The hole in my head (open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The hole in my head (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnrose
Member

25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Fawnrose
BerichtOnderwerp: The hole in my head (open)   do 27 feb 2014 - 13:07you're losing your memory now
Where have you gone?
De geur van bloed ging gepaard met een verschrikkelijke hoofdpijn. Fawnrose kneep haar ogen nog steviger dicht, voordat ze ze eindelijk open deed. Het duurde even voordat haar zicht scherp werd en ze de bron van de afgrijselijke geur zag. Voor haar lag kater, zijn ooit grijs met witte vacht doordrenkt met bloed afkomstig van een diepe wond in zijn nek. Wat was er gebeurt? Gehaast kwam Fawnrose overeind en een scherpe pijn trok door haar heen. Het weerhield haar er niet van om dichterbij de kater te komen, zich af vragend of hij nog leefde.
Het was Heronflight. Haar oude mentor.

Haar hazelkleurige ogen vlogen open en deze keer ontmoette haar blik het plafond van de Warrior Den. Het was precies een maand geleden sinds ze haar oude mentor dood had gevonden, niet lang nadat ze zelf een warrior was geworden. Fawnrose kon het moeilijk verwerken en herleefde bijna elke nacht wat er die dag gebeurt was. Een rilling ging door haar heen waardoor haar vacht overeind kwam te staan. Ze snapte nog steeds niet wat er gebeurt was. Waarom was ze opeens plotseling wakker geworden naast het dode lichaam van haar oude mentor? En waarom herinnerde ze zich niet meer wat ze daarvoor gedaan had? Had ze hem misschien vermoord? Fawnrose schudde haar hoofd. Nee.. Dat was onmogelijk. Heronflight was veel sterker dan haar, en zij was nog maar pas geleden warrior geworden.
Plotseling besefte ze iets en draaide zich om. De andere katten leken vredig te slapen, en aan het licht dat het hol binnenscheen was te zien dat het nog vroeg was. Toch kon Fawnrose niet meer slapen, bang dat ze weer dezelfde droom kreeg. Ze kwam overeind en rekte zich uit, waarna ze het hol uit liep. De zon was pas net boven de horizon en Fawnrose liep het kamp uit. Ze had even wat tijd voor zichzelf nodig.

Met gemak waande ze zich door de dunne laag sneeuw heen. Het was bladkaal, prooi was schaars en misschien kon ze op de terugweg naar het kamp wel wat jagen. Fawnrose stopte toen ze aan kwam op een heuvel en ging zitten.
Fawnrose wist dat ze een slecht geheugen had, ze was altijd degene die dingen als eerste kwijt raakte, en ze vergat soms de weg terug naar kamp, maar ze was niet zo vergeetachtig dat ze zich opeens heel veel dingen niet meer herinnerde? Naast wat er gebeurt was met Heronflight, kon ze zich ook niet veel meer herinneren van haar tijd als apprentice, laat staan als kit. Toen ze aan iemand had gevraagd waar haar ouders waren, was er haar verteld dat haar vader nooit in Windclan was gezien, en dat haar moeder al voor haar apprenticetijd weg was gegaan. Fawnrose zuchtte. In tijden zoals deze had ze zeker de steun van familie wel nodig.

(OOC: ik moet er nog even in komen, het is zo lang geleden dat ik heb gerpg'd)
[ WORDS 480 ]Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soof Bender <3
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 proud Moons
Gender:
Rank:
Birchthorn
BerichtOnderwerp: Re: The hole in my head (open)   do 27 feb 2014 - 13:16

De jonge Apprentice dartelde door de sneeuw en zag niet in dat dit zoveel problemen kon opleveren. Iedereen vond dit toch wel leuk? Het was gewoon speelgoed uit de natuur, speciaal om in te spelen! Oude katten konden gewoon niet helder denken, die zagen de lol er niet meer in. Alsof iedere kat die zijn Warriornaam kreeg plots veranderde in een saai iemand. Maar natuurlijk zou zijn Mentor Firework altijd saai en stom zijn geweest, want een kitten was hij nooit geweest van binnen. Birchpaw drukte zijn snuit in een hoopje sneeuw en begroef zijn kop in de koude substantie. Als hij nou maar iemand had om mee te spelen, dan zou zijn hele dag top zijn! Zijn siblings had hij al een tijdje niet meer gezien, maar die waren vast bezig met hun leuke Mentors en met andere Apprentices had hij nog niet zoveel gepraat. Toch wel wat verveeld met het witte poeder, trok hij zijn kopje weer terug en voelde een paar ijskoude druppels over zijn rug glijden. Ugh! Dat was zo verschrikkelijk! Plots zag hij een kat door de sneeuw ploeteren en vloog zijn staartje omhoog. Zijn blauwe ogen vonkelden vrolijk en hij huppelde op de Warrior af. "Hallo!" Piepte hij blij, zijn kittentoontje nog altijd niet verloren zijnde. "Wil jij misschien met me spelen?" Vroeg hij met de grootste glimlach die hij maar kon opzetten.

OOC; May I? (:'It's in the eyes of the children
As they leave for the very first time
And it's in the heart of the soldier
As he takes a bullet on the front line.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnrose
Member

25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Fawnrose
BerichtOnderwerp: Re: The hole in my head (open)   do 27 feb 2014 - 13:44you're losing your memory now
Where have you gone?
Langzamerhand kwam er een frons op het gezicht van Fawnrose. Eigenlijk durfde ze ook niet aan anderen te vragen over haar verleden, of wat er gebeurt was voordat ze samen met Heronflight was gevonden. Er was al naar haar toegesnauwd dat ze straks misschien haar loyaliteit zou vergeten. Nee, dan kwam ze er liever zelf achter. "Hallo!" klonk er plotseling en Fawnrose schrok, ze had niet beseft dat iemand haar tegen het lijf kon lopen. Snel draaide ze zich om en besefte dat de stem was gekomen van de kleine kater die daar in de sneeuw zat. "Wil jij misschien met me spelen?" Fawnrose lichtte wat op toen ze de grote glimlach van de kat zag.
"Ehm, hoor jij niet in het kamp te zijn?" begon ze en ze probeerde om niet te streng over te komen. Ze was tenslotte niet zijn moeder of mentor. "Straks dan maakt iemand zich zorgen omdat je opeens weg bent." Ze wist niet zeker of hij een apprentice of een kitten was, hij zag er nog erg jong uit en zijn stem hielp niet echt. En eigenlijk wou ze liever alleen zijn, al was het aanbod om te spelen erg aantrekkelijk. Misschien kon ze zich zo wel wat afleiden? En hoe kon ze eigenlijk nee zeggen tegen die schattige, blauwe ogen? Maar toch.. alleen zijn was ook eigenlijk wel fijn.

(OOC: Natuurlijk. ^^)
[ WORDS 193 ]Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soof Bender <3
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 proud Moons
Gender:
Rank:
Birchthorn
BerichtOnderwerp: Re: The hole in my head (open)   do 27 feb 2014 - 15:30

De Warrior schrok van zijn woorden en een kleine frons verscheen op zijn gezicht. Was hij dan super eng, ofzo? Hopelijk zou ze over zijn 'enge' uiterlijk kunnen komen en toch beslissen om met hem te spelen. "Ehm, hoor jij niet in het kamp te zijn?" Hij hield zijn kopje verward scheef en fronste nog wat dieper. Waarom zag iedereen hem toch aan voor een kitten? Was hij dan zo klein? "Straks dan maakt iemand zich zorgen omdat je opeens weg bent." Birchpaw snoof even. "Nee hoor, mijn Mentor zou zich nooit zorgen maken over mij." Antwoordde hij met een wat bitter toontje. "En ik ben al langs elke plek op het WindClan gebied geweest, dus ik ken alles ondertussen wel. Dus.. ik ben compleet veilig hier!"'It's in the eyes of the children
As they leave for the very first time
And it's in the heart of the soldier
As he takes a bullet on the front line.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The hole in my head (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: