It's time [Shrewstar] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 It's time [Shrewstar]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Otterflight
StarClan

Rebecca
2484
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Otterflight
BerichtOnderwerp: It's time [Shrewstar]   di 4 maa 2014 - 19:28

Nog nooit had ze hier poot gezet. Niet veel katten bezochten de Leaders Den zonder een goede reden. Ze gaf snel een lik over haar vacht om er wat toonbaarder uit te zien. Veel moeite hoefde ze daar niet voor te doen. Haar vacht zat zo door elkaar dat ze meer op een Rogue leek dan op een Shadowclan poes. Ze glimlachte in zichzelf en bleef voor de ingang zitten. "Shrewstar?" murmelde ze zacht. Ze wist niet zeker of Shrewstar daar was of dat ze misschien mee was gegaan op jacht patrouille. Ze wachtte enkele momenten en liep toen de Leaders Den binnen en ging zitten. "Shrewstar, we need more huntingpatrols. The fresh prey stack is too small for all the warriors" zei ze waarna ze naar haar poten keek. Ze wist dat Innerghost de patrouilles organiseerde maar ze begon zich ernstig zorgen te maken over de Queens die ze door het kamp had zien scharrelen. Ze waren zo mager dat als ze nog melk gaven dat ze het een wonder zou noemen.

Tags: Shrewstar
Mood: Uncertain
Words:173
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's time [Shrewstar]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: