater proestte het uit. "Wat is er met jou gebeurd?" vroeg hij aan de poes, terwijl de kater niet het ijs op ging.The joy of life is more important than the golden life
INVICTUS:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nathalie
219

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ღ
Gender:
Rank:
Silverstream
BerichtOnderwerp: Re: Ice Rabbits   wo 19 feb 2014 - 5:07


Ze keek om naar de kater die ze herkende als Goldmocker. Ze glimlachte onzeker, maar gleed toch weer uit. Goldmocker proestte het uit, en vroeg vervolgens wat er gebeurd was. Silverstream besloot het anders aan te pakken en probeerde zich met haar voorpoten en nagels in het ijs naar het land toe te trekken, niet echt gemakkelijk, of überhaupt al comfortabel. “Laat ik zeggen…” begon ze waarna ze even diep adem haalde, gezien deze manier van vooruit komen nog al vermoeiend was. “…een konijn via het ijs vangen, werk niet bepaald,” maakte ze haar zin af. Deze manier begon pijn te doen, dus besloot ze opnieuw op te staan, met haar nagels in het ijs, ja dat ging iets makkelijker. Ze strompelde voorzichtig het ijs af en voelde zich daadwerkelijk opgelucht toen ze weer op het vaste land was. Silverstream keek met een glimlach naar de kater en wachtte een reactie af, als ze die krijgen zou.

OOC: Ik zal even zeggen, gezien mijn omstandigheden, is het niet mogelijk om elke dag te posten. Ik denk ik meld het maar even, omdat ik je niet goed ken, enkel via het lezen van je voorstel topic.[/b]


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

ღSтαмρƨღ:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ice Rabbits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: