[Skunkpaw] Just looking for some food maybe? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Skunkpaw] Just looking for some food maybe?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Crowpaw
Member

Unicorn n.n
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Crowpaw
BerichtOnderwerp: [Skunkpaw] Just looking for some food maybe?   ma 4 aug 2014 - 4:53

De ochtend was weer begonnen. De tweekleurige kater opende zijn ogen en staarde de den door. Hij geeuwde en sprong recht. Hij rende naar buiten toe. Zijn ogen gleden over het kamp. Het was rustig hier en de prooistapel was alvast goed geplunderd. Misschien kon hij proberen te gaan jagen. Hij had nog niets geleerd want hij had nog geen mentor gehad. Hij was nog maar pas benoemd tot apprentice. Weldra zou hij een mentor krijgen daar was hij zeker van. Hij rende het kamp uit zonder naar andere katten om te kijken. Het interesseerde hem allemaal niet. Ze vonden de witte kat raar. Een witte vacht en dan felkleurige ogen die niet eens hetzelfde waren? Ja dan was je raar. Hij schudde de gedachte van zich af en rende tussen de bomen door. Hij hoorde eindelijk de stroming van de aftakking van de grote rivier. Hij rende erheen en maakte een sliding stop. Hij proefde het zand en speekte het uit. Hij gromde geïrriteerd en trippelde naar de stroming toe. Hij staarde over de rand naar het water. Hij dronk ervan en voelde even met zijn poten in het water. Brrrr! Koud zeg. Hij trok zich terug en ging zitten. Zijn staart zwiepte heen en weer en zijn blik was op het water gericht. Zou hij ook veel prooi zitten? Hij nam weer een stap dichterbij en een kikker sprong voor zijn neus weg. Hij sprong weer achteruit en sloeg met zijn poot in het water. Stom beest. Hij trippelde naar een boom toe en ging eronder zitten. De zon kwam er langzaamaan door. Binnenkort zou het weer stikheet zijn. Dat was het seizoen dat hij haatte. Hij zuchtte even en keek om zich heen tot dat hij iets hoorde. "Wie is daar?"

&Skunkpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skunkpaw
Member

Isa :3
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons already
Gender:
Rank: Apprentice
Skunkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Skunkpaw] Just looking for some food maybe?   ma 4 aug 2014 - 9:10

It's okay, 'cause I know
Het gras kietelde aan zijn pootkussentjes terwijl hij liep. Bij elke stap drukte hij wat van het kruid tegen de grond aan, waardoor er een spoor achter hem kwam. Bij Newleaf stond het gras het hoogst en kwam het tot aan zijn buik. Het was een opvallend warme dag vandaag dus had hij besloot om opzoek te gaan naar wat water. Wat een geluk toch weer dat hij in de Riverclan zit, er is praktisch overal waar je kijkt water. Al vanaf een afstand hoorde hij het kabbelende, kalmerende geluid. De zwartewitte apprentice kwam uit het gras gelopen, recht op het water af. Hij nam gulzig een paar slokken van de verkoelende vloeistof. Toen pas hoorde hij een stem achter hem. "Wie is daar?" Geschrokken keek de kater om, met zijn haren allemaal omhoog. Pas toen zag hij dat het een andere Riverclan apprentice was, en hij ontspande weer. ”Ik ben Skunkpaw.” Zei hij licht geïrriteerd tegen de witte apprentice. Toen pas viel hem de twee kleuren ogen op. Nieuwsgierig liep hij naar de kater toe tot hij recht voor zijn neus stond, en hij keek recht in de ogen van de apprentice. ”Wat een rare ogen heb jij.” Zei hij mompelend, en daarna deed hij weer een stap naar achteren. ”Dan moet jij Crowpaw zijn of niet?” Een glimlach stond op zijn snuit, trots dat hij zelf de naam van de kat voor hem wist.

You shine even on a rainy dayAccounts:
 

Stamps x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Crowpaw
Member

Unicorn n.n
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Crowpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Skunkpaw] Just looking for some food maybe?   ma 4 aug 2014 - 20:59

De jonge apprentice keek om zich heen. Waar kwam die geur nou vandaag? Hij wachtte ongeduldig af tot er een zwart witte apprentice rondliep. Zijn ogen gleden over de apprentice. Hij herkende hem als Skunkpaw. Hij zag dat de kat schrok van zijn woorden. Hij stelde zich voor, maar hij was geïrriteerd. Waarom? Had Crowpaw weer iets verkeerd gedaan zoals altijd. Hij gromde en probeerde zichzelf te kalmeren, dat lukte. Hij kropte alles steeds op. Ooit zou hij ontploffen. Crowpaw keek naar de kater. Deze had dan ook zijn gekleurde ogen opgemerkt en ging vlak voor zijn neus staan. Crowpaw zette licht zijn haren overeind, maar kalmeerde toen ook de kater weer achteruit stapte. Hij wist ineens hoe hij noemde. "Uhm ja dat klopt." Hij keek de apprentice raar aan. Deze had een trotse glimlach op zijn snuit. Crowpaw rolde geïrriteerd met zijn ogen. Wees er trots op, whoehoe.. Hij schudde met zijn kop en ging weer rechtstaan. Hij schudde zijn witte vacht uit die onder de bladeren hing. Zijn ogen gleden over de zwart witte kater. Hij trippelde naar de stroming toe en nam nog een paar slokken van het water. Hij wist niet wat hij van Skunkpaw moest denken, maar hij zou er nog wel achterkomen hoe hij de kat kon bekijken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Skunkpaw] Just looking for some food maybe?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: