A great moment.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A great moment..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: A great moment..   ma 7 maa 2011 - 20:09

Onrustig trippelde Mousefur door het kamp. Het was al bijna zomer, en nu kreeg ze al kriebels van de warmte. De poes ging even zitten, en gaf een zucht. Ze besloot maar een muis te pakken van de prooistapel. Met het diertje in haar bek liep ze rustig naar de Warriors Den toe. Daar plofte ze neer, en begon gulzig aan haar muis. Toen Mousefur het eenmaal op had, legde ze haar kop op haar poten en zuchtte nogmaals. Ze moest het hem vertellen.. Nu.. Zachtjes kneep ze haar ogen dicht, en luisterde naar de gesprekken rondom haar. De zwart-witte poes stond weer op, en liep naar haar partner, Stormtail toe. Ze gaf hem een liefdevol kopje als begroeting, en gaf een likje over zijn schouder. 'Stormtail.. Kom je even met mij mee?' Mompelde Mousefur zachtjes. Ze trippelde alvast wat vooruit, en wurmde zich door het taaie riet van de ingang heen. De stemmen van Clangenoten stierven langzaam weg, en de geluiden van de natuur kwamen tevoorschijn. Tevreden sloot Mousefur haar ogen, en liep zachtjes door. Dit was best een moeilijk moment... Ze opende haarogen w eer, en keek glimlachend achterom. De RiverClan katten kwamen op een klein open plekje terecht. Het had vannacht nog even geregend, en dat was nu aan het verdampen. Door de felle zon die er doorheen straalden, kreeg je een schitterend effect. Het was als een gouden zijde doek die in elk straaltje zon tevoorschijn kwam. Mousefur glimlachend verrast, en haar ogen twinkelde even. Dit was een prachtige plek. Misschien wel de goede plek.. Mousefur trippelde zachtjes door, en sprong soepel op een klein steen. Even sloot ze haar ogen, en dacht na. 'Stormtail... Ik moet.. Ik moet je iets vertellen,' Zei Mousefur. Een zachte glimlach verscheen in haar mondhoeken. 'Misschien had je het al verwacht..' Mousefur sloot haar ogen weer even, en zuchtte zachtjes. 'Ik denk dat ik zwanger ben.' Deze woorden floepte er zo uit. De poes liet nu een iets grotere glimlach verschijnen. Dit was echt een mooi moment. Mousefur had altijd al kittens gewild. Die kleine, soms irritante pluizen bolletjes. Met van die piepende bekjes... Ze zonk even een beetje weg, maar keek weer verwachtingsvol naar Stormtail. Wat zou hij ervan vinden?

[Alleen ik en Stormtail graag xD]Thanks Thessa! <3

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A great moment..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: