{Open} The known unkown 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {Open} The known unkown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nathalie
219

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ღ
Gender:
Rank:
Silverstream
BerichtOnderwerp: {Open} The known unkown   zo 27 apr 2014 - 13:42


De zilver gekleurde main coon verliet het kamp. Op de een of andere manier voelde ze zich de laatste tijd extra ongemakkelijk bij andere katten. Ze staarde naar de donker wordende lucht. Er was nog geen enkele ster te bekennen in de lucht, geen enkele. Zouden haar ouders op haar neer kijken? Zouden ze haar zien als een schande? Ze wist wel wat er gebeurd was, dat betekende dat haar ouders dat ook wisten, en haar voorouders. Gewoon heel Starclan.
Ze liep door, haar poten knisperend in het sneeuw. Ze sloot voor een moment haar kristal blauwe ogen, en wanneer ze dat deed zag ze hém voor haar. Graystripe. Ze stak haar nagels in de grond terwijl ze de donkere grijze kater uit haar kop probeerde te duwen. Ze hielt van hem, ze wou het zo graag, daarom bleef ze ook volhouden. Maar het was en bleef verkeerd, dat was een feit. Als de clan hier achter zou komen? Wat zouden ze wel niet van haar denken.
Maar ze kon niet zonder hem, want het andere gevoel die bij haar binnen kwam als ze aan hem dacht... dat waren vlinder, zo veel. Ze overspoelden haar, gaven haar een warm gevoel. En automatisch kwam er dan al een glimlach op haar snoet terecht.
Ze stopte met lopen toen ze voor het stroompje water stond. Nu bevroren, normaal een stromend beekje water. Ze keek naar het ijs en zag zich zelf. Ik ben anders? Maar wat is er anders dan? Vroeg ze aan zich zelf, haar lichaam beter bekijkend. Het was leafbare, maar waarom zag zag ze er dan zo goed gevuld uit? Nee, dat is niet mogelijk, gewoon niet... Of wel soms?


OOC: Open!


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

ღSтαмρƨღ:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shyfire
Member

36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Shyfire
BerichtOnderwerp: Re: {Open} The known unkown   ma 28 apr 2014 - 10:06

Shyfire was een beetje door het territorium aan het lopen. Hij was een tijdje in het kamp geweest, bij de andere katten, maar daar werd hij gewoon zo moe van. Constant aanpassen, constant oppassen dat hij niets verkeerd deed. Hij vond het veel fijner om gewoon te jagen. Om alleen door de ongerepte natuur te rennen. Alleen. Maar daar, bij de stream, stond een poes. De ene kant van Shy wilde heel hard wegrennen, hij wilde alleen zijn. Niet in het gezelschap van een of andere poes. De andere kant van hem wilde naar haar toe lopen en kijken wie ze was. Ergens was hij toch wel nieuwsgierig. En daarbij, niemand die ze kon zien.


Blue-eye | Skywise 
Shyfire:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nathalie
219

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ღ
Gender:
Rank:
Silverstream
BerichtOnderwerp: Re: {Open} The known unkown   ma 28 apr 2014 - 19:26Silverstream bekeek zich zelf nog eens goed in het water. Wat was dit? Dit kon toch niet waar zijn? Of wel? Was het écht? Ze wist wel wat er was gebeurd tussen haar en Graystripe, maar waren dit écht de gevolgen geworden? Geritsel achter haar trok haar aandacht. Ze schrok op en keek om, en zag daar toen een kater staan. Ze herkende hem als Shyfire, een warrior uit haar clan. Met een vragende blik draaide de slanke, zilveren main coon zich om. "Ehm, hallo, Shyfire?" Miauwde ze vragend.


OOC: Je weet dat clan katten elkaar gewoon kennen hé?


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

ღSтαмρƨღ:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shyfire
Member

36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Shyfire
BerichtOnderwerp: Re: {Open} The known unkown   ma 28 apr 2014 - 20:10

Toen de poes voor Shyfire zich omdraaide zag ze dat het Silverstream was. 'Ehm, hallo, Shyfire?' zei ze. 'O, hoi Silverstream.' zei hij ongemakkelijk. Zijn nieuwsgierigheid was verdwenen nu hij wist wie het was, en zijn verlegenheid begon weer te overheersen. Hij wilde nu echt heel hard wegrennen, maar om de een of andere reden weigerde zijn lichaam totaal. Omdat hij niet kon wegrennen, maar daar ook niet ongemakkelijk blijven staan, vroeg hij: 'H-hoe is het?' In zijn hoofd klonk het beter en zelfverzekerder, maar het was beter dan niets.


Blue-eye | Skywise 
Shyfire:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Open} The known unkown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: