I don't wanna be wet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I don't wanna be wet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Symphonypaw
BerichtOnderwerp: I don't wanna be wet   ma 14 jul 2014 - 16:38

Symphonypaw zat voor de rivier, haar schaduw wees naar achteren dus de vissen zouden niet zien dat ze er zat. Een mentor had de poes nog niet, maar ze had al een beetje geleerd over het jagen op vissen. Met haar poot in de aanslag zat ze te wachten, er waren weinig vissen hier, maar het jagen bij de rivier leek haar nog te gevaarlijk. Symphony raakte een klein beetje ongeduldig en toen er eindelijk een vis kwam had ze het niet meteen door. Met veel enthousiasme probeerde ze de vis uit het water te haken, en het leek goed te gaan, de vis bleef hangen achter haar klauwen en ze hief hem omhoog. Symphony wilde net in de nek bijten toen de vis zich los worstelde, ze vielen beide in het water. De poes was blij dat ze goed kon zwemmen en ze haalde weer uit naar de vis, die was nu natuurlijk al weg gezwommen. Symphony klom op de kant en schudde zich geïrriteerd uit, ze liep richting een plek met zon, maar voordat ze aankwam struikelde ze over een tak. Kreunend kwam ze overeind en wreef met haar poot over haar neus. "Natuurlijk, áltijd ik weer." Zuchte ze, geïrriteerd ging ze liggen, in de zon.

OCC: eerste post voor Riverpaw


Blacky ll Skykit ll Icepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw.
Member

~L
498
Actief

CAT'S PROFILE
Age: » 12 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Riverpaw.
BerichtOnderwerp: Re: I don't wanna be wet   ma 14 jul 2014 - 20:07


Riverpaw bewoog vrolijk heen en weer met zijn oortjes terwijl hij trots de prooi begroef die hij zojuist had gevangen. Het was een magere muis, maar het was in elk geval al iets. Het was nog steeds koud en de prooi was nog een tikkeltje aan de schaarse kant, maar het begon al aardig te beteren. Opgewekt liep de kater door het bos naar de rivier toe toen hij opeens een plons hoorde. Het klonk niet als de plons van een vis die te hoog opsprong en weer neerkwam, maar eerder als een kat die in het water viel. Zo snel als zijn poten hem konden dragen begon Riverpaw te rennen naar de rivier. Eenmaal daar aangekomen zag hij dat de kat zichzelf weer uit het water hees, een eindje naar voren liep en vervolgens struikelde over iets. Hij rende naar haar toe en was uiteindelijk bij haar toen ze weer overeind gekomen was. 'Hallo,' begon hij voorzichtig, want de poes had een geërgerde uitdrukking rond haar snuit hangen. 'Gaat het weer een beetje?' Voorzichtig benaderde hij haar. Hij zag dat haar pels nog een beetje nat was en zonder zich eigenlijk nog in te houden sprong hij bij haar. Hij boog zich voorover en begon de natte plekken pels droog te likken. Hij wilde niet dat ze kou vatte, dat wilde hij bij niemand van de Clan. Voor een kitten of een mannelijke Apprentice zou hij precies hetzelfde hebben gedaan, of bij een Elder. Bij een Warrior niet, want die kon goed genoeg voor zichzelf zorgen en de natte plekken zelf wel opdrogen. Een Apprentice kon dat ook wel, maar.. ach, hij hielp gewoon graag katten. 'Is dit beter?' vroeg hij, waarna hij met zijn oortjes trok en daarna voor haar ging zitten. 'Wat gebeurde er eigenlijk?' vroeg hij nieuwsgierig, wachtend op antwoord.

Rivernight:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Symphonypaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't wanna be wet   ma 14 jul 2014 - 20:37

Rustig likte Symphony haar poot, ze was doorweekt. 'Hallo,' ze stopte en keek richting de stem, fijn een getuige, een andere apprentice. 'Gaat het weer een beetje?' Ze zuchtte, haar hele leven was ze al onhandig geweest, dus dit was niet anders dan al die andere keren, maar het bleef oneerlijk. De kater begon haar te likken en ze merkte dat ze bibberde, ook al waren er andere keren geweest dat ze in het water viel, het bleef hartstikke koud. 'Is dit beter?' Symphony keek de apprentice aan en knikte, "ja, bedankt." De kater ging voor haar zitten met trekkende oren, even wierp ze een blik op de kleine rivier, die stroomde alsof er niks gebeurt was. 'Wat gebeurde er eigenlijk?' Symphony's blik verplaatste zich weer naar de kater. "Ik viel in het water," murmelde ze, "dat gebeurt wel eens vaker." De poes legde haar kop op haar poten, waarom, wáárom was zij de ongelukkigste van het nest? Waarom gebeurde bij haar altijd ongelukken? Ze zuchtte weer, soms wilde ze dat ze kon ruilen met een andere kat, zoals haar zus Melodypaw, bij die gebeurde dit soort dingen nóóit. Oke, ze overdreef wat, maar ongeluk hebben was niet leuk.


Blacky ll Skykit ll Icepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw.
Member

~L
498
Actief

CAT'S PROFILE
Age: » 12 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Riverpaw.
BerichtOnderwerp: Re: I don't wanna be wet   ma 14 jul 2014 - 21:22Riverpaw snorde zachtjes toen ze hem bedankte voor zijn handelingen. Wel, hij vond het niet erg om haar te helpen, dus eigenlijk hoefde ze hem helemaal niet te bedanken. Toch was het wel eens fijn om zo nu en dan een complimentje te ontvangen van andere katten. Vooral de complimenten van een Warrior vond hij leuk om aan te horen. Hij draaide zijn kop om toen hij de reden hoorde. Eigenlijk klonk het best grappig, maar toch lachte de kater niet. De poes zag er niet uit alsof ze het echt leuk vond, dus hij besloot om er maar niet mee te lachen. 'Ach,' zei hij nonchalant, 'ik ben ooit al eens voor een Warrior uitgeschoven in de sneeuw. Het was vast een hilarisch zicht, maar ik schaamde me dood. Het was dan ook nog Mousefur die het zag, dus je kan al wel raden hoe mijn reactie was.' Hij zei het opgewekt om haar een beetje op te vrolijk en gaf haar toen een klein duwtje, waarna hij naar haar glimlachte. 'Het is heus niet zo erg om een keertje ongeluk te hebben, hoor,' zei hij wijs, 'daar leer je alleen maar van. Het is niet leuk, maar het zal je vast niet elke keer gebeuren, hoor.' Hij snorde zachtjes en liet zich toen op zijn buik zakken. Hij drukte zijn flank tegen de hare aan zodat ze het in elk geval niet zo koud zou hebben en legde zijn kop op zijn poten, waarna hij een beetje heen en weer bewoog met het puntje van zijn staart. 'De rivier is in elk geval wel rustgevend,' snorde hij, waarna hij zijn oren spitste om een beetje meer te genieten van de rustgevende rivier. Hij vroeg zich echter af of de poes er ook wel van kon genieten. Ach, hopelijk had hij haar in elk geval al een klein beetje meer opgevrolijkt!
Rivernight:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I don't wanna be wet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: